Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
trkkrsy

2 Haziran 2008, 13:17:16  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: anilozdemir

arkadaşlar çok acil yardım gerekiyor. makinede xp kurulu ancak sorunlu. dvd yedeklerini almıştım ama onlar makine değişmeden önceydi yani bu bilg.ın değiller. Hard diskteki bölümler duruyo hala, şimdi ben D ye dokunmadan vista kurabilir miyim? yani sadece c ye format atıp vista kuracak, d de bi sürü şey var. Yapan olduysa daha önceden acil cevap yazarlarsa çok sevinirim.

dvd olarak yedek aldıysan makinanın değişmesi farketmez. o dvd lerden kurulumunu yapıp aktiwe edebilirsin.

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

raskolnikov77

2 Haziran 2008, 14:26:15  

Arkadaşlar 2 gb ram aldım belleği 3 gb yapmak için.. yalnız değişim olayını sorayım dedim vatan bilgisayara.. siz değiştiremezsiniz biz değiştiririz 10 dolar artı kdv dedi ben de yuh dedim..

http://www.acer.com.tr/public/page6.do?sp=page11&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=26&CountryISOCtxParam=TR&LanguageISOCtxParam=tr&ctx3=-1&ctx4=T%C3%BCrkiye&crc=3853097148

linkteki yeri aradım..dedikleri garanti bozulmaz..ama ram slotuna zarar verirseniz garantiye girmez dedi.. ben de bunun üzerine acer türkiyeye teyit ve şikayet maili attım..kendim de değiştirdim rami.. bilginiz olsun..

Gigabyte Ma-770, AMD X2 5200, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2 Gb Kingston Ram, LG Dvd-RW, Thermaltake 400W Kasa
Acerium

3 Haziran 2008, 24:44:04  

quote:

Orjinalden alıntı: arkasanıl

arkadaslar ben ram artısı yaptım ben vıstayı sonuna kadar zorlayanlardan bırıyım ve 8aya yakın kullandım vıstayla bırlıkte ramı de taktırdım ancak dun ıtıbarıyle xp ye gecıs yaptım ve fark ortada ..oyunlarda yuzde 50den fazla artıs oldu crysıs de vıstadayken en dusukte oynayabılıodum 20 fps ıle sımdı xp ve butun goruntu ayarları ortada oynuorum 20 fps ortalamayla ...pencerelerın acılıp gecıs yapmalarda da fark oldu hız bakımından ..ve tek eksık sadece sag usttekı e tusu ve oda oluyormus onun ıcın ugrasıorum suanda ..bence gecın xp ye tadına varın kalkmaya yakın vıstaya gecın bıde ram ı koyun ohh ıste bu makınamız harıka beyler:)

Aynen katılıyorum arkadaşım. e tuşu xp için olanını da gönderirim linkini problemi çözemezsen şayet.

arkasanıl

3 Haziran 2008, 13:19:13  

saol cozdum kardes..

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
olcaylogy

3 Haziran 2008, 17:37:52  

merhaba arkdadaşlar
bende bugun acer'ıma kavustum hemde 3gb li ve 1494 ytl nakit fiyata recovery dvdlerimide yapıyorum simdi oh =)

benide gruba ekleyin lütfen

hosgeldin hediyesi olarak cok basit bi sorum war, bu alt-f10 tusuyla kullanılan gizli partition, vista kurulumdan sonra hazır yedeklenmismi oluyor,
yoksa o partitionu ben e-recovery management ile yaratmammı gerekiyor.

simdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaylogy -- 3 Haziran 2008; 19:12:46 >

mai80

3 Haziran 2008, 17:48:22  

Olcay nereden aldın acaba bende alacağım da ?
olcaylogy

3 Haziran 2008, 17:50:18  

quote:

Orjinalden alıntı: mai80

Olcay nereden aldın acaba bende alacağım da ?

dostum ben pcdepo.com dan aldım kampanyası wardı ama bugun bitti kampanya eski fiyatına donduler. lakin o sitede fiyatlar genelde makul bi bak bakalım gene

olcaylogy

3 Haziran 2008, 18:18:50  

quote:

Orjinalden alıntı: olcaylogy

merhaba arkdadaşlar
bende bugun acer'ıma kavustum hemde 3gb li ve 1494 ytl nakit fiyata recovery dvdlerimide yapıyorum simdi oh =)

hosgeldin hediyesi olarak cok basit bi sorum war, bu alt-f10 tusuyla kullanılan gizli partition kurulumdan sonra hazır yedeklenmismi oluyor,

simdiden tesekkürler.

trkkrsy

3 Haziran 2008, 19:45:27  

quote:

merhaba arkdadaşlar

hosgeldin hediyesi olarak cok basit bi sorum war, bu alt-f10 tusuyla kullanılan gizli partition, vista kurulumdan sonra hazır yedeklenmismi oluyor,

simdiden tesekkürler.

