benim makinenin ses ayarları komple bozuldu. ses kendi kendine anlık azalıp çoğalıyor, mikrofon devamlı açık (klavyeye her basışımda mikrofondan yankı yapıyor) msn de görüntülü konuşurken karşı tarafın söylediği her cümle en az 10 kere tekrar ediyor. noldu buna acaba? ben bunun ses sürücüsünü kaldırsam nerden ve nasıl yüklerim? (bilgisayarı ilk aldığımda recovery cd'sini yapmıştım)
benim makinenin ses ayarları komple bozuldu. ses kendi kendine anlık azalıp çoğalıyor, mikrofon devamlı açık (klavyeye her basışımda mikrofondan yankı yapıyor) msn de görüntülü konuşurken karşı tarafın söylediği her cümle en az 10 kere tekrar ediyor. noldu buna acaba? ben bunun ses sürücüsünü kaldırsam nerden ve nasıl yüklerim? (bilgisayarı ilk aldığımda recovery cd'sini yapmıştım)
sürücüler dvd si içinde audio sürücüsü olması lazım ordan tekrar yüklersin
arkadaşlar 3-4 mesaj üstte yazdığım sorundan ses sorunundan dolayı makineyi fabrika ayarlarına döndürmeye karar verdim. alt+f10 menüsünde bir kaç tane seçenek var. acaba cd ile mi eski haline getireyim yoksa bilgisayarın hard diskiyle mi?
Arkadaşlar benim laptop genelikle yirmi dakkada kapanıyor ve kapandıktan sonra mavi ekran cıkıyor bir kaç yazı görünüyor, sonra da kendiliğinden restart yapıyor bazense normal bir şekilde kapanıyor. Restarttan sonra Sorun imzası ve hakkında ek bilgiler diye bir şey çıkıyor. Bu problemi ortadan kaldırmak için ne yapmalıyım?
Sorun imzası: Sorunlu olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.3 Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: 9f BCP1: 00000003 BCP2: 943D23E8 BCP3: 943D23E8 BCP4: 8B3E1970 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:\Windows\Minidump\Mini091808-01.dmp C:\Users\acer\AppData\Local\Temp\WER-93428-0.sysdata.xml C:\Users\acer\AppData\Local\Temp\WERA331.tmp.version.txt
bugünlerde fazla sorun yok laptoplarda anlaşılan MAŞALLAH MAŞALLAH tabi
SORUNLARI TOPLAYIP SÖYLÜYORUM
1 BATTLEFİELD 2142 YÜKLEDİM DAHA AÇILMADAN PRGRMI KAPATILDI DİYOR (VİSTA)
2 YA BAZI SİTELERDE VİDEO İZLEYEMİYORUM prgrm ekle kaldırda Adobe Flash Player ActiveX ve Adobe Flash Player Plugin adında 2 prgrm var ama buna rağmen açmıyo
SİTEDE ŞÖYLE BİR HATA
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.Get the latest Flash player. If that doesn't fix the problem, do a hard refresh (press 'F5' while holding down 'ctrl')
JAVASCRİPT KAPALI DİYOR İ.E AYARLARINDAN NSL AÇILR BİRDE BU SORUNUN SEBEBİ NORTON DİYEN VAR NORTONU SİLMEK İSTEMİYORUM AMA SAĞ ALT KÖŞEDEN DE KAPATILMIYOR yani geçici süreliğine kapatılamıyor mu norton ???
javascript için sağ üstte araçlardan internet seçeneklerine gir orda java ile ilgili olupta tiki olmayan birşey varmı bakıver...yada flash player son sürümünü yüklemeye çalış çünkü sorun ikisinden biri diyor...
battlefield ile ilgili soruna pek birşey söyleyemeyeceğim ama arkadaşlar bulurlar mutlaka
ya bende bişey sorcam bu arcade deluxe özelliğini kullanan varmı yani bilgisayar kapalıyken film izlemek falan ne bileyim ne gibi bir artısı var acaba?acil cevap lazım arkadaşlar çünkü o partitionu sileceğim
ama şimdi daha kötü bi sorunum var fabrika yarları için yazdığım dvdler çalışmıyo cizilmiş :( şimdi onla uğraşıyorum işin kötü yanı erecovery de çalışmıyo yeniden yüklemeye çalışıyom hata veriyo :(
korsan bir vista home premium bul ve alttaki seriali kullanarak format at bu sırada acer support sitesine girip (başka bilgisayardan )driverları indir tek tek ve bir dvd ye çek sonrada onları yüklersin...bu arada format atarken recovery partitionlarına dokunmamaya çalış...
korsan bir vista home premium bul ve alttaki seriali kullanarak format at bu sırada acer support sitesine girip (başka bilgisayardan )driverları indir tek tek ve bir dvd ye çek sonrada onları yüklersin...bu arada format atarken recovery partitionlarına dokunmamaya çalış...
inanmıcaksın ama etrafımda kimsede home premium yok :D deli olcam ya. home basic felan buldum da onlarıda almadım.
bu arada korsan olsada ben notebookun altındaki seriali girdiğim zaman sorun yok dimi. yani yine lisanslı oluyo.
bi konu daha var. recovery partition lara dokunma demişsin. sonuçta şöle bi durum var. eğer ben format atabiliyosam. PQ yu tutmama gerrek yok onuda c ye eklerim olur biter hem yerden kazanırım. zaten bilgilerimi genelde c de tutmam. d de hepsi .
ya biri bana home premium kargolasın :D
ama yine de şu erecıveryi yeniden yükleyemedim. devamlı d2d hatası veriyo ayar oldum.
baştan oluşturuyim dedim dvd leri onu da yapamıyom şimdi. napıcam benn :(
dostum aynen dediğim gibi yap,erecovery falanla yapınca birsürü gereksiz şeyde yükleniyor evet alttaki seriali girince gene orjinal oluyor ama tek sorun telefonla aktifleştirmelisin vistani,yani arıyorsun onlar seni zaten yönlendiriyor ondada problem yok zaten ben hali hazırda vista kuruluyken sildim dün gizli partitionları ve c ye ekledim,hatta arcade deluxe programınıda sildim boşuna yer kaplamasın diye...
dostum aynen dediğim gibi yap,erecovery falanla yapınca birsürü gereksiz şeyde yükleniyor evet alttaki seriali girince gene orjinal oluyor ama tek sorun telefonla aktifleştirmelisin vistani,yani arıyorsun onlar seni zaten yönlendiriyor ondada problem yok zaten ben hali hazırda vista kuruluyken sildim dün gizli partitionları ve c ye ekledim
ya alttaki derken notebookun altındaki Microsoft Hologrmlı Product key olan Serial mı ? Birde Nereyi Arıyacaz biz Hangi Teli ? Recovery Partitonlara Dokunmayaya Çalış Demişsn Ya O Nasıl olcak ? (bu partiton olayı nedir ? c ye ekleme olayı fln aydınlatırsan )
Ben Bil AÇılrken Acer ı Kayıt edin Diye Bişey çıkıyodu DAha Sonra Dedim Bidah da Çıkmadı Kayıtsız Kaldık ortada Nerden bulacaz
Yav TÜM BUNLARI kardeşim oyun oyanayacak diye Susturamadım da Mecbur Xp Yükelyecem 1 haftalık Şimdiden Sorayım, Sonra Tekrar yükleycm korsan Vistada Kullnmayalm
ÜSTÜNE XP KURCAM ONU BULDUM DA Bİ FORUMDA YİNEDE BECERMEYECEĞİMİ BİLİP İKİSİNEDE FOMAT ATACAĞIM İÇİN
arkadaşlar merhaba yine ben daha öncede sormuştum ama bu sorun beni deli etmeye başladı dvd okuyucudan çıkan ses çok rahatsız edici kaliteli dvd de taksam cd de taksam elimle kapağıda tutsam bir ses çıkıyor sanırsınız duvarı matkapla deliyolar deyimi az bile gerçekten bu kadr ses çıkıyo mu yok çıkmıyosa garantisi varken götürücem firmaya sorunu söyleyeceğim kaç ay içinde üründeki sorundan dolayı birebir değişim yapıyorlardı biliyor musunuz vatan bilgisyardan aldım acer e
Arkadaşlar ben de 3 aydır 5920 G kullanıcısıyım. İşletim sistemi olarak XP kullanıyorum. Ekran kartım 8600 GS Oynadığım Oyunlar; -Call Of Duty 4(yüksek ayar) -Crysis(orta ayar) -Nfs Carbon(yüksek ayar) -Nfs Pro Street(orta ayar) -Race The Wttc Game(yüksek ayar) -Rallisport Challenge(yüksek ayar) -MotoGP URT3(yüksek ayar) -Hitman(yüksek ayar) -GTI Racing(yüksek ayar)
Ekran kartının performansını artırmak için NVIDIA dan ekran kartı overclock programını yükledim. Ve GPU saat ayarlarını aşağıdaki resimde görüldüğü gibi yaptım..(fazla açmayın yakarsınız )
Bilgi amaçlı verilmiştir.. Olumsuz sonuçlardan sorumluluk kabul edilmez....
Oyunlardaki performansını SS yayınlayarak verin...
bu konuda neredeyse tüm mesajları okudum makinanın pek te ciddi bi sorunu olmadığını gördüm..bende bu makinayı almayı düşünüyorum kullananlar olarak şiddetle tavsiye ediyormusunuz?? şu an ki piyasa değeri 1400-1500 ytl arasındadır.. Alsam pişman olurmuyum kullananların cevaplarını bekliyorum... cevaplayanlara şimdiden teşekkür ediyorum..
valla dostum ben vatanın kampanyasından şubat 2008 de 1350ytl 5 taksit ile almıştım,ha o sırada param olsaydı ve bu kampanya olmasaydı 8600gt olan bir model alırdım yani sana tavsiyem 8600gt olan bir model al hatta DELL marka al çünkü onun ekran kartında gddr3 ram kullanılıyor fakat acerda gddr2 kullanılıyor
Arkadaşler bende bu hafta içinde 1500 ytl civarı laptop almayı düşünüyorum.Aklımda acerın bu modeli var ama zon zamanlarda ekran kartı sorunları yüzünden soğudum gibi acerdan vazgeçip başka modellere mi yönelmeliyim?(Bu arada alacağım pc nin internet winamp vsvsvs arada da call of duty4 ve pes 2008 gibi oyunları oynayabileceğim bi makina )
Arkadaşlar ya ben temayı değiştirdim ama bidaha eski vista (orjinal) tema Yapamıyorum kişiselleştimeden girince hata raporu veriyo ayrıca sistem perormansından yapmayı denedim oda hata verdi nasıl düzeltebilirim lütfen yardımm edin
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: rundll32.exe Uygulama Sürümü: 6.0.6000.16386 Uygulama Zaman Damgası: 4549b0e1 Hata Modülü Adı: ntdll.dll Hata Modülü Sürümü: 6.0.6001.18000 Hata Modülü Zaman Damgası: 4791a7a6 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Uzaklığı: 00069bc0 OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: 2f7d Ek Bilgiler 2: bcb0d7e5f2ebcd6ebbdbf5f862c65748 Ek Bilgiler 3: d067 Ek Bilgiler 4: 1bf7eb048175a022f1bd1ea5614e8f95
arkadaşlar bende gold tan acer t 7500 aldım. benide eklerseniz sevinirim.benim bir sprum olucaktı bu laptoplarda fan hiç durmazmı sadece internette gezinsem bile fan durmuyor arkadaşlar bu acer laptoplarda bu fan durmaması normalmi ilginize teşekkür ederim.
lıstelerde hep böyle gözüküyordu ama alırken üzerinde 64 bit vista kuruluydu ve ekran kartı 512den 2048e cıkıyodu bunu kndi gözümle özelliklerinden bakmiştim aldıktan sonra 32 bit vista yükledim ve ekran kartı normal ayarlarına döndü aldıgım arkadasa sordum oda bn formlarda bi driver bulmustum o yükseltmişti dedi buldugu forumda kanmıs baktım bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa cook sevinirim
birde sagdaki multimedya özelliklerini gom playerde media playerde vi winampda kullanamiorum bunada bi czm varsa yardımlarınızı bekliorm tesekkurler...
Arkadaşlar ya ben temayı değiştirdim ama bidaha eski vista (orjinal) tema Yapamıyorum kişiselleştimeden girince hata raporu veriyo ayrıca sistem perormansından yapmayı denedim oda hata verdi nasıl düzeltebilirim lütfen yardımm edin
ARkadaşlar bu bilgisayarın kendi yöneticisini değiştirebiliyormuyuz bu bilgisayara fabrika ayarlarını yükleyince ilk haline geliyor ve isimleri siliyor mu?
arkadaşlar bende gold tan acer t 7500 aldım. benide eklerseniz sevinirim.benim bir sprum olucaktı bu laptoplarda fan hiç durmazmı sadece internette gezinsem bile fan durmuyor arkadaşlar bu acer laptoplarda bu fan durmaması normalmi ilginize teşekkür ederim.
arkadaşım verdiğim sitede ilk önce sol üst köşede modded.inf dosyası var onu masaüstüne indir,daha sonra download driver yazan yere tıklayıp driveri indir;sürücü dosyasını masaüstünde bir yere çıkardıktan sonra modded.inf dosyasını driver dosyasının içine at ve içindekiyle yer değiştireyimmi dediğinde evet de...bu işlemden sonra indirdiğin sürücüyü kurabilirsin...
175.XX tarihe karıştı arkadaşlar...
en son sürücünün linki:http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=20759 =>178.13
aero puanını arttırmaya çalışmak mantıklı değil,ayrıca bu modlu sürücüler oyun performansını arttırmak için...hdd puanı ancak yeni hdd almakla artar mesela 7200rpm bir hdd fakat oda doğal olarak daha fazla güç çeker...
bu arada dediğin sürücüyü bende görmeme rağmen bizim kart benzeri bir kart göremediğim için söylemedim...
sistemde 2 gb OCZ 667 mhz ram ve kendı uzerındekı 1 gb Samsung ram var. Ama ekran kartının surucusunu yujkledıkten sonra bu deger cıktı ardı ardına kac defa yenıleıysem değişmedi. herhangi bir register kodu ilede oynamadım. bu yuzden bende sasırdım
ayrıca yenı hdd demıs arkadas 7200 hdd ben bulamadım ama nedense aynı sekılde baska bır marka hdd puanı benımkınden cok. Diyorum kı acaba C surucusunun boyutunu kucultsem bır sey değişirmi??
c boyutunu küçültmek falan bir işe yaramaz ayrıca bu kadar dert etme dostum keyfine bak ocz ram hakkında cpu-z ile zamanlamaların resmini koyabilirmisin rica etsem...?
birde sagdaki multimedya özelliklerini gom playerde media playerde ve winampda kullanamiorum buna bi cözüm varsa yardımlarınızı bekliorm tesekkurler...
tuşları bende media player ile kullanabiliyorum onun için birşey söyleyemiyeceğim...ayrıca takmayın vista puanlarını,benim aero 4.6 ama oyun grafikleri 5.3 mesela...