Şimdi Ara

Sesi Batasıca..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar anakartım Asus'un P5B modeli. Ses Kartım ise SB Audigy Live. Div X filmlerde Bs Player ve bir kaç oynatıcıdan daha 6 kanal ses alamıyorum. Power DVD kullandığım zaman alabiliyorum ancak. Fakat Power DVD Mkv uzantılı filmlerimi çalıştırmıyor. Mkv uzantılı filmler de aynı şekilde 2 kanal. Sorunun ne olduğuna ve nasıl çözülebileceğine dair bi fikriniz varsa ve paylaşırsanız çok mutlu olurum..



  • Arkadaşlar sorunu KMPlayer kullanarak ya da VLC media player kullanarak çözebiliyorum. Cevap gelmezse de sorun yok. Bs'yi silerim olur biter. Bence siz de Açık kaynak kodlu bu iki programa şans verin eğer denemediyseniz..
  • Ses codeclerini power dvd kendisi çözüyor ama diğer playerlar çözmemiyor olabilir. Bu yüzden AC3 filter ıda içinde barındıran K-lite codec paketini krumanı tavsiye ederim.

    Download linki ==>http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm İstediğin lnkten çek hangisi hızlıysa

    Bende creative ses kartı var, Bs player ve -klite codec pack kullanıyorum 5+1 ses alıyorum çok güzel.


    Bu arada bir eklema yapayım, paketi kurduktan sonra sonunda configrasyon gibi bişey çıkar AC3 ü ayarla şunu bunu ayarla falan diye AC3 ü seç, çıkan pencerede yani AC3 filter ayar penceresinde Ses sisteminin modelini seç 5.1 diye. daha sonra yukardaki sekmelerden sona doğru gel hangi sekme adını unuttum , ayarlarında yani aşağıda bir seçenek olacak "show try icon " gibi bişey. İşte bunu da seçersen her film açışında görev çubuğunda ac3 filter iconu gözkür ve filmin gerçekten 5+1 mi yoksa stereo mu onuda anlarsın ayrıca arka kolonarın seni arttırıp alçaltabilirin. Kurcala işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Şubat 2008; 19:23:25 >




  • Dostum eklemeyi yapmasan bişey olmayacaktı. Ben zaten KL Codec Pack ve Bs Player Pro kullanıyordum. Ama senin yazdığın 5+1'i daha önce görmemiştim bile :). Çok teşekkürler. Ancak VLC Player ve KMPlayer'a başladım. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.