hoşgeldin... ekliyorum hemen

sorunun cewabı ise tam emin olmamakla birlikte ewet kendinden hazır tutuluyodur. bişii yapmana gerek yok. (emin değilim )

mai80

3 Haziran 2008, 21:09:53  

Teşekkürler. Ben sanırım bimeks ten alacağım haziran ayı kampanyası yakında gelir dediler onu bekliyorum :))
darendeli

3 Haziran 2008, 23:06:17  

şu an en iyi performansı veren ekran kartı driveri hangisi arkadaşlar ben NFB mobileforce enhanced diye bir driver kurdum vista puanım 4.8den 4.5e indi hangi driveri önerirsiniz

GALATASARAY SK
harunresitz

3 Haziran 2008, 23:20:28  

evet bende bir ara ekran kartını update etmiştim ve puanım düşmüştü garip bir durum

bir gün...

TQ2

4 Haziran 2008, 20:40:15  

bende 7500 degil 7300 var ama http://www.laptopvideo2go.com/ adresinden indirdigim ForceWare driverlar ile puanim surekli 4.8'de sabit ona ragmen belirli oyunlarda oldukca iyilesme oldu fifa08, rainbow6 vs gibi. su an bende 175.16 driverı var en yenisi de 175.80, bir deneyin isterseniz.
quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

şu an en iyi performansı veren ekran kartı driveri hangisi arkadaşlar ben NFB mobileforce enhanced diye bir driver kurdum vista puanım 4.8den 4.5e indi hangi driveri önerirsiniz

darendeli

4 Haziran 2008, 23:53:08  

quote:

Orjinalden alıntı: TQ2

bende 7500 degil 7300 var ama http://www.laptopvideo2go.com/ adresinden indirdigim ForceWare driverlar ile puanim surekli 4.8'de sabit ona ragmen belirli oyunlarda oldukca iyilesme oldu fifa08, rainbow6 vs gibi. su an bende 175.16 driverı var en yenisi de 175.80, bir deneyin isterseniz.
quote:

175.16 yüklüydü 175.80ı indirip kurdum değişen birşey yok aero için 4.5 veriyor oyun için 5.2

GALATASARAY SK
raskolnikov77

5 Haziran 2008, 10:02:10  

Puanlama çok sağlıklı gibi gelmiyor bana..

Gigabyte Ma-770, AMD X2 5200, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2 Gb Kingston Ram, LG Dvd-RW, Thermaltake 400W Kasa
TQ2

5 Haziran 2008, 24:02:03  

oyunlarda performans artışından bahsediyorlar sürekli öyle birşey olmadı mı? puana tek etken driver degil sonucta, baska birsey yuzunden de dusmus olma ihtimali olabilir ne bileyim. ben fazla ilgilenmiyorum puanla belirli oyunlarda fps artisi sagladi bana o da kafi zaten.

quote:

quote:

quote:

175.16 yüklüydü 175.80ı indirip kurdum değişen birşey yok aero için 4.5 veriyor oyun için 5.2

olcaylogy

5 Haziran 2008, 24:55:54  

bilgisyarı aldıktan sonra (modifiyeli 3gb ram war OS'im vista) bir hevesle transformers the game'i yükledim fakat system gereksinimlerini saglamasına ragmen istedigim akıcılığı saglayamaadım kesik kesik görüntüler bir öneri verebilecek arkadas warmı acaba,

transformers system requirements:
Min. Sistem:
Windows XP/Vista, Pentium 4 2.0Ghz ve eşdeğeri, 256 MB RAM, (Vista için: 1GB), 4 GB HDD Alanı, 64 MB Geforce 4 Ti ve Radeon 8500 üzeri

Max.Sistem :
Windows 2000/XP/Vista, Pentium 4 2.8 ya da eşdeğeri, 1GB(XP) 1.5 GB(Vista), 256 MB Shader Model 3 destekli ekran kartı(7300GT+,X1300+), 6 GB HDD Alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaylogy -- 5 Haziran 2008; 12:56:25 >

okko

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008, 15:05:10  

arkadaşlar oyunlarda xp vistadan açık bir farkla daha hızlı bu yüzden özellikle oyun oynamak isteyen arkadaşlar kesinlikle format atıp xp yuklesinler

SONY S40 Full HD ||KENWOOD||Sony Playstation 3 (40 GB) ||PSP||
Oyunlarım : PES 09||Uncharted|| GTAIV || GT5P || KZ2 ||SOCOM ||
PSN : okkobaba
trkkrsy

5 Haziran 2008, 17:50:28  

quote:

Orjinalden alıntı: okko

arkadaşlar oyunlarda xp vistadan açık bir farkla daha hızlı bu yüzden özellikle oyun oynamak isteyen arkadaşlar kesinlikle format atıp xp yuklesinler

yani...

