İkinci el mesajı:507
Katılım zamanı: 16 Mayıs 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda
1 Ekim 2008; 1:38:16
Sony DCR-HC37E Video Kamera Marka: Sony
Takas ve pazarlık teklif etmeyin lütfen.nakit ihtiyacı sebebi ile satılıktır.
Ekim 2007 de sony bayiinden alınmıştır.Çok az kullanılmıştır(2 kaset çekim yapılmıştır.).Çizik, toz , iz bile yoktur.Kutusu ve tüm içeriğiyle birlikte verilecektir.Sorunsuz çalışmaktadır.Yanında çantası, cdleri,usb kablosu,iee 1394 kablosu ile birlikte verilecektir.kutu içeriğinde türkçe kullanım klavuzu,garanti belgesi ,tv bağlantı kablosuda mevcuttur. Ankara elden teslim. Şehirdışı Kargo alıcıya aittir. Fiyatı:330>320 YTL kendim sıfır aldım ama faturası mevcut değil.garanti belgesi var.kasım 2007 de almıştım.
Ürünü aldığınızda mağazadan almış gibi bir durum olacak , mağaza poşeti bile duruyor.kutusunda koruyucu naylonun içinde sahibini beklemekte.
Sony DCR-HC37E Video Kamera * Kayıt Medyası Mini DV * Zoom Oranı (Optik) 40 * Dahili Mikrofon Stereo * Dahili Hoparlör Var * NightShot ile Minimum Aydınlatma (lux) Var * Brüt Piksel Sayısı (K) 800 * Spot Metre Var * Beyaz Dengesi Otomatik * Derinlik (mm) 114 * Yükseklik (mm) 78 * Genişlik (mm) 64 * i.LINK™ (DV) Çıkışı Var * NightShot: Kamera modu Renkli Gece çekimi * İndeks Gösterimi * * Pil Bilgisi Var * Demo Modu Var * Dijital Resim E Xip 0 fektleri Var * USB Streaming Var * LCD: Boyut (inç) 2.5 * Kullanılan Kaset Mini Dv
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
///////////////////////(o_o)\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Asla avcı mantığıyla hareket etmeyin. Yoksa Bir gün gelir sizi de avlarlar.Kısmetinizi yemek için ölmesini beklemeyin.KAÇABİLİR>>>>>>>>>>>>... .. . :)= alışverişler*seko2001,gecegezer,wetx,Penryn,yawan,ebenlier,charmashaoki,arsoy,haluksengul, cagdasoneren(ceptikla),_PrO_ ,enisbrk,cerrah,tastelife,garuda,burakcardak,musti-1907,eeerdem,burak9006,midnight99... olumsuz*:nekropsi,...
29 Mart 2008; 19:29:07
Kusura bakma kardeş dalgınlık işte AYARINDA kelimesini SIFIR ın başına ekledim . .Fiyatınıda güncelledim. .Bilmem seni tatmin etmişmidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 29 Mart 2008; 19:30:14 >
///////////////////////(o_o)\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Asla avcı mantığıyla hareket etmeyin. Yoksa Bir gün gelir sizi de avlarlar.Kısmetinizi yemek için ölmesini beklemeyin.KAÇABİLİR>>>>>>>>>>>>... .. . :)= alışverişler*seko2001,gecegezer,wetx,Penryn,yawan,ebenlier,charmashaoki,arsoy,haluksengul, cagdasoneren(ceptikla),_PrO_ ,enisbrk,cerrah,tastelife,garuda,burakcardak,musti-1907,eeerdem,burak9006,midnight99... olumsuz*:nekropsi,...
30 Mayıs 2008; 22:13:22
320 oldu fiyatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 30 Mayıs 2008; 22:20:13 >