Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
msendogan33

10 Temmuz 2008, 20:47:51  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar,derin bilgilerinize sığınmak istiyorum.Evet bende Acer ailesine bugün katıldım,Acer Aspire 5920g-6A2G16MI model bilgisayarımla sizlerin aranıza katıldım.Ama şu şekilde bir sorunum var,ilk açtığım zaman bilgisayarı Emprowing Technology şeklinde bir reklam ve yönlendirici bilgilerin olduğu bir bilgi geliyor ekrana ve bir türlü bitmiyor,acaba emprowing tec. kısayolundan üye mi olmam şifre almam mı gerekiyor anlamadım arkadaşlar,bana da yol gösterirseniz çok ama çok sevinirim aksi takdirde ilk aldığım andaki hevesimde kursağımda kalmış gibi,ilgileriniz için çok teşekkür ederim.Acer almadan önce biraz olsun düşünceliydim ama şimdi çok rahatım,güven veren bir pc kesinlikle,yardımlarınız için çok sağolun herkese kolay gelsin bye,sizlerden bilgi bekliyorum.

trkkrsy

10 Temmuz 2008, 21:31:39  

quote:

Orjinalden alıntı: manet

ilk ses sistemimi aldım x 540 ve 5920g ye bağladım ama sadece çift kanalı alıyorum 5.1 için ayarlarını denetim masısındanda bulamadım bir fikriniz varmı?

ses simgesine sağ tıkla çift tıkla ( kendi simgesine windowsunki değil)

ayarlar bölmesinde 2chanel seçeneği seçilidir.

sen onu 5,1 e çewir.

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

trkkrsy

10 Temmuz 2008, 21:33:45  

quote:

Orjinalden alıntı: mY_dr#8364;@m_EM_

quote:

Orjinalden alıntı: ershan83

arkadaslar ben dün makinaya call of duty ve fifa 2008 yükledim..
call of duty süper oynuyo ama fifada kasıyo alet donuyo hep..neden olabilir acaba..
benim bildigim kaddarıyla fifanın sistem gereksinimleri daha düşük diger oyuna göre..

mesela bende fifa08 yükeldim full yaptığımda ayarları ekranda dalgalanma , gibi sorunlarla karşılaşıyorum..ama başka oyunlarda pek sorunla karşılaşmadım..pes 08 de olsun vs..anlamış değilim bende..

fifayı laplapı ilk aldığımda kurmuştum (astalawistada kasmıştı) xp de sorunsuz full details donmadan oynamıştım.

pes2008 zaten full de (xp de )

trkkrsy

10 Temmuz 2008, 21:39:25  

quote:

Orjinalden alıntı: msendogan33

Arkadaşlar,derin bilgilerinize sığınmak istiyorum.Evet bende Acer ailesine bugün katıldım,Acer Aspire 5920g-6A2G16MI model bilgisayarımla sizlerin aranıza katıldım.Ama şu şekilde bir sorunum var,ilk açtığım zaman bilgisayarı Emprowing Technology şeklinde bir reklam ve yönlendirici bilgilerin olduğu bir bilgi geliyor ekrana ve bir türlü bitmiyor,acaba emprowing tec. kısayolundan üye mi olmam şifre almam mı gerekiyor anlamadım arkadaşlar,bana da yol gösterirseniz çok ama çok sevinirim aksi takdirde ilk aldığım andaki hevesimde kursağımda kalmış gibi,ilgileriniz için çok teşekkür ederim.Acer almadan önce biraz olsun düşünceliydim ama şimdi çok rahatım,güven veren bir pc kesinlikle,yardımlarınız için çok sağolun herkese kolay gelsin bye,sizlerden bilgi bekliyorum.

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah... aramıza hoşgeldin...

yanlış hatırlamıyorsam aktiwite edilen bi acer uygulaması wardı...

bi kereye mahsus bi kod weriyodu makinanın ürün kodumu ne...

herhangi bi arızada falan acere werilecek numara diye hatırlıyorum.

next next next finish tarzında 2 dakkanı almayacak bişii

makinayı aldığın içinde pişman olmayacağına eminim.

aklında en ufak şüphe olmasın kullanırken

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 10 Temmuz 2008; 21:38:56 >

msendogan33

10 Temmuz 2008, 21:40:29  

Arkadaşlar,yardımlarınızı bekliyorum,üstteki kendi problemim için,yönlendirirseniz çok sevinirim kolay gelsin.

msendogan33

10 Temmuz 2008, 21:47:08  

Evet Acer Emprowing tech. şifreyi de alabilirim ama zorunlu değilmiş o,fakat benim bahsetmiş olduğum Acer Emprowing Tech. bir yönlendirme yapıyor next,next,next şeklinde de herhangi bir ibare yok,sadece ekrana geliyor,kendisi slayt gösterisi gibi anlatıyor,diğer forumda arkadaş bunun bir yükleme olduğundan bahsetti,belki yükleme bitince geçecek kimbilir,teşekkürler,yine bir şey olursa dönerim kolay gelsin bye.

msendogan33

11 Temmuz 2008, 1:57:26  

Arkadaşlar,Acer Aspire 5920G-602G16Mı model laptopumu aldım,fakat söylediğim gibi hala açtığımda bir pencere açılıyor "Acer Launch" adlı ve bana bazı yönlendirmeler yapıyor Emprowing Teknolojinin kullanım birimleri için,fakat bir türlü gitmiyor ekrandan anlamadım,acaba göstermiş olduğu yöntemlerimi ben uygulayacağım veya yapılandıracağım anlamadım bukonuda yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim arkadaşlar herkese iyi geceler,yeniden saygılar ve mutlu günler bye. Bu nedir,ayrıca hemde başka bir pencere açtığımda hep önde kalıyor sürükleme de yapamıyorum bu Acer Launch penceresini...

mY_dr#8364;@m_EM_

11 Temmuz 2008, 11:20:23  

quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

quote:

Orjinalden alıntı: mY_dr#8364;@m_EM_

quote:

arkadaslar ben dün makinaya call of duty ve fifa 2008 yükledim..
call of duty süper oynuyo ama fifada kasıyo alet donuyo hep..neden olabilir acaba..
benim bildigim kaddarıyla fifanın sistem gereksinimleri daha düşük diger oyuna göre..

mesela bende fifa08 yükeldim full yaptığımda ayarları ekranda dalgalanma , gibi sorunlarla karşılaşıyorum..ama başka oyunlarda pek sorunla karşılaşmadım..pes 08 de olsun vs..anlamış değilim bende..

fifayı laplapı ilk aldığımda kurmuştum (astalawistada kasmıştı) xp de sorunsuz full details donmadan oynamıştım.

pes2008 zaten full de (xp de )

ozaman ekraan kartını driverlarını mı güncellemek gerek...?bende full details ta oynayamaıyorum..?ekrranda full details tan dolayı kararmalar görüntü kayması felan oluyor??

ershan83

11 Temmuz 2008, 11:29:09  

arkadaslar ben bilgisayarı aldıktan sonra dedikleri recovery olayını yapmadım..dvdye falan yazdırmadım herhangi bir seyi.. 2 haftadır kullanıyorum aleti ve gereksiz bir cok seyi sildigim gibi yeni seylerde yükledim..
simdi recovery yapsam bi sorun olur mu..yoksa artık gecti en basından yapman gerekiyordu mu diyorsunuz?

eğer bir açıklama bulabilirsek,sorunları çözebileceğimiz yanılgısı içindeyiz..
msendogan33

11 Temmuz 2008, 24:49:26  

Arkadaşlar,yukarıda anlattığım sorun ile karşılaşan oldu mu , lütfen . . .

yun-nus

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008, 17:41:08  

benide ekleyin artık bende acer 5920g t75020 kullanıcısıyım
master846

11 Temmuz 2008, 20:09:54  

Bir hafat once teknosadan acer 5920 T7500 aldım herşey cok guzel bir sey hariç o da benim laptopun şarjı dengeli modda yaklaşık olarak 1 saat 30 dakkadan fazla gitmiyor. Normalde 2 bucuk saatten fazla gider diye biliyorum. Normal şarj edip kullanıyorum uzun şarj etmedim. Acaba niye boyle geri mi gotursem?

acil cevap...

quote:

Orjinalden alıntı: asdfg112

quote:

Orjinalden alıntı: yaSiN_AMD

quote:

Orjinalden alıntı: gurusu

Arkadaşlar ben bu ilk şarj süresini sormak istiyorum. 12 saat süreyle şarj olması gerekiyormuş ilk defasında. O 12 saat sırasında cihazı kullanmak bir sakınca yaratır mı? İlk defa notebook'um olduğu için özellikle pil ve şarj olaylarını pek bilmiyorum.

Mesela bir de şu var: Pilin uzun ömürlü olması için neler yapmalıyız?

benm bildigim notebookun pili takılı iken sarj edip kullanmıcaksn..
ben pil takılı iken wistayı kurdm, sonra cıkardm sarjdan dewam :)

muhtemelen gece kapaı iken sarja takarm

Arkadaşlar bir bataryayla çalışan elektronik aletlerde uzun süre kullanılmayan batarya kendiliğinden boşalır. normal şarj etmeyle bu batarya doldurulamaz bu bataryayı doldurmanın tek yolu tamamen boşken uzun süre şarj etmektir(şoklama). yani atıyorum laptopunu 3 ay kullanmadın sonra yeniden kullanmaya başlayacaksın : aynı işlemi yine yapman gerekir bataryayı tam boşaltıp uzun süre şarj edeceksin. bizim kendi çapımızda yaptığımız testlerde şoklama yapılmış bataryalar diğerlerine göre %15-20 daha uzun süre gidiyor ve toplam ömürleri de artıyor.

erpnedir

12 Temmuz 2008, 15:46:20  

Arkadaşlar, ben bu forumda yeniyim ve bu laptopu almayı düşünüyorum. Forumda da ilanı olan birtepe.com sitesinde Acer Aspire 5920G-102G16Mi modeli 799$+KDV. Bu bilgisayarın işlemcisi T7500 değil T7100 1.8GHz. Sizce çok fark olur mu ? Bilgisayarı veritabanlı iş uygulamaları geliştirmek amacıyla kullanacağım. T7500 2.2 GHz li model bugün Vatan bilg. da 974$+KDV.

Bir çift kanat bir altın madeninden daha değerlidir!
www.erpnedir.com --> Bağımsız ve Türkçe içerikli ERP kaynak sitesidir.
yun-nus

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008, 16:52:23  

arkadaşlarr bilgisayar bugün elime ulaştı ama ses çıkmıyor her şeyi yaptım ama olmuyor ne yapabilirim
yun-nus

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008, 18:37:37  

arkadaşlar kurtarma cd si nasıl oluşturuyoruz
cotanjand

13 Temmuz 2008, 12:23:18  

eğer ses çalınıyo gibi görünüp de ses çıkmıyorsa;
ses çıkış aygıtını değiştirmen gerekecek.denetim masasında ses bölümünü karıştır biraz.

fkaratilki

14 Temmuz 2008, 12:24:12  

herkese merhaba... arkadaşlar bende bu akşam üstü vatandan 5920 t 7500 aldım. gerçekten çok güsel bi makina. fakat bi sorunum var bu pc ' den ses çıkmıyor ayarını nereden nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız ve beni de listeye eklerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

KaRaTiLKi
yun-nus

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008, 9:44:30  

quote:

Orjinalden alıntı: fkaratilki

herkese merhaba... arkadaşlar bende bu akşam üstü vatandan 5920 t 7500 aldım. gerçekten çok güsel bi makina. fakat bi sorunum var bu pc ' den ses çıkmıyor ayarını nereden nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız ve beni de listeye eklerseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

aynısı bendede olmuştu denetim masasında acer hd audio var orayı biraz kurcala
yun-nus

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008, 9:47:24  

arkadaşlar ayrıca benim sorunum var banim laptopta klavye yazı yazarken içine hafif göçüyo sonra hemen geri çıkıyo sizdede oluyomu
acilen yardımcı olursanız sevinirim
bide ben bilgisayarı kapağından kapattığımda geri açtığımda açılmıyo her tuşa basıyorum ama olmuyo sizdede bu sorun var mı

Acer Aspire 5920G
Seagate FreeAgentGo 2,5 320 GB
Nokia N97
Apple Mac PRO
yun-nus

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008, 11:52:23  

quote:

Orjinalden alıntı: yun-nus

arkadaşlar ayrıca benim sorunum var banim laptopta klavye yazı yazarken içine hafif göçüyo sonra hemen geri çıkıyo sizdede oluyomu
bide ben bilgisayarı kapağından kapattığımda geri açtığımda açılmıyo her tuşa basıyorum ama olmuyo sizdede bu sorun var mı

arkadaşlar allah rızası için cevap verin çıldırmak üzereyim
berden

14 Temmuz 2008, 13:19:31  

quote:

quote:

valla benim klavyede şimdiye kadar hiç öyle birşey olmadı. ilk aldığından beri öyleyse hasarlı ürün almışsın sanırım. aldığın yere mutlaka göster.
ben kapağı kapattığımda uyku moduna geçiyor ve turuncu lamba yanıyor. güç düğmesine bastığımda anında açılıyor. sadece 2 kere açılmamazlık etti onda da güç düğmesine basılı tutup komple kapattım bilgisayarı. tekrar açtığımda da windowsu normal başlat deyip başlattım.

sanma şahım, herkesi sen sadıkane yar olur.
herkesi sen dostun sandın, belki ol ağyar olur.
sadıkane, belki ol cihana serdar olur.
yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.
ershan83

14 Temmuz 2008, 14:13:43  

1..) arkadaslar ben dün makinaya call of duty ve fifa 2008 yükledim..
benim bildigim kadarıyla fifanın sistem gereksinimleri daha düşük diger oyuna göre..

2..) arkadaslar ben bilgisayarı aldıktan sonra dedikleri recovery olayını yapmadım..dvdye falan yazdırmadım herhangi bir seyi.. 2 haftadır kullanıyorum aleti ve gereksiz bir cok seyi sildigim gibi yeni seylerde yükledim..
simdi recovery yapsam bi sorun olur mu..yoksa artık gecti en basından yapman gerekiyordu mu diyorsunuz?

Bu iki soruyu sormuştum ancak kimseden ses çıkmadı ..arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim..

berden

15 Temmuz 2008, 12:21:27  

quote:

1..) arkadaslar ben dün makinaya call of duty ve fifa 2008 yükledim..
benim bildigim kadarıyla fifanın sistem gereksinimleri daha düşük diger oyuna göre..

2..) arkadaslar ben bilgisayarı aldıktan sonra dedikleri recovery olayını yapmadım..dvdye falan yazdırmadım herhangi bir seyi.. 2 haftadır kullanıyorum aleti ve gereksiz bir cok seyi sildigim gibi yeni seylerde yükledim..

Bu iki soruyu sormuştum ancak kimseden ses çıkmadı ..arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim..

hayır hiç birşey olmaz. hatta daha iyi olur çünkü yüklemiş olduğun programlar filanda kurulum dvd sinin içine dahil olur

sanma şahım, herkesi sen sadıkane yar olur.
herkesi sen dostun sandın, belki ol ağyar olur.
sadıkane, belki ol cihana serdar olur.
yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.
darendeli

15 Temmuz 2008, 11:51:12  

arkadaşlar çok ilginç bir problemim var 4 gün önce xp'ye geçiş yaptım neyse sp3lü bir xp kurdum ama devamlı hata vermeye başladı laptop yavaşladı iyice bende xp ile stabil değil diye vistaya geri döndüm bu sefer vista devamlı hata vermeye başladı birşey açmaya çalışıyorum açmıyor kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor kendi kendine restart atıyor başka bir sp1li vista cdsi ile sistemi yeniden kurdum yine aynı hatalar kapanmalar sonra acaba ısınıyor ondan dolayımı dedim gittim bir zalman soğutucu aldım şu an birde 64bit kurdum yine aynı hataları almaya başladım sorun ne olabilir sizce arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

GALATASARAY SK
yun-nus

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008, 16:38:49  

quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

arkadaşlar çok ilginç bir problemim var 4 gün önce xp'ye geçiş yaptım neyse sp3lü bir xp kurdum ama devamlı hata vermeye başladı laptop yavaşladı iyice bende xp ile stabil değil diye vistaya geri döndüm bu sefer vista devamlı hata vermeye başladı birşey açmaya çalışıyorum açmıyor kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor kendi kendine restart atıyor başka bir sp1li vista cdsi ile sistemi yeniden kurdum yine aynı hatalar kapanmalar sonra acaba ısınıyor ondan dolayımı dedim gittim bir zalman soğutucu aldım şu an birde 64bit kurdum yine aynı hataları almaya başladım sorun ne olabilir sizce arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşım sen bilgisayarı bi servise gönder

Acer Aspire 5920G
Nokia N97
Apple Mac PRO
yun-nus

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008, 16:41:23  

quote:

Orjinalden alıntı: berden

quote:

quote:

valla benim klavyede şimdiye kadar hiç öyle birşey olmadı. ilk aldığından beri öyleyse hasarlı ürün almışsın sanırım. aldığın yere mutlaka göster.
ben kapağı kapattığımda uyku moduna geçiyor ve turuncu lamba yanıyor. güç düğmesine bastığımda anında açılıyor. sadece 2 kere açılmamazlık etti onda da güç düğmesine basılı tutup komple kapattım bilgisayarı. tekrar açtığımda da windowsu normal başlat deyip başlattım.

yardımın için sağol

Acer Aspire 5920G
Nokia N97
Apple Mac PRO
darendeli

16 Temmuz 2008, 12:14:38  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

arkadaşım sen bilgisayarı bi servise gönder

garantisi olsa göndereceğimde garantisi yok yurtdışından aldım

GALATASARAY SK
fkaratilki

16 Temmuz 2008, 12:28:16  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fkaratilki

aynısı bendede olmuştu denetim masasında acer hd audio var orayı biraz kurcala

çok teşekkür ederim rakadaşım hallettim sorunu

KaRaTiLKi
mY_dr#8364;@m_EM_

16 Temmuz 2008, 11:06:33  

Arkadaslar fifa 2008 de ekran kartı ayarlarını full yapınca ekranda dalgalanmalar falan kaymalar yapıyor..ama orta seviyeye çektiğimde grafik ayarlarını çalışıtırıyor..?bu durumu nasıl çözebilirim ?ekran kartını mı güncellemem lazım?ne yapmalıyım fifa 2008 full sürümde oynamam için..?

yun-nus

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008, 20:21:34  

arkadaşlar ben c diskini daha büyütmek istiyorum buniu nasıl yapabilirim d den c ye nasıl hafııza atabilirim

Acer Aspire 5920G
Nokia N97
Apple Mac PRO
trkkrsy

17 Temmuz 2008, 12:56:28  

uuuuh_! az bi boşlukta kimler gelmiş_! neler olmuş öyle_!!!

herkese selamlar öncelikle...

* yeni alanlara hayırlı uğurlu olsun... güle güle kullansınlar... listede yer almak isteyenler belirtsinler ekleyelim

sırayla cewaplaamaya çalışacağım... atladığım konu, soru olursa hatırlatılırsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım...

(bazı soruların yanıtı için "ohooo taa ne zaman yazılmış posta cewap yazıyo denilebilir... ne diim. affola_!!!)

* msendogan33 ; ewet yönlerdirmeleri ayarlamaları sen yaparak acer launchı yapılandıracaksın... bi kereye masus bişii...

* mY_dr#8364;@m_EM_ ; ekran kartı driwerini güncelleyerek performansı arttırabilirsin ewet...

fifa09 a kadar pes08 (euro patch) oynuyorum. sorunsuz... (xpde)

(artık transferleri oynanılırlılığı eskiyen fifa08 we iğrenç ötesi grafikleri ile -pc için- euro08 mi_? ıyyğğ )

* yun-nus ; klawyedeki sorun demişsin... lakin bendeki laplaptada öyle bi sorun yok şükür...

kapak kapanma olayına ise ekran koruyucuların altındaki güç düğmesinden

kapak kapatıldığında yapılacak uygulamayı seçebilirsin. (ben pc kapat dedim)

* ershan83 ; astalawistada fifa08 sorunlu diye okumuştum taa ilk aldığımda... zaten haftasında xp ye geçmiştim.

al yedeklerini geç xp ye... recoweryleri sonradan oluşturman farkeder... wirus bulaştırıp bulaştırmadığın önemli...

* darendeli ;tawsiyem c - d bütün sürücüleri sil... yeniden sürücü yarat tek tek normal şekilde (çabuk formatı kullanmadan)

formatlayarak xp sp3 ü kurman... sorun olacağını sanmam...

* yun-nus ; sürücüleri silip tekrardan kendi belirleyeceğin miktarlarda sürücülerini oluştururarak yapabilirsin...

tabi formatlamanda gerekli...

arkadaşlar cewaplar umarım yardımcı olur herkese... hepinize kolay gelsin... (gelişmeleri belirtin)

saygılar...

darendeli

17 Temmuz 2008, 11:20:27  

@trkkrsy

ilgililendiğin için teşekkürlebir dün c ve d'yi tümden silip tekrardan vista 64bit kurdum şu an canavar gibi maşallah herhangi bir sorun yok

GALATASARAY SK
mY_dr#8364;@m_EM_

17 Temmuz 2008, 13:15:29  

"trkkrsy" çok saol yardımların için..driver güncellemesini yapacağım şimdi..indiriyorum...

mY_dr#8364;@m_EM_

17 Temmuz 2008, 13:24:38  

Ekran kartı driverını indirdim 32 bit i indirdim bana şöyle bir hata verdi :

""""The Nvidia Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will not exit.."""""

ne yapmalıyım peki??hangi driverı indirmeliyim yada nvidiadan...???yardımcı olursanız sevinirim...??

yun-nus

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008, 14:42:15  

"trkkrsy" yardımın için saol
saolda formatla demişsin nasıl c ve d yi sileceğim format cd yim (vistanın)

arkadaşlar bana ekran kartının son güncelleme linkini verebilirseniz sevinirm

şimdiden tşkürler
kkaan87

17 Temmuz 2008, 20:38:23  

Öncelikle bugün itibariyle 5920G 602---- modelini vatandan aldım şu anda 12 satlik şarj sürecinde ...

Ama topic i yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum ve tüm katılan ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. XP driverlarını önceden indirmiştim zaten HDD 2 parça olarak geldi ben D sürücüsünüde bölüp (C,D,E) şeklinde kullanmayı düşünüyorum.C: Vista D: XP SP3 E:Dosyalarım şeklinde 2 OS kullanıcam..

Alırken sordum pili 6 hücreli dediler ayrıca ölü pixel olayınıda sordum 3 den fazla ise değiştirlir dediler.İlgilenen arkadaşlara duyurulur...

Bu arada benide kullanıcı listesine eklerseniz sevinirim

ershan83

18 Temmuz 2008, 8:25:29  

EKRAN KARTI DRİVER ..

arkadaşlar bende fifa ve crysiste hafif donmalar vardı..araştırdım ve aşagıda vercegim linkten 175.80 sürümünü indirdim..baya iyi derecede degişmeler oldu performansı arttı..bence sizde en yakın zamanda yapın..ayrıca driveri nasıl kuracagınızıda (quickstart guide) cok iyi anlatmıs site ordan indirip yönlendirmelerle birlikte kurabilirsiniz..yinede bi sorun olursa yardımcı olurum..

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=18824 (bu vista 32 bit için olanı xp içinde var ordan bulabilirsiniz)

mY_dr#8364;@m_EM_

18 Temmuz 2008, 24:05:23  

xp driverını buldum..bakalım...yükleyelim...inşallah tekrar aynı sorunu vermez...İlgin için teşekkürler...olmasssa dönerim tekrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mY_dr#8364;@m_EM_ -- 18 Temmuz 2008; 12:10:19 >

mY_dr#8364;@m_EM_

18 Temmuz 2008, 21:05:44  

ekran kartının 175.80 sürümünü yükledim ama Fifa2008 de gene full details ta gene ekranda şeritler geçiyo kara kara...?ben full detay da oynayamıyacakmıyım bu oyunu?*sorun ne olabilir peki??

yun-nus

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008, 2:17:54  

ya bendede fifa 2008 sürekli takılıyor

Acer Aspire 5920G
Nokia N97
Apple Mac PRO
mY_dr#8364;@m_EM_

19 Temmuz 2008, 13:12:05  

bende takılmadan ziyade ekranda görüntüde sürekli kaymalar felan oluyor..full details ta bir türlü oynayamadım..

f_isik03

19 Temmuz 2008, 14:14:25  

arkadaslar bugun itibariyla laptobun ramini 3gb çıkardım size bi sorum olacak şimdi bizim ekran kartı 256 mb 1024 e kadar paylasımlıya ekran kartı ramin 1024 ünden daha fazlasını kullanmıyor mu ben rami 3gb yaptıgım için artırabiliyorsam ayarlardan ramin ekran kartı paylasımını artırmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim

vurkan24

21 Temmuz 2008, 23:00:10  

quote:

arkadaşım bendede klavyede hafif göçme var ama dikkatli bakmak lazım .. bence diğer arkadaşlardada olabilir ama incelememiş olabilirler... özellikle klavyenin sağ tarafında ki tuşları kullandığımda diger tuşlarda hafif göçme oluyor... fakat servis sırf bu yüzden değişim yaparmı bilmiyorum çok aşırı bisey değil ama ileride sorun yaratırmı bilmiyorum... bence servis kesinlikle birşey yok der.. başka sorunlar için gittim servise genelde yok birşey deyip gönderiyorlar

The Soul Of BMW.
vurkan24, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
positroN

22 Temmuz 2008, 16:17:53  

orjinal acer driverlarıyla (T5750 işlemcili/8600gsli model)

Orijinal boyut için tıklatın

yeni modifiyeli sürücülerle
Orijinal boyut için tıklatın

service packs
patching tools of your system
making windows more horrible
f_isik03

23 Temmuz 2008, 11:51:46  

quote:

Orjinalden alıntı: f_isik03

arkadaslar bugun itibariyla laptobun ramini 3gb çıkardım size bi sorum olacak şimdi bizim ekran kartı 256 mb 1024 e kadar paylasımlıya ekran kartı ramin 1024 ünden daha fazlasını kullanmıyor mu ben rami 3gb yaptıgım için artırabiliyorsam ayarlardan ramin ekran kartı paylasımını artırmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim

arkadaşlar soruma cevap verebilecek yardımcı olabilecek var mı?

adgzl

23 Temmuz 2008, 13:23:57  

quote:

quote:

arkadaşım neden arttırmak istiyorsun bilmiyorum ama öyle bir ayar yok yani ekran kartın ihtiyaç duyunca kullanıyor bu fazladan rami ben öyel biliyorum. Ayrıca ben 3 gb yaptım rami video bellek 1535 görünüyor. Bilmiyorum 3 gb yapıncamı öyle oldu çünkü daha önce dikkat etmemiştim ayarda yapmadım bir kontrol et belki seninkide öyledir. ekran kartının bellegini arttırmakla oyun performansın artmaz bunun bilincindesin degilmi bu çabayla video bellek arttırmayı düşünüyorsan boşuna ugraşma elindeki degerler bir laptop için güzel bence

Acer 5920G 602G25MI T7500 2.2 Ghz 3072 mb Ram Geforce 8600M GS 250 Gb Hdd
Logitech V450 laser Cordless Mouse
Sony Ericsson w810i
Toshiba USB Flash Drive U3 4 GB
pastil

23 Temmuz 2008, 17:02:43  

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030677&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

arkadaşlar son kararım aranıza katılmak.yukardaki fiyat nasıl?
bu modelde ısınma problemi var mı?
Bu modeli kullanıpta keşke bunu değil de başka bir model alsaydım diyen var mı?

wormhole

24 Temmuz 2008, 24:37:07  

arkadaşlar bilgisayara xp yükleyeceğim,ankarada olup xp ile kullanan ve bütün driverlara sahip olan bir arkadaş yardımcı olabilirmi?yani driver dvd sini kopyalayıp alabilirmiyim?ANSYS vistada çalışmıyor ve masaüstünü ablama verceğim...cevabınızı bekliyorum...

jeden Tag ein Döner macht das Leben schöner:)))

In the kingdom of the blind, the one-eyed man is the king!!!
adgzl

24 Temmuz 2008, 13:55:49  

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

arkadaşlar bilgisayara xp yükleyeceğim,ankarada olup xp ile kullanan ve bütün driverlara sahip olan bir arkadaş yardımcı olabilirmi?yani driver dvd sini kopyalayıp alabilirmiyim?ANSYS vistada çalışmıyor ve masaüstünü ablama verceğim...cevabınızı bekliyorum...

Ankarada değilim ama internetten indirmek istersen daha öncede attıgım linkleri vereyim işine yararsa burdan indirirsin

Synaptics_Driver_v10_1_8_XP32.exe

AS5920XPIntel_Chipset_v8.2.0.1010.exe

AS5920XPIntel_AHCI_v7.5.3.1001.exe

AS5920XPIntel_WLAN_v11.1.0.100.exe

AS5920XPVGA_nVidia_v.101.38.exe

LaunchMAnager_v2.0.05.exe

AS5920XP3264Modem_v7.62.00.00.exe

AS5920XP32Bluetooth_v5.1.0.3300.exe

AS5920XPCIR_v7.1.64.1010Kzltesi.exe

AS5920XP32Audio_RealTek_v5.10.0.5423.exe

AS5920XPCardReader_Richo_v3.51.01.exe

Sony Ericsson w810i
mzffr321

24 Temmuz 2008, 14:51:08  

arkadaşlar bende t7500 işlemcili 5920 alanlardanım..alalı bikaç ay oldu ama ben bu topluluğu yeni gördüğüm için üzülüyorm..bende bu ailenn bi üyesi olurum inş..almış olan ve alacak olanlara cümleten hayırlı olsun

mzffr321

24 Temmuz 2008, 15:00:01  

quote:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030677&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

arkadaşlar son kararım aranıza katılmak.yukardaki fiyat nasıl?
bu modelde ısınma problemi var mı?
Bu modeli kullanıpta keşke bunu değil de başka bir model alsaydım diyen var mı?

arkadaşım bence kesinlikle bu fiyata en iisi..benm bilg ın ısınma sorunu var..ama bi üst model (4gb ram t8100 2.1 ghz 256 mb video) hiç öle bi sorun çıkarmadı..ama bu sorun da çok önemli deil bence..tabi senn kararın..ben sadece vistadan dolayı bazı sorunlar yaşadım şimdi xp var..sorunsuz çalışıyor..hatta mükemmel de diyebilirm..ben senden 100lira fazla verdim..o da kampanyadan sanırım..ben alalı nerdeyse 3ay oluyo çünkü..şimdiden hayırlı olsun

pastil

24 Temmuz 2008, 17:13:40  

hocam teşekkür ederim.Galiba bu akşam bu iş halolacak.kervana katılmaya az kaldı......

f_isik03

24 Temmuz 2008, 18:04:38  

quote:

Orjinalden alıntı: adgzl

quote:

quote:

arkadaşım neden arttırmak istiyorsun bilmiyorum ama öyle bir ayar yok yani ekran kartın ihtiyaç duyunca kullanıyor bu fazladan rami ben öyel biliyorum. Ayrıca ben 3 gb yaptım rami video bellek 1535 görünüyor. Bilmiyorum 3 gb yapıncamı öyle oldu çünkü daha önce dikkat etmemiştim ayarda yapmadım bir kontrol et belki seninkide öyledir. ekran kartının bellegini arttırmakla oyun performansın artmaz bunun bilincindesin degilmi bu çabayla video bellek arttırmayı düşünüyorsan boşuna ugraşma elindeki degerler bir laptop için güzel bence

ekran kartının belleğini artıreınca oyun performansı artmaz mı ben artacagını düşünmüştüm üst düzey oyunlarda ram kullanımına bakıyorum 1024 civarında gözüküyor bende biraz artırarak rahatlatabileceğimi düşünmüştüm

adgzl

24 Temmuz 2008, 18:38:15  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: adgzl

quote:

quote:

ekran kartının belleğini artıreınca oyun performansı artmaz mı ben artacagını düşünmüştüm üst düzey oyunlarda ram kullanımına bakıyorum 1024 civarında gözüküyor bende biraz artırarak rahatlatabileceğimi düşünmüştüm

söyle arttırmaz elinde 128mb ekran kartı olsa eyvallah derim ama 1024'e ulaşıyor sonuçda bellek yetecektir ama gpu için birşey farketmez onun için boşuna fazla birşey hatta hiçbirşey bekleme bendede var aynı makinadan crysis bile oynuyorum tamam fullde değil ama ayarlarla oynayınca biraz keyif verecek kadar oynatıyo alet. tabi oyun meselesi biraz göreceli çok deli gibi oyun oynuyor ve sırf o iş için düşünüyorsan boşuna ugraşma sırf oyüzden ram arttıracaksanda masraf etmeye değmez. Ama sen bilirsin tabi ben kelepir ram bulmuştum onun için 3 yapmıştım yoksa yetmediğinden degil

Sony Ericsson w810i
wormhole

24 Temmuz 2008, 23:47:29  

@adgzl

hocam başka driver lazımmı?yani xp yükleyip direk bunları kurunca problem kalmaz diyormusun yani açıkta birşey kalmaz?

birde bu harddiski tanıtmak lazımmı yani sata olarak ide olarak kullanmak benim için sorun değil biostan yaparım ama zorunlu ise nasıl yapılır söylerseniz sevinirim...

wormhole

25 Temmuz 2008, 12:55:43  

@adgzl

cevabını bekliyorum hocam...

adgzl

25 Temmuz 2008, 1:35:18  

bende olan driverlar bunlar tamamen sorunsuzda çalışmıştı xp. yanlız driver kurulum sırasını karıştırma önce chipset driverını yükledikten sonra ötekileri kur. Çünkü bazı özellikleri görmeden bilgisayar diger aygıtları bulamıyo ve driver yüklemelerinde hata oluyo birde sata driver var ama işe yaramamıştı ben hem xp hem vista kullanıyordum ama yinede biosdan ide modda çalışıyordu sadece. sen istersen önceden nlite ile sata diriver olan xp yarat sonra kur. sonradan sata tanıtmak zor oluyo hatta benimki tanımamıştı.

driverlara baktım sadece ethernet yok sanırım orda oda vistanınki ile aynı olabilir tam hatırlamıyorum bazı driverlar yoktu bende vistanınkileri kurmuştum oda ethernetti galiba

elimde birde sata driver var ama sonradan kurmakla olmuyor nlite ilede denememiştim bilmiyorum çalışırmı? sana kolay gelsin.

SATAXPDriver_v7.6.0.1011.exe

Sony Ericsson w810i
wormhole

25 Temmuz 2008, 15:05:27  

peki şöyle bir soru sorayım;2 aya kadar almanyaya gitmiş olacağım ve 2 yıl en az oradayım master için...bana bir süre xp lazım diyelim xp kurdum ve bir süre sonra vista ihtiyacı doğdu...bilgisayar ilk alındığında ablamda olduğu için ablam ilk vista ve driver dvd lerini yazdırmamış ve empowering çalışmıyordu bana geldiğinde ne yaptıysam olmadı bende korsan bir vistadan format atıp makinenin altındaki seriali girdim ve o seriale görede 0 800 ...lü bir numarayı arayıp aktifleştirdim.Şu anda hala 10 gb lık bölümü belki canlandırabilirim diye silmeden tutuyorum acaba gizli bölmeyi kurtarabilme şansım varmıdır?çünkü almanyada bu 0 800 lü numarayı falan aramak ve cevap almak problem olabilir gibime geliyor...ne dersiniz?

adgzl

25 Temmuz 2008, 16:36:05  

var forumdada bir çok yöntem anlatılmıştı bende denedim ve çalıştı anlatılanlar eger zarar vermediysen hiç bir şekilde çalışıyor. Ben gizli bölümden çıkarılması gerekn dosyaları ve nasıl yapacagını arşivlemiştim istersen bir dene

tüm açıklamalar ve iki dosya var nasıl yapılacagı anlatılıyor harfiyen uygula büyük ihtimal çalışacaktır.

AlfF10aktifetme

Sony Ericsson w810i
wormhole

25 Temmuz 2008, 17:09:30  

dostum başka bir siteye upload edebilirmisin,burası açılmıyor...

Sayfa:   <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Truva PhalanX
Truvatek'in Fiyat / Performans odaklı oyuncu kasası mercek altında
Sony Bravia Lansmanı
Sony'den 200Hz MotionFlow teknolojisi yanı sıra internete bağlanan ve Medya oynatan televizyonlar.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız