Şimdi Ara

Hepsiburada 26 YTL wireless Router (indirim bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
0
Favori
37.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• SMARTNET ARCW4BR WIRELESS 4 PORT BROABDAND ROUTER PRO EDITION

Kablolu ADSL modemimi, Kablosuz ADSL modeme Nasıl çeviririm diye mi soruyorsunuz?

SmartNet ARCW4BR WIRELESS 4 PORT Broadband Router Pro Edition

FAYDASI NEDİR?
    Kolaylıkla kablosuz ağ kurmanızı sağlar.
    Sahip olduğu ekstra 4 ethernet portu ile sahip olduğunuz port sayısını arttırır.
    Kablosuz bağlantı için ayar yapılmasına gerek yoktur. Tak-Çalıştır bir cihazdır.
    Güvenlik özelliklerini barındırır, istenirse şifre koyulabilir.
    Ürünün anteni değiştirilebilir. Böylece farklı güçlerde anten takılabilir ve kapsama alanı genişletilebilir.

NEDEN?
    Kablolardan kurtulup sınırsızca bilgisayarını internette kullanmak için
    Hem ekonomik, hem sorunsuz bir kablosuz ağ kurmak için
    4 port ethernet, kablosuz router, Değiştirilebilir anten
    DHCP Desteği / Firewall, 108 Mbps erişim noktası özelliği
    IEEE 802.11g standardı, 64/128bit şifreleme
    Detaylı Türkçe Kullanma Kılavuzu
    Tak ve çalıştır
    108 Mbps Data Hızı
    Değiştirilebilir Anten

Ürün linki:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2696&productid=bd61944

Sipariş sonrası notlar:

Dün bu mesajı yazmadan önce saat 14:26:04 'da sipariş vermiştim, siparişim az önce (12:05) elime geçti. Kutusundan çıkarıp adaptörünü takıp, içinden gelen kabloyu da ADSL modeme taktığımda kablosuz internet hazırdı. Yani ne CD taktım, ne kitapçığa baktım, gerçekten çok kolay bir kurulumu var (Kablosuz güvenliği aktif etmelisiniz)

Kolay kurulum sihirbazı şifreleme kısmı gayet kolay:

Ürün linki:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2696&productid=bd61944

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 3 Mart 2008; 10:48:59 >

• almayı düşünen arkadaşların dikkatine:
    ürün wireless modem değildir sadece routerdır...bilgilerinize...
  • sizce bunu alıp çevredeki kablosuz yayınları yakalayabilirmiyiz.??*
  • evetb bu mumkunmudur
  • Peki kablolu tek port modemimizi kablosuza çevirebilirmiyiz bu ürün sayesinde? Ne kadar faydalı olur?
  • Sorumun cevabı evetmiş araştırınca buldum. Fakat ne kadar etkin olur. Bir wireless modemin sağladığı güvenliği sağlayabilirmi internet bağlantısında. Maalesef bu konularda bilgim az.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cücük

Peki kablolu tek port modemimizi kablosuza çevirebilirmiyiz bu ürün sayesinde? Ne kadar faydalı olur?

Evet çevirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Ak -- 6 Şubat 2008; 1:29:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorumun cevabı evetmiş araştırınca buldum. Fakat ne kadar etkin olur. Bir wireless modemin sağladığı güvenliği sağlayabilirmi internet bağlantısında. Maalesef bu konularda bilgim az.

Ben diğer evimde bu Smartnet'i kullanıyorum sorunuz şekilde, hepsiburada'dan almıştık, şu an fiyat da gayet iyi.
    Modemden bağımsız olarak kendi üzerinde de firewall'u...vs var. Yani tek wireless modemim güvenliği neyse bu da o. WPA-SK şifreleme kullanıyorsunuz. Yani standart wireless bğalantı güvenliği bunda da mevcut. İstediğiniz portları da virtual server..vs misali açabilirsiniz üzerinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

quote:

Sorumun cevabı evetmiş araştırınca buldum. Fakat ne kadar etkin olur. Bir wireless modemin sağladığı güvenliği sağlayabilirmi internet bağlantısında. Maalesef bu konularda bilgim az.

Ben diğer evimde bu Smartnet'i kullanıyorum sorunuz şekilde, hepsiburada'dan almıştık, şu an fiyat da gayet iyi.
    Modemden bağımsız olarak kendi üzerinde de firewall'u...vs var. Yani tek wireless modemim güvenliği neyse bu da o. WPA-SK şifreleme kullanıyorsunuz. Yani standart wireless bğalantı güvenliği bunda da mevcut. İstediğiniz portları da virtual server..vs misali açabilirsiniz üzerinden.

Çok teşekkürler açıklamalarınız için. Peki son bişey daha sorucam; kendi modemimim tek portunu bu routera bağlıycam fakat bu router net bağlantısını iki bilgisayara wireless olarak paylaştıramazmı?

• Kablolu modeminizi bu router a kablo ile bağlayın. ondan sonra isterseniz 64 bilgisayara kadar kablosuz , artı olarakta 4 portu sayesinde 4 bilgisayara kadar kablolu bağlayabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

Kablolu modeminizi bu router a kablo ile bağlayın. ondan sonra isterseniz 64 bilgisayara kadar kablosuz , artı olarakta 4 portu sayesinde 4 bilgisayara kadar kablolu bağlayabilirsiniz..

Teşekkürler
  • ben bu tarz bir ürünü turksat ın kablo modemini wireless yapmak için kullanıyorum,
    normalde kablonet in kablosuz modemlerinin fiyatları çok uçukken,
    25 liraya kablo modem, 25 liraya da bu tarz bir ürünle kablosuz modeme kavuştum herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

quote:

Peki kablolu tek port modemimizi kablosuza çevirebilirmiyiz bu ürün sayesinde? Ne kadar faydalı olur?

Evet çevirebilirsiniz.
    Ancak eğer elinizdeki modemi sadece notebook ile değil o tek port LAN üzerinden desktopa bağlı olarak da kullanıyorsanız o zaman desktop olayını iptal etmeniz gerekir çünkü modeminiz tek port'muş o port da wireless router ile bağlantı yapmak için gerekli. Bu durumda sadece notebook ile kablosuz olarak nete girebilirsiniz. Ama 4 port modemlerde falan sıkıntı olmuyor, aynı anda hem dektop hem de wireless üzerinden notebook nete girebiliyorlar.

bu yanlış bir bilgi olmuş

bu üründe 4 tane port var, yani hem kablolu hem kablosuz bağlanabilirsiniz hemde tek port modeminizin port sayısı fazlalaşmış olur.

• bende aynı şekilde evimde surecom ep-9611sx-g kullanıyorum

normal modemden gelen hattıma şifreleme ile (wpa vs)wireless özellliği kazandırıyor ayrıca ek olarak 4 ethernet port çıkışı var en büyük eksisi Wireless için sadece bir laptopa izin veriyor :( belki surecom un özelliğidir bilmiyorum. Alırken bunu dikkate alıp öyle satın alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nacon_7 -- 5 Şubat 2008; 17:39:43 >
  • Kafam karıştı açıkçası. Teşekkürler açıklama yapan arkadaşlara, fakat ben şimdi bu routerı alırsam kablosuz olarak iki bilgisayar bağlanamazmıyım?
  • Peki bu ürünle kablosuz modemimin bağlantı alanını genişletebilir miyim?
  • cücük
    arkadaşım kafa karıştırmak için yazmadım inan bana
    yalnız almadan önce böyle bir olasılığın olduğunu belirtmek istedim ayrı router'ın yanında pro edition yazıo belki bunda böyle bir sorun yoktur

@Mr.Blof
    çok fazla bilgim olmasada senin söğlediğin olay access point özelliği oluyor ve bu router'ın özelliklerinde bu yazmıyor.
  • Nacon_7 arkadaşım,
    Açıklama için teşekkürler.Adsl modemin bir portunu buna taksak.Bu sayede 4 port+wireless kazanmış oluyoruz değil mi?Acaba modenim wirelessi ile bunu ki çatışır mı?Yani sorun çıkar mı?Ben üst kattaki wireless modemden kablosuz olarak fazla verim alamıyorum.Alt kata çektiğim bir ethernet kablom var.Yukarıda bahsettiğim gibi yapsam alt katta da wireless sorunsuz olur mu acaba?
  • Denememiş olmakla birlikte sorun olacağını pek zannetmiyorum.
  • Arkadaşlar hepsiburada'dan daha önce bu routerdan 4 tane alan biri olarak .Sorulara cevap vereyim,
    Adsl modeme bir portuna takarsan 4 port birde kablosuz erişim oluyor.
    Modeme birden fazla cihaz bağlayabilirsiniz kablosuz olarak ikna olmayanlar için aynı 4 kablosuz 2 de kablolu cihaz bağlı.
    Nasıl yazıldığında emin değilim ama WDS idi galiba modemin ayarların bunu açarak routerın bu bağlantıyı kuvvetlendirmesini sağlayabilirsin modemin bu özelliği varsa cihaz destekliyor.
    Onunu dışında cihaz şifreleme yeteneklerine sahip herhangi bir sorun yaşamazsınız bu paraya alınabiliecek en uygun cihaz. Birde cihazın anteni değişiyor yazıyor fakat ama çok zorladım değiştiriremedim sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.