Giriş | |
|
|
|
8 Mayıs 2008; 20:54:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: maygun90 ben denedim yapamadım winamp.exe cdmkr32.exe yaptım olması lazım ama olmadı siz başka bi ayra daha mı yaptınız? winampın klasörü içerisindeki bütün dosyaları taşıdın değilmi_? sadece winamp.exe yi değil...
|
|
|
8 Mayıs 2008; 21:44:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: harunresitz ben sekiz aydır vista olarak kullanıyorum. evet bazı programlar da sıkıntı çıkartıyor ama alışmamız lazım arkadaşlar mecburuz yarın bir gün herşey vista ile çalışır olacak ve geriden takip etmek zorunda kalacağız. bence almışken değiştirme vista ile devam et. elimden geldiğince bende destek olurum diğer vista kullanan arkadaşlar da katılıyorum bencede alışmak lazım ilk başta banada gıcık geldi ama öğrendikçe seviyor insan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wormhole -- 8 Mayıs 2008; 21:43:43 >
|
|
9 Mayıs 2008; 23:23:09
|
|
|
ya arkadaşlar internet bağlantısında kopmalar yaşıyorum,2 bilgisayar daha bağlı onlarda hiçbir sorun yok ama bunda durup dururken kopmalar oluyor
|
|
10 Mayıs 2008; 1:17:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: wormhole quote:
Orjinalden alıntı: harunresitz ben sekiz aydır vista olarak kullanıyorum. evet bazı programlar da sıkıntı çıkartıyor ama alışmamız lazım arkadaşlar mecburuz yarın bir gün herşey vista ile çalışır olacak ve geriden takip etmek zorunda kalacağız. bence almışken değiştirme vista ile devam et. elimden geldiğince bende destek olurum diğer vista kullanan arkadaşlar da katılıyorum bencede alışmak lazım ilk başta banada gıcık geldi ama öğrendikçe seviyor insan... +1903
|
|