Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mY_dr#8364;@m_EM_

30 Haziran 2008, 17:21:45  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

quote:

Orjinalden alıntı: mY_dr#8364;@m_EM_

quote:

quote:

sp2 felan yüklü pc de...5920 için acer emp. tech. yükledim..buradan indirdim zaten..xp cdim var...olmadı o şeklde d denicem...güvenli modda yapmıyyım değil mi?normal açılıştan sonra yapıyorum...

normal açılışta kaldırmaya izin weriyorsa oradanda kaldırabilirsin. ben sistemi açmıyo dedin diye öyle demiştim.

yükledim tekrardan...Acer Setting programını yüklediğimde hata vermeye başlıyor...ama kaldırdığımda acer setting programını hata vermiyor..

programı tekrar indirsen_?

olmadı programı tekrar indiricem..ama farklı bi rlinkte olan yada farklı upload edilmiş bir yer var mı??birde az fonksiyon var daha fazla fonksiyon yüklemek isterim...?başka fonksiyon var mı utulities te ??

MASAÜSTÜ RESMİDE AŞAĞIDA

http://img176.imageshack.us/my.php?image=adszzzrm5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mY_dr#8364;@m_EM_ -- 30 Haziran 2008; 17:23:34 >

trkkrsy

30 Haziran 2008, 18:09:26  

quote:

Orjinalden alıntı: Schatzi34

Bende Acer 5920G Laptop aldım benide eklerseniz sevinirim. Yanlız benim bir srounum var Acer eRecovery Management' te Fabrika Ayarları diski oluşturmaya çalışıyorum. Boş DVD diski takıyorum %99 kadar gelip duruyor CD yazmaya geçmiyor yardım ederseniz sevinirim

öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun gülel güle kullan...

başına gelen olayı kötüye yorumlamadan önce... başka marka bi dvd ye denedinmi_?

olmaz olmaz ama belkide dvd kalitesinden kaynaklıdır...

yine olmadı dersen dvd ye başka bişii yazdırmaya çalış... eğerki yazarsa dvd sağlam e-recow... hatalı...

eğer yazdırmazsa dvd de problem war demektir.

kolay gelsin.

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

trkkrsy

30 Haziran 2008, 18:12:54  

quote:

Orjinalden alıntı: msendogan33

Arkadaşlar,ben bu akşam Acer T7250 5920 G - 6A2G16Mı modelini teknosadan alacağım.2.0 ghz 2gb ram,bakalım artık gelince bilgilerimi sizinle de paylaşacağım,alırken nelere dikkat etmem gerekiyor acaba,fikriniz var mı bu konuda teşekkürler,1350 ytl şu anda KDV almıyorlar ürün üzerinden artık benim de bir acer'im olacak arkadaşlar herkese çok teşekkürler,lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın.

wermezler ama yanında kablosuz ufak (a4 lerin) mousunu almak için dikkat et.

şaka bi yana...

laplapın yanında extra werilen şarj ünitesi bataryası...

bataryaya dikkat et... muhtemelen 6000 lik werilecektir ama warsa 8000 cell lik olanı almaya çalış...

şimdiden hayırlı olsun...

trkkrsy

30 Haziran 2008, 18:16:06  

quote:

olmadı programı tekrar indiricem..ama farklı bi rlinkte olan yada farklı upload edilmiş bir yer var mı??birde az fonksiyon var daha fazla fonksiyon yüklemek isterim...?başka fonksiyon var mı utulities te ??

MASAÜSTÜ RESMİDE AŞAĞIDA

farklı linki bi araştırayım... extra olarak sorduğuna ise (şahsım adına cewabım) ben utilitesleri yükledim sildim...

ihtiyaçta duymadım o yüzden araştırmadım extrası warmı yokmu diye... yinede onuda araştıralım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 30 Haziran 2008; 18:16:24 >

mY_dr#8364;@m_EM_

30 Haziran 2008, 19:01:51  

quote:

quote:

MASAÜSTÜ RESMİDE AŞAĞIDA

farklı linki bi araştırayım... extra olarak sorduğuna ise (şahsım adına cewabım) ben utilitesleri yükledim sildim...

ihtiyaçta duymadım o yüzden araştırmadım extrası warmı yokmu diye... yinede onuda araştıralım bakalım.

ilgin için saol...bekliyorum ozaman.. ;)

Schatzi34

1 Temmuz 2008, 2:40:17  

Yardımın için teşekkür ederim ama sorun o değilmiş servise götürdüm ve HD sizlere ömür olmuş yaptıkları açıklama ise (SARSINTIDAN DOLAYI) dediler. Önce image dosyası silindi dediler bunun için 25USD artı KDV istediler bende ok dedim, yarım saat sonra HD bitmiş yükleme yapmıyor dediler. Şimdi HD bekliyorum ÇArşamba günü sonuçlanıcak durumu size bildiririm. Bende XP geçmek için tüm driverları sitenizden aldım cihaz geldiğinde yedeklerini alıp hemen XP geçicem. O zaman sorularım olabilir. Çalışmalarınızda ve paylaşımlarınızda başarılar dilerim.
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Schatzi34

Bende Acer 5920G Laptop aldım benide eklerseniz sevinirim. Yanlız benim bir srounum var Acer eRecovery Management' te Fabrika Ayarları diski oluşturmaya çalışıyorum. Boş DVD diski takıyorum %99 kadar gelip duruyor CD yazmaya geçmiyor yardım ederseniz sevinirim

öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun gülel güle kullan...

başına gelen olayı kötüye yorumlamadan önce... başka marka bi dvd ye denedinmi_?

olmaz olmaz ama belkide dvd kalitesinden kaynaklıdır...

yine olmadı dersen dvd ye başka bişii yazdırmaya çalış... eğerki yazarsa dvd sağlam e-recow... hatalı...

eğer yazdırmazsa dvd de problem war demektir.

kolay gelsin.

S.Z
trkkrsy

1 Temmuz 2008, 11:03:05  

eywallah teşekkürler. herkes bişii katıyo paylaşımlara sen dahil

az önce bi sayfada okuduğum habere göre...

Microsoft, vazifesini yerine getirmeye ancak başlayabilmiş Windows XP'yi piyasadan çekmeye bugün girişiyor.

kaynak için tıkla...

ağır usul ram falan baksak fena olmayacak sanırım

@EFE@

1 Temmuz 2008, 20:13:36  

acil yardım...
Arkadaşlar ben XP kurdum bilgisayarıma vistadan dönüştürdüm... Ama şimdi internete dosya, resim vb.. şeyler upload edemiyorum... İnternette sorun yok... internette sitelere girebiliyorum... Ağdaki diğer bilgisayarlar upload edebiliyor... Ama ben upload yapamıyorum sebeb nedir

tr
msendogan33

2 Temmuz 2008, 1:22:54  

quote:

quote:

Arkadaşlar,ben bu akşam Acer T7250 5920 G - 6A2G16Mı modelini teknosadan alacağım.2.0 ghz 2gb ram,bakalım artık gelince bilgilerimi sizinle de paylaşacağım,alırken nelere dikkat etmem gerekiyor acaba,fikriniz var mı bu konuda teşekkürler,1350 ytl şu anda KDV almıyorlar ürün üzerinden artık benim de bir acer'im olacak arkadaşlar herkese çok teşekkürler,lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın.

wermezler ama yanında kablosuz ufak (a4 lerin) mousunu almak için dikkat et.

şaka bi yana...

laplapın yanında extra werilen şarj ünitesi bataryası...

bataryaya dikkat et... muhtemelen 6000 lik werilecektir ama warsa 8000 cell lik olanı almaya çalış...

şimdiden hayırlı olsun...

Teşekkürler,başka dikkat edebileceğim noktalar var mı,örneğin yükleteceğim program vs. gibi noktalar,tekrar teşekkürler.

nesbar

2 Temmuz 2008, 24:42:20  

Merhaba arkadaşlar ;

1 hafta önce vatan bilgisayardan 5920g 602 modelinden bende aldım ama açılışta home premium yazıyor home premium tr yazmıyor vatan bilsayarın sitresinde bu model de home premium tr yazyıor da kafama takıldı acaba bendeki home premium tr değilmi ?

harunresitz

2 Temmuz 2008, 13:17:53  

yeni 5920g alan arkadaşlar malesef bataryalarınız 4000 amper olacak. ben de o konuda mağdur olmuştum çünkü. aslına bakarsanız modeller de farklı imiş mesela 4800 mAh bataryası olan 5920g nin modeli 602g16MN 4000 mAh olanın modeli 602g16Mİ olarak yazıyor altında. vatanın sattıkları da Mİ olandan o nedenle malesef bataryalar 6 hücreli

bir gün...

ershan83

3 Temmuz 2008, 8:39:49  

merhaba arkadaslar ..beni de aranıza alın..:)

ben 2 gün önce acer 5920g 602li olan modelinden aldım vatandan 1448lira(bilgis olsun diye yazıyorum almayı düşünen olursa)..ancak bataryasını ilk gün 12 saat sarj falan diyorlar ya ben yapmadım..öyle kullanıyorum.bi sorun olur mu ..etkisi nedir..ya da şimdiden sonra yapmamın bi anlamı kalmışmıdır..?

teşekkür ederim..almayı düşünen olursa bence alet güzel..tavsiye ederim..orta düzey kullanıcılar için ideal..

eğer bir açıklama bulabilirsek,sorunları çözebileceğimiz yanılgısı içindeyiz..
SECO_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Temmuz 2008, 10:32:39  

