Şimdi Ara

Karın kası nasıl yapılır? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
287.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilinçsizce yapılan sporun sağlığına yarardan çok zararı dokunur. kulaktan dolma bilgilerle değil git bir spor salonundaki hocaya üye olmasan bile sor. dengesiz beslenerek misal günde 3 öğün yerine zayıf kalayım diye tek öğün yersen vücut kendini kıtlıkta sanır ve o yediğin tek öğündeki her şeyi depo eder. dolayısıyla kilo veremezsin. ha günde 12000 tane mekik 20000 tane şınav çeksen yararı olur ama nasıl olur. vücudunda yağ olmaz ve etiyopyadaki adamların kaslısı gibi bir görünüm sergilersin. amacın anatomi derslerine konu olmaksa böyle yapmaya devam et.

    sen sanıyor musun ki brad pitt senin yaptığın şekilde karın kası yaptı? hayır sistemli ve bilinçli bir şekilde yapmıştır. günde 1000 2000 şınav mekik. ne yapıyorsun dostum? kalbinin boyutları büyür çok ciddi bir hastalığa sebep olabilirsin. dikkat et genç yaşta başına iş alma.

    uzman kontrolünde çok daha sağlıklı ve çabuk sonuç alacağını unutma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrin -- 26 Şubat 2008; 17:37:56 >
  • Çok uğraştım,ama ne yapsam çabucak bir etki göremedim.Kanat,omuz,kol,göğüs kasları fazlasıyla gelişti ama göbek bölgemde hala 2-3 cm yağ tabakası var.Dış hatları belli oluyor fakat hücreler belli olmuyor.Çalışmalara yeniden başladım.Bu sefer asılıyken bacaklarımı yukarı kaldırarak geliştirmeye çalışıyorum.Barfiks,şınav da bunlara artı...Bakalım zaman ne gösterecek...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atrin

    bilinçsizce yapılan sporun sağlığına yarardan çok zararı dokunur. kulaktan dolma bilgilerle değil git bir spor salonundaki hocaya üye olmasan bile sor. dengesiz beslenerek misal günde 3 öğün yerine zayıf kalayım diye tek öğün yersen vücut kendini kıtlıkta sanır ve o yediğin tek öğündeki her şeyi depo eder. dolayısıyla kilo veremezsin. ha günde 12000 tane mekik 20000 tane şınav çeksen yararı olur ama nasıl olur. vücudunda yağ olmaz ve etiyopyadaki adamların kaslısı gibi bir görünüm sergilersin. amacın anatomi derslerine konu olmaksa böyle yapmaya devam et.

    sen sanıyor musun ki brad pitt senin yaptığın şekilde karın kası yaptı? hayır sistemli ve bilinçli bir şekilde yapmıştır. günde 1000 2000 şınav mekik. ne yapıyorsun dostum? kalbinin boyutları büyür çok ciddi bir hastalığa sebep olabilirsin. dikkat et genç yaşta başına iş alma.

    uzman kontrolünde çok daha sağlıklı ve çabuk sonuç alacağını unutma.



    Sağol ya elemana ben de bunu söylemeye çalışıyodum ama anlamıyo işte... sanıyo ki daha çabuk daha güzel kasları olucak... ama değil...
  • Arkadaşlar yakında bende salonda başlıyorum yakında.

    Yakında resim eklerim.


  • peki arkadaşlar istikrarlı bi şekilde hergün mekik(sayısını siz söyleyin) çekersek kaç ayda bunun faydasını görebiliriz,bende hafif göbek var,ama rahatsız etmiyo beni fakat eşşek gibi kaslı olmasada biraz düzleşmesini istiyorum,sizce kaç ayda sağlarım bu durumu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: billiejean

    peki arkadaşlar istikrarlı bi şekilde hergün mekik(sayısını siz söyleyin) çekersek kaç ayda bunun faydasını görebiliriz,bende hafif göbek var,ama rahatsız etmiyo beni fakat eşşek gibi kaslı olmasada biraz düzleşmesini istiyorum,sizce kaç ayda sağlarım bu durumu?

    BENDE GÖBEK ÇOK FECİ... ERİTECEM İNŞALLAH... yarım mekik çekiyorum yatarken 40+40=80 tane en fazla... bırakıyorum sonra... evde de koşu bandı var hergün eğimli bir şekilde koşu yapmayı düşünüyorum...(yeni geldi) yemeği de kestim bakalım noolacak. ama temel gıdaları elden bırakmıyorum... benim amacım vücut değilde göbek in gitmesi...şu an boy:175 kilo:86
  •  Karın kası nasıl yapılır?


    böyLe bir karın kası nsL yapabilirmm hangi mekik hareketilerini dha çoğunluklu yapmalıyımmm 1 snedir çalışıyorum. sadece üst karın gelişti alt karının resimdki gbiii olmasını istiyorummm ne tür mekik herketleri yapmalıyımm..! yardım ederseniz sevinirm ;)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogvs -- 17 Haziran 2008; 13:37:51 >
  • Normal mekikte dizleri kırmak falan gerekiyormu ?, bide ayakları sabitlemek için kütüphane altına falan koymak iyi değil mi _?
  • ERGENLİK ABİSİ, YAKISIKLI OLMAYA CALISIYOR
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuducuk

    Dünyanın en iyi karın kaslarına sahipte olsan, üstü yağ ile örtülüyse görünmez. Aslında hemen hemen herkesde şekilli karın kası mevcuttur. İmrenerek baktığımız o adamların karın kasları üzerinde yağ yok ve kasları daha şişkin ve detaylı. Vücutta yağların en son terk edildiği bölge karın kısmıdır. Karın kasları belirgin ama göğsü kolu bacağı yağlı bir adam göremezsiniz. Karın kısmı şişenin gibi gibidir. Haftada 4 gün ya da daha fazla, tekrar sayısı fazla, hareketi kolay bir karın kası çalışması ve düzgün beslenme ile karın kaslarının ortaya çıkmaması için hiçbir sebep yok.


    İşte o üstteki yağlarda ancak kardiyo ile gidiyor.Ancak ondan sonra alttan kas belirmeye başlıyor.
    Bu yüzden yürüyüş ya da koşu ile birlikte karın egsersizleri yapmak gerekiyor.
  • Bende acayip bir karın kası var.Ama türk kası anladınız siz onu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 17 Haziran 2008; 21:01:26 >
  • byLerr bneimm yorum yaLann oLduuu..!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Peçito

    Karın Kası, Mekikle felan olcak iş değil.
    Geçen yaz bendede biraz Bilgisayar göbeği vardı
    Aklıma koymuştum. hergün kafama göre takılıyordum mekik çekiyordum. Değişmeyi farkettim. Göbek kendini biraz topladı ama Kas OLMADI !

    Kas olması için, hergün belirli saatler tempolu koşacaksın.! anca öyle olur...

    dalgamı gecıyon sen karın kasının esaz calısma seklı mekıktır ve bı dunya mekık hareketı vardır önce yaglar erır bununla bır kas gelısır buda acayıp bı zaman ıster uzun sure yanıı hanı olurda bırakırsın 2 haftada salar kendını tamamen öle nalet bı kastır ama en karızmada orasıdır ben sahsen mekık cekerek cıkarttım dogruya dogru ayrıca kosmak tabıkıde etkıler kasları sadece karın kası degılkı her yerıı stabıl calıstrır dırek kasa yönelık olmaz
  • Yav arkadaşlar mekik çekin diyorsunuz mekiği 100 farklı şekilde çekersiniz nasıl olacak hangisi kimse birşey yazmıyor
  • aynnennn dostummmm..!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fenerista07

    Yav arkadaşlar mekik çekin diyorsunuz mekiği 100 farklı şekilde çekersiniz nasıl olacak hangisi kimse birşey yazmıyor


    Sadece mekik çekerek karın kası çıkmaz. Ha kasların görünmesini istiyorsanız üzerinde ki yağı eritmelisiniz bu da vücut yağ oranınızın %8-9 gibi değerlere düşmesi demektir. o zaman yağ altındaki adaleniz görünecektir. Resimlerde gördüğünüz modellerin gibi karın kası yapması sadece mekikle olsaydı herkeste 6lı baklava dilimi çıkardı. Ağır kilolu squatlar , cable crunch lar sit-up lar ve knee-up lar ile adaleyi uyarıp iyi beslenmelisiniz ki kalın dilimler ortaya çıksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 18 Haziran 2008; 11:42:12 >
  • zaten her harekette zorlamadan dolayı karın kasları etkılenmıyormuu benc yaparkan arka kol kanat calısırken pazı gıbı butun kaslar bırbırınden destek alıyor sadece bı kasa yönelmek aptallık bence her yerını calıstırcankı sekıl alabılcen karın kasları ıcın cogunlukla mekık gerekıyoo tabıkıde yaglardan kurtulmak lazım çogu kısı karın kası yapmıs ama yag yuzunden sekıllı gözukmuyor onlara ıse koşmayı önerıyorum

    ayrıca karın kasını calısırken hep aynı sekılde calısmamak gerek bence cunku karın kası sadee göus altındakı baklavaları cıkartmak degıl öenmlı olan göbekkısmındakı kasıklara dogru olan kısmı parcalayabılmek nıce bıcımsız karın kası yapanlar gördum

     Karın kası nasıl yapılır?


    mesela resımdekı 1-2 nolu hareketlerden daha cok 3-4-5 nolu hareketler yapılmalıı buda esaz seklı veren kası calıstıracaktır aşağıda resımde göruldugu gıbıı hedefım göusten aşasını sırf belirgin yapmak

     Karın kası nasıl yapılır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 25 Temmuz 2008; 10:47:13 >
  • ben günde 70 mekik çekerek bi haftada karın kası yaptım ama mekik çemeyi bıraktım hale duruyo :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ice age

    ben günde 70 mekik çekerek bi haftada karın kası yaptım ama mekik çemeyi bıraktım hale duruyo :D

    geccen onu zayıf adamda her turlu cıkar ama 1 haftada sen pazu sısiremessın
  • boyumm 1,93 nerdeyse 3 aydır nerdeyse her gün mikik çkitmm yavaş yavş belirginleştii karın kaslarımm amaa bnnn odonis kasının vicudumda dha bElirgin olmasını istiiiyorumm şunun cwap'ını bir türlü alamadımm... Adonis kasıı hangi hareketlerLe yapıLırr...: ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogvs -- 22 Haziran 2008; 23:38:49 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.