Bildirim
^^Nokia N82 Black resmi olarak duyuruldu!^^

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Süper olmuş bence, diğer rengi çok ucuz duruyordu. -
harika bir cihaz olmuş n82 forumunu 2 aydır takip ediyordum her türlü almaya karar vermiştim ama rengi şekli biraz içime sinmemişti ama bu resmen bitirimiş olayı fiyat farkı varmıdır varsa ne kadardır acaba -
Fiyat farkı olacağını zannetmiyorum. -
İşte şimdi güzel olmuş hakikaten. Ama benim görüşüm n95 8gb hala en güzeli -
n95 ve n82 arasında gidip geliyordum..Bu modeli gördükten sonra n95'in yüzüne bakmam artık -
bu iyi olmuş işte telefonun içide gözükmüyorsa..alınası bir telefon
-
Siyah N82.
Sanırım bunlar da ilk resimleri.
-
quote:
Orjinalden alıntı: mstf_n72
n95 ve n82 arasında gidip geliyordum..Bu modeli gördükten sonra n95'in yüzüne bakmam artık
ehem ehem ayıp oluyo ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 6 Şubat 2008; 17:40:42 > -
ayrı bi konu acmaya gerek yoktu ayrı bi renk için :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
Orjinalden alıntı: mstf_n72
n95 ve n82 arasında gidip geliyordum..Bu modeli gördükten sonra n95'in yüzüne bakmam artık
ehem ehem ayıp oluyo ama...
Reis kızman95'e saygı sonsuz
-
Renk konusunda henüs 1 fikir vermek istemiorum çünkü bugün düsü inceledim ve çok sevdim denebilir. Alada bilirim hatta ama şimdi 1de bu çıktı...
böhüüü...
@mstf_n72:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 6 Şubat 2008; 17:59:47 > -
quote:
Renk konusunda henüs 1 fikir vermek istemiorum çünkü bugün düsü inceledim ve çok sevdim denebilir. Alada bilirim hatta ama şimdi 1de bu çıktı...
böhüüü...
N95'ten N82'ye geçmek. Garip.
Para var huzur var. -
He 1 de PHI var kafamı karıştıran...
-
bu renkle birlikte biraz adama benzemiş
daha güzel duruyor -
BİTTİM BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
quote:
böhüüü...
@mstf_n72:
Reis al al.
Cidden siyahı çok karizmatik durmuş.
-
Daha ağır duruyo. Malseme kalitesi nasıl olur oda ayrı 1 konu. Tuş takımını gümüşe kaçan renk yapsalardı ii olurmuş. Ama öyle de sırıtabilir. Kamera sırasındaki tuşlar sanırım artık beyas yanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 6 Şubat 2008; 18:16:56 > -
Bi an önce Türkiye'ye gelicek inş. İmzamı bilem deiştirdim yaw pek mi havaya girdim ne
-
Dere-Paça desem.
Belki hiç getirmicekler TR'ye ya da avrupaya...
Amerika için belki.
(İnşallah öle bişey olmas.)
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- samsung duos tuşlu telefon şebeke yok
- vodafone ödemeli arama
- dimensity 9400
- pin kodu kaldırma
- teşhir telefon ne demek
- kullanılmayan telefon ne zaman kapanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X