ARKADAŞLAR BUGÜN İÇİNDE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TAM DÜN ACERİ ALMAYA VATANA GİTTİK TEKÇEKİM WORLD VE ADVANTAGE YE İNDİRİMLİİ FİYATMIŞ YADA NAKİT BABAMDA AYIN 7 SİNDE ALIRIZ DEDİ DÖNÜŞTE GEL Bİ GOLDA DA BAKALIM DEDİ BAKTIK ORDA ACERİN BU MODELİ YOKTU ASUS GÖRDÜK VE BEN BU ASUSU ALSAM DİE KARA VEREMEDİM BUGÜN AKŞAMA KADAR ARAŞTIRICAM DAHA OLMADI ASUSU ALICAM ŞİMDİ SİZE ASUS UN ÖZ. YAZIYIM
ASUS M51SE210DV C2D T8100 2.1GHZ 2GB 250GB VHP

ASUS M51SE210DV C2D T8100 2GB 250GB 15.4 VHP Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------

Bellek Düzeni : MAX 4GB DDR2 667 MHz
Ekran Kartı : 256 MB ATI HD X3470
Ekran Boyutu & Özellikleri : 15.4" WXGA - PARLAK EKRAN 1280 X 800
Harddisk : 250GB 5400RPM SATA
Optik Sürücü : 8x Super Multi Dual Yazıcı
Modem : 56K
Mouse&Klavye : TOUCHPAD-Q-TR
Ses Özellikleri : AC 97 Codec
Pil Özellikleri : Li-Ion 2.5 Saat
Genişleme Yuvaları :Wireless 802.11a/b/g/N
Ağırlık : 2.95 kg
İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
Model No : M51SE210DV
İşlemci : Intel Core 2 Duo İşlemci T8100, 2.1GHz, 3MB 800MHz Fsb
Bellek : 2048-MB DDR2 667-MHz
Aile : M51
Bellek Slot Sayısı : 2
Ekran Çözünürlüğü (DPI) : 1280 x 800
Kamera : Entegre
PARMAK İZİ OKUYUCU
NOTEBOOKÇANTASI
MOUSE
BLUETOOTH
EKRAN KARTI :ATI HD 3470 256 MB EKRAN KARTI (NASIL BU )

ŞİMDİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM GOLLDDA %20İNDİRİM VAR 1500 YTL ORMALDE 1900 MUŞ SİZİN ARANIZA GİRMEYİDE İSTİYODUM KENDİMİ ŞARTLAMIŞTIM AMA OLSUN HERKES YORUM YAPSIN LÜTFEN BUNUN İŞLEMCİSİDE DAHA YENİ ASLINDA BİTE BUNDAN EKRAN KARTI DAHA İYİ 2,4GHZ OLAN VAR ASUSUN AMA ONN KASAYI BEYENMEDİM YARDIMMMMMMMMMMMMM

GOLDDAKİ LİNK BUNAADA BAKIN :d http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=50086

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECO_ -- 3 Temmuz 2008; 10:34:04 >
ershan83

3 Temmuz 2008, 11:38:16  

SECOYAA

ACER 5920G 602Lİ MODELİNDEN ÖNERİRİM ..

EKRAN KARTI ASUSUNKİNDEN DAHA İYİ.
İŞLEMCİSİ DE ÇOK AZ DAHA İYİ.. YANİ ACER DAHA İYİ:)

BEN 2 GÜN ÖNCE ALDIM ANKARA VATANDA 1448LİRAYA(5 TAKSİT).ÇOK MEMNUNUM ŞİMDİLİK..
MARKA OLARAK BİŞİ DİYEMİCEM HANGİSİ DAHA İYİ AMA..SONUÇTA GARANTİ SÜRELERİ AYNI VE VATANIN GAYET İYİ SERVİSİ OLDUGUNU DUYDUM..KASA OLARAK HER NE KADAR DİGER 15İNÇLERDEN 300 GRAM AGIR OLSADA GAYET KİBAR GÖRÜNÜYO..AYRICA SES SİSTEMİ VE KAMERASI DA BENCE DAHA İYİ ASUSTAN..

EKRAN KARTI PUANLARI

(ASUS)3470 İN SANIRIM 1980
(ACER)8600M GS NİN 2445

İİŞLEMCİ PUANIDA YAKLAŞIK 100-150 PUAN DAHA İYİ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ershan83 -- 3 Temmuz 2008; 11:39:57 >

SECO_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Temmuz 2008, 16:19:27  

quote:

Orjinalden alıntı: ershan83

SECOYAA

ACER 5920G 602Lİ MODELİNDEN ÖNERİRİM ..

EKRAN KARTI ASUSUNKİNDEN DAHA İYİ.
İŞLEMCİSİ DE ÇOK AZ DAHA İYİ.. YANİ ACER DAHA İYİ:)

BEN 2 GÜN ÖNCE ALDIM ANKARA VATANDA 1448LİRAYA(5 TAKSİT).ÇOK MEMNUNUM ŞİMDİLİK..
MARKA OLARAK BİŞİ DİYEMİCEM HANGİSİ DAHA İYİ AMA..SONUÇTA GARANTİ SÜRELERİ AYNI VE VATANIN GAYET İYİ SERVİSİ OLDUGUNU DUYDUM..KASA OLARAK HER NE KADAR DİGER 15İNÇLERDEN 300 GRAM AGIR OLSADA GAYET KİBAR GÖRÜNÜYO..AYRICA SES SİSTEMİ VE KAMERASI DA BENCE DAHA İYİ ASUSTAN..

EKRAN KARTI PUANLARI

(ASUS)3470 İN SANIRIM 1980
(ACER)8600M GS NİN 2445

İİŞLEMCİ PUANIDA YAKLAŞIK 100-150 PUAN DAHA İYİ;)

ARKADAŞIM GÖRÜŞLERİNİ BİLDİRDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SEN OLMASAN KİMSE CEVAP YAZMIYCAK AMA ASUSUN İŞLEMCİSİ DAHA İYİ SEN EKRAN KARTINA İŞLEMCİ DEMİŞİN SANIRIM BENİMDE TEK TERDDÜTÜM EKRAN KARTI ZATEN BİDE BEN KENDİMİ ACERE ŞARTLAMIŞTIM ONDAN VALLA KİMSE KUSURA BAKMASIN BEN ASUS ALSAM BİLE SORUNUM OLURSA BURAYA YAZARIM ACER ASUS KARDEŞTİR AMA BU GÜN ASUS ALICAMM GİBİ GÖZÜKO ARTIK KISMET BE İNŞALLAH BU DURUM OLMAAZ :d HADİ ARKADAŞLAR AKŞAM 7-8 E KADAR DAHA ÇOOOK VAR
mY_dr#8364;@m_EM_

3 Temmuz 2008, 20:25:21  

ben şuan 5920g kullanıyorum..açıkçası yazıdğın model de fena değil..fakat acer daha ağır basıyor özellikleri bakımından.acer al derim ama gene sen bilirsin...

nesbar

3 Temmuz 2008, 22:19:33  

quote:

ben 2 gün önce acer 5920g 602li olan modelinden aldım vatandan 1448lira(bilgis olsun diye yazıyorum almayı düşünen olursa)..ancak bataryasını ilk gün 12 saat sarj falan diyorlar ya ben yapmadım..öyle kullanıyorum.bi sorun olur mu ..etkisi nedir..ya da şimdiden sonra yapmamın bi anlamı kalmışmıdır..?

teşekkür ederim..almayı düşünen olursa bence alet güzel..tavsiye ederim..orta düzey kullanıcılar için ideal..

merhaba arkadaşım bende aynı modeli vatandan aldım 1 hafta önce sitesinde home premium tr yazyıor ama açılıştı home premium yazıyor sendeki de aynımı yoksa sorun bendekindemi ?

trkkrsy

3 Temmuz 2008, 22:55:31  

ben olsam omu bumu deseler asus derdim... (elimdeki acere ihanet etmişim gibi olacak ama )

trkkrsy

3 Temmuz 2008, 22:59:21  

quote:

Orjinalden alıntı: nesbar

Merhaba arkadaşlar ;

1 hafta önce vatan bilgisayardan 5920g 602 modelinden bende aldım ama açılışta home premium yazıyor home premium tr yazmıyor vatan bilsayarın sitresinde bu model de home premium tr yazyıor da kafama takıldı acaba bendeki home premium tr değilmi ?

aramıza hoşgeldin...

hayırlı olsun... gül güle kullan...

bol muhabbetli paylaşımlar...

trkkrsy

3 Temmuz 2008, 23:01:37  

quote:

aramıza hoşgeldin...

"nesbar" ile senide ekledim listeye...

trkkrsy

3 Temmuz 2008, 23:03:46  

quote:

ben şuan 5920g kullanıyorum..açıkçası yazıdğın model de fena değil..fakat acer daha ağır basıyor özellikleri bakımından.acer al derim ama gene sen bilirsin...

usta senin utulitesleri bakıyorum ama farklı yada extra bişii bulamadım...

hepsi aynı şeye çıkıyor... :(

nesbar

4 Temmuz 2008, 24:31:48  

quote:

aramıza hoşgeldin...

Teşekkür trkkrsy yazdığım bu konu hakkında bilgin varmı acaba vatan bilgisayarın sitesinde home premium tr yazıyor ama açılışta home premium yazıyor bu herkezde aynımı acaba ?

SECO_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Temmuz 2008, 24:58:43  

quote:

ben olsam omu bumu deseler asus derdim... (elimdeki acere ihanet etmişim gibi olacak ama )

trkkrsy arkadaşım görüşün için teşekkür ederim zaten bugün asusu aldım cümleten hayırlı olsun artık acer olsa sizinle yardımlaşırdık ama neyse artık gine siz elinizden geleni yaparsınız bende senn gibi asus için bi forum açarım artık :D şimdiden hayırlı olsun dediğinizi duyuyor gibiyim çok teşekkürler
trkkrsy

4 Temmuz 2008, 14:55:40  

quote:

Orjinalden alıntı: nesbar

quote:

aramıza hoşgeldin...

Teşekkür trkkrsy yazdığım bu konu hakkında bilgin varmı acaba vatan bilgisayarın sitesinde home premium tr yazıyor ama açılışta home premium yazıyor bu herkezde aynımı acaba ?

estağfurullah rica ederim...

home pre tr yada home pre. dikkat etmemiştim hiç... zaten aldığımın haftasında da xp ye geçtiğim için hatırlayamıyorumda

doğrusunu döylemek gerekirse... önemi ne_? tr yazmasının yada yazmamasının_? wersiyon farkımı oluyo_?

trkkrsy

4 Temmuz 2008, 14:59:38  

quote:

Orjinalden alıntı: SECO_

quote:

trkkrsy arkadaşım görüşün için teşekkür ederim zaten bugün asusu aldım cümleten hayırlı olsun artık acer olsa sizinle yardımlaşırdık ama neyse artık gine siz elinizden geleni yaparsınız bende senn gibi asus için bi forum açarım artık :D şimdiden hayırlı olsun dediğinizi duyuyor gibiyim çok teşekkürler

eywallah kardeş, hayırlı günlerde güle güle kullan inşallah_! werdiğin her kuruşun karşılığını alırsın umarım.

eğerki o model için açılmış topic yoksa açmanı tawsiye ederim...

kör topal kendimize yetesilik bilgilerimizle birbirimizie yardımcı olmaya çalışıyor...

aynı zamanda yeni insanlar tanıyıp arkadaşlıklar kuruyoruz...

ne mutlu bize... ne mutlu "TÜRK 'üm" diyene_!!!

sağlıcakla...

mY_dr#8364;@m_EM_

4 Temmuz 2008, 17:27:44  

benide ekleyin listeye...braz geç oldu am olsun

technoparty

4 Temmuz 2008, 19:18:59  

KARDEŞ BENIDE EKLERSEN SEVINIRM:d
BENDE ONCEDEN ALMISTIM 2000 YTL YE:d SEN BAYA UYGUNA ALMISSIN BENIMDE ONCEDEN BU LAPTOPLA ILGILI SORUNLARIM OLMUSTU AMA SIMDI HICBIR PORBLEMIM YOK MEMNUNUMDA:)

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
trkkrsy

4 Temmuz 2008, 23:47:44  

quote:

benide ekleyin listeye...braz geç oldu am olsun

ewet geç ama güç değil... hoşgeldin_!

sende güle güle kullan... hayrını gör...

trkkrsy

4 Temmuz 2008, 23:49:56  

quote:

Orjinalden alıntı: technoparty

KARDEŞ BENIDE EKLERSEN SEVINIRM:d
BENDE ONCEDEN ALMISTIM 2000 YTL YE:d SEN BAYA UYGUNA ALMISSIN BENIMDE ONCEDEN BU LAPTOPLA ILGILI SORUNLARIM OLMUSTU AMA SIMDI HICBIR PORBLEMIM YOK MEMNUNUMDA:)

aramıza hoşgeldin...

sorunun olmaması güzel... sorunu olanlara da yardımda bulunursan daha güzel...

MeTeCiK

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008, 12:12:52  

Beni eklemedin mi daha :))

vurkan24

5 Temmuz 2008, 9:30:16  

arkadaşlar yeni laptop kullanıcısıyım dün pc ile laptop arasında kurduğum wireless ağda dosya aktarımı yapıyodum wireless koptu aktarımı iptal etmeye çalıştım olmadı normal kapatmaya çalıştım 20 dk filan bekledi bende power tuşuna sürekli basarak kapattım 3 kez oldu böyle bunun bir zararı varmıdır sanırım sık sık olacak böyle Reset tuşu bulamadım laptop ta...

The Soul Of BMW.
vurkan24, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
harunresitz

5 Temmuz 2008, 15:44:19  

hadi beni de ekle uzun zamandır buradayım zaten :)

bir gün...

trkkrsy

5 Temmuz 2008, 23:34:08  

quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

Beni eklemedin mi daha :))

dedimya gözden kaçırdıklarım hatırlatsın diye...

hemen ekledim...

trkkrsy

5 Temmuz 2008, 23:36:31  

quote:

Orjinalden alıntı: harunresitz

hadi beni de ekle uzun zamandır buradayım zaten :)

hadi ekliim bakim

(düzeltme : 32nci sıradaymışsınya sen az daha bi daha ekliyodum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 5 Temmuz 2008; 23:38:18 >

trkkrsy

5 Temmuz 2008, 23:40:20  

quote:

Orjinalden alıntı: vurkan24

arkadaşlar yeni laptop kullanıcısıyım dün pc ile laptop arasında kurduğum wireless ağda dosya aktarımı yapıyodum wireless koptu aktarımı iptal etmeye çalıştım olmadı normal kapatmaya çalıştım 20 dk filan bekledi bende power tuşuna sürekli basarak kapattım 3 kez oldu böyle bunun bir zararı varmıdır sanırım sık sık olacak böyle Reset tuşu bulamadım laptop ta...

ağ bağlantısını yeniden kursan_?

birde reset tuşu yok... yani yaptığın yöntem bi newi resetleme olayı...

vurkan24

6 Temmuz 2008, 8:52:16  

quote:

quote:

sanırım ağdaki sorun modemden kaynaklanıyor pc de wireless kart var laptop ve pc wireless modeme bağlanıyor o şekilde ağ kurdum. kopma pc de de oluyor yani ağ kurulumunda hata olduğunu sanmıyorum reset olayı aslında sorun değil ama ben reset yapamıyorum yani power tuşuna bir kere basınca resete geçmiyor sürekli basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum bu şekilde kapatmalarımda ses duydum sanırım hdd den geliyor hdd ye kesin zararı olacak bence laptop daha yeni hiç bir program kurulu değil sadece everest kurdum dosya aktarımı kesilince böyle kilitlenme olması normal mi? bazen windowsun kendi programlarıda yanıt vermeme yapabiliyor ama tamamen kilitlenmiyor bir şekilde kapatıyorum programı donanımsal bir sorun olabilirmi? teşekkürler

The Soul Of BMW.
harunresitz

6 Temmuz 2008, 16:30:45  

trkkrsy

kardeş bu imzalarımızı kendimiz mi düzenliyoruz? sen düzenlesen tam süper olacaktı

bir gün...

trkkrsy

6 Temmuz 2008, 18:39:16  

quote:

Orjinalden alıntı: harunresitz

trkkrsy

kardeş bu imzalarımızı kendimiz mi düzenliyoruz? sen düzenlesen tam süper olacaktı

bendeki kangoo imzasınıda kendim yapmıştım...

bi tanede acere 5920 ye has yapayım...

trkkrsy

6 Temmuz 2008, 18:41:55  

quote:

quote:

quote:

sanırım ağdaki sorun modemden kaynaklanıyor pc de wireless kart var laptop ve pc wireless modeme bağlanıyor o şekilde ağ kurdum. kopma pc de de oluyor yani ağ kurulumunda hata olduğunu sanmıyorum reset olayı aslında sorun değil ama ben reset yapamıyorum yani power tuşuna bir kere basınca resete geçmiyor sürekli basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum bu şekilde kapatmalarımda ses duydum sanırım hdd den geliyor hdd ye kesin zararı olacak bence laptop daha yeni hiç bir program kurulu değil sadece everest kurdum dosya aktarımı kesilince böyle kilitlenme olması normal mi? bazen windowsun kendi programlarıda yanıt vermeme yapabiliyor ama tamamen kilitlenmiyor bir şekilde kapatıyorum programı donanımsal bir sorun olabilirmi? teşekkürler

o halde modemi resetlesende tekrar yüklesen bilgilerini...

modeme yeni fireware yüklesen...

we dediğin gibi sürekli kapatma tuşuna basılı tutarak kapatmak donanımlara zarar werebilir...

trkkrsy

6 Temmuz 2008, 21:42:47  

selam arkadaşlar...

nacizane bi imza yaptım klüp için...

isteyenler profil ayarlarından imza kısmına aşağıdaki kodu yapıştırıp imzalarını kullanabilir...

[center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_20952248/tm.htm][color=blue][DH][/color] [color=red][u][b][u][size=2]ACER 5920 (T7500) KLÜBÜ[/size][/u][/b][/u][/color]
[/b][/center]
[center][image]http://img167.imageshack.us/img167/8/newacerqz6.jpg[/image][/center][/link]

mY_dr#8364;@m_EM_

6 Temmuz 2008, 21:52:40  

İmza için teşekkürler..saol...bir sorunla daha karşılaştımm...

Sorunum şu? msnde arkadasımla konuşurken web kamerası isteğini gödnerdi arkadasım ve ben kabul edeer etmez direk ekran Mavi Hata ekranı geldi ve bilgisayar kapanıp açıldı...?Sorun ne olabilir..?acaba xp ye geçmekle hata mı yaptım diye sormaya başladım kendi kendime..??

trkkrsy

6 Temmuz 2008, 21:59:48  

quote:

Sorunum şu? msnde arkadasımla konuşurken web kamerası isteğini gödnerdi arkadasım ve ben kabul edeer etmez direk ekran Mavi Hata ekranı geldi ve bilgisayar kapanıp açıldı...?Sorun ne olabilir..?acaba xp ye geçmekle hata mı yaptım diye sormaya başladım kendi kendime..??

teşekkürler... (şaka maka bişiiyede benzedi buda )

sorun her defasında oluyosa sorundur ama bi kereye mahsus bişii

ise o anki sistemin çalışan uygulamalarından kaynaklanıyor olabilir...

ama her seferinde oluyor ise driweri tekrardan kurmak çözüm olabilir...

mY_dr#8364;@m_EM_

7 Temmuz 2008, 11:48:31  

quote:

quote:

evet sürekli yapıyor...3 gün öncesine kadar bir sorun yoktu son 3 gündür her seferinde bağlantıyı kurmaya çalıştığımda o mavi ekran gelmeye başladı..hala da devam ediyor...

Aygıt yöneticisinden mi kladırayım tamamen webcam ı? çünkü orbi web cam i un install yapıncada kalkmıyorda...?

davedevil

7 Temmuz 2008, 15:30:49  

bende 5920 t 7500 kullanıyorum Listeye eklersınz ;) ancak ben alalı 8-9 ay falan oldu fakat piyasada benımkınden bulamıyorum sımdıkıler 160 gb hdd we 8600gs ancak benımkı 250gb hdd 8600 gt işlemcılerı ıse aynı t7500 :s

trkkrsy

7 Temmuz 2008, 21:10:04  

quote:

Orjinalden alıntı: davedevil

bende 5920 t 7500 kullanıyorum Listeye eklersınz ;) ancak ben alalı 8-9 ay falan oldu fakat piyasada benımkınden bulamıyorum sımdıkıler 160 gb hdd we 8600gs ancak benımkı 250gb hdd 8600 gt işlemcılerı ıse aynı t7500 :s

aramıza hoşgeldin...

msendogan33

7 Temmuz 2008, 22:11:53  

Arkadaşlar,Acer 5920 g -6A2G16MI modelime kavuşamadım,en kısa zamanda alacağım,yorumlarınız için çok teşekkür ederim,dilerim ki bu modelden memnun kalacağım,sizce olumlu olumsuz özellikleri nelerdir,benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Bye.

trkkrsy

8 Temmuz 2008, 8:10:40  

quote:

Arkadaşlar,Acer 5920 g -6A2G16MI modelime kavuşamadım,en kısa zamanda alacağım,yorumlarınız için çok teşekkür ederim,dilerim ki bu modelden memnun kalacağım,sizce olumlu olumsuz özellikleri nelerdir,benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Bye.

tek olumsuz özelliği bataryasının az gidiyo olması... (benimkinde we bence olan sorun herkeste olmayabilir)

kalan özelliklerine laf söylenmez...

manet

8 Temmuz 2008, 13:34:25  

ben de yaklaşık 1 senedir 250gb lık modelini kullanıyorum günde en az 10 saat açık maşallah bi sorunu yok
beni de listeye eklersiniz herhalde

f_isik03

8 Temmuz 2008, 20:10:19  

arkadaslar laptopta usb hubları arasında hız farkı var gibi geldi yani acaba bazılları usb 2.0 bazılarını daha mı alt taktılar anlamadım mesela benim sol tarafta bulunan 2 liler çok yavas atıyolar

raskolnikov77

8 Temmuz 2008, 22:00:43  

Yeni laptoplarda usb 2.0 altında olmaması lazım

Gigabyte Ma-770, AMD X2 5200, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2 Gb Kingston Ram, LG Dvd-RW, Thermaltake 400W Kasa
trkkrsy

8 Temmuz 2008, 22:33:32  

quote:

Orjinalden alıntı: manet

ben de yaklaşık 1 senedir 250gb lık modelini kullanıyorum günde en az 10 saat açık maşallah bi sorunu yok
beni de listeye eklersiniz herhalde

aramıza hoşgeldin... hayırlı forumlar...

dodo51

9 Temmuz 2008, 14:38:28  

slm arkadaşlar ben de aranıza katıldım
ve hemen ilk sorumu sorcam
arkadaşlar benim klavyemin sağ trafında şişme var gibi herkeste var mı yoksa bana özle mi anlamadım alalım 1 hafta oldu götürcem
bide vatan bilgisayardan aldım donanım yüklediler türkçe dedim forumdaki bi sayafada gördüm recovery olayını resimli anlatmışlar türkçe onların ki ama benimki değil ingilizce full değil tam yazmalı ve adam dediki bi daha değiştiremezsin türkçe istiyosan dedi banane yaw poff yardım edin

trkkrsy

9 Temmuz 2008, 15:39:14  

quote:

Orjinalden alıntı: dodo51

slm arkadaşlar ben de aranıza katıldım
ve hemen ilk sorumu sorcam
arkadaşlar benim klavyemin sağ trafında şişme var gibi herkeste var mı yoksa bana özle mi anlamadım alalım 1 hafta oldu götürcem
bide vatan bilgisayardan aldım donanım yüklediler türkçe dedim forumdaki bi sayafada gördüm recovery olayını resimli anlatmışlar türkçe onların ki ama benimki değil ingilizce full değil tam yazmalı ve adam dediki bi daha değiştiremezsin türkçe istiyosan dedi banane yaw poff yardım edin

öncelikle hoşgeldin...

sorunum dediğie gelince... bendekinde yok herhangi bi şişme falan... sanırım şansına olan bişii_!

recowery bende türkçeydi menüleri, ayarları ws.

bilmiyorum ama klawe we recowery için bi görüş watan yetkilileri ile bence

kolay gelsin...

vurkan24

9 Temmuz 2008, 15:50:56  

5920 602g de sorunlar bitmiyor.. yeni sorunum wireless bağlıyken bir çok uygulama inanılmaz geç açılıyor tıklıyorum öylece bekliyor aradan 30-40 saniye geçtikten sonra açılıyor örnek fotoğraf galerisi, yardım, dvd maker... wireless modem internete bağlı değil nedeni bu mu diyeceğim ama ne alakası var.. wireless bağlantıyı keser kesmez normale dönüyor..

The Soul Of BMW.
raskolnikov77

9 Temmuz 2008, 17:17:31  

Anakartla ilgili bir sorun olabilir..

Gigabyte Ma-770, AMD X2 5200, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2 Gb Kingston Ram, LG Dvd-RW, Thermaltake 400W Kasa
trkkrsy

9 Temmuz 2008, 23:40:41  

quote:

5920 602g de sorunlar bitmiyor.. yeni sorunum wireless bağlıyken bir çok uygulama inanılmaz geç açılıyor tıklıyorum öylece bekliyor aradan 30-40 saniye geçtikten sonra açılıyor örnek fotoğraf galerisi, yardım, dvd maker... wireless modem internete bağlı değil nedeni bu mu diyeceğim ama ne alakası var.. wireless bağlantıyı keser kesmez normale dönüyor..

baştan (ilk aldığından) beri aynı sorun warsa "avukatkemal" 'inde dediği gibi donanımsal bi arıza olabilir.

ama önceden sağlam sonradan olma bişii ise azılımsal olabilir_?

manet

10 Temmuz 2008, 9:39:51  

ilk ses sistemimi aldım x 540 ve 5920g ye bağladım ama sadece çift kanalı alıyorum 5.1 için ayarlarını denetim masısındanda bulamadım bir fikriniz varmı?

ershan83

10 Temmuz 2008, 10:50:16  

arkadaslar ben dün makinaya call of duty ve fifa 2008 yükledim..
call of duty süper oynuyo ama fifada kasıyo alet donuyo hep..neden olabilir acaba..
benim bildigim kaddarıyla fifanın sistem gereksinimleri daha düşük diger oyuna göre..

mY_dr#8364;@m_EM_

10 Temmuz 2008, 24:29:38  

quote:

quote:

quote:

evet sürekli yapıyor...3 gün öncesine kadar bir sorun yoktu son 3 gündür her seferinde bağlantıyı kurmaya çalıştığımda o mavi ekran gelmeye başladı..hala da devam ediyor...

Aygıt yöneticisinden mi kladırayım tamamen webcam ı? çünkü orbi web cam i un install yapıncada kalkmıyorda...?

Sorun Benim Empowering Technology den kaynaklanıyor...kaldırdıktan sonra utulities i webcam deki sorun çözüldü..bu acer ın donanımı vistaya uyumlu olduğundan ötürü uuyumsuzluk göstermesi...yardımların için gene çok teşekkürler dostum.

mY_dr#8364;@m_EM_

10 Temmuz 2008, 24:31:59  

quote:

arkadaslar ben dün makinaya call of duty ve fifa 2008 yükledim..
call of duty süper oynuyo ama fifada kasıyo alet donuyo hep..neden olabilir acaba..
benim bildigim kaddarıyla fifanın sistem gereksinimleri daha düşük diger oyuna göre..

mesela bende fifa08 yükeldim full yaptığımda ayarları ekranda dalgalanma , gibi sorunlarla karşılaşıyorum..ama başka oyunlarda pek sorunla karşılaşmadım..pes 08 de olsun vs..anlamış değilim bende..

Sayfa:   <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Metroid Prime: Trilogy
Samus 3 oyunuyla beraber geri döndü.
Sony'nin uygun fiyatlı MP3 çaları NWZ-B142F
Sony'den fiyat/performans odaklı mini MP3 çalar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç