Şimdi Ara

z3e mi i-trigue 3400 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar logitecg z3e mi yoksa creative i-trigue 3400 hangisini alayım. ikisi arasında karasız kaldım bana bi yadımcı olursanız sevinirim.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd7016
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd60054







  • itrigue 3400 kullanıyorum tizler çok net ve temizdir, basslar ise 6.5" kolona göre bana kötü geldi bass konusunda logitechin daha iyi olduğunu savunuyorum ama Creative neo titanyum 6 küçük hoparlor kullanması açısından avantajlı. Hatta bir ara forumda 90ytlye satmaya çalıştım, ama meraklısını bulamadım almak istersen 90ytlye verebilirim VATANdan garantili ve faturalıdır 7-8 aylıktır; ilanımı istersen PM ile atabilirim

    sonuç olarak
    tiz önemli ise creative
    bass ise logitech tercih et derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansarsansar -- 6 Şubat 2008; 0:55:17 >
  • Verdiğin bilgi için çok teşekkürler. Ama ben sıfır almayı düşünüyorum. Satma nedinin sadece basın sana yetersiz gelmesimi? Bide bas ayarı kumanda da varmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: warcraftx

    Verdiğin bilgi için çok teşekkürler. Ama ben sıfır almayı düşünüyorum. Satma nedinin sadece basın sana yetersiz gelmesimi? Bide bas ayarı kumanda da varmı?


    Bass ayarı kumanda da var. Ancak yüksek bassda istediğim sesi veremiyor. Satma sebebime gelince PCde kullanıyordum ancak z2300 aldığım için bunu mp3 çalara bağladım müzik seti olarak kullanıyorum şu an, tabiiki karar sizin ben sadece teklif ettim zaten satmayıda düşünmüyordum boşa çıktığında ilan açmıştım değerini bilen çıkmayınca bağladım MP3 çalara hala kullanıyorum. Tercih konusunu yukarıda yazdım tiz ise creative bass ise logitech tercih etmelisin ama z3e bassları konusunda hiç fikrim yok sadece trigue 3400 ve z2300 kullanan birisi olarak yazdım mesajı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.