2 adet 2 x 2 toplamda 4 gb bellek alsam ne değişir yada sadece 2 gb alıp 1 de kendınde bırakıp 3 gb mı kullanayım vista 32 bit ultimade premıum var yardım lutfen...
sp1 ile makine fark edilir derecede hızlanıyor,yerinde olsam hiç 64 bit işletim sistemi kurmakla sonra bir dünya driverla uğraşmam 2+1=3gb ram ile baba kullanırım ve inan fazlasıyla yetecektir hatta performansta fark olacağını bile sanmıyorum eğer virtual system falan kurmuyorsan yada ne bileyim kapsamlı render falan almaya çalışmıyorsan gerçi bu makineyle ne render yapılır ya
downloaddaki kesilmeler sadece bilgisayar ile alakalı değildir modemde de sorun olabilir internet bağlantısındada. bene tamamen wireles ile kullanıyorum evde 3 bilgisayar var çogunlukla üçüde çalışır durumdadır yani nete yükleniriz biraz ama daha sorun yaşamadım kesilmeler falan olmadı.
eğer arka planda çalışan programlardan haberin yoksa bilgisayar sürekli full çalışır ruhun duymaz bende %15 i geçmiyo nedense
benim bilgisayar 1 dakikada kullanılabilir hale geliyorki bence yeterli hatta çogunlukla taşırken bile uyku modunda taşıyorum 5 ila 10 saniye hiçde geç değil pil tüketimide yok denecek kadar az anlaşılmıyor bile.
benim bilgisayarda ses sorunu zerre kadar yok çok yüksek seste bazen biraz çızırdıyor oda genelde olur. çogu cihazda max ses seviyesi %80 ila 90 aralıgında en yüksek ses ve kalite oranını verir zaten.
bilgisayar sadece donanımdan oluşmaz buna birde yazılım eklenir eğer siz senkronu tutturamazsanız hiç bir bilgisayar bir işe yaramaz onun için fiyat performansda kullanılam yazılımlar ve driverlarda önemli etkendir dogru kullandığınız sürece yeterli performansı alırsınız mutlaka.
ben genelde ürün almak isteyenlere tavsiyelerde bulunmam ama bazı şeylerde abartılmış. yorumlamamak gereksiz yorumdan iyidir bence. Aynı bilgisayarı ben kullanıyorum 9 aydır daha arızası olmadı çok şükür. 2 sene dahada sorunsuz çalışacagını düşünüyorum. Biraz işten anlıyor araştırma yapıp sorunlara çözüm bulyorsanız güzel bir cihaz bir çok işide rahatlıkla görüyor bu gün toshibalarda ısı sorunlarıyla bağlantı sorunlarıyla ve hatta pil sornlarıyla boğuşuyor bu fiyatlara bence acer iyi performans saglıyor
bak dostum, senle daha öncede benim bir yazıma yardımcı olmak değilde sadece cevap vermiştin.. hatta "mızmızlanıyorsun" gibi bir kelime kullanmana rağmen burda birilerine yardımcı oluyorsun diye cevap vermemiştim.. ayrıca asabi biriyimdir de..
ben bilgisayardan iyi anladığımı iddaa etmiyorum.. ama şu varki 2000 yılından bilgisayar kullanıyorum.. benim söylediklerimde en küçük bir abartma yokkk.. söylediklerimin fazlası vardır eksiği yoktur....
ben bu izlenimlerimi daha bilgisayar yeniyken elde ettim üzerinde hiç bir program yüklü değildi....
sen şimdi yani yeni aldığın bilgisayar üzerine hiç bir program yüklü değil.. bu anlattığım sorunların hepsi var hala abartıyorsun diyorsun..
ne yapıcam yani sen acer a bu kadar destekliyorsun diye olan sorunları söylemiyecekmiyim..
arkadaş sormuş bu modeli kullanan biri görüşlerini açıkayabilirmi diye sorunlarımın bir kısmını aynen yaşadığım gibi söyledim (buradan sorunların bu kadarda olmadığını anlayabilirsin yanlışta değil zaten )
ve memnun olan kişilerinde olduğunu söyledim... ben sadece kendi yaşadığım sorunları anlattım ama şu varki benim sorunlarım dışında ısı konusunda herkes sorun yaşıyor 95-100 derece ısıya kimse normal diyemez..
ha şu var.. bu sorunların aslında yok yada var ama abartıyorsun diyorsan.. ben sana bu hiç ısınamadığım acer ı hediye edicem...
download ta kesilmelerde modem sorunlu olabilir diyorsun.. bunu test etmediğimi nerden biliyorsun ?? aynı modem wireless kullanan başka bir bilgisayarda kesinlikle download sırasında kesilmeler yapmıyor..
neyse ben sana tek tek bunları anlatmak zorunda değilim.. ama şunu bilki abartılan , atılan , tutulan kesinlikle birşey yok....
söylediğim gibi 2000 yılından beri çeşitli bilgisayarlar kullandım hiç birinde böyle sorunlarla karşılaşmadım.. ve şunu ekliyorum BİR DAHA ASLA ACER ALMAM...
eğer elindeki bilgisayarı kullanmasını bilmiyorsan ver başkasına kullansın bir dahada acer alma eline çünkü senin aklında acer kötü diye kalmış o mantıkla devam ediyorsun ben eski bir toshiba kullanıcısıyım ve bu bahsedilen model fiyat performans olarak üst sıralardadır ve tek sorunu yükek ısısıdır bunun dışında çok fazla şikayet gören bir tarafı yoktur forumu incelersen görürsün.
ama sen sanki savaş açmış gibi yorumlar yapıyorsun. ayrıca orda biraz araştırma yaparsanız mutlaka sorunlara çözüm bulursunuz demişim dimi. hem bilgisayarı kaç yılından bu yana kullandığın önemli değil ona göre birşeyler olsaydı ben 95 yılından bu yana kullanıyorum. herkes kılavyeye basar mouse tutar bakmak ile görmek arasındaki fark gibi program kurmamış olmak iyi olacagı anlamına gelmez önce bi güncelleştirmelerini yap sonra ihtiyacın olan programları yükle istersen yüzlerce yükle hiç farketmez önemli olan arka pplanda birşeyler çalışıyormu bunu incele bul bir program açılışa bak neler çalışacak ondan sonra konuş. Hem bilgisayar ilk geldiğinde o kadar gereksiz şeylerle geliyorki hele o norton bir işe yaramıyo ama güzel kasıyo makinayı sen bu kafayla makina kıyaslarsan kusura bakmada hiç birşey yapmadanda bu makinalar canavar olacak değil tabiki sınırları var fabrikadan çıktıklarında en iyi performansı veriyor olsaydılar sonradan güncellemeler çıkmazdı dimi
bu arada wireless'e takmışsın bende airties rt-211 modem var ve daha downloadlarda hiç bir sorun yaşamadım öncedin bir bilgisayarı download için kullanırdım sonra nasıl olsa fark yok makinada kasmıyo neden iki bilgisayar açayım dedim ve herşeyi bunla yapmaya başladım ama daha kesilme olmadı öyle bariz derecelerde. Hatta bilgisayarım sırt çantamda durur ve tabiri caizse bakkala gitsem ynaımdadır. gittiğim her yerde net bulursam kullanırım ve daha öyle kesilmelerle karşılaşmadım
sen sorunu genellerken bir düşünsen ya sadece bende varsa bu sorunlar diye kendine bir soru sorsan sonra derdine çare arasan daha iyi değilmi
kimsin kardeşim senn.. donanimhaberi in dayısı senmisin????? ne demek kullanmasını bilmiyorsam başkasına vericekmişim ???
ne demek.. herkes klavye ye basar, mause tutar.. sana göre 8 yılda sadce klavye ye basıp mause tutmayı öğrendim öylemi !!!
sanamı sorucam bilgisayar kullanıp kullanmıyacağımı???
terbiyesizlik yapma fazlasıyla karşılığını görürsün..
ne utanmaz, saygısız adamsın sen ya....
sen telini msn ni verde dayılığını görelim senin.. kimmişsin yaşın kaçmış öğrenelim...
sen benim acemi kullanıcı olduğumu nerden biliyorsun senin söylediklerinin hepsini fazlasıyla biliyorum ve her türlü denedim bu cihazı ...
senin sorunun herkesi potansiyel acemi kullanıcı olarak görmek..
acemi kullanıcı olsam bile sana bu saygısızlık yapma hakkını kesinlikle vermez...
klavye delikanlılığı yapma....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurkan24 -- 1 Eylül 2008; 5:55:41 >
kusura bakmada 8 yılda o kılavye basmayı mouse tutmayıda ögrenememişsin
diyorsunki bir daha acer almam bende sana diyorumki madem öyle ver başkasına acerı bir dahada eline acer alma bunun neresi yanlış şimdi bunu sen söylüyorsun. yada okudugunu anlamama gibi bir sorunun var senin derdin acerla benimle değil ben diyorumki elindeki makine öyle kötü değil ama sence kötü maden sendeki kötü bu milyonlarca satılan 5920'lerin hepsi kötü ama nedense burda senin sesin çıkıyor.
şimdi sen acerı almam dediğinde bende sana maden kullanamıyorsun başkasına ver acerıda bir daha alma eline deyince terbiyesizlik oluyor ha... senin bilgisayar almak için dogru düzgün bir soru sormuş birşeyler ögrenmek isteyen arkadaşa verdiğin gereksiz cevap büyük bir erdem unsuru dimi önce kendine bak sonra etrafa saldır. ben kimseden sözümü sakınmam korkacak birşeyimde yok insanlar paralarını kolay bulmuyor 1400 lira bir bilgisayara verecek belki ama senin gibi dengesiz biri o adamı şaşırtıp belkide daha kötü olan marka tabir edilen cihazları alacak bu hiç terbiyesizlik değil...
slm millet..ben acer 5920 g laptopu ma xp yükledim..bu yüklemeyi sata tanıyan xp ile değil de bios tan AHCi ayarını kapatıp yaptım ama garanti kapsamında kalması için vista da bulundurmak istiyorum..vista recovery dvd si olan bi arkadaş bana gönderebilir mi lütfen..kargo ile ödemeli falan gönderebilirsiniz..
şimdiden teşekkürler
Adem Acar Fatih Hüseyin İlbak İlköğretim Okulu Battalgazi/Malatya
BEYLER AZ ÖNCE sp1 vistayı yukledim grafik degerim 4.8 idi yukledıkten sonra 5.2 oldu diğer kısımlardada fark oldu bence hiç düşünmeden sp1 yukleyin derim.
ayrıca ramida 3 gb kullanın ucak gibi oluyor vista :P
kusura bakmada 8 yılda o kılavye basmayı mouse tutmayıda ögrenememişsin
diyorsunki bir daha acer almam bende sana diyorumki madem öyle ver başkasına acerı bir dahada eline acer alma bunun neresi yanlış şimdi bunu sen söylüyorsun. yada okudugunu anlamama gibi bir sorunun var senin derdin acerla benimle değil ben diyorumki elindeki makine öyle kötü değil ama sence kötü maden sendeki kötü bu milyonlarca satılan 5920'lerin hepsi kötü ama nedense burda senin sesin çıkıyor.
şimdi sen acerı almam dediğinde bende sana maden kullanamıyorsun başkasına ver acerıda bir daha alma eline deyince terbiyesizlik oluyor ha... senin bilgisayar almak için dogru düzgün bir soru sormuş birşeyler ögrenmek isteyen arkadaşa verdiğin gereksiz cevap büyük bir erdem unsuru dimi önce kendine bak sonra etrafa saldır. ben kimseden sözümü sakınmam korkacak birşeyimde yok insanlar paralarını kolay bulmuyor 1400 lira bir bilgisayara verecek belki ama senin gibi dengesiz biri o adamı şaşırtıp belkide daha kötü olan marka tabir edilen cihazları alacak bu hiç terbiyesizlik değil...
bana bak bence benden kesinlikle yaşca küçüksün öncelikle.. benim yaşım 42 ki buna rağmen ben sana en küçük saygısızla bir kelime söylemedim .. söylemeyede hakkım yok zaten.. senin söylediklerin yukarıda yazıyor moderatör , admin arkadaşlarda görebilir.. yazdıklarını bile saptırıyorsun..
senin yazdıkların kesinlikle terbiyesizlik, saygısızlık.. bu su götürmez bir gerçek.. karşındaki bilgisayarı ilk defa eline almış 15 yaşında çocuk olsa dahi saygısızlık ve terbiyesizlik yapmaya hakkın yok..
ayrıca sen biraz mantığını çalıştırabilsen benim bilgisayarımda donanımsal bir arıza olduğunu düşünmen gerekir ki.. saygısızlık ve terbiyesizlik yapmak varken öyle bir gerçeği kim düşünür ki öyle değil mi?
sen bilgiyarasın b sinden anlamıyorsun.. benim söylediğim sorunlara karşı somut bir çözüm önerisi sunamadığın için saçmalamaktan başka yaptığın birşey yok..
benim anlattığım sorunlara karşı senin çözüm önerilerini .. birazcık bilgisayar kullanmış biri bile bir tarafıyla güler.... demek arka planlara bakıcam öyle mi :D
istersen ms dos kuralım arka planda çalışan fazla uygulama olmasın...:D
ee ısı için ne yapıcam buzdolabında çalıştırayım mı iyi gider mi :D
download kesilmelerinede bi tane usb wireless alalım canım dimi 1400 ytl veren 50 ytl daha verir sorun çözülür :D
ha sen hala terbiyesizlik , saygısızlık yaparım ve bunu yapmaktan asla çekinmem diyorsan telefonunu ver yada görüşelim burada söylediklerini yüzüme karşı söyle...
bence sen klavye delikanlısısın telefonunu veremez ve yüzyüze görüşemezsin... ancak modlar ve adminler yaptığın terbiyezliği görene kadar ağzına geleni söylersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurkan24 -- 2 Eylül 2008; 0:26:59 >
eğer elindeki bilgisayarı kullanmasını bilmiyorsan ver başkasına kullansın bir dahada acer alma eline çünkü senin aklında acer kötü diye kalmış o mantıkla devam ediyorsun ben eski bir toshiba kullanıcısıyım ve bu bahsedilen model fiyat performans olarak üst sıralardadır ve tek sorunu yükek ısısıdır bunun dışında çok fazla şikayet gören bir tarafı yoktur forumu incelersen görürsün.
anladığım kadarıyla sinirlendiğin paragrafım burası çünkü kullanmasını bilmiyorsan ver başkasına demişim ondan sonra acer alma eline çünkü açer aklında kötü kalmış demişim peki bir sonraki postta bunun neresini çarpıttım?? yani senin mantığına göre birisine birşeyleri bilmediğini söylemek saygısızlık öyle olsun hadi bu nu kabul ettik.
ama senin yaşın kaç olursa olsun okuduğunu anlamama gibi bir sorunun hala var çünkü okumuyorsun hem yaş geçmiş diye herşeyi bileceğin anlamına gelmez dimi yaşına saygımız var ama senin karşındada 15 yaşında çocuk yok. öyle telefon isteyip delikanlılıkmı yapacan bana öyle olsun yap bakalım.
bana demişsinki bi düşünsen benim donanımsal bir sorunum olduğunu anlarsın ben senin bir sorunun olduğunu en başında anladım hatta uyardım ama sanırım okumamışsın yada işine gelmemiş al buda postu bitirdiğim son paragrafım.
quote:
sen sorunu genellerken bir düşünsen ya sadece bende varsa bu sorunlar diye kendine bir soru sorsan sonra derdine çare arasan daha iyi değilmi
şimidi seni biliyorum çünkü yaşın geçmiş sinirli birisin hala aynı kafa ile devam edeceksin burda boşuna yazıp durma uzatma gerekiz yere kendini aklayacan diye saldırmaya başladın çünkü. pm atıcam sana bu posttan sonrada. sorunun senin bilgisayarda olabileceğini söyleyende sensin bilgisayarın donanımsal sorunun varmış. o zaman bilgisayar için öneri bekleyenlere yazdıklarının altına dip not düş benim bilgisayarda sorun çıktı ondan böyle diye sonra saygı dersi ver başkalaına insanları bile bile yanlış yönlendirmek hangi sınıfa girer kendin düşün 42 yaşındaymışsın buna ben yorum yapmayayım saygısızlık oluyor çünkü.
beyler ikinizde sevdiğimiz arkadaşlarımızsınız ve ikinizde kullanıcıları yanıltmamak istersiniz ve farklı 2 bilgisayara sahipsiniz,yani aynı model olabilir ama sonuçta farklı bilgisayarlar...elektronik bu herşey olabilir arıza vs...
sizden ricam konunun başka yerlere gitmesini engelleyin ve tartışmayı bitirin
okuduğunu anlamakta senin sorunun var sanırım.. o başlığa tekrar dön bak ben bu sorun bütün acer larda var diye bir cümle kurmuşmuyum..
aksine memnun olan arkadaşlar var ama ben memnun değilim demiştim..
ben hiç bir mesajımda bende var olan sorunları genellemedim.. ben sorunlarımı bir kaç başlıkta yazdığımda saldıran sen oldun ayrıca "mızmızlanıyorsun" gibi bir kelime kullanmana ragmen cevap vermemiştim.. sorunlarımı nerede genellediysem göster.. sadece ısı sorununun olduğunu söylemişimdir..
bir gerçek var oda ısı sorunu hemen hemen herkesde var..
ayrıca sen elinde hiç bir veri yokken bilgisayar kullanmayı bilmediğimden bahsediyorsun .. elinde hiç bir veri olmadığına göre bunu söyleme amacın zaten ortaya çıkıyor..
ben 70 yaşında adama bile yaşın geçmiş demiyorum.. dememde zaten hakaret olur.. sen hala hakaret etmeye devam ediyorsun ..
derdin ne bilmiyorum.. ama her duruma varım... daha bitmedik.. kavgamı etmek istiyosun, küfürleşmek mi anlamadım..
bidaha benim herhangi bir postumu görürsen kesinlikle bana istinaden birşey yazma.. hiç bir dialog olmasın aramızda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vurkan24 -- 2 Eylül 2008; 2:13:37 >
bu arada senin gibi birine ancak gülerim çünkü cevabı aldıkça eski postları düzenliyorsun işne geldiği gibi yapıyorsan imla düzeltmesi yap keske alıntı yapsaydım yav böyle biri oldugunu anlayamadık sonuçda 42 yaşında çocuk gibide kavga etmek küfürleşmek istiyormusum bitmemiş nesin sen yaw ancak gülerim sana
eğer driverı düzgün kurduysan sag alt köşedeki hoparlör simgesini sağ tıkla "kayıttan yürütma aygıtları"nı seç ordanda hoparlörleri varsayılan olarak ayarla büyük ihtimal atladığın nokta orasıdır genelde acerlar optik çıkışa varsayılan olarak ayarlı oluyor.
slm millet..ben acer 5920 g laptopu ma xp yükledim..bu yüklemeyi sata tanıyan xp ile değil de bios tan AHCi ayarını kapatıp yaptım ama garanti kapsamında kalması için vista da bulundurmak istiyorum..vista recovery dvd si olan bi arkadaş bana gönderebilir mi lütfen..kargo ile ödemeli falan gönderebilirsiniz..
şimdiden teşekkürler
Adem Acar Fatih Hüseyin İlbak İlköğretim Okulu Battalgazi/Malatya
sen şanslı sayılırsın forumu takip ettiysen bunla ilgili yakınmalara rastlarsın önceki mesajlarda
quote:
Orjinalden alıntı: mY_dr#8364;@m_EM_
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetclk
Arkadaşlar Batarya ile ilgili tespitimi aktarayım vatanda satılan modelin ürün kodu AS5920G-602G16MI T7500 oysa Gold da satılan model ACER AS5920G 602G16MN T7500 sanırım bu yüzden vatandaki modelin bataryası 4000 mh gold daki ise 4800mh ben golddan aldım ve bataryası 3 saat gitmektedir.
ben de bilgisayarımı vatandan aldım ama benim bataryam4800mh çıktı...performansı gayt ii memnunum..
evet zaten takip ettiğim kadarıyla çoğunlu 4000mh çıkmış...
Wormhole arkadaşın dediklerine bende katılıyorum.Tartışma gereğinden fazla uzamış durumda luzumsuz bu tartışmanın bitirilmesinde fayda var.Her iki arkadaşında unutmaması gereken bi konu var burası bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı bir yer her kesin görüşlerini karşılıklı saygı sınırları içerisinde burada paylaşması gerekiyor.Bence bu şekilde davranırsak forumunda gerçek amacına uygun davranmış oluruz.Unutmayınki bilgi paylaştıkça çoğalır ve değerlenir.Ben her ikinizinde bu konuda çok duyarlı olduğunu düşünüyorum önceki yazmış olduğunuz mesajlarda beni teyit ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: wormhole
@adgzl & @vurkan24
beyler ikinizde sevdiğimiz arkadaşlarımızsınız ve ikinizde kullanıcıları yanıltmamak istersiniz ve farklı 2 bilgisayara sahipsiniz,yani aynı model olabilir ama sonuçta farklı bilgisayarlar...elektronik bu herşey olabilir arıza vs...
sizden ricam konunun başka yerlere gitmesini engelleyin ve tartışmayı bitirin
"maviadam" bana vista recovery dvd leri lazım yardımcı olabilir misin?birde sürücüleri yükledikten sonra "bloutooth bus enumarator" var bilinmeyen aygıtta onun driveri için yardım bekliyorum..
Sony DSLR α100 - Sony 18-70 mm F3.5-5.6 - Sony 75-300 mm F4.5-5.6 Minolta AF 70-210mm f/4.5-5.6 - Flickr Acer 5920G - SanDisk Sansa Clip 2 GB - Creative EP 630
merhaba bende pencerelere arası geçiş yap butonunu tıkladığımda normal pencereler çıkmıyor acer sanki onu kendıne gore değiştirmiş gibi bişi olmuuş şuan resmıde yukleyemeyi beceremıyorum foruma yenı uye olduum için eskıden boyl bişi yoktu farkında değilim yenı olmuş.birisi bna yardım edebilir mi
kardes bede seın gbı acer hep ACABA demiştim ama bu kasanın dizaynı tamamen farklı. bu yuzden dusunmeden al bende crysis kurulu tıkır tıkır oynuyor ram 3 gb. sorunsuz calıyor sp1 yulemeyı unutma sakın
dostum 160 gb hdd 1gb=1000mb diyerek hesaplanmasından dolayı yani bu bite kadar bu şekilde hesaplanır ondan dolayı 149 gb olarak gözükür,geriye kalan 9 gb ise recovery için gerekli olan alan ve o alan gizli bir partitiondır...yani sorun yok ama recovery dvd lerini yapmamaışsan yapmanı tavsiye ederim...
@hakan-_-
o farka değer hocam emin ol...
ayrıca ben rami yukselmeden once (2gb) vista puanı 4.8 di. 2gb (Ocz) +1 (kendi üzerindeki) yukseltip 3 gb yaptım vista puanı hala 4.8 neden değişmedi yardım lutfen...
beyler hangi ekran kartı surumunu kullanıyorsunuz.
ayrıca ben rami yukselmeden once (2gb) vista puanı 4.8 di. 2gb (Ocz) +1 (kendi üzerindeki) yukseltip 3 gb yaptım vista puanı hala 4.8 neden değişmedi yardım lutfen...
puanın değişmemesi normal çünkü vista gb değerine göre değil ram performansına göre değerlendiriyor. Büyük ihtimal taktığın ramler yine cl5 falandır bu durumda tüm performans değerlerin aynı ama kullanılan bellek miktarı farklı sonuç olarak sorun yok. eğer cl4 falan takarsan o zaman farkedebilir tabi tam olarak nasıl bir performans artışı sağlar bilmiyorum yani verecegin paraya değip değmeyeceğini tahmin etmek zor.
içindeki hdd yerine başka hdd takabilirsin ramlari 4gb yapmana hiç gerek yok,sistemin hızlanmayacak emin ol ayrıca 4gb yaparsan 4gb ın tamamını kullanabilmek için 64 bit xp yada vista yüklemen lazım bununla uğraşmayada hiç gerek yok
Aynı modelde 512 yazıyor diyorsun muhtemelen paylaşımla 512 olduğunu ifade ediyordur.Eğer recovery cd yapmak istiyorsan bu forumda 2 yada 3. sayfada gayet güzel anlatılmıştı bende ordan yaptım ayrıca güncelleme yapmak istiyorsan otomatik güncelleştirmleri açık tut kendisi uyarıp yükleyecektir.
Arkadaşlar bende bu modelin 8600GS 160 GB harddiskli konfigürasyonu var. Sorum şu ki, bu modeller rahatlıkla çift katman DVD yazabiliyorlar mı? Deneyeceğim de pek fırsatım olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 9 Eylül 2008; 11:04:31 >
Arkadaslar merhabalar super bir ortam var burada oncelikle onu soylemeliyim herkese cok tesekkurler muthis yardimi dokunuyor bu basligin..
Simdi ben ayda en fazla 130 ytl'ye 12 ay taksitle bir bilgisayar almak istiyorum...PES2008 FM TOMB RAIDER WORLD IN CONFLICT tarzi oyunlari rahatca oynayabilecegim HDMI portu olan bir alet ariyorum ..Onun disinda dise dokunur bir seyler yapmiycam film muzik ivir zivir..Yaklasik iki haftadir falan deli gibi geziniyorum bu uc alet kaldi elimde lutfen yardimci olun cok yoruldum aramaktan gezinmekten...
Acikcasi PBELL'e pek sicak bakmiyorum cunku HP'nin yan markasi oldugunu duydum ama yine de bir gorusunuzu aliyim istedim. Simdi iki ACER var eger bu yapacagim seyler icin ucuz olan yetecekse fazla para da vermek istemiyorum ama dersenizki '' Kardesim oburune 350 fazla ver al deger aldigina '' onu alirim.Simdiden cok tesekkurler arkadaslar....
WORLD IN CONFLICT oynaman biraz zor gibi ama olabilir tabi...bugün belki işlemci olarak ucuz olan yetebilir ama zaten 12 ay taksitle alacaksan bence t7500 al değer 5 taksitle 1450 vatanda
@alptekin 6121
kardeş bende senn gibi kararsızdım araştrdım sordum ettim en son en uygun buna karar verdim.. bende bi kaç model arasında gidip geliyodum en son t7500'ü tercih ettim