TQ2

6 Haziran 2008, 1:41:37  

kesik kesik olmasi cok sacma..ustte verdigimiz linkten daha guncel suruculerden birini yukle.

quote:

bilgisyarı aldıktan sonra (modifiyeli 3gb ram war OS'im vista) bir hevesle transformers the game'i yükledim fakat system gereksinimlerini saglamasına ragmen istedigim akıcılığı saglayamaadım kesik kesik görüntüler bir öneri verebilecek arkadas warmı acaba,

transformers system requirements:
Min. Sistem:
Windows XP/Vista, Pentium 4 2.0Ghz ve eşdeğeri, 256 MB RAM, (Vista için: 1GB), 4 GB HDD Alanı, 64 MB Geforce 4 Ti ve Radeon 8500 üzeri

Max.Sistem :
Windows 2000/XP/Vista, Pentium 4 2.8 ya da eşdeğeri, 1GB(XP) 1.5 GB(Vista), 256 MB Shader Model 3 destekli ekran kartı(7300GT+,X1300+), 6 GB HDD Alanı

egulova

6 Haziran 2008, 17:56:26  

arkadaşlar laptopun üstüne yarım bardak çamlıca döktüm laptopta sorun yok çalışıyo da tuşlar yapış yapış oldu bunları nasıl çıkarabilirim
? ? ? ? temizlemem lazım

darendeli

6 Haziran 2008, 21:01:51  

quote:

oyunlarda performans artışından bahsediyorlar sürekli öyle birşey olmadı mı? puana tek etken driver degil sonucta, baska birsey yuzunden de dusmus olma ihtimali olabilir ne bileyim. ben fazla ilgilenmiyorum puanla belirli oyunlarda fps artisi sagladi bana o da kafi zaten.

quote:

quote:

quote:

175.16 değilde herkesin övdüğü 169.25 ile 175.80ı test ettim 3dMark06 ile 169.25e 2483 puan verdi 175.80a ise 2555 puan verdi

GALATASARAY SK
arkasanıl

6 Haziran 2008, 21:35:36  

pekı vısta ıcınmı bu drıverlar?

The Soul Of BMW.
darendeli

7 Haziran 2008, 9:46:24  

GALATASARAY SK
yaSiN_AMD

7 Haziran 2008, 9:52:15  

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Arkadaşlar 2 gb ram aldım belleği 3 gb yapmak için.. yalnız değişim olayını sorayım dedim vatan bilgisayara.. siz değiştiremezsiniz biz değiştiririz 10 dolar artı kdv dedi ben de yuh dedim..

http://www.acer.com.tr/public/page6.do?sp=page11&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=26&CountryISOCtxParam=TR&LanguageISOCtxParam=tr&ctx3=-1&ctx4=T%C3%BCrkiye&crc=3853097148

linkteki yeri aradım..dedikleri garanti bozulmaz..ama ram slotuna zarar verirseniz garantiye girmez dedi.. ben de bunun üzerine acer türkiyeye teyit ve şikayet maili attım..kendim de değiştirdim rami.. bilginiz olsun..

Selamlar,
Arkadasım sen pc yi söküp RAM'ı takarken pc ye zarar werirsen tabiki garanti kapsamına girmez. bu notebooku elinden düsürmek ile aynı sey..

TQ2

7 Haziran 2008, 15:49:17  

175.80 yukleme konusunda kararsızdım deniyeyim o zaman ben de..yalnız gpu ve memory clock hızlarında dususten bahsediyorlar laptop pil'de olunca ona dikkat etmekte fayda var bence..

quote:

175.16 değilde herkesin övdüğü 169.25 ile 175.80ı test ettim 3dMark06 ile 169.25e 2483 puan verdi 175.80a ise 2555 puan verdi

okkan1905

7 Haziran 2008, 17:04:00  

arkadaşlar ben de bu laptopu alacam ama teknosadan teknosanın sitesinde 256mb ekran kartı yanında daşöle yazıo
256mb(max1023 paylaşımlı)
böle yazıo ya arkadaşlar bu nedemk ekran kartı paylaşımlı mı yani çok acil hemen cewap bekliorum ptesi alacam çünkü

darendeli

7 Haziran 2008, 17:40:50  

quote:

Orjinalden alıntı: okkan1905

arkadaşlar ben de bu laptopu alacam ama teknosadan teknosanın sitesinde 256mb ekran kartı yanında daşöle yazıo
256mb(max1023 paylaşımlı)
böle yazıo ya arkadaşlar bu nedemk ekran kartı paylaşımlı mı yani çok acil hemen cewap bekliorum ptesi alacam çünkü

ekran kartının kendi belleği 256 mb ihtiyaç duyduğunda ram'den 768 mb daha kullanıp 1023 mb'a kadar çıkabiliyor

GALATASARAY SK
okkan1905

7 Haziran 2008, 18:12:01  

yani paylaşımsız oluo ozaman demi

raskolnikov77

8 Haziran 2008, 2:19:08  

Benim şikayetçi olduğum husus rami kendiniz değiştirirseniz garanti bozulur denmesi..ve bunun için de 10 dolar talep edilmesi..yoksa slota zarar verince garantiden çıkması değil..

quote:

Orjinalden alıntı: yaSiN_AMD

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Selamlar,
Arkadasım sen pc yi söküp RAM'ı takarken pc ye zarar werirsen tabiki garanti kapsamına girmez. bu notebooku elinden düsürmek ile aynı sey..

wormhole

9 Haziran 2008, 3:22:45  

ya arkadaşlar race driver grid oynayanınız varmı laptopla?nasıl bir performans veriyor bizim laptoplarda?

jeden Tag ein Döner macht das Leben schöner:)))

In the kingdom of the blind, the one-eyed man is the king!!!
arkasanıl

9 Haziran 2008, 13:36:57  

hayır ıkısıde arkadasım 256 mb paylasımsız ancak gerektıgınde 1023 mb paylasımlı arkadasım ..anladınmı bılemıorum ..

The Soul Of BMW.
C3nK35

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008, 15:37:12  

arkadaslar bugun bimeksden kampanyalı t8100 modelini bi arkdadasima aldim ama ses gelmio pcden sorun nedir acaba yardimci olurmusunuz

Intel @6600,Asus P5Q DELUX
Ocz REPAİR HPC 4GB(2X2)DDR2 1066 MHZ
SEAGATE 500 Gb 32 Mb
GeCuBe HD 4870
Thermaltake 750W
Enermax Big CHAKRA,Samsung 2253LW
ilkdostun

10 Haziran 2008, 24:13:02  

dostum aşağıda ses seçeneklerinden ses çıkışı hd çıkıştadır onu hoparlör yap tüm acerlar fabrika çıkışı öle hoparlöere al hayırlı olsun

Kendi Rızasıyla hataya girene MERHAMET edilmez ve layık değildir...

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI
KARS
marmados

10 Haziran 2008, 14:51:23  

Bende aldım arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun :) sevdim ufaklığı

.......:::::::PC REHBERİ::::::::......
C3nK35

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008, 15:25:17  

ilkdostum saol sora az kurcalayınca halletmiştim sorunu.ekran kartini güncelleyim derken işleri daha mi çorba yaptmi bilmiyorum laptopgo2videodan 175.80 vista 32 biti indirdim ekran karti puani 4.9 ken bir anda 4.4 e düştü nedeni ne olalbir acaba ben kurarken mi hata yaptim anlayamadim

SEAGATE 500 Gb 32 Mb
GeCuBe HD 4870
Thermaltake 750W
berden

10 Haziran 2008, 17:51:17  

abi listeye 36. sıradan benide ekleyin artık.

yeni aldık makineyi tabiki sorularla başlamak lazım :)

ahanda sorularım;

1- D'de gizli bir erData adında klasör var, 6,76 GB boyutunda. bu ne işe yarar? harddiskte yer kaplamaya devam etsin mi?
2- Bir işlem yaparken veya bir program açarken ikide bir "kullanıcı hesabı denetimi" diye bi pencere çıkıyor ve "devam" mı "iptal" mi diye soruyor. bunu sormaması için ne yapmalıyız?
3- İnternetten birşey indirirken bildiğiniz gibi üstte adres çubuğunun altında sarı bir çubuk açılıyor ve "dosyayı karşıdan yükle" diyo, bunu sormadan direk kaydetme penceresini açmasını nasıl sağlayabiliriz?
4- c'de 20 GB boyutunda klasör uygulama program filan var. bulardan hangileri gereksiz? hangilerini silebiliriz?
5- birde denemek için bir film taktım, sesi çok az çıkıyo bu normal mi acaba? hem görev çubuğundaki sesi açtım hem bilgisayarın ön tarafındaki çevirmeli sesi sonuna kadar açtım hemde playerin sesini sonuna kadar açtım yine de az gibi geldi bana.
6- ben bilgisayar başlarken açılan programlardan bir kaç tanesini "msconfig"den kapattım, daha hızlı açılsın diye. şimdi bilgisayar her açıldığında sağ altta görev çubuğunda "açılıştak bazı programlar kapatıldı" diye baloncuk çıkıyor, onun her seferinde çıkmasını nasıl engellerim?
7- son olarak bu acer programlarının tam olarak ne işe yaradığını nasıl öğrenebiliriz? (acer gridVista, empowering, launch manager, acer VGM vs)

bi yardım ederseniz çok hayra geçer valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 10 Haziran 2008; 17:50:33 >

sanma şahım, herkesi sen sadıkane yar olur.
herkesi sen dostun sandın, belki ol ağyar olur.
sadıkane, belki ol cihana serdar olur.
yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.
trkkrsy

11 Haziran 2008, 9:08:48  

quote:

Orjinalden alıntı: marmados

Bende aldım arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun :) sevdim ufaklığı

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...

listeyede ekledim...

trkkrsy

11 Haziran 2008, 9:20:37  

quote:

Orjinalden alıntı: berden

abi listeye 36. sıradan benide ekleyin artık.

yeni aldık makineyi tabiki sorularla başlamak lazım :)

ahanda sorularım;

1- D'de gizli bir erData adında klasör var, 6,76 GB boyutunda. bu ne işe yarar? harddiskte yer kaplamaya devam etsin mi?
2- Bir işlem yaparken veya bir program açarken ikide bir "kullanıcı hesabı denetimi" diye bi pencere çıkıyor ve "devam" mı "iptal" mi diye soruyor. bunu sormaması için ne yapmalıyız?
3- İnternetten birşey indirirken bildiğiniz gibi üstte adres çubuğunun altında sarı bir çubuk açılıyor ve "dosyayı karşıdan yükle" diyo, bunu sormadan direk kaydetme penceresini açmasını nasıl sağlayabiliriz?
4- c'de 20 GB boyutunda klasör uygulama program filan var. bulardan hangileri gereksiz? hangilerini silebiliriz?
5- birde denemek için bir film taktım, sesi çok az çıkıyo bu normal mi acaba? hem görev çubuğundaki sesi açtım hem bilgisayarın ön tarafındaki çevirmeli sesi sonuna kadar açtım hemde playerin sesini sonuna kadar açtım yine de az gibi geldi bana.
6- ben bilgisayar başlarken açılan programlardan bir kaç tanesini "msconfig"den kapattım, daha hızlı açılsın diye. şimdi bilgisayar her açıldığında sağ altta görev çubuğunda "açılıştak bazı programlar kapatıldı" diye baloncuk çıkıyor, onun her seferinde çıkmasını nasıl engellerim?
7- son olarak bu acer programlarının tam olarak ne işe yaradığını nasıl öğrenebiliriz? (acer gridVista, empowering, launch manager, acer VGM vs)

bi yardım ederseniz çok hayra geçer valla

öncelikle hayırlı uğurlu olsun... güle güle kullan. listedesin

sorularına gelince...

1. ben o klasörü yedeklemiştim masa üstü pc sine...

geçen bu neymiş yaa bu kadar yer kaplamış dedim sildimmmmm ki aklıma geldi ama iş işten geçti...

çünkü boyutu çöp kutusuna sığmayacak kadar büyük diye direk sildi. recowery programlarını denedim ama tamamını kurtaramadım.

ne işe yarar dersen sanırım sistem yedeği oluyodu yani ha dvd cd oluşturdun ha bu hesabı. (tam emin değilim)

ama dvd yaptıysan başka şeye gerek yok kanımca.

2. astalawistanın en uyuz özelliklerinden biri o bence. denetim masasında kullanıcı ayarlarında kullanıcı denetimleri aç kapa wardı

yerini yanlış hatırlamadı isem. bi kurcala bak istersen... açığı kapat yapacaksın yeniden başlatman gerekecek. sonrasında istemiyodu.

3. bunu nasıl yapacağını bilemiyorum ama firefox yada operayı dene ben onları kullanıyorum we öyle bişii gelmedi henüz.

4. henüz sen hiç bi şey kurmadı isen hiç bi şeyi silme hepsi gereklidir. ama tawsiyem dvd yedeklerini al xp ye geçiş yap.

5. ses ayarlarından film sesi 5.1 dolby sourround falan ayarlar wardı. onları kurcala illaki birinden birindedir çözüm.

6. googlede arat baloncukları kapatma diye dökümanlar çıkıyor ama astalawistada etkisi olurmu bilemem. xp için çoğu.

7. biri sistem bilgilerini gösteriyo yedekleme almanı sağlıyo falan ama dediğim gibi traş... al yedeklerini geç xp ye.

eğerki ben oyun oynarım yada sistemim daha hızlı çalışsın der isen. son karar yinede senin benimki teklif

tekrardan hayırllı uğurlu olsun yalan yanlış bildiğimce yardımcı olmaya çalıştım...

berden

12 Haziran 2008, 12:39:53  

@trkkrsy

alakadar olduğun için teşekkür ederim. çok sağol. verdiğin bir kısım cevapların sonu hep xp'ye dayanmış. Ama eminim vista çok yavaşlatıyor bu bilgisayarı xp de de iyi çalışacak ama vista (senin deyiminle astawista) benim hoşuma gitti şimdilik. ben bu kadar bklemiyordum valla özelliklerini kolaylıklarını vs.
hiç oyun oynamadığım için vista da devam edicem. zaten bir kaç sorunu oynaya oynaya çözdüm şimdilik.
yalnız ses sorunu kafamı kurcalıyor. bir önceki laptop dell'di. onun sesi "daha çok" çıkıyodu sanki. bu acerin sesi daha klitesiz demiyorum sadece daha az diyorum.
neyse birde bu sağdaki dokunmatik tuşların en üstündeki ne işe yarıyo onu anlamadım. son olarak bir daha "birde" diycem ;
bu NTI cd yazma pogramının ara yüzü benim hoşuma gitti.
acer markası bu programı kullandığına göre iyidir sanıyorum
hiç CD yazmadım ama neden siz illa neroyu kullanma ısrarındasınız onu çözemedim.
kısaca bu NTI nasıldır yani?

teşekkürler

trkkrsy

12 Haziran 2008, 8:37:24  

quote:

@trkkrsy

alakadar olduğun için teşekkür ederim. çok sağol. verdiğin bir kısım cevapların sonu hep xp'ye dayanmış. Ama eminim vista çok yavaşlatıyor bu bilgisayarı xp de de iyi çalışacak ama vista (senin deyiminle astawista) benim hoşuma gitti şimdilik. ben bu kadar bklemiyordum valla özelliklerini kolaylıklarını vs.
hiç oyun oynamadığım için vista da devam edicem. zaten bir kaç sorunu oynaya oynaya çözdüm şimdilik.
yalnız ses sorunu kafamı kurcalıyor. bir önceki laptop dell'di. onun sesi "daha çok" çıkıyodu sanki. bu acerin sesi daha klitesiz demiyorum sadece daha az diyorum.
neyse birde bu sağdaki dokunmatik tuşların en üstündeki ne işe yarıyo onu anlamadım. son olarak bir daha "birde" diycem ;
bu NTI cd yazma pogramının ara yüzü benim hoşuma gitti.
acer markası bu programı kullandığına göre iyidir sanıyorum
hiç CD yazmadım ama neden siz illa neroyu kullanma ısrarındasınız onu çözemedim.
kısaca bu NTI nasıldır yani?

teşekkürler

oyun oynamadıktan sonra astalawistada iyidir.... zaten zamanla bizde mecbur ona terfi edeceğiz.

ses sende nasıl çıkıyor bilmiyorum ama bende son sese açtığımda 890*-opğü tuşları cızır cızır ediyo...

ilk başta hoparlör patlakmı demiştim sonradan anladımki fazla sesten titreşim yapıyo tuşlar...

dokunmatiklerin en üstündeki tuş acer arcade... ne işe yarar desen bilgim yok...

nero zamanından beri alışılagelmiş dvd-cd yazdırma programı olduğu için çoğu insan onu tercih ediyor.

tıpku mp3 dediğinde akla winampın geldiği gibi...

yoksa nti de iyidir. neroda. birde roxio ile ashampooo war tawsiye edebileceğim dvd-cd yazdırma programı...

raskolnikov77

12 Haziran 2008, 10:46:30  

NTI gayet iyidir bence.. kullandım sorun yaşamadım hiç..

berden

12 Haziran 2008, 16:39:33  

ya ben ne yaptımda bilgisayarın önündeki ses düğmesini çevirdiğimde veya bluetoth'u açıp-kapattığımda ekranda beliren yeşil yazı kayboldu?
???

backgardenboys3

12 Haziran 2008, 18:00:13  

Arkadaşlar bilgisayar kafayı yemeye başladı acil format atmam gerekiyor.Başlangıçta F10 a basmak gerekiyor dediler ama F10 a bastığımda güvenli moda geçiş filan çıkıyor.Nasıl format atacağım konusunda yardımcı olurmusunuz...

SECO_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Haziran 2008, 18:01:03  

arkadaşlar çok şükür bende önümüzdeki hafta ve ya ondan sonraki hafta alıcam beni kampanyalardan haberdar ederseniz sevinirim ve size bazı sorularım olucak izninizle
1-)pcdepoda pazarlık yapabilirmiyiz ?
2-)media markt ta bu ürünün fiyatı nedir ?
3-)pcdepo iyi midir ?
4-)bu laptopun altında ses açma kapama düğmesi varmı diğer markalardan ayırıcı bi özellik daha olarak ?
şimdiden çok teşekkür ederim inş. bende en kısa zamanda adımı yazdırabilirim yardımlarınızı bekliyorum
laptoptan memnunmusunuz demiyorum çünkü hem daha önce sormuştum hemde böyle bir laptoptan sorun olmuycağını düşünüyorum
harunresitz

12 Haziran 2008, 20:48:27  

kardeşim msconfig le oynamışsın daha doğrusu başlangıçta açılması gereken LAUNCH MANAGER ı kapatmışsın onu aç msconfig den
quote:

ya ben ne yaptımda bilgisayarın önündeki ses düğmesini çevirdiğimde veya bluetoth'u açıp-kapattığımda ekranda beliren yeşil yazı kayboldu?
???

bir gün...

C3nK35

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008, 20:56:36  

1.pcdepoda pazarlık edilcek bişi yok zaten fiyatlari iyi
2.mediamarkta gidip bakman lazim fiyatini örenmek için
3.pcdepo içlerinde en iyisidir
4.ön tarafda dönerli bi mekanizmasi war tam elininizn atlinda oluo ses açma yeri

SEAGATE 500 Gb 32 Mb
GeCuBe HD 4870
Thermaltake 750W
f_isik03

13 Haziran 2008, 22:17:14  

arkadaslar benim pc nin dokunmatik tuşları çalısmıyor ilk geldiğinde çalısıyordu daha önce forumda sormustum bi arkadas sistem geri yükleme yap dedi daha önce sistemi geçmiş bi tarihtede kaydetmemiştim arkadaslar dokunmatik tuşların vista için driverini verebilecek olan var mı ben şimdi acerdan bulamıyorum programının adınıda bilmediğim için yardımcı olabilecek varsa çok tesekkür ederim

sonerozen2000

15 Haziran 2008, 20:36:29  

f_işik03 arkadaşım,5920 ye taktığım ready boost flash diskin performamsını sormuşsun.Özellikle oyunda fazla birşey bekleme,cihaz açılışında ve kapanışında bariz iyileşme oldu,birde bazı proğramlar aynı anda çalışırken cihaz daha da rahatladı.Ama oyun oynayacaksan önce vista yerine XP yüklemeni ve ardından rami 1+2 GB yapmanı öneririm,aynı şeyi yapan birçok arkadaş var.Umarım yardımım dokunmuştur

2009 308SW Panoramic-1.6HDİ 110Hp-Manuel İNCİ SİYAHI (16 "Still Paketi )
SECO_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2008, 13:58:21  

ARKADAŞLAR BU ÜRÜN TEKNOMARKETİMDE 1450 YTL 2,2 160GB OLAN T7500 ANKARADA AMA FİYATI OLDUKÇA UYGUN TEK ENDİŞEM İLERİDE Bİ SORUNUM OLDUĞUNDA TAAA ANKARAYA NASI GİDİ GELİCEK LAPTOPUM GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLERİM BU TEKNOMARKETİMİN YOKMU İSTANBULDA YERİ YAAAAAAAAA :d
C3nK35

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008, 14:14:40  

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30948 alin beyler vatanda kampanyada world maximum advantage kartlarina +5 taksit 1440 ytl tamda gruba uygun T7500 :) ama bnce bimeksin T8100 u alsaniz daha cok işinzi görür oda temmuz 4 e kadr 1550 ytl kartlara 1450 ytl nakit

SEAGATE 500 Gb 32 Mb
GeCuBe HD 4870
Thermaltake 750W
f_isik03

16 Haziran 2008, 15:12:20  

quote:

Orjinalden alıntı: sonerozen2000

f_işik03 arkadaşım,5920 ye taktığım ready boost flash diskin performamsını sormuşsun.Özellikle oyunda fazla birşey bekleme,cihaz açılışında ve kapanışında bariz iyileşme oldu,birde bazı proğramlar aynı anda çalışırken cihaz daha da rahatladı.Ama oyun oynayacaksan önce vista yerine XP yüklemeni ve ardından rami 1+2 GB yapmanı öneririm,aynı şeyi yapan birçok arkadaş var.Umarım yardımım dokunmuştur

tecrübeni paylastıgın için çok sagol gerçekten yardımın dokundu bende 4gb flashımı satıp ready boost olanlardan almak üzereydim oyunlar vista 2 gb ramle tad vermiyor bende geçecegim en kısa zamanda xp ye

raskolnikov77

16 Haziran 2008, 16:54:53  

1 gb ram alsan daha faydalı olmazmı..veya 2 gb alıp 1 gbyi satmak?

SECO_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Haziran 2008, 17:20:48  

quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30948 alin beyler vatanda kampanyada world maximum advantage kartlarina +5 taksit 1440 ytl tamda gruba uygun T7500 :) ama bnce bimeksin T8100 u alsaniz daha cok işinzi görür oda temmuz 4 e kadr 1550 ytl kartlara 1450 ytl nakit

arkadaşım öncelikle beni bu kampanyadan haberdar ettiğin için çok teşekür ederim ama T8100 bimekste baktım bulamadım lütfen onuda link olarak yollayabilirmisin ?
C3nK35

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008, 17:42:08  

SEAGATE 500 Gb 32 Mb
GeCuBe HD 4870
Thermaltake 750W
mrt_cnr

16 Haziran 2008, 18:04:39  

Merhaba arkadaşlar
Ben de 5920g 602 kullanıcısıyım. Malesef ben de en başta recovery dvd si oluşturmadım.Bilgisayarı vatan dan aldım ve bana dvdleri oluşturmam gerektiğini söylemediler ve ben de tek tuşla format atabileceğimi sanıyordum. Ancak vistada sorun çıktı ve bilgisayarı açtığımda simsiyah ekranlar karşılaşıyordum. Alt +f10 u denedim. DVD olmadığı için elimde recovery yapamadım. Fabrika ayarlarına dön dediğimde ise benden empowering şifresini istedi ki ben böyle bir şifre belirlemedim. O an Türkiye dışında olduğum için hemen servise götüremedim ve içindeki dosyalara acil ihtiyacım vardı.Vistanın kurulu olduğu C: sürücüsüne hiç dokunmadan, D: sürücüsünü de formatlamadan D: sürücüsüne direk xp yi kurdum. Ancak şimdi artık geri vistaya dönmek istiyorum ama bir türlü başaramadım. Bilgisayarımın ilk kurulumunu yapan vatan bilgisayara gittim sordum. Onlar artık xp yi kurarak vistayı sildiğimi söylediler ama ben c: ye hiç dokunmadım ve sadece D: ye kurdum. Kaldıki D: de hiç birşeyi silmedim. Lütfen bir çözüm yolu söylerseniz çok sevinirim. Hdd deki ölü durumdaki vistayı uyandırma ile ilgili makaleyi ve daha başka makaleleri okudum ama onlar 5920 g modeli için denemiş yollar değil ve ben onları denediğim de malesef başarılı olamadım çünkü bazı dosyalar farklılık gösteriyordu. Herhangi bir yolu uygulayıp da 5920g modelinde sonuç alan arkadaşlar varsa eğer yardımınızı bekliyorum. ilgilenenlere şimdiden tşkler.

C3nK35

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008, 18:46:19  

sanırım sen d deki yedekelri silmişin yedekler c de değil d duruyorlar

SEAGATE 500 Gb 32 Mb
GeCuBe HD 4870
Thermaltake 750W
mrt_cnr

16 Haziran 2008, 19:42:57  

quote:

Orjinalden alıntı: C3nK35

sanırım sen d deki yedekelri silmişin yedekler c de değil d duruyorlar

yok hayır ben hiçbir şeyi silmedim. xp yi D. sürücüsüne kurdum ama vista kullanırken d: sürücüsüne oyunlarımı yüklemiştim mesela onlar hala d: sürücüsünde duruyor. d: de herhangi birşeyin silinmesi söz konusu değil. ayrıca c: de vistam 7.9 gb olarak gizli partition da duruyor, partition manager ile görebiliyorum.

kayaserkan

17 Haziran 2008, 12:00:31  

arkadaşlar mehaba ben bu gün sitenize kaydoldum
bi arkadaşımdan 5920g aldım fakat bu arkadaşım makinanın back up kaydını silip kendi d ye katmış bir süre sonrada kırık bi vista yüklemiş ama pcı veri yolundaki 9. aygıtı tanımıyo ve ekran kartınıda stanrdat ekran kartı olarak görüyo nvidia8600m gs falan yüklü değil siteden indiriyom ama kabul etmiyo acaba bana recovery dvd lerinin yedeğini yolluyabilecek bi arkadaş varmı karşılığında kendisine gönderdiği dvdnin beş on katı boş dvd yollarım
yada driver konusunda yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

CuNeyT_41

17 Haziran 2008, 12:08:02  

listenin 6.sırasında yer almaktayım =) 4 ayı geçti kullanalı sorunlarla bogusmaya basladım bu aralar.. 2gb ramli model... xp ye geçtim uzun süre kullandım tek bilinmeyen aygıt wardı onuda uptadete ile buluoo.. fakat bi müddet snra bnm touchpadin sağ tusu çalışmamaa basladı driver sildim gncelledim yukledm olmadı format attım yine olmadı.. :S nese dedim mouse alıyımda oyle kullanayım bi müddetde oyle kullandım.. şmdilerde ise usb ayıgıtı tanımıo hemde hiç birini :S touch pad de de sol tusa basınca sağ tus çıkıo ayarlarda normal gözüküo serwisine göturdum teknik hiç birşey yok dedi format atılcak hoop 30 lira bilader.. ben 10 yasımdan beri format atıorum wndows 95ten bugun ultimate a kadar atmışlığım war drver sorunumda yok siteden hepsini temin ettim adamlara bahsettiğimde sen atamamışındır oldu cvb sizce ne yapmalıyım? önerilerinizi bekliorum..?

AceR 5920 T7500...
Sayfa:   <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Acer >> Cevap: |=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Avermedia Standı
GPS'li, çift tunerli ve gelişmiş kayıt seçeneklerine sahip TV kartı modelleriyle Avermedia'da Computex'deydi!
Monster, Performans Canavarı Dizüstü
Monster'ın GTX280M Ekran kartlı, QX9300'lü ve 256GB SSD'li dizüstüsü test masamızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız