Oyunun retail DVD si çıkmayacak sadece xlive ve steam versiyonları çıkacak verilen haberlere göre Yani multiplayer oynayabilmek bir işkence olacak hele ülkemizdaki net bağlantısı düşünülürse parayla satın alsanız bile hayal olacak Oysa oyun baya bi action ağırlıklı ve tam bir multi tabanlı oyun olarak gözüküyor Hadi be cracker larım sizde geliştirin kendiniz artık bizi şu ızdıraplardan kurtarın şöyle lan da rahat rahat oynayalım şu oyunu gerçi teknogods dow 2 red alert 3 ve gta 4 için xlive ın çakmasını yaptı ama O şekilde oyun oynamak deveye hendek atlatmak gibi bir şey Daha kolay bi yolu olmalı şunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99hellboy -- 10 Nisan 2009; 19:58:00 >
gametrailers'ta izledigim bi röportaj'da fiziklerin üstünde yaklaşık 5 senedir çalıştıklarını sölüyodu.. fizikleri açısından devrim niteliginde olucagı kesin oyunun videolarını izleyen görmüştür zaten bende böle oyunlarda bişeyleri parçalayıp kırıp dökme manyagı oldugum için 4 gözle bekliyorum oyunu.. ayrıca multisi'de güzel olucak gibi eylenceli modlar var oynanabilicek kesinlikle orjinal alıcagım oyunlardan bi tanesi
Minimum OS: Windows XP / Vista CPU: 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2) Memory: 1 GB RAM / 15 GB of Hard Drive space Video Card: 128 MB 3D Video
Önerilen OS: Windows Vista® for DirectX® 10 CPU: 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2) Memory: 2 GB RAM / 15 GB of Hard Drive space Video Card: 256 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800/ATI Radeon HD3850)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 16 Temmuz 2009; 6:49:09 >
İLk oyun konusu ve getirdiği yenilikler ile benim baya hoşuma gitmişti... İkinci oyun sanırım konsoldan devşirme filan olduğu için rezaletti bana göre...
Umarım bu oyun güzel olur ama videolardan edindiğim izlenim sanki ilk oyundaki atmosferin yerini daha çok vurdu kırdıya, sağı solu patlatıp ortalığı dağıtmaya bıraktığı şeklinde... Fizik motorunun gücünü sergilemek için önüne gelen herşeyi yık devir parçala türü bir konsol oyunu ile karşı karşıya olabiliriz...
var ya kızmıyorum aslında şu oyun şirketlerine. hepsi nvidia ya da ati gibi gerizekalılar yüzünde. ulan desteklesenize pc piyasasını. kart çıkartıyorsunuz şunu bunu çıkartıyorsunuz gidiyoruz alıyoruz tonla para sayıyoruz . noluyor . bi sürüm exclusive konsol oyunu. sanki onlar bile bu işin içindeler. konsol alın der gibiler. ulan sen kartını satman için piyasada oynayacak oyun olması lazım. bu oyun çıkacak tabi pc ye biliyorum da böyle tüm platformlara çıkacak oyunlar bile illa geç geliyor bize. kesinlikle yaa. ben hiç aynı anda çıkanı görmedim Allaa çok şükür.
Evet evet. Oyun çamur gibi. Bende bugün başladım oynamaya. Grafikler çamur ötesi. Netlik 0. Blur 0. Işıklandırma 0. AA 0. AF 0. Hepsi sıfır. Mario gibi.
Gerci resimlerini gordum igrenc grafikler vardi ama oyunun oynanisi vede konusu guzeldir umarim !!
Iyi grafikli guzel konusu olan oynanirken insani yormayan oyunlar artik yok denecek kadar az cikmaya basladi.. Yoksa ben mi cok sey istiyorum anlamadim !!! ama artik gercekten grafik falan aramaz oldum yeterki oyun konu acisindan saglam olsun, oynarken insani cildirtmasin yeter diyorum !!!
Siz ne diyorsunuz arkadaslar yanlismiyim??
Asus P5Q Pro.. Core2 Duo E8200 2.66GHz(3.2GHz).. PowerClor HD4870.. ThermalTake Xaser VI VG4000BNS(Dehsett!! :)).. LG 22" W2252T Monitor... Sagate Barracuda 500GB SATA-II 32MB NCQ (Gamers).. LG DW-WR 20X.. G.Skill PK 2GB 1066MHz (1GBx2) 5-5-5-15..
PC lerin yeni FPS canavarına merhaba deyin HD 4770 garibim neye uğradığı şaşırdı default hızlarda.Sistem panelde bakabilirsiniz.Benchmark yapmak sistemi kasmak için birebir oyun.
Tüm ayarlar en yüksekte ben oyunun işlemciye yükleneceğini zannediyordum çok fazla parçalanma olduğu için ama GPU ya yükleniyor.Default hızlarda HD 4770 512 MB hep 30 fps in altında gezdi.8800GT'yi takıp physx in sistemi ne yönde etkileyeceğine bakmak istiyorum en kısa zamanda.
Görüntüler çok güzeldi aslında ama patlama esnasında sarsıntıdan dolayı yıkılma sahnelerini tam anlatamadım.Oyunu aslında Xbox 360 da zaten oynamıştım konusu falan çok sarmıyor ama GTA da nasıl sıkıldığınızda görev yapmayı bırakıp araba sürüyorsanız bundada oturup etrafı yıkıp stres atmak için oynayabilirsiniz.
Orijinal boyut için tıklatın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WitchKing-o5 -- 11 Eylül 2009; 20:25:56 >
Grafikler gerçekten başarılı. Özellikle konsol sürümüne göre daha net ve kaliteli bir görüntü var ss lerden gördüğüm kadarı ile. Ama senin görüşünüde almak isteriz bu konuda Witchking-65 .
Bunun dışında oyunun konusundan falanda bahsedebilirseniz iyi olur.
Grafikler tamam da oyun içi görüşlerin neler , ayrıntılı bilgi lazım ?
Serbest bir harita var ana görevler olduğu gibi yan görevlerde var(git şurayı havayı uçur,şu kadar binayı şu kadar sürede yık).Ama böyle aman aman bağlayıcı bir senaryosu yok.Xbox'da yarısına kadar gelebilmiştim dahada oynamadım.PC de görüntü daha güzel yıkılmalar zevkli oluyor ben zaten dediğim gibi parçalanma,yıkılma bunları görmek için indirdim.Senaryo çok aramam,görev yapar bina uçururum diyorsan çok güzel oyun.
Serbest bir harita var ana görevler olduğu gibi yan görevlerde var(git şurayı havayı uçur,şu kadar binayı şu kadar sürede yık).Ama böyle aman aman bağlayıcı bir senaryosu yok.Xbox'da yarısına kadar gelebilmiştim dahada oynamadım.PC de görüntü daha güzel yıkılmalar zevkli oluyor ben zaten dediğim gibi parçalanma,yıkılma bunları görmek için indirdim.Senaryo çok aramam,görev yapar bina uçururum diyorsan çok güzel oyun.
Ben de sondaki 2 ayar bile yok sana o akdar diyeyeim..Oyun izin vermiyor..
Oynuyor:Mass Effect, Star Wars: The Force Unleashed Bekliyor:Dragon Age: Origins, Splinter Cell: Conviction, Assassin's Creed II, Alan Wake, Mass Effect 2 Son bir ay içinde bitirilen oyunlar: The Witcher, Risen Çöplük: Borderlands
Oyuna bağlayanda senaryo oluyor genelde bu yüzden senaryosu sağlam olmayan oyunlardan fazla zevk alınamıyor.
8800 gt deki performansını bende çok merak ediyorum. Bİrde arkadaşım 4770 ile bu Fpsleri alırken çözünürlük kaçtı acaba. Yakın zaman 4770 almayı düşündüğüm için soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 12 Eylül 2009; 12:54:34 >
Oyunu çok beğendim müthiş olmuş bence. Aldığı notlarda bunu gösteriyor zaten. Yanlız özellikle patlama, parçalanma, yıkılma efektlerinde fps oldukça düşüyor. Optimizasyon biraz sıkıntılı. Tabi full ayarlardayken. Bir performans patch ile onu da düzeltebilirler kanısındayım. Oynanmayı hakeden bir oyun olmuş. Ama hikayeye önem verenler hiç bulaşmasın.
Oyun 10 numara zevkli. Patlamalarda kasıyor evet ama ağır çekimde izliyormuş hissi verdiğinden pek sorun olmuyor bence. Grafikler gayet yeterli seviyede, fizik motoru inanılmaz, yapay zeka averajın üstünde, serbestlik üst düzeyde bu da zevki bence arttırıyor... Kurun oynayın.
Oyunu çok beğendim müthiş olmuş bence. Aldığı notlarda bunu gösteriyor zaten. Yanlız özellikle patlama, parçalanma, yıkılma efektlerinde fps oldukça düşüyor. Optimizasyon biraz sıkıntılı. Tabi full ayarlardayken. Bir performans patch ile onu da düzeltebilirler kanısındayım. Oynanmayı hakeden bir oyun olmuş. Ama hikayeye önem verenler hiç bulaşmasın.
Senaryo sağlam olmasada oynayacağım fizik efektleri güzele benziyor ama cpu yeterli gelmiyor sanırım. Bu arada Mars'da oksijeni falan iyi ayarlamışlar rahatlıkla kasksız dolaşabiliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLoUr -- 12 Eylül 2009; 18:26:09 >
Senaryo sağlam olmasada oynayacağım fizik efektleri güzele benziyor ama cpu yeterli gelmiyor sanırım. Bu arada Mars'da oksijeni falan iyi ayarlamışlar rahatlıkla kasksız dolaşabiliyorlar.
Terraforming'in gerçekleşmesi için binlerce hatta çok daha daha uzun süreleri bulabilir oyun hangi tarihte geçiyor çok ilerideyse doğrudur orada ben yeşil bir bitki göremedim Terraforming denen şey ortam bitkilendirilerek yapılır. Mars'ın güneş'e olan uzaklığını ve atmosferinin ince oluşunuda dikkate alırsak Mars aynı zamanda soğuk bir gezegen neyse zaten buda sadece bir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLoUr -- 12 Eylül 2009; 18:37:21 >