ara ara bilgisayarda oturumu kapat diyince vista kapanıyor, bilgisayar kapanıyor, fan susuyor... ama kasadali ledlerden biri yanmaya devam ediyor. sonra da bilgisayar açılmıyor. neden olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 11 Şubat 2008; 21:03:01 >
ARKADAŞLAR EVEREST PROGRAMINI KURDUM SICAKLIK DEĞERLERİ CPU 66 CİVARINDA ACABA BUNUN NORMALLERİ NEDİR..GRAFİK 65 DERECE...BANA FAZLA GİBİ GELDİ ÇÜNKÜ SADECE İNTERNETE GİRİYORUM BİRDE MEDİA PLAYER KULLANIYORUM...VİSTA YÜKLÜ BİRDE...
Orjinalden alıntı: trkkrsy
o tuşta; tuşa basılı tutup pedde elini oynattıkça oynattığın yöne sayfayı kaydırıyo... yukaru - aşağı w.s. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- benden size bi soru... kaç saat şarjda tutuyosunuz_? batarya kaç saat gidiyo süreli deneyen oldumu_? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bu forumda denk gelmiştim... bi arkadaş 5920 sinde (t7500 mü emin değilim) bataryanın takıldığı yerin altında sim kart takma yeri war acaba ne girişi bu demişti... benimkinde öle bi yer war fakat siyah bant war... sizlerde durum nedir_??? açıkmı_? kapalımı sizde de_? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (bu arada pes 2008 (full detailsde) we nfs pro street takılmadan oynatıyo... )
o tuşta; tuşa basılı tutup pedde elini oynattıkça oynattığın yöne sayfayı kaydırıyo... yukaru - aşağı w.s. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- benden size bi soru... kaç saat şarjda tutuyosunuz_? batarya kaç saat gidiyo süreli deneyen oldumu_? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bu forumda denk gelmiştim... bi arkadaş 5920 sinde (t7500 mü emin değilim) bataryanın takıldığı yerin altında sim kart takma yeri war acaba ne girişi bu demişti... benimkinde öle bi yer war fakat siyah bant war... sizlerde durum nedir_??? açıkmı_? kapalımı sizde de_? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (bu arada pes 2008 (full detailsde) we nfs pro street takılmadan oynatıyo... )
bende de o tuşa basmadan kaydırma yapıyor weya o tuşa basarakta yapıyor...
Laptopu Fabrika Ayarlarına döndürmek istiyorum. Açılışta Alt + F10 tuşuna basıp Acer Geri yükleme programı çalışıyor. Burda fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman bana PAROLA soruyor. Acer Empowering Tenchnology Parolası nedir acaba bilen varmı, Birde Fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman Laptop FREE DOS mu olacak yoksa Vistanın ilk yüklendiği hali gibi olacak ?
Laptopu Fabrika Ayarlarına döndürmek istiyorum. Açılışta Alt + F10 tuşuna basıp Acer Geri yükleme programı çalışıyor. Burda fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman bana PAROLA soruyor. Acer Empowering Tenchnology Parolası nedir acaba bilen varmı, Birde Fabrika ayarlarına dönü tıkladığım zaman Laptop FREE DOS mu olacak yoksa Vistanın ilk yüklendiği hali gibi olacak ?
Yanlış deilsin usta :D ben açıom mp3ümü net sayfamı msnimi güç tasarrufunda 4 saati gösterio falla ekranıda biraz kıstıkmı aynen oyle.. dengeli de de aynı şeyleri fazlasyla yapıorum 3 30 falan oluo ama kullanıma bağlı full ayarlarda oyun 1-1:30 falan ama şarj bitmeden şarja takmayın we dolunca çıkarın çıkarmak istemiosanz bataryayı kenara koyun fişte dewam özellikle oyunlarda;).. altta dizime doru gelen fanıo hiç sewmedim :s oyunda falan ii olmuo gerçi kışın i oluo ama :D istemeden kapatıorz onu :S ama gayet memnunm ürnümden..
quote:
bu gece şarja taktım bakalım... sabaha kadar bekletip sabah deneyeceğim. dengeli modda ne kadar kalacak bakalım.
bu gün 1 saat 19 dakka gösterdi.
ama açılan uygulama ilede alakalı değilmi şarjın gitmesi_
atıyorum sen açarsın auto cad kullanırsın. işlemci ram çalışır yakar... ben açarım pes, fifa v.s. işlemci ram ... yakar...
he bide hala xp yuklemeye korkuyorum:S :) çok karmaşık gözüküyor we kolay olmadığı ortada :D açıkcası servisinide gidip para werip yaptrmak hiç işime gelmior.. en iiyisi biraz daha dewam vista bozuntusuna..
sata driweri lazımmış bide o war... o sata driwerini cd ye değilde flash diskle falan yükleyemezmiyiz_???
Bu arada bir kaç sorum olacak : 1- Empowering Technology xp de çalışıyor mu? 2- Acer 'ın orjinal programlarını (NTI-CD MAKER,Acer VCM,Orion,Acer Arcede Deluxe) programlarını da xp ye uyumlu olarak bulabilecek miyim? 3- Bilgisayarı açmadan multimedia tuşuna basarak film,müzik,resim izleme,dinleme özelliği xp de çalışacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 14 Şubat 2008; 0:29:28 >
Arkadaşlar bu laptopu 2 gün önce aldım. 12 saat ilk şarjı ve 3DVD recovery oluşturma işlemini yaptım. Her şey süper de hoparlörden ses gelmiyor. Touchpad'in hemen altındaki scroll'le açtım yok, denetim masası-ses'e girdim her şey normal gözüküyor. Var mı ek bir ayarı yoksa aldığım yere götürecem.
saatin yanındaki hoparlor simgesine sag tıklayıp kayıt aygıtları bolumunu sec. Oradan hoparlor yazan bolumu aktive et. uzerinde yesil renkli ok yazısı cıkması lazım. Benimde oylydi ve bu islem sonucunda sorun duzeldi. donanımsal bir durum yok. ayarlarla ilgili bir sey
Evet oldu teşekkür ederim. Vista'ya yabancı olmak böyle bir şey olsa gerek, oturup ağlıcaktım nerdeyse :) Bari bu vesileyle beni de kulübe kaydedin :)
Bir de yorum yapayım, almadan önce çok araştırdım soruşturdum. Bu ses problemi hariç çok memnunum. Ekonomik durumum gayet iyi olmasına rağmen T7700 olanı almadım, bence parasının karşılığını daha çok veriyor bu model. GS GT farkı için değmez diye düşündüm. Her çıkan oyunu koşa koşa oynayacak değilim, tabiii eski zamanlardaki gibi oyun manyağı olsam T7700 alırdım (hey gidi hey sene 98, unreal oynucam diye kudururdum :)
Son bir soru, pil takılıyken adaptöre bağlı mı kullanıyım yoksa ne zaman fişe takacaksam pili çıkartayım mı?
Evet oldu teşekkür ederim. Vista'ya yabancı olmak böyle bir şey olsa gerek, oturup ağlıcaktım nerdeyse :) Bari bu vesileyle beni de kulübe kaydedin :)
Bir de yorum yapayım, almadan önce çok araştırdım soruşturdum. Bu ses problemi hariç çok memnunum. Ekonomik durumum gayet iyi olmasına rağmen T7700 olanı almadım, bence parasının karşılığını daha çok veriyor bu model. GS GT farkı için değmez diye düşündüm. Her çıkan oyunu koşa koşa oynayacak değilim, tabiii eski zamanlardaki gibi oyun manyağı olsam T7700 alırdım (hey gidi hey sene 98, unreal oynucam diye kudururdum :)
Son bir soru, pil takılıyken adaptöre bağlı mı kullanıyım yoksa ne zaman fişe takacaksam pili çıkartayım mı?
aramıza hoşgeldin... ekliyorum senide.
batarya durumuna gelince;
ben ilk aldığımda batarya ile kullandım dolduğunda elektriği kestim öle kullandım. batarya süresi 1 saatle başladı... 2 saate çıktı. şimdi ise bataryasını çıkardım. (ups 'im war_!) elektrikle kullanıyorum... elektrikle bataryayı bi arada kullanmanın faydası; olası bi elektrik kesintisinde hem werilerini kaydedebilirsin hemde kesintiden etkilenmez laptop... ama hem elektrikte batarya şarj olacak hemde bataryadan yiyerek kullanacak... bataryanın ömrü kısalacak bu sayede... bataryasız kullanmanın riski; elektrik kesildiğinde illaki weriler de gidiyor. ama en büyük risk 1000 $ kadar para weripte laptopunun kısa dewre gibi bi riskle karşılaşması olur... ups en mantıklısı bu durumda...
şimdi karar sizde... ya yardan geçeceksiniz; ya serden_???
arkadaşlar office 30 gün süresi dolan arkadaşlar ne yaptılar bu sürümü uzatmamız için yada full yapmamız için program varmı yada silip tekrar forumlardan indirdiğimiz full office 2007 yi mi yüklesek...birde acer arcade de divx izlemek için ne yapmak gerekiyor???
17 Şubat 2008, 1:42:08
merhabalar
benim ilginç bir problemim var bir adet 5920G (7500 ) aldım ve kutusunu bu akşam açtım ama beni kıl eden bir durum var power tuşunun yanındaki mavi neon çizgi diğer mavi ledlere göre çok daha sönük yanıyor (belli belirsiz) sebebi nedir, normal bir durummu yoksa ebnim led mi bozuk?
benim ilginç bir problemim var bir adet 5920G (7500 ) aldım ve kutusunu bu akşam açtım ama beni kıl eden bir durum var power tuşunun yanındaki mavi neon çizgi diğer mavi ledlere göre çok daha sönük yanıyor (belli belirsiz) sebebi nedir, normal bir durummu yoksa ebnim led mi bozuk?
saygılarımla
öncelikle hayırlı olsun...
bendeki makinanın dediğin bölümdeki resmi;
Orijinal boyut için tıklatın
sendeki bu kadar ışık wermiyorsa sorun war demektir...
bataryasının tam dolu olduğunu warsayarak o konuyu açmıyorum bile...
iztech
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 3 günü kaldı.
17 Şubat 2008, 10:29:54
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: iztech
merhabalar
saygılarımla
öncelikle hayırlı olsun...
bendeki makinanın dediğin bölümdeki resmi;
Orijinal boyut için tıklatın
sendeki bu kadar ışık wermiyorsa sorun war demektir...
bataryasının tam dolu olduğunu warsayarak o konuyu açmıyorum bile...
bence garantiye başwur...
merhaba tekrar,
şuan birşey farketti şarja taılı olduğunda aynı sizin rsimdeki gibi parlak bir şekilde yanıyor ama şarjdan çıkarınca sadece mavi power tuşunun yansıması gibi silk olarak yanıyor
şuan birşey farketti şarja taılı olduğunda aynı sizin rsimdeki gibi parlak bir şekilde yanıyor ama şarjdan çıkarınca sadece mavi power tuşunun yansıması gibi silk olarak yanıyor
ben de 6 şubat ta aldım vatandan. ses problemi yok. oyun hakkında yorum yapamayacagım. şarj sürei 1 -2 saat civarında gösterio bu az değil mi. bi arkdasım bana benim laptop ilk aldıgımda 3-4 saat gidiyordu şimdi en fazla 1-2 saat gidiyor demişti? XP yuklemeyi düşnüyorum ama sanırım biraz daha bekleyeceğim. http://www.albideburdanyak.com/2008/01/26/acer-5920-windows-xp-driver/ linki de kapanmış :(
crysis yükeldim ama tatmin etmedi orta ayarda kasıyo oynayamadım en düşük ayarda kasmadı ama grafikler berbat oldu tüm efekler kapalı durumda. yanımda amd 4600x2 , ekran kartı x1950gt ramde 1gb yüksek ayarlarda kasmadan çalıştırdı. keyfim kaçtı :(
Dostum Xp de orta ayarda gayet akıcı olarak oynayabiliyorsun
Arkadaşlar ben de 3 aydır 5920 G kullanıcısıyım. İşletim sistemi olarak XP kullanıyorum. Ekran kartım 8600 GS Oynadığım Oyunlar; -Call Of Duty 4(yüksek ayar) -Crysis(orta ayar) -Nfs Carbon(yüksek ayar) -Nfs Pro Street(orta ayar) -Race The Wttc Game(yüksek ayar) -Rallisport Challenge(yüksek ayar) -MotoGP URT3(yüksek ayar) -Hitman(yüksek ayar) -GTI Racing(yüksek ayar)
Ekran kartının performansını artırmak için NVIDIA dan ekran kartı overclock programını yükledim. Ve GPU saat ayarlarını aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yaptım..(fazla açmayın yakarsınız )
Bilgi amaçlı verilmiştir.. Olumsuz sonuçlardan sorumluluk kabul edilmez....
ben 1 şubatta aldım ve bu kampanyadan yararlanamadım :( neyse yanlız yeni alan arkadaşlar karşılaştımı bilmiyorum ama ben laptopu ofiste statik IP ile kullanıyorum sonra evde adsl için otomatik al diye ıp ayarını değiştirmeye çalıştım olmadı.
ne yaptıysan ıp ayarını otomatik aldramadım. sürekli ıp değişince reset istiyor.
son çare driverı kaldırdım oldu ama çok sinir bozucu bi durum. Bu donanımsal bi arızamı, vistanın azizliğimi bilemedim.
ne yapmalıyım?
Merhaba Arkadaşlar
bu mesajıma cevap gelmedi ama ben bu sorundan alt +f10 yaparak kurtuldum. belki bu sorunu yaşayan başka biri olabilir diye bilgi vermek istedim.
bunun yanında xp de ıp ayarlarını değiştirdiğinizde geçmiştek değerler siliniyordu, ama laptop ta olmuyor. Bunun laptoptan mı vistadan mı kaynaklandığını bilen var mı?
bir başka karşılaştığım sorunda bilgisayarın adsle bağlandığım bazı zamanlar 2 tane yerel ağ algılaması ve bu nedenle internete bağlanamamam. Bu konuda fikri olan, bilgisayarı gösterdiği 2 yerel ağdan birinin nasıl kaldırılacağını bilen var mı?
ne kadar da soru sormuşum yahu. fakat 2 yerel ağ bağlantısı yapıp internete bağlanamamak korkunç
17 Şubat 2008, 23:21:16
quote:
Orjinalden alıntı: eXcess3
quote:
Orjinalden alıntı: iztech merhaba tekrar,
ben de 6 şubat ta aldım vatandan. ses problemi yok. oyun hakkında yorum yapamayacagım. şarj sürei 1 -2 saat civarında gösterio bu az değil mi. bi arkdasım bana benim laptop ilk aldıgımda 3-4 saat gidiyordu şimdi en fazla 1-2 saat gidiyor demişti? XP yuklemeyi düşnüyorum ama sanırım biraz daha bekleyeceğim. http://www.albideburdanyak.com/2008/01/26/acer-5920-windows-xp-driver/ linki de kapanmış :(
öncelikle hoşgeldin... güle güle kullan...
daha önce wermiştim xp driwerlerini ama tekrarlıyayım...
ben 1 şubatta aldım ve bu kampanyadan yararlanamadım :( neyse yanlız yeni alan arkadaşlar karşılaştımı bilmiyorum ama ben laptopu ofiste statik IP ile kullanıyorum sonra evde adsl için otomatik al diye ıp ayarını değiştirmeye çalıştım olmadı.
ne yaptıysan ıp ayarını otomatik aldramadım. sürekli ıp değişince reset istiyor.
son çare driverı kaldırdım oldu ama çok sinir bozucu bi durum. Bu donanımsal bi arızamı, vistanın azizliğimi bilemedim.
ne yapmalıyım?
Merhaba Arkadaşlar
bu mesajıma cevap gelmedi ama ben bu sorundan alt +f10 yaparak kurtuldum. belki bu sorunu yaşayan başka biri olabilir diye bilgi vermek istedim.
bunun yanında xp de ıp ayarlarını değiştirdiğinizde geçmiştek değerler siliniyordu, ama laptop ta olmuyor. Bunun laptoptan mı vistadan mı kaynaklandığını bilen var mı?
bir başka karşılaştığım sorunda bilgisayarın adsle bağlandığım bazı zamanlar 2 tane yerel ağ algılaması ve bu nedenle internete bağlanamamam. Bu konuda fikri olan, bilgisayarı gösterdiği 2 yerel ağdan birinin nasıl kaldırılacağını bilen var mı?
ne kadar da soru sormuşum yahu. fakat 2 yerel ağ bağlantısı yapıp internete bağlanamamak korkunç
henüz xp yi kurmadım ama tahmini bi cewap wereyim...
bluetooth da ağ bağlantısı sonuçta... ondan kaynaklanan bi problem olmasın_? (driwerinde falan_?)
aygıt yöneticisinde tüm donanımlar sorunsuz kurulmuş waziyette görünüyomu_???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 17 Şubat 2008; 23:28:08 >
sizlerde de bu durum aynımı?
Benim bilgisayarda da öyle korkulacak birşey yok.
ehe içim rahatladı teşekkür ederim :)
bendekinde öle bi problem gözüme çatmadı hiç. (gerçi bende şarjda da bataryada da yüksek performansta güç seçeneği...
belkide ondan 1 en fazla 2 saat gidiyo.
sendeki durum normal demekki... sanırım... galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 17 Şubat 2008; 23:31:12 >
6 şubat kahramanlarına selamlar:) bende sizdenim arkadaşlar. vatan cidden çok güzel bi fiyata sattı teşekkür ediyoru diyeceğima ama ufak da bi kazık attı aslında çünkü reklamında pilinin nasıl olduğunu belirtmemiş ve 6 hücreli 4000ma pilli bilgisayar geldi. şarj süresinden şikayetçi olan arkadaşlar sorununuz budan kaynaklanıyo. zaten acerin 8 hücreli pili bile 4800ma, yani o da çok güçlü bi pil değil.
neyse benim paylaşmak istediğim asıl konu oyun performansı. ben oyun performansından memnun kalmadım bir türlü. need for speed carbon u full grafik oynadığını söyleyen arkadaş var ama benim ekran kartı düşük grafikde bile yavaşlama yapıyo. kullanan arkadaşlar oyun performanslarını paylaşırlarsa sevinirim ve sürücü güncellemesi yapan arkadaşlar varsa sürücü linklerini buraya koyarlarsa çok sevinirim.
6 şubat kahramanlarına selamlar:) bende sizdenim arkadaşlar. vatan cidden çok güzel bi fiyata sattı teşekkür ediyoru diyeceğima ama ufak da bi kazık attı aslında çünkü reklamında pilinin nasıl olduğunu belirtmemiş ve 6 hücreli 4000ma pilli bilgisayar geldi. şarj süresinden şikayetçi olan arkadaşlar sorununuz budan kaynaklanıyo. zaten acerin 8 hücreli pili bile 4800ma, yani o da çok güçlü bi pil değil.
neyse benim paylaşmak istediğim asıl konu oyun performansı. ben oyun performansından memnun kalmadım bir türlü. need for speed carbon u full grafik oynadığını söyleyen arkadaş var ama benim ekran kartı düşük grafikde bile yavaşlama yapıyo. kullanan arkadaşlar oyun performanslarını paylaşırlarsa sevinirim ve sürücü güncellemesi yapan arkadaşlar varsa sürücü linklerini buraya koyarlarsa çok sevinirim.
hepinizin yeni bilgisayarı hayırlı olsun...
Dostum vista yüklü ise kasma normaldir. XP yükle rahatlıkla oynarsın...
hepinizin yeni bilgisayarı hayırlı olsun...
Hing detayda güzel hızlı ve akıcı oynattı. maksimuma aldıgımda yavaşlama var tabi ama görüntüde ne kdar fark yaratr bilemiyorum.
Merhaba arkadaşlar.. Ben de bu notebook a sahip olanlardanım. Yalnız bir sorun oldu ve gizli partionlar giti. Recovery cd'si de yapammıştım.. Olan arkadaşlardan birinden rica etsem bana copy yapıp gönderebilir mi acaba ? rica ediyorum ücreti neyse öderim..
Merhaba arkadaşlar.. Ben de bu notebook a sahip olanlardanım. Yalnız bir sorun oldu ve gizli partionlar giti. Recovery cd'si de yapammıştım.. Olan arkadaşlardan birinden rica etsem bana copy yapıp gönderebilir mi acaba ? rica ediyorum ücreti neyse öderim..
partitionu sildinmi Alt+F10 çalışmıyormu. Sildiysen geçmiş olsun. Ama Alt+F10 çalışmıyorsa ufak bir araştırma ile bunun çözümünü bulabilrisin forumda. Yada kopya bir vista bul Bİlgisayarın altındaki şifre ile aktive et driverlarıda netten indir bence.
arkadaşlar nasıl kaydoluyorum derneğe. benim daha anlamadığım bikaç şey var bu bilgisayarda paylaşalım. ben hala 5920nin performansından memnun kalmadım tam olarak aslında. kararlı ve verimli çalışmıyo çalışmıyo gibi geliyo bana. vistadan olabilir belki diye düşünüyorum. 3-4 ay önce msi m670 almıştım o çok daha kararlı ve verimli çalışıyo hızıda süper pil ömrü de iyi. hız konusu xp vista farkından kaynaklanabilir ama onun pili daha iyi ve işlemcisi bununkinden daha az enerji harcıyo genel olarak. birde bu voip phone olayı var. bu özelliği kullanan arkadaşlar varmı. nasıl çalışıyo.
Recovery yapamak başlarda herkesin sorunuydu. BU toplulukda defalarca soruldu. Cevapları var. Resimli falan, gayet açık. Sana tavsiyem kendin yap, korkma oldukça da basit bişey. 3 adet DVD lazım olacak. hem forum yardımıyla hem de bilg. in yönlendirmeleriyle rahatlıkla yaparsın. resimli anlatımlara bak
driverların hepsi kurulu görünüyor. yanlız vistada "network and sharing center" da view full map i seçtiğimde iki ayrı swichten bağlantı kurduğunu farkettim. İnternete iki farklı yönden çıkıyor ve ikisinede bağlandığından sonuçta internete bağlanamıyorum. Bu problemle daha önce karşılaşan var mı?
daha önce kullandığım 4920g modelinde vista yüklü ve ekran kartı dx9 mimarisindeki x2400 idi. sanırım ekran kartının dx9 olması nedeniyle birçok oyunu oynayabiliyordum.
Bu seride vistaya ek olarak bir de dx10 mimarili gf8600gs işe girince, haliyle dx9 tabanlı oyunların bazılarını oynayamıyorum. Ama diğer taraftan Pes2008, Conan gibi birkaç oyunu kurdum; bu oyunlar bu makinede 4920g'ye göre çok daha rahat ve hızlı oynanıyor.
xp'yi mutlaka denemek istiyorum, yapabilirsem D:\data'ya Xp yi kurmayı deneyeceğim. Böylece C'de vista D'de xp olacak. Tabi yerse..
Sonunda tüm XP driverlarını ve utilities'lerini eksiksiz şekilde albideburdanyak'da ki paketleri temel alarak bir araya topladım. albideburdanyak'daki paketlerde 4 driver eskiydi. Özellikle NVIDIA 8600 GS driver'ında beklemeye aldıktan sonra ekran geri açılmıyordu. (Klasörde GT yazıyor, aldanmayın.) Yeni driver ve patch ile bu sorunu da hallettim. Tüm driverları yükledikten sonra Aygıt Yöneticisi'nde yalnızca 1 bulunamayan driver kalacak, onu da manuel olarak AS5920_5920G_CIR_v7.1.64.1010 klasörünü göstererek yükleyeceksiniz. Fakat bu driverı yine yarım kalabiliyor. Windows Update'e girdiğiniz anda bu driver'ın en son sürümü ve son sürüm dial-up Modem driverını otomatik yükleyecek. (Sanırım ikisinin boyutu toplam 2mb idi.) Tek dikkat etmeniz gereken, driver'larda en önce Intel Chipset Driver'ı, Utility paketinde de ilk önce Acer Empowering Technology yazılımını kurmak. Yoksa ileride sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıntıları paketin içinde Kurulum Açıklaması adlı txt'de yazdım.
Webcam driverını kurduğunuzda kendi yazılımı açılmayabiliyor. Fakat ister Bilgisayarım'da Webcam ikonuna tıklayarak, ya da MSN Messenger'da birine webcam daveti göndererek test edebilirsiniz. Yani aslında yazılım sorunsuz.
Driver paketinde ek olarak VistaBootPro 3.3 bulunuyor. Vista'nın yanına XP kuracak arkadaşlar en kolay bu yazılımla boot seçeneklerini ayarlayabilirler.