Şimdi Ara

## DH Özel: Asus Striker II Extreme Karşınızda ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
17.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## DH Özel: Asus Striker II Extreme Karşınızda ##

Nvidia'nın nForce 680i SLI yonga setini kullanan Striker Extreme modeli ile en azından ülkemiz için yüksek sayılabilecek fiyat etiketine rağmen önemli bir başarı elde eden ve yüksek satış rakamlarına ulşana Tayvanlı anakart devi Asus, geçtiğimiz günlerde Nvidia'nın güncel yonga seti nForce 780i SLI'ı kullanan Striker II Formula modelini de duyurmuştu ama asıl merak edilen modelin Striker II Extreme olduğunu biliyoruz.

Donanım Haber olarak yine bir ilgi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Asus'un Striker II Extreme modelinin görsel detaylarına da ulaşmayı başardık. Striker II Extreme, Nvidia'nın henüz lanse edilmeyen ama gelen bilgilere göre uzun bir aradan sonra Nvidia'nın ilk defa ciddi iddialı olduğu söylenen nForce 790i Ultra SLI yonga setini kullanıyor.

Nvidia'nın nForce 790i Ultra SLI yonga seti, Intel'in 45nm üretim teknolojisine sahip çift ve dört çekirdekli işlemcileri ile birlikte 1600MHz FSB desteği de sunuyor. 2000Hz'e kadar DDR3 bellek desteğinin de sunulduğu yonga seti ayrıca doğal Triple SLI (780i SLI'da ek yonga ile sağlanıyordu) ve PCIe 2.0 desteğine de sahip.

Bu arada Nvidia 790i yonga setinin 790i SLI ve 790i Ultra SLI olmak üzere iki farklı varyasyonunu hazırladı. İki yonga seti arasındaki farklar 790i Ultra SLI'ın daha yüksek overclock yeteneklerine ve daha yüksek saat hızlarına destek vermesinden ibaret olduğu söyleniyor. Asus'da iki yeni yonga seti için iki yeni anakart hazırladı ki Striker II Extreme ile birlikte Striker II NSE'de hazırlanıyor.

Asus'un Striker II Extreme modeli kullandığı su soğutmalı destekli pasif soğutma ünitesi, katı kapasitör ve kaliteli komponentleri, dolgun duruşu ve ROG serisine özel diğer ayrıntıları ile dikkat çekecek ve özellikle "extreme" kullanıcılar tarafından ilgi gösterilecek bir model olacağa benziyor.

Anakartların detayları için;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 6 Şubat 2008; 18:54:20 >

• Oy oy oy o ne öyle , müthiş birşeye benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Şubat 2008; 18:57:19 >
  • kısaca anlatırmısınız ? dh özel neden ? neden sizin isminiz var resimde ? yazıları okuyamadım gözüm ağrıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

kısaca anlatırmısınız ? dh özel neden ? neden sizin isminiz var resimde ? yazıları okuyamadım gözüm ağrıyor.

Çünkü resmi ilk defa biz yayınlıyoruz
  • Waaah Nedicemi şaşırdım süper bişi....
  • benim hic böyle anakartım olmucak
  • 2000mhz hıza kadar ddr3 desteği. Anakartlar kısmında "Asus bizi kandırıyormu" diye telaşlı bir arkadaşın açtığı bir konu var. bunda da o konuda yazdığı gibi daha önceki chipsetlermi kullanılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MAxımus extreme x48 istiyoruz cıkarın artık yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

kısaca anlatırmısınız ? dh özel neden ? neden sizin isminiz var resimde ? yazıları okuyamadım gözüm ağrıyor.

Çünkü resmi ilk defa biz yayınlıyoruz

vayy güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickcasey

MAxımus extreme x48 istiyoruz cıkarın artık yaa

Rampage Extreme olmasın sakın o ;)

Rampage=x48
    MAxımus=x38
  • quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

2000mhz hıza kadar ddr3 desteği. Anakartlar kısmında "Asus bizi kandırıyormu" diye telaşlı bir arkadaşın açtığı bir konu var. bunda da o konuda yazdığı gibi daha önceki chipsetlermi kullanılıyor.

Yok 780 de 680in biraz geliştirilmişi var. Bunda yeni çipset 790 var
  • fx57, 7000. haberden sonra çok merak edilen özel bir haberle döndü. Her ne kadar şık durmasına rağmen ses yongası olarakl Realtek ALC889A kullanılmasını tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros83 -- 6 Şubat 2008; 19:22:16 >
  • manyak üzeri bir anakart
  • Asus bu işte bir numara
  •  ## DH Özel: Asus Striker II Extreme Karşınızda ##
  • BEKLİYORUZ BAKALIM, ELİMİZDEKİ BİLGİSAYAR AÇILAMAZ HALE GELDİ, HALEN BUNU BEKLİYORUZ :))))
  • X48 ile nForce 790i Ultra SLI arasında seçim yapmak gerekirse hangisini seçmeli acaba? Teknik olarak bir triple sli farklı görebiliyorum. uyumluluk açısından ne gibi farklar olur acaba?
  • iyiymiş valla..
  • hem tasarım olarak hem de özellikleri bakımından süper bir anakart. bunda cf kullanmamız mümkün değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.