Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ACER AS5920 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> Cevap: ACER AS5920 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
casual

11 Şubat 2008; 12:50:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu vatan yakında böyle bir kampanya yapmazmı acaba ?

trkkrsy

11 Şubat 2008; 17:10:57 

quote:

Orjinalden alıntı: casual

bu vatan yakında böyle bir kampanya yapmazmı acaba ?

aralıklı takip etmek lazım...

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

Fb100.Yil

11 Şubat 2008; 21:02:01 

ara ara bilgisayarda oturumu kapat diyince vista kapanıyor, bilgisayar kapanıyor, fan susuyor...
ama kasadali ledlerden biri yanmaya devam ediyor.
sonra da bilgisayar açılmıyor.
neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 11 Şubat 2008; 21:03:01 >

Atam izindeyiz, biz de Fenerbahçeliyiz!..
trkkrsy

11 Şubat 2008; 22:22:19 

bende batarya biterken yapıyo onu...

wistada 10 dakka kaldı diyo. sonra kapatıyo...

mawi led turuncu olup yanıp sönüyo...

ondan olmasın_?

Fb100.Yil

12 Şubat 2008; 0:10:29 

yok ondan degil.
forumda bir yerlerde daha önce aynı sorunu okumuştum.
ama nerede oldugunu bulamadım.

Atam izindeyiz, biz de Fenerbahçeliyiz!..
ilkdostun

12 Şubat 2008; 0:15:49 

ARKADAŞLAR EVEREST PROGRAMINI KURDUM SICAKLIK DEĞERLERİ CPU 66 CİVARINDA ACABA BUNUN NORMALLERİ NEDİR..GRAFİK 65 DERECE...BANA FAZLA GİBİ GELDİ ÇÜNKÜ SADECE İNTERNETE GİRİYORUM BİRDE MEDİA PLAYER KULLANIYORUM...VİSTA YÜKLÜ BİRDE...

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...
D&T&S

12 Şubat 2008; 4:42:40 

Bir yerlerde bi gariplik var ama nerde.

trkkrsy saga, sola, aşağı, yukarı kaydırma işlemini ben o tuşa basmadan da yapabilyorum zaten. Bu nasıl oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

o tuşta; tuşa basılı tutup pedde elini oynattıkça oynattığın yöne sayfayı kaydırıyo... yukaru - aşağı w.s.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
benden size bi soru... kaç saat şarjda tutuyosunuz_? batarya kaç saat gidiyo süreli deneyen oldumu_?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu forumda denk gelmiştim... bi arkadaş 5920 sinde (t7500 mü emin değilim) bataryanın takıldığı yerin altında sim kart takma yeri war acaba ne girişi bu demişti... benimkinde öle bi yer war fakat siyah bant war... sizlerde durum nedir_??? açıkmı_? kapalımı sizde de_?
(bu arada pes 2008 (full detailsde) we nfs pro street takılmadan oynatıyo... )

trkkrsy

12 Şubat 2008; 9:09:35 

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Bir yerlerde bi gariplik var ama nerde.

trkkrsy saga, sola, aşağı, yukarı kaydırma işlemini ben o tuşa basmadan da yapabilyorum zaten. Bu nasıl oluyor.

quote:

o tuşta; tuşa basılı tutup pedde elini oynattıkça oynattığın yöne sayfayı kaydırıyo... yukaru - aşağı w.s.
benden size bi soru... kaç saat şarjda tutuyosunuz_? batarya kaç saat gidiyo süreli deneyen oldumu_?
bu forumda denk gelmiştim... bi arkadaş 5920 sinde (t7500 mü emin değilim) bataryanın takıldığı yerin altında sim kart takma yeri war acaba ne girişi bu demişti... benimkinde öle bi yer war fakat siyah bant war... sizlerde durum nedir_??? açıkmı_? kapalımı sizde de_?
(bu arada pes 2008 (full detailsde) we nfs pro street takılmadan oynatıyo... )

bende de o tuşa basmadan kaydırma yapıyor weya o tuşa basarakta yapıyor...

yunusdemir

12 Şubat 2008; 10:03:06 

Laptopu Fabrika Ayarlarına döndürmek istiyorum. Açılışta Alt + F10 tuşuna basıp Acer Geri yükleme programı çalışıyor. Burda fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman bana PAROLA soruyor. Acer Empowering Tenchnology Parolası nedir acaba bilen varmı, Birde Fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman Laptop FREE DOS mu olacak yoksa Vistanın ilk yüklendiği hali gibi olacak ?

trkkrsy

12 Şubat 2008; 10:29:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

Acer 5920'ler için XP Driverlerı:
http://www.albideburdanyak.com/2008/01/26/acer-5920-windows-xp-driver/

linkin ucu çıkmaza girmiş... bu dediklerini bulabileceğim başka bi yer warmı bildiğin_?

birde bu everest programını ilacıyla upload edebilecek yokmu_? 3 tane indirdim seriali okeyletemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 12 Şubat 2008; 11:20:24 >

yunusdemir

12 Şubat 2008; 16:43:25 

quote:

Orjinalden alıntı: yunusdemir

Laptopu Fabrika Ayarlarına döndürmek istiyorum. Açılışta Alt + F10 tuşuna basıp Acer Geri yükleme programı çalışıyor. Burda fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman bana PAROLA soruyor. Acer Empowering Tenchnology Parolası nedir acaba bilen varmı, Birde Fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman Laptop FREE DOS mu olacak yoksa Vistanın ilk yüklendiği hali gibi olacak ?

Yokmu bilgisi olan ?

trkkrsy

13 Şubat 2008; 10:12:54 

quote:

quote:

Yokmu bilgisi olan ?

denemedim ben dahaca...

cydonia

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 12:13:12 

quote:

quote:

Yokmu bilgisi olan ?

kıtapcıgı okursanız orda yazıyor

+ fab. ayarı vıstayı bastan kurar

...beyoğlu artık Pala'sız
CuNeyT_41

13 Şubat 2008; 18:48:40 

Yanlış deilsin usta :D ben açıom mp3ümü net sayfamı msnimi güç tasarrufunda 4 saati gösterio falla ekranıda biraz kıstıkmı aynen oyle.. dengeli de de aynı şeyleri fazlasyla yapıorum 3 30 falan oluo ama kullanıma bağlı full ayarlarda oyun 1-1:30 falan ama şarj bitmeden şarja takmayın we dolunca çıkarın çıkarmak istemiosanz bataryayı kenara koyun fişte dewam özellikle oyunlarda;).. altta dizime doru gelen fanıo hiç sewmedim :s oyunda falan ii olmuo gerçi kışın i oluo ama :D istemeden kapatıorz onu :S ama gayet memnunm ürnümden..
quote:

bu gece şarja taktım bakalım... sabaha kadar bekletip sabah deneyeceğim. dengeli modda ne kadar kalacak bakalım.

bu gün 1 saat 19 dakka gösterdi.

ama açılan uygulama ilede alakalı değilmi şarjın gitmesi_

atıyorum sen açarsın auto cad kullanırsın. işlemci ram çalışır yakar... ben açarım pes, fifa v.s. işlemci ram ... yakar...

öbürü açar mp3 dinler, nette takılır. v.s. az yakar... bunlarda etkiler bence... yanlışmıyım_?

AceR 5920 T7500...
CuNeyT_41

13 Şubat 2008; 18:58:33 

he bide hala xp yuklemeye korkuyorum:S :) çok karmaşık gözüküyor we kolay olmadığı ortada :D açıkcası servisinide gidip para werip yaptrmak hiç işime gelmior.. en iiyisi biraz daha dewam vista bozuntusuna..

AceR 5920 T7500...
trkkrsy

14 Şubat 2008; 0:14:22