Bu üründen bende aldım. 1 saniye çalışıp kapanma sorunu bende de var. Forumda bu ürünü alıp aynı sorunu yaşayanlar var. Ürünün ithalatçısına bu sorunu içeren bir e-posta attım. Teknik inceleme talep ettim. Bu talebin kaale alınması için bu sorunu yaşayanların Mascom'a e-posta atması çözümü hızlandıracaktır. Sorun yaşayanları bu konu altında toplayıp konunun adresini Mascom'a ileteceğim.
Bu ürünle ilgili sorunu olan arkadaşlar bu konuya da yazabilir.
Trouble Shooting : If the power supply fails to operation properly, please follow below step to check before return for repair. 5. Recycle turn-off and turn-on the power supply through the " I / O " switch with intervals at least 20 seconds.
Bu ürününü 1 sn açılıp kapanması sorunu var ise bu konuyu Mascom teknik servisine iletin. Sorunun çözümü daha çabuk olur. E-posta ile sorunu anlatırsanız Fikri Bey'in adresini bilgi (cc) kısmına eklemeyi unutmayın.
Teknik Servis Departmanı teknik@mascom.com.tr
Teknik Servis Sorumlusu Fikri KAPLAN
fkaplan@mascom.com.tr
Unumayalım; Birlikten güç doğar.
Merhabalar GlacialPowerların arızalı olduğunu düşündüğünüz tüm modellerini www.mascom.com.tr adresindeki merkez şubesine kargo ücreti karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Ürünlerinizi test edip en kısa sürede çözüm sunacağız.
Mascom Bilgisayar Teknik Servis Gökhan HORASAN Telefon :0212 312 50 00
Adres : Merkez Mah. Kemerburgaz Cad. No:39 34406 Kağıthane-İstanbul Tel : 212 - 3125000 Fax : 212 - 3125050
Güncelleme 29 Şubat 2008
Yeni gelen 2. üründe farklı yamuk yapıyor. Dün ilk taktım sisteme açılmadı. Tüm bağlantıları söküp taktım. Sonra çalıştı, gün boyunca kullandım. Sabah kalkıp fişi taktım çalışmadı. Bir arkadaşın daha önceden söylediği aklıma geldi. Fişi takıp 1-2 dk. bekleyince açılıyormuş. 2 dk bekledim, sistem açıldı.
1snde kapanan gitti yerine 1-2dk ısıtmalı model geldi. Bu ürünlerin (beyaz model) hepsimi arızalı?
Bu markadan iyice soğumaya başladım. Üste iki gram boya atmışlar. Sanırım boya masrafını başka yerden çıkartmışlar. Gri olan modeli kullananlara göre sorun yok.
Güncelleme 10 Mart 2008 İlk geldiğinde birkaç sefer sabahları 1-2dk beklemeden açılmayan kaynak daha sonraları hep birdebir açılmaya başladı. Umarım ilerde sorun çıkmaz.
Güncelleme 22 Nisan 2008
Son 2-3 haftadır yine teklemeye başlayan kaynak sabahları açılmamaya inat ediyordu. Üstelik geceden fişini çekmesem bile açılmıyordu. Bugünlerde iyice zorlar oldu.Sabahları açılmayacağım diye inat ediyordu. En sonunda çıkarttım eski kaynağı taktım. Glacial ın canı sıkılmış herhalde. 250-300 km teknik servis yolculuğu ona iyi gelecekir diye geri göndereceğim. Gelecek yeni kaynakda aynı arızayı yaparsa beyaz seri tüm kaynaklar arızalı deyip son noktayı koyacağım.
Güncelleme 30 Mayıs 2008 3. Kaynak geldi. Şuana kadar bir sorun çıkmadı. Açılıp 1sn sonra kapanma veya kapat/aç sorunu yok. Umarım bunda sorun çıkmaz artık.
Bunca zamandır teknik servis ve garanti desteğinden dolayı Mascom'a teşekkür ederim.
Glacialsız günler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 30 Mayıs 2008; 20:52:30 >
bu güç kaynağını almayı düşünüyordum, öneriyordum... bu kadar çok karşılaşılan bir sorun neden acaba şimdiye kadar duyulmadı. gerçi duyulmuş ki, sss olarak vermişler. cevap ise sorunu tamamen çözüyor maaşallah...
Ucuz etin yahnisi diyoruz anlatamıyoruzki . Millet bir FSP , bir coolermaster , enermax , OCZ , silverstone iş olsun diye mi o fiyattan satılıyor sanıyor anlamak güç gerçekten . 3 yıldır minimum 140 liraya power alıp kullanıyorum , daha bir kere bile power kaynaklı bir sorun yaşamadım
anı psu dan bende de war yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım. kullanan tanıdıklarımda war. yaşadıgınız olaylar gerçekten şaşılası bi durum
Ucuz etin yahnisi diyoruz anlatamıyoruzki . Millet bir FSP , bir coolermaster , enermax , OCZ , silverstone iş olsun diye mi o fiyattan satılıyor sanıyor anlamak güç gerçekten . 3 yıldır minimum 140 liraya power alıp kullanıyorum , daha bir kere bile power kaynaklı bir sorun yaşamadım
Taganların patladığını ne çabuk unuttunuz. Pahalı ürün iyidir mantığından kurtulun artık.
bende az önce kurdum keşke daha önce alsaydım böyle bir PSU. 60 derece olmadan fanlar çalışmıyor sadece harddiskin sesini duyuyorum. Umarım bir sorunla karşılasmam. Bu arada en az 30 kere açıp kapattım pc yi herhangi bir bekleme yada çalışıp durma sorunu olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DefeatMe_ -- 6 Şubat 2008; 16:46:06 >
bende az önce kurdum keşke daha önce alsaydım böyle bir PSU. 60 derece olmadan fanlar çalışmıyor sadece harddiskin sesini duyuyorum. Umarım bir sorunla karşılasmam. Bu arada en az 30 kere açıp kapattım pc yi herhangi bir bekleme yada çalışıp durma sorunu olmadı
Hayırlı olsun aldığınız ürün gri mi beyaz mı ?
Sanırım beyaz olan yeni seri ve sorunlu olanlar bunlar. İncelemelerdeki model gri olan ve ilk alanlarda sorun yok. Tüm sorun yaşayanların güç kaynağı beyaz renkte mi ?
şu an foto çekebilme gibi bi imkanım yok. ilk fırsatta resim koyacagım. bnm psu da gri renkte. yanılmıyorsam glacialpower revizyon yeniledi ve 2 sata güç kablosunu 4 e çıkardı. bndeki 2 satalı cinsinden sizdeki 4 satalı mı ???
pclabs'ın incelediği gri renkli ve iki sata bağlantısı var. sorun büyük ihtimalle sadece beyazlarda var. gri renkli olan o testlerde %100'ün üzerinde yüke maruz bırakılmış ve sağlam.