Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pesimist_im

Sisteme Gözat

21 Şubat 2008, 17:10:13  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar sonunda acer 5920g t7500 aldım şimdilik hiçbir problem yok

..-""DIIΚΣΥ_IMMӨЯƬΛᄂ""-..

gurkoc

21 Şubat 2008, 17:54:40  

quote:

Orjinalden alıntı: mesutkececi

selamlar

hdmi-hdmi şeklinde tv'ye bağlantı yapan var mı? hem ses hem görüntüyü düzgün bir şekilde aktarılabiliyor mu hdmi-hdmi olarak?

Teşekkürler,

Selam,

Ben HDMI-HDMI bağlantıyı 127 ekran Panasonic plazma ile yaptım, ses ve görüntü gayet düzgün, yalnız görüntü ekrana tam oturmuyor, bunun için powerstrip türü bir program kullanmak gerekiyor

mesutkececi

21 Şubat 2008, 17:58:00  

gurkoc selaml,

goruntuyu nvidia ayarlarından oturtamıyor muyuz? yada tv'nin ayarlarından?

Acer 5920g // 42 LG 5000 // ps3 80 gb pal // d-smart & dreambox 500s
ilkdostun

21 Şubat 2008, 21:28:17  

arkadaşlar ben laptop için sırt çantası almayı düşünüyorum önerileriniz varmı case logic in NBP3 modelini buldum ama 70 lira çok para bu modeli daha ucuza bulabileceğim yada önereceğiniz çantalar varsa çok sevinirim ama sırt çantası olacak

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI
KARS
trkkrsy

21 Şubat 2008, 23:45:10  

quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

arkadaşlar ben laptop için sırt çantası almayı düşünüyorum önerileriniz varmı case logic in NBP3 modelini buldum ama 70 lira çok para bu modeli daha ucuza bulabileceğim yada önereceğiniz çantalar varsa çok sevinirim ama sırt çantası olacak

neden sırt çantası_? tehlikeli olmazmı sırtta taşıma_???

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

trkkrsy

21 Şubat 2008, 23:52:23  

xp de s-video çıkışından tw ye görüntüyü nasıl alırız_?

ne fn+f5 nede nvidia nın özelliklerinde tv diye bişii yok... sadece notebook war...

ne yapmak gerekir_?

ilkdostun

22 Şubat 2008, 2:10:33  

quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

quote:

dostum dediğim modeli araştırırsan korumaları olduğunu anlarsın çelik örgüleri olduğunuda görürsün ve engüvenli taşıma sistemidir sırtta taşıma..elde yada tek askılı çantalarda yanında geçenler yada biyere vurma şansın daha fazla

birde arkadaşlar ben nero 8 kurdum ve yandaki dokunmatik tuşlardan play tuşuna bastığımda eskiden media player açılıodu şimdi neronun media playerı açılıo çözümü olan varmı

KARS
cevaps

22 Şubat 2008, 2:51:25  

quote:

quote:

quote:

dostum dediğim modeli araştırırsan korumaları olduğunu anlarsın çelik örgüleri olduğunuda görürsün ve engüvenli taşıma sistemidir sırtta taşıma..elde yada tek askılı çantalarda yanında geçenler yada biyere vurma şansın daha fazla

birde arkadaşlar ben nero 8 kurdum ve yandaki dokunmatik tuşlardan play tuşuna bastığımda eskiden media player açılıodu şimdi neronun media playerı açılıo çözümü olan varmı

file type association. yani mp3 avi vs gibi uzantıları üstüne almış nero. media player da araçlar/seçenekler/dosya türleri burada aşağıda gördüğün herşeyin başına tik koy ve OK diyip media playerdan da çık. sonra tekrar play'e bas düzelmiş olması gerekir.

ilkdostun

22 Şubat 2008, 15:23:26  

quote:

Orjinalden alıntı: cevaps

quote:

quote:

quote:

file type association. yani mp3 avi vs gibi uzantıları üstüne almış nero. media player da araçlar/seçenekler/dosya türleri burada aşağıda gördüğün herşeyin başına tik koy ve OK diyip media playerdan da çık. sonra tekrar play'e bas düzelmiş olması gerekir.

dostum media player da araçlar seçenekler dedim ama dosya türlerini göremedim..eminmisin burada olacağına diğer yerlerede baktım ama bulamadım

KARS
WebEX

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008, 15:39:14  

bende almak istiyorumda şu an en ucuz nerde ve kaça satılıyor? bide wirelessta N varmı yokmu? bazı sitelerde yerlerde var görünüyor bazı yerlerde yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebEX -- 22 Şubat 2008; 16:29:41 >

ilkdostun

22 Şubat 2008, 18:10:39  

quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

bende almak istiyorumda şu an en ucuz nerde ve kaça satılıyor? bide wirelessta N varmı yokmu? bazı sitelerde yerlerde var görünüyor bazı yerlerde yok..

en ucuzu için bir şey diemem çünkü günlük kampanyalar oluyor ama gold un kadıköy şubesinde fiyat olarak yardımcı oluyorlar ben oradan 1700 e aldım..ayrıca wireless ında n draft var..ne ararsan var üründe...pişman olmazsın

KARS
cevaps

22 Şubat 2008, 20:16:29  

quote:

quote:

dostum media player da araçlar seçenekler dedim ama dosya türlerini göremedim..eminmisin burada olacağına diğer yerlerede baktım ama bulamadım

http://img233.imageshack.us/img233/1512/wmpbj5.jpg

bu linkteki sıra ile, Araçlar / Seçenekler'den halledeceksin.

ilkdostun

22 Şubat 2008, 21:28:21  

dostum öncelikle detaylı bi şekilde anlattığın için teşekkür ederim ama bende vista var ve media player 11 var bende dosya türleri yok o gösterdiğin yerde

KARS
WebEX

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008, 21:31:40  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

en ucuzu için bir şey diemem çünkü günlük kampanyalar oluyor ama gold un kadıköy şubesinde fiyat olarak yardımcı oluyorlar ben oradan 1700 e aldım..ayrıca wireless ında n draft var..ne ararsan var üründe...pişman olmazsın

T7300 işlemcili olan modelde de wireless N varmı? nette baktımda çok bilgi kirliliği var çoğu yerde tüm 5920G modeller için intel 3945a/b/g yazılmış

ilkdostun

22 Şubat 2008, 21:51:06  

dostum t 7300 ü bilemicem bende t7500 var 160 gb hardiskli modeli benimkinde n draft var ama bunu pek önemseme bu teknıloji ülkemize gelene kadar laptopun antika olur benden sölemesi..t7300 alan arkadaşlarım var ve memnunlar ama bluetooth yok o da 10 lira usb olarak alırsın

KARS
ilkdostun

22 Şubat 2008, 21:54:17  

birde arkadaşlar ben msn i multi msn yapamıorum yani universal patch programını deniyorum ve saatin yanındaki simgelerin ordan kapatmama rağmen msni kapatınız uyarısı veriyor..halledebilecek olan varmı

KARS
WebEX

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008, 22:07:57  

msn discovery yükle, sorunsuz

http://live.msgdiscovery.com/MDL_1.3.0322.exe

corwen

22 Şubat 2008, 22:29:44  

merhaba arkadaşlar bende acer 5920 kullanıcıyım yaklaşık iki ay önce aldım laptopu. sormak istediğim güncel ekran kartı driverlerini indirmek için nvidia sitesine girdim dowland driver dan 8600 gs seçtim karşıma "Version: 169.25 Release Date: December 20, 2007 Operating System: Windows Vista 32-bit
Language: U.S. English File Size: 31.8 MB " çıktı dowland dedim exe dosyası şeklinde pc indirdim. şimdi bu exe çalıştırdğım zaman ekran kartı güncellenecekmi ? Yanlış yapıyorsam eğer güncelleme nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz?

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
ilkdostun

23 Şubat 2008, 3:36:23  

arkadaşlar recovery yapan varmı benim merak ettiğim ben tüm önemli dosyalarımı d ye attım acaba recovery yaparsam d dekilerdemi gidecek bu konuda yardımcı olabilecek recovery yapmış bir arkadaş var mı

KARS
sunsea78

24 Şubat 2008, 10:42:30  

quote:

Orjinalden alıntı: gurkoc

quote:

selamlar

hdmi-hdmi şeklinde tv'ye bağlantı yapan var mı? hem ses hem görüntüyü düzgün bir şekilde aktarılabiliyor mu hdmi-hdmi olarak?

Teşekkürler,

Selam,

Ben HDMI-HDMI bağlantıyı 127 ekran Panasonic plazma ile yaptım, ses ve görüntü gayet düzgün, yalnız görüntü ekrana tam oturmuyor, bunun için powerstrip türü bir program kullanmak gerekiyor

bendede aynı yukarıdaki veya başka bi programla tam olarak nasıl düzeltileceğini anlatırmısın.

selamlar.

Acerium

25 Şubat 2008, 14:43:29  

Slm arkadaşlar sistemimde XP yüklü. Benim sorunum aşağıdaki resimde görüldüğü gibi ses çıkışlarının sadece biri çalışıyor. Mikrafon girişi ve diğeri çalışmıyor. Ne yaptıysam olmadı
Harici mikrafon bağlamak istiyorum ama olmuyor sadece ekranın üzerinde bulunan(webcam in iki yanındaki) mikrafonlar çalışıyor. Böyle olucaksa aşağıdaki o 2 deliği neden yapmışlar..
Acaba XP yüklü olduğu için mi bu problem ama öyle olsa seste de problemim ourdu diye düşünüyorum. Ses de hiç bir problemim yok. Bu olaya el atacak arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

cevaps

25 Şubat 2008, 14:59:33  

xp yüklüyse kendi driverlarını ve özel programlarını yüklemen lazım. çünkü ordaki deliklerden birine mic ya da kulaklık takınca, ayrıca pc deki programında da tanıtman gerekior. yoksa çalışmaz

Acerium

25 Şubat 2008, 15:07:08  

quote:

xp yüklüyse kendi driverlarını ve özel programlarını yüklemen lazım. çünkü ordaki deliklerden birine mic ya da kulaklık takınca, ayrıca pc deki programında da tanıtman gerekior. yoksa çalışmaz

Dostum biraz daha açar mısın anlayanadım pc den zaten ses geliyor yani XP driver lerı tanıtılmış durumda.

Acerium

25 Şubat 2008, 15:11:11  

quote:

birde arkadaşlar ben msn i multi msn yapamıorum yani universal patch programını deniyorum ve saatin yanındaki simgelerin ordan kapatmama rağmen msni kapatınız uyarısı veriyor..halledebilecek olan varmı

Dostum aynı sorun bende de oldu aşağıdaki linkteki patch programını yükledim sorun halloldu. Prog. aynı gibi görünüyor ama aynı deil. Ayarlarıda resimde gösterdiğim gibi yaparsan sorun yaşamazsın.

BURADAN İNNDİR
http:/****.com/files/94781950/WLMUniversalPatcherPlusPlus101.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acerium -- 25 Şubat 2008; 15:14:18 >

cevaps

25 Şubat 2008, 18:58:00  

quote:

Orjinalden alıntı: Acerium

quote:

Dostum biraz daha açar mısın anlayanadım pc den zaten ses geliyor yani XP driver lerı tanıtılmış durumda.

XP driver'ı dışında, XP'de 5+1 in çalışması için 2. programı var. önceki sayfada yayınladığım pakette bulunuyor. onu yükledin mi? çünkü sen mic girişine birşey taktığında o program hemen ne taktığını soruyor. 3 seçenek vardı kulaklık, mikrofon ve birşey daha. sanırm sen o yazılımı ayrıca yüklememişsin, onu kur düzelir.

Acerium

26 Şubat 2008, 9:42:51  

quote:

quote:

quote:

XP driver'ı dışında, XP'de 5+1 in çalışması için 2. programı var. önceki sayfada yayınladığım pakette bulunuyor. onu yükledin mi? çünkü sen mic girişine birşey taktığında o program hemen ne taktığını soruyor. 3 seçenek vardı kulaklık, mikrofon ve birşey daha. sanırm sen o yazılımı ayrıca yüklememişsin, onu kur düzelir.

Tamam soruyor bende de kulaklık mı,mikrafon mu,hat çıkışı mı diye ama maalesef icraat yok. Siz denediniz mi acaba kendi pc nizde harici mikrafonu çalıştırabildiniz mi acaba

trkkrsy

28 Şubat 2008, 8:41:56  

bu sağ taraftaki dokunmatik olan bölüm warya hani...

en üstteki acer arcade. orta kısım media player en alttakide nti cd maker 'indi astalawistada...

şimdi xp kurdum ne en üztteki arcade nede en alttaki nt cd maker iş görmüyo. (ki cd yazıcı programım nero 8 küsür)

özelleştiremezmiyiz biz bu tuşları_? mesela media player yerine winamp açsın desek_? o cd programına neroyu tanıtsak_?

mümkünmü_? warmı imkanı_? yardımı olabilecek_???

trkkrsy

28 Şubat 2008, 8:44:07  

ki bu s-video çıkışından tw ye görüntü aktarımı konusundaki sorumda dewam ediyor hala...

cotanjand

29 Şubat 2008, 16:14:46  

Arkadaşlar: Sanrım çoğunluk Xp'ye döndü. ve ben ancak bu zamana kadar vistaya katlanabildim.Ama şimdi Xp'ye dönmek istiyorum fakat Xp'ye dönen arkadaşlar kısaca nasıl sorunlarla karşılaştıklarını, sorunları nasıl çözdüklerini yazarlarsa sevinirim. Bir de Xp dosyalarını aldığım linkleri vereyim.

Dosyaları aşağıdaki rapidshar. linklerden indirdim bi sorun olmaz di mi?

Driver Paketi

http:/****.com/files/86435786/albideburdanyak.com-5920Driver.part1.rar
http:/****.com/files/86438492/albideburdanyak.com-5920Driver.part2.rar
http:/****.com/files/86439339/albideburdanyak.com-5920Driver.part3.rar

Utilities (Gerekli Araçlar) Paketi

http:/****.com/files/86431138/albideburdanyak.com-5920Utilities.part1.rar
http:/****.com/files/86431475/albideburdanyak.com-5920Utilities.part2.rar
http:/****.com/files/86432150/albideburdanyak.com-5920Utilities.part3.rar
http:/****.com/files/86432419/albideburdanyak.com-5920Utilities.part4.rar

Rar Şifre: albideburdanyak.com

Amaç kırmadan testiyi bi sormaktı, sordum, şimdi cevap bekliyorum

trkkrsy

29 Şubat 2008, 21:27:17  

ben xp yi kurdum... her hangi bi zorluk yada problemle karşılaşmadım... problem yok yani...

variationsonathemeof

29 Şubat 2008, 23:42:14  

quote:

bu yazdığımda ışık yanmıyor. acaba sizde de böylemi_? (basınca cd yazdırma programını açıyo)

Orijinal boyut için tıklatın

Video Kaydı yaparken bahsettiğin ışık yanıyor.rec ışıgı kırmızı kırmızı yanıyor hem de :)

djan81

1 Mart 2008, 9:07:13  

arkadaslar merhaba bende sonunda aldım bu aleti. sizinde yaptıgınız gibi xp yi tuklemeye calıstım. once driverları indirdim, ardından xp cd sini takıp boot yapınca windows xp kurulum sayfası geliyor.
-yeni bir windows yuklemek
-windowsu onarmak
-yuklemeden cıkmak
seceneklerinden yenibir windows yuklemek yada onarmak secenegini sectigimde mevcut hardiskin driverlarının bulunmadıgını , muhtemelen hardıskın calısmadıgı... gibi uyarı alıyorum anlıyacagınız xp yukleyemıyorum. sadece f3 e basıp cıkınız ekranı geliyor.
bu problemle karsılasan ve cozebilen arkadas varmı acaba. yada benım hardiskte bir problemmi var acaba. yardımcı olabilirseniz cok sevinirim ona gore vatana geri gotureyim makineyi

trkkrsy

1 Mart 2008, 17:00:24  

öncelikle djan81 aramıza hoşgeldin güle güle kullan...

problem dediğine gelince ewet normalde hata weriyor.

yapacağın şey ise; açılışta biosa girip sata bölümünü ahci (ide) yapacaksın sonra format kurulum w.s. yapacaksın...

indirdiğin driwer paketinde intel sata driwer diye bi klasör war. onu kuracaksın. tekrar biostan sataya döneceksin. bir dahaki formata kadar halloluyo...

trkkrsy

1 Mart 2008, 17:05:19  

quote:

Orjinalden alıntı: variationsonathemeof

quote:

bu yazdığımda ışık yanmıyor. acaba sizde de böylemi_? (basınca cd yazdırma programını açıyo)

Orijinal boyut için tıklatın

Video Kaydı yaparken bahsettiğin ışık yanıyor.rec ışıgı kırmızı kırmızı yanıyor hem de :)

yaw usta dedim şu toucpadin yeni driweri warmıdır...

girdim sitesine baktım Synaptics_Driver_v10_1_8_XP32 dosyası warmış... dedim bi deniyim...

indirdim kurdum. yeniden başlattım. hooooop... resimdeki hali çıktı ortaya...

ama problem; kırmızı ışık kalıcı yanıyor

göze hoş görünüyor ama media playerde çalışan tuşlar wede o tuş iş görmüyor maalesef.

mecburen eski driwere döneceğim.

(kayıt esnasında dediğin olay... hangi kayıt esnasında_??? ne kayıdı_?

birde o kırmızı ışığın olduğu tuşa program atayamazmıyız_? neroyu kurdum xp de

ama o tuş boşta_???)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 1 Mart 2008; 17:09:36 >

variationsonathemeof

1 Mart 2008, 17:39:09  

BEnım kastettiğim kayıt video kaydı yaparken.BEn gitar çalıyorum ve parçaları kaydetmek için video kayıt özelliğini kullanıyorum.Sadece video kaydı yaparken o kırmızı ışık yanıyor kayıt bitince de sönüyür o ışık.senn kurdugun driver resmen şow yapmış :)

trkkrsy

1 Mart 2008, 22:41:23  

quote:

Orjinalden alıntı: variationsonathemeof

BEnım kastettiğim kayıt video kaydı yaparken.BEn gitar çalıyorum ve parçaları kaydetmek için video kayıt özelliğini kullanıyorum.Sadece video kaydı yaparken o kırmızı ışık yanıyor kayıt bitince de sönüyür o ışık.senn kurdugun driver resmen şow yapmış :)

aynen dediğin gibi walla_!!! ama görüntü war tuşlar bi işe yaramıyo maalesef_!

==>KAPADOKYALI<==

Sisteme Gözat

1 Mart 2008, 23:16:26  

herkse selam beyler..bi 5720G'ci olarak sizlere bi sorum wardı..elimde recovert diskleri ile bi başka bilgisayara VİSTA kursam bi sakıncası olurmu diye soracaktım sizlere sanırsam driverları uymaz diye düşünüyorum ama böle bişi mümkünmü bi cevap alırsam sevinirm

DH - Türkiye Siyah Kurdele Harekatı
...::: VoLkSwAgEn CaDdY TeAm :::...

ÖLüNüZüN DiRiNiZiN, HeRgÜn BiRiNiZiN, BiR gÜn HePiNiZiN, KöKüNü KaZıYaCaĞıZ
trkkrsy

2 Mart 2008, 12:15:15  

quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

herkse selam beyler..bi 5720G'ci olarak sizlere bi sorum wardı..elimde recovert diskleri ile bi başka bilgisayara VİSTA kursam bi sakıncası olurmu diye soracaktım sizlere sanırsam driverları uymaz diye düşünüyorum ama böle bişi mümkünmü bi cevap alırsam sevinirm

kurma kurarsın ama iki ihtimalin olur...
1. problem olmaz, kurulur, driverlerde hata werir doğru driwerleri yüklersin problem olmaz...
2. mavi ekran gelir resetler durur... kurulmaz yani...

tahminim 1 den yana...

Acerium

2 Mart 2008, 19:43:11  

quote:

Orjinalden alıntı: cotanjand

Arkadaşlar: Sanrım çoğunluk Xp'ye döndü. ve ben ancak bu zamana kadar vistaya katlanabildim.Ama şimdi Xp'ye dönmek istiyorum fakat Xp'ye dönen arkadaşlar kısaca nasıl sorunlarla karşılaştıklarını, sorunları nasıl çözdüklerini yazarlarsa sevinirim. Bir de Xp dosyalarını aldığım linkleri vereyim.

Dosyaları aşağıdaki rapidshar. linklerden indirdim bi sorun olmaz di mi?

Driver Paketi

http://****.com/files/86435786/albideburdanyak.com-5920Driver.part1.rar
http://****.com/files/86438492/albideburdanyak.com-5920Driver.part2.rar
http://****.com/files/86439339/albideburdanyak.com-5920Driver.part3.rar

Utilities (Gerekli Araçlar) Paketi

http://****.com/files/86431138/albideburdanyak.com-5920Utilities.part1.rar
http://****.com/files/86431475/albideburdanyak.com-5920Utilities.part2.rar
http://****.com/files/86432150/albideburdanyak.com-5920Utilities.part3.rar
http://****.com/files/86432419/albideburdanyak.com-5920Utilities.part4.rar

Rar Şifre: albideburdanyak.com

Amaç kırmadan testiyi bi sormaktı, sordum, şimdi cevap bekliyorum

Dostum sadece sağdaki dokunmatik tuşlar çalışmıyor onun haricinde herşey normal.
Özellikle oyunlarda XP yükledikten sonra daha çok performans alırsın. Örneğin vista ripli oyunları kurdurmuyor fakat XP de böyle bir problem yok.

Acerium

2 Mart 2008, 19:46:42  

quote:

Orjinalden alıntı: djan81

arkadaslar merhaba bende sonunda aldım bu aleti. sizinde yaptıgınız gibi xp yi tuklemeye calıstım. once driverları indirdim, ardından xp cd sini takıp boot yapınca windows xp kurulum sayfası geliyor.
-yeni bir windows yuklemek
-windowsu onarmak
-yuklemeden cıkmak
seceneklerinden yenibir windows yuklemek yada onarmak secenegini sectigimde mevcut hardiskin driverlarının bulunmadıgını , muhtemelen hardıskın calısmadıgı... gibi uyarı alıyorum anlıyacagınız xp yukleyemıyorum. sadece f3 e basıp cıkınız ekranı geliyor.
bu problemle karsılasan ve cozebilen arkadas varmı acaba. yada benım hardiskte bir problemmi var acaba. yardımcı olabilirseniz cok sevinirim ona gore vatana geri gotureyim makineyi

Dostum n lite programı ile elinde olan XP cd sine sata driver ları entegre et sorunu aşarsın. Eğer biostan hdd i ahci (ide) olarak gösterirsen sata dan ödün vermiş olursun. XP kurulur ama biraz yavaş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acerium -- 2 Mart 2008; 19:52:01 >

==>KAPADOKYALI<==

Sisteme Gözat

3 Mart 2008, 12:01:24  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

kurma kurarsın ama iki ihtimalin olur...
1. problem olmaz, kurulur, driverlerde hata werir doğru driwerleri yüklersin problem olmaz...
2. mavi ekran gelir resetler durur... kurulmaz yani...

tahminim 1 den yana...

açıklaman için teşekkür ederim ama şimdi 1. madde de kurulur demişsin ama 2.madden kurulmaz demişsin hangisi yani kesin olarak bi bilgi alabilirmyim

diger arkadaslarada sesleniyorum bi başka bilg'a kursam bende recovery diskleri ile herhangi bi sorun olurmu.

DH - Türkiye Siyah Kurdele Harekatı
...::: VoLkSwAgEn CaDdY TeAm :::...

ÖLüNüZüN DiRiNiZiN, HeRgÜn BiRiNiZiN, BiR gÜn HePiNiZiN, KöKüNü KaZıYaCaĞıZ
tekin1923

3 Mart 2008, 2:45:02  

şimdiye kadar başka topic de takılıyorduk şimdiden sonra burada takılırız beni de ekleye bilirsiniz. valla ben recovery falan dinlemedim hepsini sildim. backupları aldım ama sadece driver dvd sini kullandım. backupla kurunca istenmeyen programlar kuruluyor sinir ediyor insanı 1 saat onları kaldır yok efendim artıklarını temizle falan, en iyisi normal vista dvd si ile format atmak ve driver dvd ile istediğiniz driverları kurmak daha stabil ve hızlı oluyor kanatimce, eğer böyle yaparsanız unutmadan vistanızı etkinleştirmeyi unutmayın. ücretsiz 0 800 lü bir numarayı arıyorsunuz ve bilgisayarınızın altındaki vista kodunu giriyorsunuz.

Nerde Kalmıştık...
eXcess3

Sisteme Gözat

3 Mart 2008, 10:21:51  

Arkadaşlar ekran kartının belleğini bios'dan nasıl yükseltiyoruz? Ekran kartı belleğinin yazılı olduğu bölüm inaktif durumda. Nasıl aktif duruma getireceğim?

Acerium

3 Mart 2008, 15:47:02  

quote:

Orjinalden alıntı: eXcess3

Arkadaşlar ekran kartının belleğini bios'dan nasıl yükseltiyoruz? Ekran kartı belleğinin yazılı olduğu bölüm inaktif durumda. Nasıl aktif duruma getireceğim?

Bildiğim kadarıyla yok öle birşey ekran kartı ihtiyaç duydukça ram den çekiyor 256 üzerini. Nvida monitörde test edebilirsin bi oyun aç gösterge de açık olsun 256 fazlasını ram dan çektiğini göreceksin ben denedim sonuç anlattığım gibi.
İhtiyaç olursa nvidia monitörü gönderirim buradan.

eXcess3

Sisteme Gözat

3 Mart 2008, 18:42:24  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eXcess3

Bildiğim kadarıyla yok öle birşey ekran kartı ihtiyaç duydukça ram den çekiyor 256 üzerini. Nvida monitörde test edebilirsin bi oyun aç gösterge de açık olsun 256 fazlasını ram dan çektiğini göreceksin ben denedim sonuç anlattığım gibi.
İhtiyaç olursa nvidia monitörü gönderirim buradan.

Yapma yav bende bios'dan bellek isteğe göre arttırılıyor sanıyordum.Bilgilendirdiğin için sağol

CuNeyT_41

4 Mart 2008, 18:10:39  

touch pad çalışmıoıı yardım edin sorunsuzca çalışıodu kapadım ertesi gün açtığımda çalışmıodu sistem geri yukledim yok hala olmadı driverı kaldırdım tkrr yukledm yine bi sorun yok anlamadım napmam gerenk:S aygıtta hiç bi problem yok dio ama hiç bişisi işlew görmüo:S

AceR 5920 T7500...
trkkrsy

5 Mart 2008, 20:21:54  

quote:

Orjinalden alıntı: CuNeyT_41

touch pad çalışmıoıı yardım edin sorunsuzca çalışıodu kapadım ertesi gün açtığımda çalışmıodu sistem geri yukledim yok hala olmadı driverı kaldırdım tkrr yukledm yine bi sorun yok anlamadım napmam gerenk:S aygıtta hiç bi problem yok dio ama hiç bişisi işlew görmüo:S

bundan olacağını sanmıyorum ama... fn+f7 den kapalı değildir değilmi_???

CuNeyT_41

5 Mart 2008, 23:54:35  

quote:

quote:

aLLAh razı olsun ne diim :D bosluğumuza denk gelmiş çok saolasın bilmiordum bunu :S:D ama bu sebeple xp yede geçiş yapdım drverları yaweş yaweş buluos tkkrar çok saolasın bilgi paylaşıldıkça bilgidir... ;)

AceR 5920 T7500...
trkkrsy

6 Mart 2008, 9:25:46  

quote:

quote:

quote:

aLLAh razı olsun ne diim :D bosluğumuza denk gelmiş çok saolasın bilmiordum bunu :S:D ama bu sebeple xp yede geçiş yapdım drverları yaweş yaweş buluos tkkrar çok saolasın bilgi paylaşıldıkça bilgidir... ;)

eywallah kardeş ne demek... dediğin gibi paylaştıkça değer kazanır çoğu şey_!!!

CyBeRBoY

6 Mart 2008, 24:16:13  

Beyler bende de ACER 5920G T7500 var. Bu alete nası format atabilirim? Bi de format attıktan sora sürücüler ağ ayarları filan herşey yükleniyo mu otomatik çünkü hiçbirinin cdsini vermemişlerdi..

Bir gün herkes BEŞİKTAŞLı olmasın, bırakın o ayrıcalık bizde kalsın!..
derdar

6 Mart 2008, 23:19:53  

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, 3 aydan fazladır 5920G kullancısıyım.Dizüstümün perfonmasından bugune kadar hiçbir şikayetim olmadı.Kurduğum tüm oyunları çalıştırdı.Yalnız vista perfonmansını çok düşürüyor, RAMin yarısını yiyor.Ancak buna rağmen silipte,XP kurmadım,driver problemleri yaşarım diye.Nisanda Vista SP1 çıkacakmış dört gözle onu bekliyoruz artık :) Benide kullanıcı topluluğuna eklerseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdar -- 6 Mart 2008; 23:29:06 >

The Soul Of BMW.
derdar, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
trkkrsy

7 Mart 2008, 13:40:50  

CyBeRBoY we derdar hoşgeldiniz sizlerde... xp driwerleri werildi burada... hiç sorun olmuyo. ne ağ kurulumunda nede başka bbişii de. (listedesiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 7 Mart 2008; 13:42:04 >

sunsea78

9 Mart 2008, 11:03:24  

quote:

Orjinalden alıntı: gurkoc

quote:

selamlar

Teşekkürler,

Selam,

yeni driveri yükle sorun ortadan kalkıyor..

selamlar.

sunsea78

9 Mart 2008, 11:08:10  

quote:

gurkoc selaml,

goruntuyu nvidia ayarlarından oturtamıyor muyuz? yada tv'nin ayarlarından?

yeni driver yükle sorun ortadan kalkıyor.

selamlar.

trkkrsy

9 Mart 2008, 18:26:40  

s-videodan tv ye bağlanamıyorum_???

Barzo1905

Sisteme Gözat

9 Mart 2008, 22:06:08  

arkadaşlar selam,

2 gün önce bu cihazı satın aldım vatan bilgisayardan, 2.2ghz nf 8600gs 2gb ram dolby surround vs vs...

özellikler gerçekten süper, 2 senedir hp pavillon serisini kullanıyodum bu sefer acer'ı seçtim şimdilik bir sorun gözükmüyor...

sormak istediğim;

ses ayarlarında xp de iken bas tis ayarları vardı istediğimiz gibi ayarlıyoduk ama bunda böyle bi ayar bulamadım, ayar yok mu yoksa gerçekten ben mi bulamadım? ses biraz boğuk gibi çıkıyor bass ayarı yüksekmiş gibi o yüzden soruyorum...

GIGABYTE X48-DQ6 // INTEL E8400 @ 4.0GHZ // CRUCIAL BALLISTIX 2 X 2GB DDR2 @ 1200MHZ // ZOTAC GTX 275 1792MB // HP 2407W // THERMALTAKE 750W //
serhatkabadayi

10 Mart 2008, 24:42:58  

Arkadaşlar merhaba bende aranıza girmek istiyorum bu cihazı yılbaşı haftası aldım. Aldığım gün hiç bir yedek almadan xp kurmaya çalıştım kurulmadı daha sonra downgrade xp diye bir cd var onu buldum onu kurdum buraya kadar sorun yok driverların hepsi düzgün biçimde kuruldu ve çalışıyor ama açılışta bazen mavi ekran sorunu var. ve bu mavi ekran olduğu zaman dakikalrca açılmıyo defalarca kendini resetliyo cihaz sizce bu neyden kaynaklanmaktadır. Yardımlarınızı beklemekteyim bu arada benim pc 250gb sizinkilerle farkı ne acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatkabadayi -- 10 Mart 2008; 12:44:17 >

trkkrsy

10 Mart 2008, 18:19:19  

quote:

Orjinalden alıntı: serhatkabadayi

Arkadaşlar merhaba bende aranıza girmek istiyorum bu cihazı yılbaşı haftası aldım. Aldığım gün hiç bir yedek almadan xp kurmaya çalıştım kurulmadı daha sonra downgrade xp diye bir cd var onu buldum onu kurdum buraya kadar sorun yok driverların hepsi düzgün biçimde kuruldu ve çalışıyor ama açılışta bazen mavi ekran sorunu var. ve bu mavi ekran olduğu zaman dakikalrca açılmıyo defalarca kendini resetliyo cihaz sizce bu neyden kaynaklanmaktadır. Yardımlarınızı beklemekteyim bu arada benim pc 250gb sizinkilerle farkı ne acaba

hayırlı olsun cihazın...

öncelikle 250gb olayını açıklayayım. tek farkı o dediğin 250gb olması. yani bizdekiler 160 gb sendeki 250 gerisi aynı...

ikinci olarak... bende de kendine has yapılmış bi xp cd si wardı. kurulumda serial aktivasyon uğraştırmayan, görünümü menüler simgelr w.s. astalawistaya benzeyen... ilk kurduğumda bende de aynı mawi ekran we reset problemleri oldu. sanırım o cdlerde kullanılan dosyalarda uyuşmazlık falan oluyo... daha sonrasında normal xp kurdum. (sp siz we herhangi bi yamasız) kendim istediğim progr.ları kurdum. şu an bi problem yaşamadım.
tahminim sende de elindeki dediğin cd den kaynaklanan bişiiden oldu bu...

ilkdostun

10 Mart 2008, 18:23:57  

arkadaşlar hala recovery yapan yokmu...çok merak ediorum recovery yaptık tan sora d sürücüsündeki bilgilerde silinio mu yoksa olay sadece c sürücü ile ilgilimi..hiç mi yok aranızda

KARS
trkkrsy

10 Mart 2008, 20:34:46  

quote:

arkadaşlar hala recovery yapan yokmu...çok merak ediorum recovery yaptık tan sora d sürücüsündeki bilgilerde silinio mu yoksa olay sadece c sürücü ile ilgilimi..hiç mi yok aranızda

sanırım bu işi ilk yapacak kişi sensin... gelişmelerden bizide haberdar edersen çok makbule geçer...

Sayfa:   <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS MAXIMUS III FORMULA
ASUS üst seviye anakart tanımını yeniden yazıyor!
Leadtek'den tek PCB'de GTX295
Nvidia'nın tek PCB GTX295 çözümü mercek altında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız