Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KVK garantili telefon almayın.(Hangi marka olursa olsun)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> KVK garantili telefon almayın.(Hangi marka olursa olsun) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
igav

6 Şubat 2008; 11:55:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Aşağıda şikayetvar sitesine yazdığım şikayetim.
Diğer kullanıcaları uyarmak adına buraya da yazıyorum.Siteden KVK'nın şikayetlerine bakacak olursanız büyük çoğunluğu "SIVI TEMASI" sorunuyla garanti dışında bırakılıyor. Benim telefonum çalışıyor.Batarya sorunu ile götürdüm bana"Onarımı mümkün değil" dediler.Diğer tüketicileri uyarmak istedim.Ben bundan sonra asla KVK garantili bir cihaz asla almam.

KVK bataryası çabuk biten telefonda sıvı teması buldu ! ıgav [05 Şubat 2008, 19:38]
11.06.2007 tarihinde aldığım sony ericsson W810i model telefonu 04.02.2008 tarihinde bataryasının çabuk bitmesi sebebiyle KVK Beşiktaş servisine götürdüm.12:00'da bıraktığım telefon için 17:22'de şu mesaj geldi."2008112-006718 nulu ürünün ekonomik onarımı mümkün değil iade alabilirsiniz."

Daha sonra müşteri temsilcisiyle görüştüm.(Beş dakika bekledikten sonra)Bana telefonumda sıvı teması olduğunu söyledi.Cihaz takipten baktığımda ise "onarımı mümkün değil" yazıyor.

Şikayetvar sitesinde kısa bir incelemden sonra gördüm ki kvk sevisine gelen telefonların neredeyse hepsi aynı şikayetten garanti dışı bırakılmış.

Teknik servislerin amacı "arıza çıkarmak değil arıza çözmek olmalı".Her gelen telefona "sıvı teması vardır"demekle bu işler olmaz.Bundan sonra hangi marka olursa olsun kvk garantili bir marka asla tercih etmeyeceğim gibi bu olayı herkese bildirmeyi de kendime bir görev edineceğim.

Ayrıca bana gönderdiğiniz mesajda 'ekonomik onarımı mümkün değil' diyorsunuz,fakat cihaz takip formunda 'ONARIMI MÜMKÜN DEĞİL' ibaresi var.Kendi belgeleriniz arasında bile çelişkili ifadeler var.Unutmayalım ki bu telefon çalışıyor.(Yarın teslim alacağım umarım hala çalışıyordur).Ayrıca faturanın aslıyla birlikte fotokopisini getirdim.Gerek yok cavabı verildi.Elimdeki formda 'belge ibraz edilmedi' yazıyor.

Sayın KVK yetkilileri sizleri daha profesyonel çalışmaya davet ediyorum.Unutmayın ki bizim yanımızda da şikayetvar gibi müşteri haklarını savunan,ürün tercihlerini yapmadan firmalar hakkında araştırma yaptığımız yerler var.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igav -- 6 Şubat 2008; 11:55:48 >

serkangsk

6 Şubat 2008; 12:23:49 

Dostm sen sorun yaşamış olabilirsin, bu tarz sorunu başkalarıda yaşamış olabilir ama Türkiyenin cep telefonu piyasasında en köklü firmalarından biri kvkdır..
Sonuçta zaten saysak bir elin parmakları kadar güvenilecek ismi bilinen firma yok..
KVK, Genpa, Başarı, Telpa başka? başkada öyle bilinen bir firma yok ama en yaygın servis ağına sahip firma KVK..
Sonuçta firmanın büyüklüğüne eş değerde sorunlarda çok olabilir doğaldır ama böyle bi randa kimse almasın sakın almayın demek biraz aşırı sinirle söylenildiğini düşündüğüm bir şey..
İnşallah kimsenin başına bir daha böyle bir olay gelmezz

FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
igav

6 Şubat 2008; 12:33:03 

Köklü olmak yetmiyor demek ki.Benim diğer markalarla ilgili bilgim yok ama şimdi www.şikeyervar.com'da müşteri dostu firmalara bakıyorum
GENPA %100.Firmanın büyüklüğüne eş değer olarak sorunlar çok olabilir ama önemli olan firmanın sorun çözme grafiğidir.Kvk'nın yaptığı ,telefonların büyük bir bölümüne sıvı teması vardır.Garanti dışıdır demesi.

Yazdıklarım bir anlık sinirle değil araştırmalarım sonucu yazdığım bilgiler.Ben bu konuda mağdur oldum,amacım diğer arkadaşları konu hakkında uyarmak.Yoksa tabiki herkes istediği seçimi yapar.
Gönül ister ki kimse böyle şeylerle uğraşmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igav -- 6 Şubat 2008; 12:33:17 >

MahmutSefa

6 Şubat 2008; 13:11:38 

quote:

Orjinalden alıntı: igav

Köklü olmak yetmiyor demek ki.Benim diğer markalarla ilgili bilgim yok ama şimdi www.şikeyervar.com'da müşteri dostu firmalara bakıyorum
GENPA %100.Firmanın büyüklüğüne eş değer olarak sorunlar çok olabilir ama önemli olan firmanın sorun çözme grafiğidir.Kvk'nın yaptığı ,telefonların büyük bir bölümüne sıvı teması vardır.Garanti dışıdır demesi.

Yazdıklarım bir anlık sinirle değil araştırmalarım sonucu yazdığım bilgiler.Ben bu konuda mağdur oldum,amacım diğer arkadaşları konu hakkında uyarmak.Yoksa tabiki herkes istediği seçimi yapar.
Gönül ister ki kimse böyle şeylerle uğraşmasın.

+1

center]
"Türkçemiz Yok Olmasın"

Eski Nick:KartalMhoo
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

6 Şubat 2008; 13:37:13 

KVK'nın napıcaa belli olmuyo açıkçası.
Günü dolmadan 0 cihar verdiide var, 29.günü tamir etmeyip geri vereni de var.

En bilindik yapmama masereti ise su kaçmış...

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
redbloodedman

6 Şubat 2008; 14:59:32 

zamanında bu sıvı teması olayı benim de başıma gelmişti ikinci el w800i almıştım 4. günde servise gönderdim sıvı teması var dediler. sonra aldım telefonu çalışır vaziyetteyken geri iade ettim sıfırını aldım. Demekki bu sıvı teması var olayını herkese yapıyolar.

Sony Ericsson Cyber-shot™ Phones Club
Varg

6 Şubat 2008; 15:52:33 

korkudan servise gönderemiyoruz telefonu 2 kez işim düştü garantiye şuanda garantide telefonum inş. zorluk çıkarmazlar.

I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...

"iPhoneMOD W810/R4EA031+Supercam 8.52+TVH6mix Acoustic"
igav

6 Şubat 2008; 16:08:12 

Genelde zorluk değil SU çıkarıyorlar.

k_t_destek

6 Şubat 2008; 20:21:54 

quote:

Orjinalden alıntı: igav

Genelde zorluk değil SU çıkarıyorlar.

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.
Adamlar her cihaza sıvı teması diyorlar.
BlackBerry'nin pil kapağı kırılıyor. Board değişiecek deyip 1000 YTL para istiyorlar.

nuMETALxx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Şubat 2008; 21:29:09 

valla ben kvk dan memnunum... o kadar sağlam çalışan w900i yi bile kaç kere bozdum... adamlar yaptılar valla.. hatta bi keresinde sahte mms almıştım bi süre kullandım... bi süre sonra bozdu telefonu... çok fena bozulmuştu yane... 20 gün sonra yenisi ile değiştirdiler... ben seviyorum kvk'yı...

.:::UNREAL TEŞKİLATI:::.
waffenss

7 Şubat 2008; 22:22:49 

bu sorunlar sadece kvk has deil türkiyede benzer sorunlar çoğu firmada çıkıyo malı satana kadar anlıycağınız.

melezsnape

7 Şubat 2008; 22:29:22 

ama allahtan biz sonyericsson cular kendimizi telpanın şevkatli kollarına bıraktık

-BuRAk-

Sisteme Gözat

7 Şubat 2008; 23:14:01 

eskiden en iyi anılan şirketti şimdi ise kendilerini böyle sebeplerden dolayı rezil ediyorlar, yazık.

waffenss

8 Şubat 2008; 2:13:54 

ondada olur sıvı teması ondada (telpa)

fofo