Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eserguzel

25 Nisan 2008, 1:44:16  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

bu ölü pixel olayında aynı bölgede olup olmamalarıda önemli diye biliyorum eğer aynı bölgede ise birde öyle dene şansını

Aynı bölgede 3 adet varsa değişime giriyor. Siyah sahnelerde belli oluyor zaten. Herhalde tek bana rastladı galiba.

omerx

25 Nisan 2008, 22:38:52  

Bende geçen hafta Bimeksten %30 indrim kampanyasından yararlanıp 5920G aldım ve alır almazda vistayı silip XP yükledim. Yüklemden önce vistadan DVD ye yedeğini aldım. sonra da hardiksi tamamen sıldım. Zira Kendisine baya bir yer ayırrmıstı. Zaten 160 GB hardiks var. Neyse sonra XP yükledim. Driverlerini forum sitelerinden buldum. Şuan eksik drivere yok. sağ ve sol tarafındaki bütün özelliklerini kullanıyorum.
Daha sonra Acronis programıyla yedegını alıp tekrar yedek dvd lerimle acer vistayı kurdum. sorunsuz kuruldu. (amacım çalışıp çalışmayacağını kontrol etmekti.) sonra da tekrar acronosle xp ye döndüm.
http://rapid share.com/files/93043974/Acer_Aspire_5920G_XP_Utilities.rar

Em powering bununla kurdum. Şuan XP sorunsuz çalışıyor. Tavsiye ederim XP yi
Bu arada laptopa bir kaç oyun kurdum. Medal of honu Airbone ve Crysis gibi sorunsuz çalışıyor. performans gayet iyi yani.
Bu arada şu ana kadar tek eksik gördüğüm yanı çok ses çıkarması ve ısınması. onun dışında makine süper...
Bimeksten 2120 YTL üzerinden %30 İndirimle 1531 YTL aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerx -- 26 Nisan 2008; 20:24:48 >

macedit1

27 Nisan 2008, 14:36:48  

yönetici arkadaşlar bir kaç hafta önce laptopla ilgili fotoğraflı açıklama ve alacaklaa bilgi olması adına bir link koymuştum ve habersiz bir şekilde postum silinmiş.bunu reklam amacıyla yapıldığım düşünülmüş olsa gerek.ama yeni acer alacak arkadaşlara karşı bu kadar ilgili ve üyelerinize karşı tutumunuz için teşekkürler.Selametle...
Bilgi paylaşılmazsa tehlike,paylaşılırsa dostluklar büyür....

MaCEdiT__SeLÇuK
harunresitz

27 Nisan 2008, 22:25:48  

C:\Program Files\NewTech Infosystems\NTI CD & DVD-Maker 7\cdmkr32.exe

Sadece dosya değil de, tam dosya yolu lazım. C:/Program Files/**/Cdmkr32.exe gibi.
[/quote]

bir gün...

trkkrsy

28 Nisan 2008, 23:37:02  

C:\Program Files\NewTech Infosystems\NTI CD & DVD-Maker 7/

dizinin içindeki herşeyi başka bir yere yedekleyin, sonra kullanmak istediğiniz

CD/DVD yazıcısının klasörünün içindekileri buraya taşıyın.

Çalıştırılabilir dosyasının adını cdmkr32.exe yapın. gelişmelerden haberdar edin bizleride...

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

atikanatasoy

4 Mayıs 2008, 1:47:04  

muhteşem bir fikir, çalıştı ben winampı koydum cd yazıcı yerine :DDD teşekkürler trkkrys

Gülü öyle bir sevmelisin ki, soranlara dikeni yok diyebilmelisin. Tıklayın...
trkkrsy

5 Mayıs 2008, 20:25:34  

quote:

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

muhteşem bir fikir, çalıştı ben winampı koydum cd yazıcı yerine :DDD teşekkürler trkkrys

eywallah...

maksat paylaşmak...

o olduysa sırada e tuşu ile arcade tuşu war...daha sonrada soldaki tuşlara hücuuum...

trkkrsy

6 Mayıs 2008, 19:41:36  

xp de mail tuşunuda değiştirdim...

reixs

7 Mayıs 2008, 23:29:44  

MRB ARKADAŞLAR BEN BUGÜN BİMEXTEN 1331 YTL YE 602 MODELİNİ 10 TAKSİTE ALDIM FORUMU OKUYORUM WİSTAYI İLK KULLANIYORUM BANA BİRAZ GICIK GELDİ SANIRIM FORUMU OKUDUKTAN VE DRİVERLARI BULDUKTAN SONRA XP KURACAĞIM SELAMLAR

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
harunresitz

8 Mayıs 2008, 8:50:58  

ben sekiz aydır vista olarak kullanıyorum. evet bazı programlar da sıkıntı çıkartıyor ama alışmamız lazım arkadaşlar mecburuz yarın bir gün herşey vista ile çalışır olacak ve geriden takip etmek zorunda kalacağız. bence almışken değiştirme vista ile devam et. elimden geldiğince bende destek olurum diğer vista kullanan arkadaşlar da
quote:

Orjinalden alıntı: reixs

MRB ARKADAŞLAR BEN BUGÜN BİMEXTEN 1331 YTL YE 602 MODELİNİ 10 TAKSİTE ALDIM FORUMU OKUYORUM WİSTAYI İLK KULLANIYORUM BANA BİRAZ GICIK GELDİ SANIRIM FORUMU OKUDUKTAN VE DRİVERLARI BULDUKTAN SONRA XP KURACAĞIM SELAMLAR

bir gün...

maygun90

8 Mayıs 2008, 16:52:42  

ben denedim yapamadım winamp.exe cdmkr32.exe yaptım olması lazım ama olmadı
siz başka bi ayra daha mı yaptınız?

trkkrsy

8 Mayıs 2008, 20:54:21  

quote:

Orjinalden alıntı: maygun90

ben denedim yapamadım winamp.exe cdmkr32.exe yaptım olması lazım ama olmadı
siz başka bi ayra daha mı yaptınız?

winampın klasörü içerisindeki bütün dosyaları taşıdın değilmi_?

sadece winamp.exe yi değil...

wormhole

8 Mayıs 2008, 21:44:08  

quote:

Orjinalden alıntı: harunresitz

ben sekiz aydır vista olarak kullanıyorum. evet bazı programlar da sıkıntı çıkartıyor ama alışmamız lazım arkadaşlar mecburuz yarın bir gün herşey vista ile çalışır olacak ve geriden takip etmek zorunda kalacağız. bence almışken değiştirme vista ile devam et. elimden geldiğince bende destek olurum diğer vista kullanan arkadaşlar da

katılıyorum bencede alışmak lazım ilk başta banada gıcık geldi ama öğrendikçe seviyor insan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wormhole -- 8 Mayıs 2008; 21:43:43 >

jeden Tag ein Döner macht das Leben schöner:)))

In the kingdom of the blind, the one-eyed man is the king!!!
wormhole

9 Mayıs 2008, 23:23:09  

ya arkadaşlar internet bağlantısında kopmalar yaşıyorum,2 bilgisayar daha bağlı onlarda hiçbir sorun yok ama bunda durup dururken kopmalar oluyor

jeden Tag ein Döner macht das Leben schöner:)))

In the kingdom of the blind, the one-eyed man is the king!!!
scor

10 Mayıs 2008, 1:17:02  

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

quote:

katılıyorum bencede alışmak lazım ilk başta banada gıcık geldi ama öğrendikçe seviyor insan...

+1903

*** NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE ***
*** BU ÜLKE HEPİMİZİN SEVELİM KORUYALIM ***
*** İZMİR *** BJK *** ACER 5920G *** İ8910 HD ***
arkasanıl

10 Mayıs 2008, 11:35:32  

s.a 6subat kahramanları ben bayadır bu makıneyı kullanıyorum allaha sukur hıc bı sorunlar karsılasmadım vısta olarak kullanıorum vısta puanım 4.7 genelde bu sekılde bıldıgım kadarıyla daha fazla yapan varsa hemen paylassın bızımle ayrıca topıg baskanım benıde kaydedermısın ?bı sorunu olan varsa paylassın elımden gelen yardımı yapabılırım baya ıyı tanıyorum bılgısayarımı !!:)

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
trkkrsy

10 Mayıs 2008, 24:50:07  

quote:

Orjinalden alıntı: arkasanıl

s.a 6subat kahramanları ben bayadır bu makıneyı kullanıyorum allaha sukur hıc bı sorunlar karsılasmadım vısta olarak kullanıorum vısta puanım 4.7 genelde bu sekılde bıldıgım kadarıyla daha fazla yapan varsa hemen paylassın bızımle ayrıca topıg baskanım benıde kaydedermısın ?bı sorunu olan varsa paylassın elımden gelen yardımı yapabılırım baya ıyı tanıyorum bılgısayarımı !!:)

hoşgeldin sefa geldin... (bu arada ben astalawistada 4.8 i görmüştüm)

((([[[yeni katılanlardan listede adı olmayan warsa hemen eklerim söylerse...]]])))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 10 Mayıs 2008; 12:53:14 >

arkasanıl

10 Mayıs 2008, 14:21:59  

4.8 4.7 benım ıcın okadar onemlı degıl ben sorunsuz bı sekılde kullanıorum herseyı ama su dıkkatımı cektı .sagdakı alttakı cd yazma programını nasıl nero yapıcaz acıklayabılırmısın tam olarak sımdıden cok saol ... vısta kullanıorum yardım ısteyen varsa yardım ederım edebıldıgım kadar ..

The Soul Of BMW.
trkkrsy

10 Mayıs 2008, 15:57:34  

quote:

4.8 4.7 benım ıcın okadar onemlı degıl ben sorunsuz bı sekılde kullanıorum herseyı ama su dıkkatımı cektı .sagdakı alttakı cd yazma programını nasıl nero yapıcaz acıklayabılırmısın tam olarak sımdıden cok saol ... vısta kullanıorum yardım ısteyen varsa yardım ederım edebıldıgım kadar ..

(az yukarıya yazmıştım... copy/paste)

C:\Program Files\NewTech Infosystems\NTI CD & DVD-Maker 7/

dizinin içindeki herşeyi başka bir yere yedekleyin, sonra kullanmak istediğiniz

CD/DVD yazıcısının klasörünün içindekileri buraya taşıyın.

Çalıştırılabilir dosyasının adını cdmkr32.exe yapın.

arkasanıl

10 Mayıs 2008, 16:09:56  

ok saol kardes bı denıyım bakalım pekı bu neroyu yapabıldınızmı?

The Soul Of BMW.
arkasanıl

10 Mayıs 2008, 16:28:15  

kardes dedıgını yaptım ama olmadı nedense neyse okadar onemlı degıl ben gırıp te acarım neroyu ...:)

The Soul Of BMW.
harunresitz

13 Mayıs 2008, 10:39:52  

yüzbaşım beni ekleyebilirsin. günlerdir buradayım zaten de az geç oldu :) hatta vistacılar diye bir alt grup mu açsak ne :)
quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

quote:

((([[[yeni katılanlardan listede adı olmayan warsa hemen eklerim söylerse...]]])))

bir gün...

Nm1

14 Mayıs 2008, 6:29:33  

Arkadaşlar boştayken bus hızınız 100 mhz e? düşüyor mu? Güç tasarrufu, performans ya da dengeli de olması fark ediyor mu? hdd i değiştirdim yedek almamıştım başka ne ayar yapmak lazım bus hızının boşta 100 Mhz e düşmesi için?

SAmsung226bw, e8400&Zalman9700led,asMAXIMUS,2X1gb Cellshock 1150,512mb PowercolorHD3870, thtake750watt ZM-MFC1 Fan cont, Sony/Nec DVD RW 7170 SATA, Raid-0 2XSt 7200.10 320gb hdd Acer AS5920G-602G25MN üzerine T9500_2X2gb Ocz 4-5-5-13_WD Scorpiablack 16Mb 7200rpm 320gb hdd_ 256Mb 8600GT
trkkrsy

14 Mayıs 2008, 8:59:58  

quote:

yüzbaşım beni ekleyebilirsin. günlerdir buradayım zaten de az geç oldu :) hatta vistacılar diye bir alt grup mu açsak ne :)
quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

quote:

32 numaradan girdin listeye...

quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

Arkadaşlar boştayken bus hızınız 100 mhz e? düşüyor mu? Güç tasarrufu, performans ya da dengeli de olması fark ediyor mu? hdd i değiştirdim yedek almamıştım başka ne ayar yapmak lazım bus hızının boşta 100 Mhz e düşmesi için?

çalışmadığım yerden çıktı soru yaw.

reixs

15 Mayıs 2008, 12:46:40  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: reixs

eyvallah hocam ama aldığım gün xp kurdum vistaya geçiş yapacağız illaki ama ben biraz daha takılacağım xp ye format zamanı çift işletim sistemi kurarım daha rahat geçiş yapmış olurum vistaya alışmaamız gerektiği konusunda haklısın çünkü

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
fastx

15 Mayıs 2008, 9:37:35  

6 aydır ACER 5920 602 kullanıyorum, 15.gününde anakartı yandı, 1 ay önce makine tekrar bozuldu, bu sefer de HARD DISK in yandığını bildirdiler, servisten parçanın hangi tarihte geleceğine dair net bilgi alınamıyor.

TOSHIBA ve ASUS dan şaşmamak lazım NOTEBOOK işinde

arkasanıl

15 Mayıs 2008, 11:48:40  

fastx arkadasım gercekten uzuldum durumuna ..sende haklısın ama bole durumlar bıraz da sans ısı be kardes .hemen acer ı elestırmeyelım cunku bende 2 yada 2bucuk senedır acer kullanıorum cok sukur hıc bı sekılde ne servıs yuzu gordum ne bı bozulma yanma sadece ısletım sıstemıyle ılgılı degısıklıklerle ugrastım ..ve ben forumun dıger topıglerınde de goruorum asus ,toshıba veya baska marka bılgısayarı olan bazı ınsanlarda senın gıbı elestırılerde bulunuo dıger markalar hakkında ...bu bırazda senın sansın ıns bı sorun cıkmaz bundan sonra hıc bısekılde....

The Soul Of BMW.
fastx

15 Mayıs 2008, 24:57:27  

benim sıkıntım bozulmasına değil, tabi ki arıza olacaktır ama bu kadar teknolojik bir alet satan ve servis hizmeti veren bir kuruluş, arızanın hangi gün saat kaçta düzeltileceğini programlayamıyorsa diyecek birşey bulamıyorum, teknoloji çağındayız, o harddisk fabrikadan saat kaçta çıkacak, istanbul gümrük te kaçta olacak, çok net biliyor olmalılar. bir sonraki sevkiyatı bekliyoruz gibi bir cevap kabul edilemez bir durum

arkasanıl

21 Mayıs 2008, 10:25:37  

bu forum neden durdu beyler haydı yazalım arkadaslar neden kımse bıseyler yazmıo yoksa hıc kımse bı sorun yasamıyormu yoksa haklısnız vala bende hıc bı sorun yasamıorum ama bıraz burda yazalım sohbet edelım belkı aynı bılgısayarlara sahıp olmamıza ragmen degısık bıseyler olabılır gercektenn ... ornegın ben bı soru sorabılırım bılen arkadasların cevap vermesını beklıorum ..makınelerınızde ram modelı ne acaba bakabılırmısınız ...everest ten fılan bakabılırsınız?benımkıler hyundaı 1gb lık ıkı slotta var sızde bakıp benım paylasırmısınız ?

The Soul Of BMW.
sugarbaro

21 Mayıs 2008, 11:53:39  

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bende Acer 5920G 602G16MI modeli var ve vatan bilgisayardan almıştım.Forumda okuduğum kadarıyla benim de pil sıkıntım var yani benim laptopun pili de 6 cell olanlardan.Buna bir çözüm bulabildiniz mi acer tarafından?Eğer bulamadıysak bu 8 hücreli pili nerden satın alabiliriz.Teşekkürler

Astra 1.3 CDTI HB Cosmo+Xenon Şimşek Gri
ilkdostun

22 Mayıs 2008, 19:33:51  

beyler bende ne zamandır sorunsuz kullanıyorum fakat arada bir sol tarafdan dıt diye bazen uzun bir dıt sesi geliyor..bunu hergün yapmıor bazen haftada bir bazn 3-4 günde bir..nedenini anlamış değilim..hiç bir işlemi etkilemiyor ama sesden kıllandım..bilgisi olan varsa beni rahatlatacak çok iyi olur...

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI
KARS
trkkrsy

22 Mayıs 2008, 22:15:28  

wallaaa duruldu topic...

sgen

23 Mayıs 2008, 11:20:51  

selamlar arkadaslar,,

Bu XP olayına son noktayı koyacak biiri yokmudur bulunmazmı ? :)

Ben kurdum Xp yi sonra tekrar sildim vistaya geçis yaptim fakat bu deneme amacliydi...

Birisi printscreen le olarak bu işin nasıl yapılacağını hangi model için hangi driverların gerekli oldugu ve can alıcı mesele Bu SATA olayı.. Format işleminde Nlite adında bi programa 5920G t7500 (hangi modelse artık) sata surucusunun embed edildigini gordum boylelikle hiç IDE veya SATA ayarı yapmadan ağrısız acısız XP yi yükleme sansı doğdu..
Bence forumu sürekli kullanan bi arkadaş varsa bizde yardım edelim elimizden geldigi kadar print screen le bi Format olayını gomelim... Bu ürünü almamış ve almayı düşünen insanlara çok büyük katkısı olacaktır.. Kullananları saymıyorum zaten...

Bi TOPIC e bakar olay söliiiiyim :D

...
5800 Xpress Music Red
Acer 5920G T7500
2006 Megane Hatchback Dynamique
trkkrsy

23 Mayıs 2008, 17:05:13  

quote:

Orjinalden alıntı: sgen

selamlar arkadaslar,,

Bu XP olayına son noktayı koyacak biiri yokmudur bulunmazmı ? :)

Ben kurdum Xp yi sonra tekrar sildim vistaya geçis yaptim fakat bu deneme amacliydi...

Birisi printscreen le olarak bu işin nasıl yapılacağını hangi model için hangi driverların gerekli oldugu ve can alıcı mesele Bu SATA olayı.. Format işleminde Nlite adında bi programa 5920G t7500 (hangi modelse artık) sata surucusunun embed edildigini gordum boylelikle hiç IDE veya SATA ayarı yapmadan ağrısız acısız XP yi yükleme sansı doğdu..
Bence forumu sürekli kullanan bi arkadaş varsa bizde yardım edelim elimizden geldigi kadar print screen le bi Format olayını gomelim... Bu ürünü almamış ve almayı düşünen insanlara çok büyük katkısı olacaktır.. Kullananları saymıyorum zaten...

Bi TOPIC e bakar olay söliiiiyim :D

ben, bendeki xp cdsine nlite ile sata driwerlerini entegre ettim...

şu an öyle kullanıyorum. isteyen warsa ekran görüntüsü koyabilirim nasıl yapılacağına dair...

arkasanıl

24 Mayıs 2008, 14:24:32  

trkkrsy

arkadasım nasılsın?topık durdu ama bız ayakta tutalım ıstersen:D neyse sen vıstada devmmı edıosun yoksa xp ye gectınmı neyaptın?bende xp kurucam ama korkuorum acıkcası?

The Soul Of BMW.
arkasanıl

24 Mayıs 2008, 14:26:43  

trkkrsy

dual olarakmı kullanmak ıstıorum ama nasıl yapıcam nlıte olayını anlamadım tam olarak cok karısık yaaa ugrasasım gelmıo dogrusu

The Soul Of BMW.
msendogan33

25 Mayıs 2008, 6:20:25  

Arkadaşlar,sadece küçük bi sorum olacak,bu konuda ilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Acer 5920 almayı düşünüyorum bende,fakat aklımı karıştıran konu ise,klavyenin beyaz olması,aranızda bununla ilgili sorun yaşayan varmı,ya da kirlenme,yazı silinmesi gibi bir vaka olabilir mi,açıkçası ben sanmıyorum ama sonuçta o kadar para veriyoruz,sonuçta da 3-4 yıl kullanacağız ve bu sürede de böyle absurd sorunlarla kafamı yormak,canımı sıkmak istemiyorum.

Yeniden teşekkürler Acer Ailesi,mutlu günler dilerim

arkasanıl

25 Mayıs 2008, 24:01:51  

MSENDOGAN33 arkadasım bende 7 veya 8 aydır kullanıorum ancak hıc bı sekılde olmadı bole bı sorun ınan ve bılgısayarımdan cok memnunum gercekten tavsıye ederım ıyı gunlerde kullanman dılegımle..

The Soul Of BMW.
BarışNet

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008, 13:41:05  

msendogan33 dostum bende t7500 lük modeli war ekimde aldım. sorunsuz kullanıyorum klavyede fln kirlenme yok temiz bakarsan sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarışNet -- 25 Mayıs 2008; 13:40:03 >

Eskişehir Web Tasarım - eskişehir ender halı yıkama - Eskişehir Özel Ders
msendogan33

25 Mayıs 2008, 17:14:43  

Barışnet,arkasanıl ikinize de teşekkürler.

Bu konuyla ilgili Acer formunda,hiçbir sorunla karşılaşanı okumadım,ama içim yine de rahat etmedi,sizlere de danışmak fikrinizi almak benim için çok iyi oldu,bir nevi içim rahatladı.Tasarımı,ilgi çekici gerçekten.Yeniden teşekkürler.

Bu arada istediğim laptop Acer 5920-602G16MI modelini almak istiyorum.Kolay gelsin.

trkkrsy

25 Mayıs 2008, 21:46:55  

quote:

trkkrsy

arkadasım nasılsın?topık durdu ama bız ayakta tutalım ıstersen:D neyse sen vıstada devmmı edıosun yoksa xp ye gectınmı neyaptın?bende xp kurucam ama korkuorum acıkcası?

Walla bende isterimki hep dimdik ayakta dursun topic… yardımlaşmalarla herkes istediğini kullanabilsin… hem paylaşım olsun, hem yeni dostluklar sağlansın.
Ben aldığımdan yaklaşık bir buçuk hafta sonra xp ye geçtim we halaa xp deyim. Xp iyi yaa. Tawsiye ederim herkese. Aklında şüphe olanlara. Sürücüler falan herşey werildi daha önce zaten. Zorluk çekilecek bi yer yok yani.

quote:

trkkrsy

dual olarakmı kullanmak ıstıorum ama nasıl yapıcam nlıte olayını anlamadım tam olarak cok karısık yaaa ugrasasım gelmıo dogrusu

Yok yaa kolay nlite kullanımı…

quote:

Orjinalden alıntı: msendogan33

Arkadaşlar,sadece küçük bi sorum olacak,bu konuda ilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Acer 5920 almayı düşünüyorum bende,fakat aklımı karıştıran konu ise,klavyenin beyaz olması,aranızda bununla ilgili sorun yaşayan varmı,ya da kirlenme,yazı silinmesi gibi bir vaka olabilir mi,açıkçası ben sanmıyorum ama sonuçta o kadar para veriyoruz,sonuçta da 3-4 yıl kullanacağız ve bu sürede de böyle absurd sorunlarla kafamı yormak,canımı sıkmak istemiyorum.

Yeniden teşekkürler Acer Ailesi,mutlu günler dilerim

Alalı bayaa oldu… ne bi kirlenme, ne bi silinme. İlk günkü gibi. Beyazın artısı oluyo kara kara klawyelerdense bembeyaz tertemiz klawye…

çekinmeden al. dediğin laptopta iyi klawyeside

arkasanıl

26 Mayıs 2008, 10:14:25  

vala bana cok zor gelıo bende aldıgımdan berı vısta kullanıorum ancan okudumda oyunlarda xp daha performanslı calısıomus ve oyunları daha ıyı oynuolarmıs?sen crysıs ı yukleyıp oynadınmı?eger oynadıysan hangı ayarlarda oynadın arkadasım?

The Soul Of BMW.
harunresitz

26 Mayıs 2008, 11:46:42  

ben tuşların kirleneceği düşüncesinde değilim. rengi zaten griye dönük tma beyaz değil lg lerde olduğu yada eee pc de olduğu gibi

bir gün...

ilkdostun

26 Mayıs 2008, 13:50:45  

arkadaşım kir tutma gibi bir şey yok..yani ben elma suyu damlattım elim siyahken kullandım ama silince hiç bir şeyi kalmıyor..ayrıca beyaz olması çok güzel diğer siyah laptopları görünce içim kararıyor ve bu da laptop mu diesim geliyor..performans olarak memnunum..tavsiye ederim

KARS
trkkrsy

26 Mayıs 2008, 14:43:46  

quote:

vala bana cok zor gelıo bende aldıgımdan berı vısta kullanıorum ancan okudumda oyunlarda xp daha performanslı calısıomus ve oyunları daha ıyı oynuolarmıs?sen crysıs ı yukleyıp oynadınmı?eger oynadıysan hangı ayarlarda oynadın arkadasım?

yok crysis i oynamadım. ama nfs pro street wede pes 2008 i full detailsde sorunsuz oynadım.

(ki bence bu oyunlarda o oyun kadar olmasada performans istiyolar)

arkasanıl

26 Mayıs 2008, 16:14:07  

evet haklısın ama crysıs cok daha fazla ozellık ıstıo kardes..vala ben en dusuk ayarlarda 35 fps alıorum hersey dusukte ve 800 600 da ..bence cok dusuk keske 8600 gt olanı nı alsaydım bu makınanın ...ılk defa makınemı sınır oldum aslında bı oyun ıcın degmez ama ıste ınsanlık halı:D

The Soul Of BMW.
trkkrsy

26 Mayıs 2008, 17:21:42  

bence çok güzel alet yaa... keşke pili 6 yerine 8 cell olsaydı.

ilkdostun

27 Mayıs 2008, 12:24:27  

crysiste oynadım..banamısın demedi..özellikle ekran kartı güncellemsinden sonra fifa 2008 i bile çözdük...

KARS
msendogan33

27 Mayıs 2008, 1:21:30  

Teşekkürler beyler,mutlu günler,acer'dan şaşmayalım o halde

trkkrsy

27 Mayıs 2008, 8:28:44  

hani diyorum bi sorun bulayım yazayım... yok onuda yapamıyorum.

arkasanıl

27 Mayıs 2008, 10:06:40  

ilkdostun arkadasım bende oynadım bıtırdım hatta ama en dusuk ayarlarda oynanıo en ıyı fps ıle ..ben en dusuk ayarlarda 35 40 fps arasında oynuorum...en uygun ayarlar yaptıgımda ıse orta ayarları secıo makıne kendısı ancak onda fps 15 lere dusuo ve rahat oynanmıo gercekten ....ondan bahsedıorum ..senın nasıl durumun crysıs de?

The Soul Of BMW.
arkasanıl

27 Mayıs 2008, 20:51:22  

beyler yardım ben bugunlerde bılgısayarımı vıstadan xp ye cevırsemmı cevırmesemmı arasında gıdıp gelıorum neolur yarım edın ..eger xp yaparsam ne gıbı artı ve eksı lerım olur ?herhangı bı sorun yasarmıyım?trkkrsy arkadasım senın verdıgın upshare dekı drıverlerı ındırdım onlar ıse yarıo degılmı herhangı bı sorun yasamam?YARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMM

The Soul Of BMW.
trkkrsy

27 Mayıs 2008, 21:38:46  

quote:

beyler yardım ben bugunlerde bılgısayarımı vıstadan xp ye cevırsemmı cevırmesemmı arasında gıdıp gelıorum neolur yarım edın ..eger xp yaparsam ne gıbı artı ve eksı lerım olur ?herhangı bı sorun yasarmıyım?trkkrsy arkadasım senın verdıgın upshare dekı drıverlerı ındırdım onlar ıse yarıo degılmı herhangı bı sorun yasamam?YARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMM

ewet dostum. ben o driwerleri kullanıyorum.

astalawistadan geçişin artısı. hızlı, performansı yüksek bi bilgisayarın oluyor. eksisi (cd yazma tuşunu atayamadım bi türlü)

düşünme geç yani xp ye. tabi son karar senin....

arkasanıl

27 Mayıs 2008, 23:41:50  

eyw dostum kararımı verdım yarın gecıcem o tus onemlı degıl okadarsa...yandakı dokunmatık tuslar ıslevını goruyormu?sadece o problem var sanırım ...

The Soul Of BMW.
alp er tunga

28 Mayıs 2008, 1:43:50  

merhaba arkadaşlar bende 5920g kullanıcısıyım fakat bir sorunum uzun laptopu alalı yaklaşık 5 ay oldu
bilgisayar açıkken pilden çalışıyorken ekranı kapattığımda uyku moduna geçiyor
ekranı açtığımda power tuşu mavi yanıyor ama bastığımda bilgisayar açılmıyor bir türlü
power tuşuna bi süre basılı tutup tamamen kapatıp açmam gerekiyor
sonra sorunlu bir şekilde açılıyor bunun nedeni ne olabilir acaba

birde ekrandaki grafikler birbirine giriyor bütün pencereler karışıyor

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bundan sonra bende burdayım..

k750i R1CA021
trkkrsy

28 Mayıs 2008, 8:44:32  

quote:

eyw dostum kararımı verdım yarın gecıcem o tus onemlı degıl okadarsa...yandakı dokunmatık tuslar ıslevını goruyormu?sadece o problem var sanırım ...

Ewet ben şu ana kadar sadece o dvd/cd yazdırma tuşunu halledemedim.

Boş boşuna dink dink edip duruyo elim gittikçe. Dokunmatik tuşlar media playerde çalışıyo.

Winamp içinde bi program war. Önceki sayfalarda yayınlamıştım.

Winamptada sorunsuz kullanılabiliyor yani. Ben soldaki mail tuşunuda winampa göre ayarladım

(Outlook hesabım parasız olduğundan Outlook bi işime yaramıyor) şu an winampıda o tuşla açıyorum.

___________________________________________________________________________________________

quote:

Orjinalden alıntı: alp er tunga

merhaba arkadaşlar bende 5920g kullanıcısıyım fakat bir sorunum uzun laptopu alalı yaklaşık 5 ay oldu
bilgisayar açıkken pilden çalışıyorken ekranı kapattığımda uyku moduna geçiyor
ekranı açtığımda power tuşu mavi yanıyor ama bastığımda bilgisayar açılmıyor bir türlü
power tuşuna bi süre basılı tutup tamamen kapatıp açmam gerekiyor
sonra sorunlu bir şekilde açılıyor bunun nedeni ne olabilir acaba

birde ekrandaki grafikler birbirine giriyor bütün pencereler karışıyor

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bundan sonra bende burdayım..

Usta sanırım sendeki problem kapak kapandığında hazırda beklet değilde, uyku moduna aldığından oluyodur.

Ondan dolayı pc zaten açık olduğu için mavi renk yanıyo tahminim… fanlarda çalışıyo olmalı o halde iken

Sadece ekran kapanıyodur. Açmak nasıl olur dersen belki fn+f6 idi galiba iş görebilir.

Ama şunu kontrol edersen anlarız sorununu: masaüstü sağ tık özellikler ekran koruyucu güç… sırayla bunları bulup seç.

Orda pilde iken wede ac/adaptörde iken kapağı kapattığımda seçeneği olması lazım...

(şu an masa üstü pc deyim bakamıyorum) pildeki yada her ikisinide hazırda beklet olarak seç. Öyle dene.

Sonuçtan bizleride haberdar edersen memnun oluruz.

Kolay gelsin.

arkasanıl

28 Mayıs 2008, 10:09:34  

pekı bu acer ın utıelıtes lerı nı nerden ındırcem onları bulamadım da ?bu topıc tekıler guncel degıl heralde!!yanı bu acer management fılan !!bunlarıda bana bı ayarlayabılırsen sevınırım gercekten dostum !!

The Soul Of BMW.
sonerozen2000

28 Mayıs 2008, 10:23:10  

Arkadaşlar ben 5920 nin 2GBlık RAM ini 4GB ta çıkarmak istiyorum,bu ram için marka ve model tafsiye edermisiniz?

2009 308SW Panoramic-1.6HDİ 110Hp-Manuel İNCİ SİYAHI (16 "Still Paketi )
raskolnikov77

28 Mayıs 2008, 10:35:46  

2 gb ram teklimi 2x1 mi bu modelde? boş slot varmı yani? bir de vista 3 gb mi destekliyor en son?

Ayrıca ekran kartının en guncel driveri nedir? Crysis için güncelliyorum diyorum..

Gigabyte Ma-770, AMD X2 5200, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2 Gb Kingston Ram, LG Dvd-RW, Thermaltake 400W Kasa
sonerozen2000

28 Mayıs 2008, 11:28:52  

5920 üzerinde 1+1 GBlık ramle geliyor,maxsimum 2+2= 4GB destekliyor.Benim derdim piyasada 2GB ramler 55ytl den başlıyor 180ytl ye kadar gidiyor.Yani ram değişikliği yapan varsa hem marka -model,hem fiyatı,hemde performansını yazarsa ,onagöre bişi seçeriz artık....

2009 308SW Panoramic-1.6HDİ 110Hp-Manuel İNCİ SİYAHI (16 "Still Paketi )
Sayfa:   <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
inFAMOUS
Empire City'nin bir kahramana ihtiyacı var!
GIGABYTE Fabrika Turu; Bir anakart doğuyor!
Bu videomuzda Türkiye'den 10.000KM uzakta Gigabyte'ın Tayvan'daki üretim tesislerindeyiz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız