Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULU���U <=-=-=-=|

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUÃ���U <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wormhole

10 Eylül 2008, 12:35:13  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@hakan-_-

konunun ilk 5 sayfasının içinde recovery ile ilgili bütün bilgi var sanırım ayrıca hoşgeldin

@alptekin6121

hayırlısı olsun pişman olmazsınız

jeden Tag ein Döner macht das Leben schöner:)))

In the kingdom of the blind, the one-eyed man is the king!!!
mehmetclk

10 Eylül 2008, 8:42:46  

Kimse dememiş madem ben diyeyim aramıza hoşgeldin seninde değerlendirmelerini bekliyoruz.Sorduğun soruya gelince Recoverylarını DVD ye çekmeni tavsiye ederim.İlerde olduda makinaya arıza durumunde,sistem çökmesi durumunda, format atılması gerektiğinde bu hazırlamış olduğun Yedekleme DVD lerin ile rahatlıkla sisteminini driverlarıyla birlikte yeniden kurabilirsin.Ha diyebilirsinki zaten HDD içinde bunlar mevcut tekrar burdanda yükleme yapabilirim ne gerek var DVD lere onu da anlatayım.Geçenlerde arkadaşın başına geldi HDD içerisinde diğer bölümlenmiş sürücüdeki driverları çalıştırmak istediğimizde başlangıç dosyaları silindiği için çalıştıramadık format atıp windowsu kurduğumuzdada driverlarını bulamadık.Servise götürmek zorunda kaldı.Herkese şiddetle tavsiye ederim Recovery DVD lerini oluşturup bir kenarda saklasınlar mutlaka lazım olacaktır.Recovery hazırlamasıyla ilgili bilmeyenler için sanırım bu topicte 2. ve 3.sayfalarda çok güzel anlatılmıştı bende orda faydalandım.

quote:

Orjinalden alıntı: hakan-_-

Arkdaşlar Bende Size Katıldım Dedim Hoşgeldin fln yok ama olmuyo ki böle Bizim başımız mı kel Birde Recovery Yapmak Yedeklemek Oluyo Heralde biz onu hangi durumda kullanacz ve nasıl olucak...

@alptekin 6121

kardeş bende senn gibi kararsızdım araştrdım sordum ettim en son en uygun buna karar verdim.. bende bi kaç model arasında gidip geliyodum en son t7500'ü tercih ettim

ACER AS5920G 602G16MN CORE2DUO T7500 2.2GHZ 2048 Ram Geforce 8600M GS 256 MB 160 GB HDD
kkaan87

10 Eylül 2008, 24:25:27  

Ya beyler bişey sorcam .USB klavye aldım gayet normal çalıştı.Çıkarttıktan sonra laptopun kendi klavyesi sapıttı.sürekli "fn" tuşuna basılı olark işlem yapıyor .Ne yapabilirim bu her takıp çıkarttığımda böyle mi olcak başına gelen var mı acaba daha önceden yada bi fikri olan ????

hakan-_-

10 Eylül 2008, 17:18:19  

Cümleten Hoşbulduk Arkadaşlar

buranın ayrı t7500 konusu açılması ve yardılaşmanın hadsafhada olması benm t7500'ü tercih etme nedenlerim arasındaydı.. (@wormhole'nin de etkisi var tabi bi sorun çıkarsada ondn bilirz artk )

@mehmetçik
makinemi bi kurcalayım orasını burasını bi karıştırıayım sonra makine ile ilgili görüşümü paylaşacam
Recoveryin ne işe yaradığını sölediğin için saol

!!!Ayrıca benm aldığım adam Xp'ye Geçelim mi dedi yok dedim sonra gelirsin yparız bu öle masaüstü gibi deil fln dedi Bilgisayarcıya bide para vermiyelim demi bizde uğraştık mı yaparız heralde ¿?¿?

undergroundboy_38

10 Eylül 2008, 23:21:46  

arkadaşalr bende t7300 işlemcili modeli var alalı 3 ay oldu ve benim sorunum optik okuyucusu ile dvd yi yazarken çok güzel normal yazıyor ama tekrar okuyamıyor film yazıyorum tekrar açıyorum filmi çalıştırmıyo tekrar pcye kopyalanmıyo sizce optik okuyucu sorunlumu yoksa yazılımsal bi sorun mu firmvare güncellmesi fil na varmı aletin yardım ederseniz sevinirim

Aslında ben geleceği hiç düşünmedim çünkü gelecek düşünmesekte gelecek
ALBERT EINSTEIN
remeoo

11 Eylül 2008, 9:16:35  

undergroundboy_38 kardeş bende senin kine yakın bir sorun var yazarken sorun yok maşallah güzel yazıyor ama gel gelelim okumaya normal çiziksiz bir cd okumuyor ? dellendim valla masa üst cd sürücüsü okuyor... laptopta dvd sürücüsü okumuyor?

ACER AS5920G 602G16MN CORE2DUO T7500 2.2GHZ 2048 Ram Geforce 8600M GS 256 MB 160 GB HDD
fırsatmen

11 Eylül 2008, 10:32:34  

Merhaba arkadaşlar..
1,5 ay önce aranıza bende katıldım artık...Listeye benide ekleyin..
çok sayfa olduğundan ve internetim olmadığından daha okuyamadım bu t7500 paylaşımlarını...
sizlerden ricam;
Notebookların teknik özelliğini pek bilmem.Bildiğiniz aç-kapa, müzik-resim-film,word-excel vb
internete bağlı olmadığından ilk açılışta yapılması gerekenler,ayarlar,yedeklemeler,virüs için yazılımlar birde
dvix filmlerin sesi çok az çıkıyor, duyamıyorum bile, bir acemiye yardım ederseniz sevinirim..

triclaw

11 Eylül 2008, 11:37:58  

Herkese Selamlar ;

Bu ayki LEVEL dergisinde bir incelemede Acer 5920G-6A2G16MI modeli için demiş ki Crysis'i orta ayarlarda (bazı ayarlar yüksek) akıcı olarak oynayabildik. Fakat benim sahip olduğum modelde (5920G-6O2G16Mn - T7500) 2.2 ghz işlemci olmasına rağmen (diğer özellikler dergideki laptopla aynı) bu bahsedilen ayarların ve akıcılığın yanından bile geçemiyorum. Bunun sebebi sizce ne olabilir? Benim yapabilceklerim nelerdir? XP kurmayı istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Ama bahsedilen akıcılık vista'da oluyormuş. Neden ben bu hızı yakalayamıyorum sorun nerde fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

~ PANASONIC LUMIX® TOPLULUĞU ~
CuNeyT_41

11 Eylül 2008, 15:05:27  

quote:

Orjinalden alıntı: triclaw

Herkese Selamlar ;

Bu ayki LEVEL dergisinde bir incelemede Acer 5920G-6A2G16MI modeli için demiş ki Crysis'i orta ayarlarda (bazı ayarlar yüksek) akıcı olarak oynayabildik. Fakat benim sahip olduğum modelde (5920G-6O2G16Mn - T7500) 2.2 ghz işlemci olmasına rağmen (diğer özellikler dergideki laptopla aynı) bu bahsedilen ayarların ve akıcılığın yanından bile geçemiyorum. Bunun sebebi sizce ne olabilir? Benim yapabilceklerim nelerdir? XP kurmayı istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Ama bahsedilen akıcılık vista'da oluyormuş. Neden ben bu hızı yakalayamıyorum sorun nerde fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

XP de tamam ucak hızında werim alabilrsin fakat bazen sorunlar yasanıo... ben xp kurdum kurarkende bi okadar da zorkandım.. düzenli olarak wermişler linkleri iyi guselde kmnde ekran kartı sorun oluo.. nese hepsini hallettik.. baktım usb tanımıo bilmem ne falan filan derken sildim xp elimde bütün vista driverları wardı boşalttımda makinayı gereksiz acer proları war emprowing tools deil gayette guzel werim alıyorum.. fakat allta çalışan çok programım war pc ye dokunmuoken 800 mb gibi bi ram gidior.. bence zaten elbet xp de eskicek we herkes vistaya geçmek zorunda kalcak.. xp hem tüm özellklerini görmuo die dşünüorum saygılar.. sadece bnm fkrm.. 7 aydır kullanıorum bu cihazı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuNeyT_41 -- 11 Eylül 2008; 15:07:25 >

AceR 5920 T7500...
CuNeyT_41

11 Eylül 2008, 15:16:45  

quote:

Orjinalden alıntı: fırsatmen

Merhaba arkadaşlar..
çok sayfa olduğundan ve internetim olmadığından daha okuyamadım bu t7500 paylaşımlarını...
sizlerden ricam;
Notebookların teknik özelliğini pek bilmem.Bildiğiniz aç-kapa, müzik-resim-film,word-excel vb
internete bağlı olmadığından ilk açılışta yapılması gerekenler,ayarlar,yedeklemeler,virüs için yazılımlar birde
dvix filmlerin sesi çok az çıkıyor, duyamıyorum bile, bir acemiye yardım ederseniz sevinirim..

Bazılarında ilk geldiğinde hç ses çıkmıyordu.. (benimkilerde bunlardan biriydi..) forumda anlatmışlardı.. fakat ben serviste yptrmıştım o ayarı.. sanıorsam senin ki oyle bir şey deil.. ses hakkında bilgim yok..
yedeklemeleri yapman tawsiyemizdr.. ilk sayfalarda düzenli bir halde anlatılmş olacak oradan yararlanabilrsiniz..
özelliklere gelicek olursak..
CORE2DUO T7500 2.2GHZ
2048 Ram
Geforce 8600M GS 256 MB
160 GB HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuNeyT_41 -- 11 Eylül 2008; 15:14:43 >

AceR 5920 T7500...
CuNeyT_41

11 Eylül 2008, 15:22:08  

quote:

Orjinalden alıntı: remeoo

undergroundboy_38 kardeş bende senin kine yakın bir sorun var yazarken sorun yok maşallah güzel yazıyor ama gel gelelim okumaya normal çiziksiz bir cd okumuyor ? dellendim valla masa üst cd sürücüsü okuyor... laptopta dvd sürücüsü okumuyor?

evet gerçekten romlarda bi problem olabilir.. benimkide bi ara okumadı falan dediğinz gibi baska pc ye taktım oldu.. nese romdaki cd yi taktıgımız yeri sildim mildim bişiler yptım :D yine okumadı ertesi gün okudu şuan çalışıor maşallah.. bence siz kurcalamadan serwise bi gösterin..

AceR 5920 T7500...
necipali

11 Eylül 2008, 15:53:39  

merhaba benimde 5920g t7500 makinem var :) size bi sorum olacak geçenlerde bilgisayar açılmadı ve bende format atmaya karar verdim alt-f10 yapıp recovery yapıcaktım fakat şifremi unutmuşum dolayısıyla yapamadım fakat normal bi vista cd si bulup ordan kurdum windowsu fakat şimdi empowering teknoloji yok bilgisayarımda nasıl tekrar yükleyebilirim eski haline getirebilirmiyim bilgisayarı?:)

Matematikçinin desenleri ressam veya şairlerinki gibi güzel olmalı, fikirleri renkler veya kelimeler gibi birbirlerine ahenkle uymalıdır. ... Dünyada çirkin matematik için asla daimi bir yer yoktur.
   pentax k200d    
mehmetclk

11 Eylül 2008, 16:35:31  

Tekrar yükleyebilmen için recovery cd lerine ihtiyacın olacaktır.Lütfen makinayı yeni alan arkadaşlar recovery cdlerini oluşturup bir kenarda saklasınlar ilerde böyle sıkıntılarlar karşılaşmasınlar.

alistar

11 Eylül 2008, 20:21:24  

kardeşler bende bu bilgisayardan aldım alınca 12 saat sarj et sonra pili boşalt denildi.söyleneni yaptım.artık fişle kullanmaya başlayabilir miyim?

adgzl

11 Eylül 2008, 20:35:58  

quote:

Orjinalden alıntı: necipali

merhaba benimde 5920g t7500 makinem var :) size bi sorum olacak geçenlerde bilgisayar açılmadı ve bende format atmaya karar verdim alt-f10 yapıp recovery yapıcaktım fakat şifremi unutmuşum dolayısıyla yapamadım fakat normal bi vista cd si bulup ordan kurdum windowsu fakat şimdi empowering teknoloji yok bilgisayarımda nasıl tekrar yükleyebilirim eski haline getirebilirmiyim bilgisayarı?:)

eğer gizli bölümleri islmediysen herhangi bir sorun yok recoveryleride yapmadıysan onlarıda yapabilirsin ama öncelikle emprowering teknolojiyi internetten indirip kurman lazım hepsini kurmanada gerek yok acer erecovery managementi kursan yeter daha sonra ordan recovery management'i çalıştırınca tekrar şifre ayarlama falan isteyecek ve eski şifren iptal olacak bu yeni şifren geçerli olacak bu şekilde sorun çıkmaması lazım zaten o şifre çokda gizli birşey değil çok basit bir önlem eski şifrenide rahatlıkla öğrenebilirsin.

istersen recovery dvdlerini recovery management'den yapabilirsin recovery dvdleri zaten gizli bölümden yazıldığı için senin hangi sistemi kurdugun önemli değil yani recovery management orjinal fabrika ayarı dvdlerini oluşturacaktır(tam yedekleme yaptıgında yüklü olan sistemin yedeğini alacaktır ghost gibi yani). Ayrıyeten aplication ve driver dvdsinide yapki daha sonraki herhangi bir sistem kurulumunda bu dvd ile istediğn acer programlarını ve driverlarını kurabilesin.

erecovery management için aşagıdaki linki kullanabilirsin

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5920.html

yanlız benim söylediklerim gizli bölümleri silmemen veya hasar vermemen durumunda geçerli kolay gelsin.

Acer 5920G 602G25MI T7500 2.2 Ghz 3072 mb Ram Geforce 8600M GS 250 Gb Hdd
Logitech V450 laser Cordless Mouse
Sony Ericsson w810i
Toshiba USB Flash Drive U3 4 GB
purple8999

12 Eylül 2008, 12:35:49  

quote:

Orjinalden alıntı: purple8999

merhaba bende pencerelere arası geçiş yap butonunu tıkladığımda normal pencereler çıkmıyor acer sanki onu kendıne gore değiştirmiş gibi bişi olmuuş şuan resmıde yukleyemeyi beceremıyorum foruma yenı uye olduum için eskıden boyl bişi yoktu farkında değilim yenı olmuş.birisi bna yardım edebilir mi

bana yardım edece kımse yokmu arkadaşlar?

adgzl

12 Eylül 2008, 12:51:26  

quote:

Orjinalden alıntı: alistar

kardeşler bende bu bilgisayardan aldım alınca 12 saat sarj et sonra pili boşalt denildi.söyleneni yaptım.artık fişle kullanmaya başlayabilir miyim?

kullanabilirsin ama 12 saat sarjda bekletmene gerek yokdu full doldurup boşaltman yeterdi genel bir bilgi hatası herkes öyle söyler. zaten batarya doldugunda şarj akımı kesilir.

şarj akım miktarını gösteren programlar var şu anda aklıma gelmiyor ama biraz araştırma ile bulabilirsin. ayrıca kendinde küçük bir deneyle bunu öğrenebilirsin. bilgisayarın pili bittiğinde kapalı olarak şarja tak bir süre sonra şarj aletinin ısındıgını göreceksin daha sonra bilgisayar dolu gösterdiğinde şarj aletinde akım çekmedii için şarj aletinin sogumasından zaten dolduktan sonra şar olmayı kestiğini anlayabilirsin. Bilgisayarı kapalıyken bu denemeyi yap dedim çünkü açıkken her durumda akım çekecektir adaptör sıcak olacaktır.

bir kaç tam dolum ve boşaltımdan sonra pilin maksimum seviyeye çıkacaktır. Tabi tamamen sıfırlama pili %5 civarı kalsın kendisinde öyle koruma vardır bitti der kapanır ama açmak istersen yine açılır bir kaç saniyeliğine bunu yapman pili tamamen sıfırlar bu yeni pillere zararlıymış. yani windowsu pil %0 oldugunda kapat desen bile bu miktar pil için gerçek sıfır değildir. Gerçek sıfıra ulaşmaya çalışma ömür uzatacagına ömründen yersin pilin

Sony Ericsson w810i
adgzl

12 Eylül 2008, 12:54:46  

quote:

quote:

merhaba bende pencerelere arası geçiş yap butonunu tıkladığımda normal pencereler çıkmıyor acer sanki onu kendıne gore değiştirmiş gibi bişi olmuuş şuan resmıde yukleyemeyi beceremıyorum foruma yenı uye olduum için eskıden boyl bişi yoktu farkında değilim yenı olmuş.birisi bna yardım edebilir mi

normal pencereler çıkmıyor derken tam olarak neyi kastetdiğini anlayamadım acer'ın bir programı var ekranı parça parça yapıyor ikiye üçe dörde bölüyor eğer onu kastediyorsan program sag alt köşede görünüyor olması lazım oa sağ tıkla ekranı tek parça yap. Ben oprogramları kaldırdığım için tam adını ve nasıl yapacagını tarif edemiyorum. tabi bide sorunun benim anladığım şekilde bir sorunmu onuda bilemiyorum

Sony Ericsson w810i
purple8999

12 Eylül 2008, 1:21:29  

quote:

Orjinalden alıntı: adgzl

quote:

quote:

normal pencereler çıkmıyor derken tam olarak neyi kastetdiğini anlayamadım acer'ın bir programı var ekranı parça parça yapıyor ikiye üçe dörde bölüyor eğer onu kastediyorsan program sag alt köşede görünüyor olması lazım oa sağ tıkla ekranı tek parça yap. Ben oprogramları kaldırdığım için tam adını ve nasıl yapacagını tarif edemiyorum. tabi bide sorunun benim anladığım şekilde bir sorunmu onuda bilemiyorum

aynen bu sekılde oluyor:(

Ekteki dosya (1)

adgzl

12 Eylül 2008, 3:10:43  

tamam şimdi anlaşıldı

bilgisayarım simgesine sağ tıkla özelliklere gir sol üst köşede en altdaki "gelişmiş sistem ayarları" sekmesini tıkla gelişmiş bölümündeki "performans" seçenegindeki "ayarlar"'a gir orda "bilisayarım için en iyi olanını windows seçsin" seçeneğinide kullanabilirsin. yada listedeki "masaüstü oluşturmayı etkinleştir" seçenegini işaretle artık ön izlemeli çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adgzl -- 12 Eylül 2008; 3:42:48 >

Sony Ericsson w810i
fırsatmen

12 Eylül 2008, 10:01:57  

quote:

Orjinalden alıntı: CuNeyT_41

quote:

Merhaba arkadaşlar..
sizlerden ricam;

Bazılarında ilk geldiğinde hç ses çıkmıyordu.. (benimkilerde bunlardan biriydi..) forumda anlatmışlardı.. fakat ben serviste yptrmıştım o ayarı.. sanıorsam senin ki oyle bir şey deil.. ses hakkında bilgim yok..
yedeklemeleri yapman tawsiyemizdr.. ilk sayfalarda düzenli bir halde anlatılmş olacak oradan yararlanabilrsiniz..
CORE2DUO T7500 2.2GHZ
2048 Ram
Geforce 8600M GS 256 MB
160 GB HDD

akşam yine dvd taktım.. aynı sorun, ses cok az..
dvd-dvix'i okuyor ama ses çok az duyamıyorum bile.....
servisemi götüreyim, yoksa ayarlarlamı oynayayım?

açılışta yüz tane program açılıyor.. yok virüs güncellemesi yapın, yok acer empowerig vs vs.. bunları nasıl kapatabilirim, hiç açılmaması için? bir zararı varmıdır?

remeoo

12 Eylül 2008, 10:57:17  

fırsatmen KARDEŞ BİLGİSAYARI AÇTIĞINDA BAŞLAYAN PROGRAMLARI KAPATABİLİYORSUN NERDEN DERSEN DENETİM MASASINI AÇ SAĞ ALT KÖŞEDE (YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM) BAŞLANGIÇ PROG.DİYOR ORDAN İSTERSEN KAPATIYORSUN
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CuNeyT_41

quote:

Merhaba arkadaşlar..
sizlerden ricam;

CORE2DUO T7500 2.2GHZ
2048 Ram
Geforce 8600M GS 256 MB
160 GB HDD

akşam yine dvd taktım.. aynı sorun, ses cok az..
dvd-dvix'i okuyor ama ses çok az duyamıyorum bile.....
servisemi götüreyim, yoksa ayarlarlamı oynayayım?

açılışta yüz tane program açılıyor.. yok virüs güncellemesi yapın, yok acer empowerig vs vs.. bunları nasıl kapatabilirim, hiç açılmaması için? bir zararı varmıdır?

kralbehzat

12 Eylül 2008, 15:24:27  

Ben laptop ı 3 gb yapmak istiyorum da

-2GB DDR2 Ram 667MHz Dual Kingston- mi??? yoksa
-2GB DDR2 Ram 667MHz Kingston- mi olacak ne farkı var bilen var mı dual olan 5 usd daha pahalı

purple8999

12 Eylül 2008, 15:26:00  

yaptım ama değişmedi:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple8999 -- 12 Eylül 2008; 15:28:42 >

purple8999

12 Eylül 2008, 15:35:58  

quote:

tamam şimdi anlaşıldı

bilgisayarım simgesine sağ tıkla özelliklere gir sol üst köşede en altdaki "gelişmiş sistem ayarları" sekmesini tıkla gelişmiş bölümündeki "performans" seçenegindeki "ayarlar"'a gir orda "bilisayarım için en iyi olanını windows seçsin" seçeneğinide kullanabilirsin. yada listedeki "masaüstü oluşturmayı etkinleştir" seçenegini işaretle artık ön izlemeli çıkacak

yaptım ama değişmedi

adgzl

12 Eylül 2008, 17:02:51  

quote:

quote:

tamam şimdi anlaşıldı

yaptım ama değişmedi

o zaman sende farklı bir sorun var şu anda birşey diyemiyorum bir şekilde kısıtlanmış bilgisayarın performans için bir program falanmı yükledin acaba belki onlar kısıtlama yapaıyordur bende o seçenegi kaldırınca seninki resimdeki gibi oluyor. Başka bir önerim yok malesef eğer performans yazılımı yüklediysen onları kaldır. Yada normal oldugu zamana geri yükleme yap vistayı.

Sony Ericsson w810i
mkip01

12 Eylül 2008, 17:25:27  

merhaba arkadaşlar bende artık bir as5920g kullanıcısıyım.2. sayfadan xp driverlarını indirdim yükleyeceğim şimdi , hayırlısı inşallah.herkese kolay gelsin...benni de listeye ekleyin lütfen

purple8999

12 Eylül 2008, 22:57:53  

quote:

quote:

quote:

tamam şimdi anlaşıldı

yaptım ama değişmedi

o zaman sende farklı bir sorun var şu anda birşey diyemiyorum bir şekilde kısıtlanmış bilgisayarın performans için bir program falanmı yükledin acaba belki onlar kısıtlama yapaıyordur bende o seçenegi kaldırınca seninki resimdeki gibi oluyor. Başka bir önerim yok malesef eğer performans yazılımı yüklediysen onları kaldır. Yada normal oldugu zamana geri yükleme yap vistayı.

yok öyle birşey yapmadım gerçi ben pek anlamam bilgisayadan geri yukleme yaptığımda resımler filan sinilirmi?

OfisSoft

12 Eylül 2008, 23:20:02  

Arkadaşlar benim notebook'un sol üst köşesinde, ekranın iç tarafında bir çatlak oluştu.

www.ofissoft.com/IMG_2293.JPG

Bu garanti kapsamına girer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OfisSoft -- 12 Eylül 2008; 23:26:29 >

Ofis Soft Web Hizmetleri
askinali.donmez

12 Eylül 2008, 23:53:43  

kendilğinden mi oldu eminmisin

adgzl

13 Eylül 2008, 12:03:10  

quote:

yok öyle birşey yapmadım gerçi ben pek anlamam bilgisayadan geri yukleme yaptığımda resımler filan sinilirmi?

geri yüklemede dosyalara dokunmaması lazım yinede başka bir bölüme at dosyalarını hatta alışkanlık olsun çünkü ilerde sistem çökmesinde falan dosyalarını kurtarmak uğraştırıcı olur.

Sony Ericsson w810i
maviadam

13 Eylül 2008, 1:41:03  

undergroundboy_38

13 Eylül 2008, 13:22:28  

quote:

Orjinalden alıntı: remeoo

remeoo kardeş bende yine bi ara benq marka dvd almıştım bu seferde 6x yazmada sorun yaşıyodu %80 85 e kaadr yazıyor sonra yazım hatası diyodu 4x de yazmaya başladım normale döndü sonra ama şimdide fujifilm marka dvd ye yazıyor dediğim gibi okumuyor anlamıyorum ya

Aslında ben geleceği hiç düşünmedim çünkü gelecek düşünmesekte gelecek
ALBERT EINSTEIN
hakan-_-

13 Eylül 2008, 16:46:32  

arkadaşlar ben 5920 g yi iyice kurcaladım gayet hoşuma gitti perfonmars hoş karasız olanlara kesnlkle tavsiye ederim..

bide bişe buldum galiba bil. kapalı iken "arcade" tuşu var ya dokunmatik tuşların üsütnde ya açılmadan windows xp yazısı çıktı hayrıdr dedim baktım kullanıma hazırlanıyo fln saçmalayınca bende kapattım.. ne oldğunu hala bilmiyom acaba xp mi kuruyor.. kendiğlnden
DİKKATİNİZE...

maviadam

13 Eylül 2008, 20:11:45  

quote:

arkadaşlar ben 5920 g yi iyice kurcaladım gayet hoşuma gitti perfonmars hoş karasız olanlara kesnlkle tavsiye ederim..

bide bişe buldum galiba bil. kapalı iken "arcade" tuşu var ya dokunmatik tuşların üsütnde ya açılmadan windows xp yazısı çıktı hayrıdr dedim baktım kullanıma hazırlanıyo fln saçmalayınca bende kapattım.. ne oldğunu hala bilmiyom acaba xp mi kuruyor.. kendiğlnden
DİKKATİNİZE...

o tus arcade delux tusudur sızı yonlendıren tus yanııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviadam -- 13 Eylül 2008; 20:15:34 >

alistar

13 Eylül 2008, 20:42:04  

sarj süresi dengeli modda ne kadar gidiyor?

wormhole

13 Eylül 2008, 23:21:11  

@hakan-_-

xp olarak arcade deluxe çalıştırıyor yani film müzik falan filan işletim sistemi açılmadan çalışıyor yani bir problem yok ama artısı nedir bende hala anlamış değilim

ha bu arada hayırlı uğurlu olsun,vista ile ilgili ayarlar var o ayarları yaparsan gayet hızlı bir vistan oluyor,xp yapmayı düşünme bile benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wormhole -- 13 Eylül 2008; 23:18:44 >

maviadam

13 Eylül 2008, 23:53:01  

beyler Xp kurdum ben ama klavyedekı rakamlar harfler bırbırıne karıstı bu işi nasıl çözebılırım?

usttekı mesajımda 1 drıvers yukleyemedım gorebılırsınız ama ondan olacagını sanmıyorum

bu arada ocz 2 x 2 4gb ram takacam bakalım o zman ne olacak
ayrıca asus marka laptop olan arkadasım var onun vısta puanı benden yuksek bu neden? kapasıteler aynı cash belleklerde aynı 8 mb. sorun nerde
yardım beklıyorum

hakan-_-

14 Eylül 2008, 16:01:26  

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@hakan-_-

xp olarak arcade deluxe çalıştırıyor yani film müzik falan filan işletim sistemi açılmadan çalışıyor yani bir problem yok ama artısı nedir bende hala anlamış değilim

ha bu arada hayırlı uğurlu olsun,vista ile ilgili ayarlar var o ayarları yaparsan gayet hızlı bir vistan oluyor,xp yapmayı düşünme bile benden söylemesi

saolasın ya hayırlısyla kullanalım artk..

vista ile ilgili ayarlar var dedin acaba nedir o ayarlar ??? çünkü xpye geçmeyi şimdilk düşnmyorum vista bi farklı geldi tadını çıkartalım oyunda arada bi oynarz low da fln nolcek

bu arada acer 5920g T7500'de 1000. yazan ben olmuşum nice 1000lere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan-_- -- 14 Eylül 2008; 17:35:30 >

laptop_recaii

15 Eylül 2008, 2:12:01  

1001. de ben olayım..aslında bilgisayarı alalı 2 ay gecti ama henuz 1 aylıkkken cıkardığı arızadan dolayı 15 gün serviste yattı..17 sayfayı okuyana kadar bu güne geldik:D ilk ve su anki kullanımımdan ve performansından gayet memnunum..verdiği problemde biraderin hatalı kullanımından kaynaklıydı..neyse..bende vista kullanmaya devam edeceğim..onun için baya bi optimize etmem gerekli galiba..neler yapmalaıyım..siz neler yaptınız?

DeTeRMiNiST
The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
wormhole

15 Eylül 2008, 2:38:54  

@hakan-_- & @laptop_recaii

arkadaşlar şu vista gereksiz şeyleri kapatarak optimize etmeyle ilgili sayfayı bulur bulmaz koyacam buraya linkini,sp1 yükleyin mutlaka ve şu acerıvır zıvırlarını kaldırın makinayı deli ediyorlar

laptop_recaii

15 Eylül 2008, 3:22:00  

quote:

arkadaşlar şu vista gereksiz şeyleri kapatarak optimize etmeyle ilgili sayfayı bulur bulmaz koyacam buraya linkini,sp1 yükleyin mutlaka ve şu acerıvır zıvırlarını kaldırın makinayı deli ediyorlar

wormhole cok saol ama bir sorum olacak..benim bilgisayarım vista güncelleştirmelerini internetten otomatik takip ediyor ve bende yapılandırıyorum hepsini..sp1 demişsin ,ben gecmiş güncelleştirmelere baktım sp2 yüklenmiş daha bir iki gün önce..ama windows vista sp2 değilde microsoft XMLCore Services 4.0 Sp2 diye gecior . bu omudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptop_recaii -- 15 Eylül 2008; 3:27:12 >

DeTeRMiNiST
The Soul Of BMW.
wormhole

15 Eylül 2008, 5:30:40  

yok hocam vista sp1 olmalı zaten sp2 yok vista için otomatik olarak güncellerken sende denetlemeye bas fazla birşey indirmezken zaten sp1 bulur hemen ve yüklemeye başlar,baya büyük boyutu

maviadam

15 Eylül 2008, 10:28:05  

HDD farkı olur mu puanlamada

bendeki Hdd hitachi 8mb cash
arkadasımdakı farklı marka 8 mb cash

onun vista puanı benden yuksek bu neden kaynaklanır acil bilgi...

laptop_recaii

15 Eylül 2008, 10:31:32  

eyv. wormhole hocam saolasın..bu arada optimizyle ilgili linkleri vereccektin..walla çok makbule gecer :D

ayrıca bişe daha eklemek istiyorum..ben tam 2 ay önce vatandan %25 liq bi kampanya ile 1400 liraya aldım ve benim bataryam 4800 mAH ..forumda biçok kişinin sııkıntısı bu galiba..o tarihte alıp 4000maH olan var mı?

DeTeRMiNiST
The Soul Of BMW.
laptop_recaii

15 Eylül 2008, 10:37:16  

quote:

Orjinalden alıntı: maviadam

quote:

DİKKATİNİZE...

o tus arcade delux tusudur sızı yonlendıren tus yanııı

maviadam..işte o arcade tuşuna basıp kullanıma hazırlanırken beklemeyip reset atmıslar..o sayede çöktü makina..cok kızdım biradere :D ..pek kullanılabilir bişe de değil zaten

DeTeRMiNiST
The Soul Of BMW.
alistar

15 Eylül 2008, 13:41:25  

arkadaşlar bu alette kulaklıkla neden fazla ses çıkmamaktadır.birde dengeli moddaki sarj süreleriniz nedir

wormhole

15 Eylül 2008, 13:46:18  

@maviadam

puanları teker teker yazarsan daha iyi bilgi verebilirim

hakan-_-

15 Eylül 2008, 14:51:47  

quote:

sp1 yükle dedinde günceleştirmeyi bekleyeyim mi yoksa netten download mı etcez (indirceksek link verirsen iyi olur )

laptop_recaii

15 Eylül 2008, 19:57:23  

quote:

quote:

sp1 yükle dedinde günceleştirmeyi bekleyeyim mi yoksa netten download mı etcez (indirceksek link verirsen iyi olur )

ben bu linkten indirdim..bilg. kendi güncelleştirme ayarları ile de yapıo aama yapmamışsa eğer sen yükle..yüklü olup olmadığına da bilgisayarım sağ tuş özelliklerden bakabilirsin ...link=http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=f559842a-9c9b-4579-b64a-09146a0ba746

DeTeRMiNiST
The Soul Of BMW.
alistar

16 Eylül 2008, 24:54:00  

bu alet için en güncel ekran kartı driveri nedir?

maviadam

16 Eylül 2008, 17:33:08  

175 olan bence

darendeli

16 Eylül 2008, 18:24:41  

bu laptopta 1080p hd filmleri hiç takılmadan izleyebilen var mı ve xp mi vista mı kullanıyor

GALATASARAY SK
cvt35

Sisteme Gözat

16 Eylül 2008, 21:58:53  

quote:

Orjinalden alıntı: maviadam

HDD farkı olur mu puanlamada

bendeki Hdd hitachi 8mb cash
arkadasımdakı farklı marka 8 mb cash

onun vista puanı benden yuksek bu neden kaynaklanır acil bilgi...

selam.bende 7-8 aydır t7300 lü model var.daha yeni t7500 lü model aldım.t7500 de hdd sesi fazla.t7300 de hdd toshiba,t7500 de hitachi.toshiba,hitachi den daha sessiz,pardon hiç ses yok.bu ses çok rahatsız etti.hitachiyi,toshiba ile değiştirirler diye şansımı deneyim dedim.aldığım yere sordum,onlarda TPM servisine yönlendirdiler.aradım onlarda birebir değiştiremiyeceklerini söylediler.yeni alıp takabilirsiniz dediler.nasıl yani kendim takabilirmiyim garanti dışı olmaz mı dedim.hayır yalnızca ram ve hdd değişikliğini kendiniz yapabilirsiniz garanti dışı kalmaz dediler.şaşırdım benim bildiğim kapak açıldığında garanti dışı kalır.bunu TPM servis telefonda söyledi.ismim soruldu kayda alıp ilerde aleyhime mi kulanıcaklar muallakta kaldım.kısaca hitachi hdd hem çok sesli,hem bana biraz daha yavaş geldi.araştırdım toshiba,hitachiden daha pahalı.anlaşılan biraz donanımdan kar etmişler.sessiz,hızlı hdd li t7300 ü kullandıktan sonra,ben de bu sese alışmaya çalışıyorum...

cvt35
wormhole

16 Eylül 2008, 22:14:15  

abartma be hocam allahaşkına

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=37dff1ddd58e0ce0270bfb2dc28dcb78&showforum=94

yukardaki sayfadan yönergeleri izleyerek en son ekran kartı sürücüsünü indirip kurabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wormhole -- 16 Eylül 2008; 22:17:14 >

cvt35

Sisteme Gözat

16 Eylül 2008, 23:11:37  

abartma hocam diye bana dedin galiba.elimde 2 tane 5920 var.ikisinin de hdd sinde bariz ses ve hız farkı var.maviadam bişey sormuş bende gözlemimi paylaştım.ne var bunda.ha abarttığım (ismim soruldu kayda alıp ilerde aleyhime mi kulanıcaklar ) burasıydı galiba,onun da sonuna smiley yaptım galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvt35 -- 16 Eylül 2008; 23:35:27 >

cvt35
uykucu_17

17 Eylül 2008, 12:16:42  

quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

bu laptopta 1080p hd filmleri hiç takılmadan izleyebilen var mı ve xp mi vista mı kullanıyor

ben lostun 4.sezonunundan 4-5 bölümü takılmadan izledim. zaten bulabildiğim de oydu. ama mesela bir arkadaşınkinde deneyeyim dedim sanki slow motiondaymış gibiydi.. yani rahat rahat izlersin problem yok

remeoo

17 Eylül 2008, 11:07:55  

arkadaşlar benim acer da bazi programlar ingilizce bu programları nasıl türkçe yapa bilirim ?
(deskop kısa yollarındaki programlar)

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remeoo -- 17 Eylül 2008; 11:12:47 >

hakan-_-

18 Eylül 2008, 17:38:42  

YA notebooktan sol üst köşeden sesler geliyo işlemcimi nedir sürekli sesler geliyo kapatana kadar sanki ilk başlarda gelmiyodu ??????????

@wormhole optimize ile ilgili link fln bulcktın heralde bekliyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan-_- -- 19 Eylül 2008; 0:18:44 >

wormhole

19 Eylül 2008, 5:25:02  

quote:

YA notebooktan sol üst köşeden sesler geliyo işlemcimi nedir sürekli sesler geliyo kapatana kadar sanki ilk başlarda gelmiyodu ??????????

@wormhole optimize ile ilgili link fln bulcktın heralde bekliyoruz....

http://forum.donanimhaber.com/m_25105182/tm.htm

bu linkteki bilgilerin hepsi yararlı fakat bilmedikleriniz yada açıklamasını anlamadığınız varsa ellememenizi tavsiye ederim

bu arada ı harddisktir,ilk başlarda olmayabilir çünkü fazla dosya yoktu yani vista arka planda sürekli disk birleştirme yapıyor sanırım,bununla ilgili bilgide var yukardaki linkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wormhole -- 19 Eylül 2008; 5:22:58 >

Sayfa:   <<   < önceki  13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUÃ���U <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte HD 5770 1GB Crossfire
Orta segmentteki ilk DX11 destekli ekran kartı Crossfire modunda test masamızda!
Cebit'de Firebal standındayız!
Firebal yetkililerinden hız aşırtma aksesuarları ve Cebit standı hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız