Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hepsiburada 25 YTL wireless Router

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Cevap: Hepsiburada 25 YTL wireless Router Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
>sCoRPion<

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 15:51:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: e_equal_mc2

quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

3 tam gün geçmesine rağmen ürün hale tedarik sürecinde..

Hoş bu saatten sonra tedarik ettikleri üründen ne hayır gelir orasıda meçhul.. İlk kez, hepsiburadan alışveriş yapmıştım çok kötü izlenim bıraktı. Bundan önce kitapyurdu.com, weblebi den alış veriş yapmış en geç 3 günde ürünü almıştım.

Hepsiburadacom, temiz bir kazık attı...

Çok çok aşırı bir tepki vermişsiniz. Hele kazık attı demeniz, hiç şık durmamış. Sanki hem ürünü 15 gün göndermeyip, hem de paranızı iade etmiyorlar gibi konuşmuşsunuz.

Hepsiburada.com ve benzeri alışveriş siteleri malzemeleri kendi stoklarında tutmuyorlar, tedarikçilerden alıyorlar. Dolayısıyla bir-iki ürünün tedariğine değil, firmanın genel hizmetine bakmak gerekir.

Mesela HB'nın zamanında Logitech Nano mouse olayı vardı; mouse aylar sonra geldi ve müşterileri çok kızdırmıştı (piyasa fiyatı 110 YTL iken 40 YTL'den satış yapılmıştı). Ancak ben sonra HB'den ağırlık sehpası aldım, siparişi verdiğim gün kargoya verilmişti ve ertesi gün elimdeydi.

Evet biraz sert olabilir ama en azından üründen sipariş edildi şu tarihte elimizde olucak size en geç şu tarihte dönülecek şeklinde bilgi veren veya sipariş aşamasında ithalatçıdan kaynaklanan özel duruma göre ürünün elinize geçmesi zaman alabilir şeklinde uyarı yapan satış işlemi yapabilirlerdi. En azından biz de öyle beklemezdik.

E-Bay dan sipariş edilen (hong-kong, singapur veya kore) saat,fotograf makinesi vs malzemin air maille veya fedexle en geç 1 hafta içinde gelirken hepsiburada gibi büyük bir firmanın tutup hala tedarik edememesi şaşırttı beni açıkcası...

bende hepsiburadanın ürünleri yavaş göndermesinden şikayetçi biriyim ama ebay vb. sitelerle karşılaştırmak doğru değil.. ebayde genellikle kişiden alıyorsunuz, firmadan alsanız bile ellerinde olan malları satıyor %99u. yani siz sipariş verdiğinizde ellerinde olduğu için hemen yolluyorlar. fakat hepsiburada (süper hızlı gönderi ürünleri hariç) stok tutmuyor.. sipariş verdiğinizde tedarikçiden istiyor. son zamanlarda kargo ve tedarik aşamasında çok sorun yaşansa da çok geniş ürün seçenekleri sunuyor ve türkiyede internetten alışverişin gelişmesine katkısı olan bir firma..

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@570/1600Mhz), 2 x Seagate 500 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
mmengi

13 Şubat 2008; 16:41:11 

Cumartesi gecesi sipariş verdim hala tedarik sürecinde görünüyor. Hesapta "ortalama 2 iş günü içerisinde kargoya verilir" ibaresi var, 2 ortalamasını verecek gün aralığı 1 ile 3 gün ortalamsı 2 dir. Bu gün 3. iş günü ama hala kargoya verilmedi bakalım zaman ne gösterecek. Benim kızdığım orda desin ne zaman tedarik edilirse o zaman kargoya verilir bizde beklemeyelim ha bu gün ha yarın diye. Biliriz ki keyifleri geldiğinde kargoya verecekler. Aynı şeyi hızlı al da yapmıştı 1 haftada kargoya ürün vermişlerdi bir daha alış veriş yapmadım ordan. HB den ilk alışverişim bu ama sanırım bir HB klasiği olacak ve 1 haftada ürün elime ulaşacak.

gokhansar

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 17:45:41 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

Sipariş Tarihi : 05.02.2008
Sipariş Durumu : Tedarik Sürecinde

3 gün oldu hala tedarik sürecinde madem indirim yapiosunuz şu stoklarinizi iyi tutun da millette istediği gibi alışveriş yapsın

arkadaşlar mail attim gelen cvp şu şekilde

08.02.2008 13:19:30 3 gün oldu tedarik sürecinde

999***** numaralı siparişim 05.02.2008 tarihinden beri tedarik sürecinde.en kısa sürede temin edemeyecekseniz gecikmenizden ötürü siparişimi iptal etmek zorunda kalicam.bilginize...

08.02.2008 13:35:07 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

999***** nolu siparişinizde bulunan ürününüz tedarikçi firmamız tarafından 11/02/2008 tarihi itibari ile beklenmekte olup aynı tarih içerisinde tarafınıza gönderilmek üzere kargoya teslim edilicektir.

Ürününüz kargolandığında üyeliğinizde belirttiğiniz cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.
Yaşanılan gecikmeden dolayı öncelikle siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için ise teşekkürederizz.

Saygılarımızla..

Yaşanılan gecikmeden dolayı öncelikle siz değerli müşterimizden özürdiler anlayışınız için ise teşekkürederizz.

Saygılarımızla..

Sipariş Durumu : Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir...

müşteri hizmetlerine mail atin arkadaşlar... sonuç yukarıda

AMD Athlon 64 X2 4200+ EE 65W / Asus M2A-VM / Kingston Hyper-x 1X2 GB 800 MHZ DDR2 DUAL / Sapphire 2600XT 256MB DDR4 / 500GB Seagate 32MB SATA2 7200.11 NCQ + 320GB Seagate 16Mb Cache SATA2 NCQ + 160GB Samsung / ASUS TA9A1 350W / 20" Benq FP202W LCD / Technisat SKYSTAR2 2.6D / Creative Inspire™ 4.1 4400 / Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 Klavye+Mouse / Us Robotics - 9105

ACER AS5315

Huhukomsu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Şubat 2008; 18:24:58 

Hepsiburada'nın " Zzüper hızlı gönderi"' lerinin büyük çoğunluğunun mantığı deposunda kalan/ geri iade edilen malı satabilmek.

Diyelim siz ilginç bir ürün sipariş verdiniz.
Misal toplu iğne.
Aradan 1 hafta süre geçiyor ve hala ürün kargolanmıyor.
Sizde kızıp siparişinizi iptal ediyorsunuz.

Ama o sırada ürününüz toptancıdan hepsiburada.com'a doğru yola çıkmış oluyor.
Toplu iğne hepsiburadaya ulaşıyor.

Eh o zaman napıyorlar hemen hızlı gönderi adı altında satışa başlıyorlar.

1 haftayı aşan sürelerde gönderemediği ürünlere kızıp iptal ettiğim bir çok siparişimde aynen bunu gördüm.
Hızlı gönderi diyor.
Neyin hızlısı?

Bir önceki yavaş gönderiden dolayı elinde kalan malları millete hızlı diye gönderiyor.Hayır birde hızlı gönderide stok kontrolüde yok mudur nedir hızlı gönderiyi görüp alan bir çok insan tekrardan bir hafta beklemek zorunda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 13 Şubat 2008; 18:26:12 >

HK: Teyzeciğim durmak yok yola devam!
Teyze: Dee get!

"Tanrıyı güldürmek istiyorsan, O�na planlarından bahset." :) Amores Perros filminden bir replik.
"Life's too short for chess." :) Henry James Byron
"I have a dream... " Martin Luther King, Jr. - Video
Radikal Gazetesi Orijinal Demokrasi Reklam Filmi (Sansürsüz)
Türkiye, İnternet kullanıcılarının nüfusa dağılım oranı sıralamasında 79 ülkeden 54'üncü! Sondan 25'inci! İran bile fark atmış durumda!

RccP

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Şubat 2008; 21:56:43 

az önce 3tane siparişimi iptal ettim..

c.tesi sipraiş vermiştim 2si geldi 1i tedarik sürecinde diyordu..bende iptal ettim çeki kullanarak 4tane istedim bakalım o ne zaman gelir..

[/size]
R635X

13 Şubat 2008; 22:14:10 

http://www.rebelio.com.tr/app/catalog.do?action=ShowProductDetail&ref=ucuzu.com&productId=45272

http://www.oztekbil.com/gozellik.php?no=4019

http://www.teketek.com/switch-router/smartnet-router-wireless-arcw4br-4-port.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R635X -- 13 Şubat 2008; 22:17:22 >
israiL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Şubat 2008; 22:45:42 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

3 tam gün geçmesine rağmen ürün hale tedarik sürecinde..

Hoş bu saatten sonra tedarik ettikleri üründen ne hayır gelir orasıda meçhul.. İlk kez, hepsiburadan alışveriş yapmıştım çok kötü izlenim bıraktı. Bundan önce kitapyurdu.com, weblebi den alış veriş yapmış en geç 3 günde ürünü almıştım.

Hepsiburadacom, temiz bir kazık attı...

Çok çok aşırı bir tepki vermişsiniz. Hele kazık attı demeniz, hiç şık durmamış. Sanki hem ürünü 15 gün göndermeyip, hem de paranızı iade etmiyorlar gibi konuşmuşsunuz.

Hepsiburada.com ve benzeri alışveriş siteleri malzemeleri kendi stoklarında tutmuyorlar, tedarikçilerden alıyorlar. Dolayısıyla bir-iki ürünün tedariğine değil, firmanın genel hizmetine bakmak gerekir.

Mesela HB'nın zamanında Logitech Nano mouse olayı vardı; mouse aylar sonra geldi ve müşterileri çok kızdırmıştı (piyasa fiyatı 110 YTL iken 40 YTL'den satış yapılmıştı). Ancak ben sonra HB'den ağırlık sehpası aldım, siparişi verdiğim gün kargoya verilmişti ve ertesi gün elimdeydi.

Evet biraz sert olabilir ama en azından üründen sipariş edildi şu tarihte elimizde olucak size en geç şu tarihte dönülecek şeklinde bilgi veren veya sipariş aşamasında ithalatçıdan kaynaklanan özel duruma göre ürünün elinize geçmesi zaman alabilir şeklinde uyarı yapan satış işlemi yapabilirlerdi. En azından biz de öyle beklemezdik.

E-Bay dan sipariş edilen (hong-kong, singapur veya kore) saat,fotograf makinesi vs malzemin air maille veya fedexle en geç 1 hafta içinde gelirken hepsiburada gibi büyük bir firmanın tutup hala tedarik edememesi şaşırttı beni açıkcası...

E-Bay'la hepsiburada.com'u niye bir tutuyosun ki..E-Bay da elinde ürün olan insanlar satış yapmakta..Hepsiburada milyonlarca kişiye firma olarak hizmet veriyo..(Tedarikçiler hepsiburada'ya ürünü gönderiyoda ,hepsiburada sana göndermeyi mi üşeniyo ?)
@mc@bey

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 23:31:34 

Yakın zamanda HB ile aynı konuda birkaç mesaj ve saçmasapan yanıttan sonra son mesajımı şöyle bir beddua ile bitirdim: "Dilerim bir gün sitenizle müşteri ilişkiniz olur! Lütfen bu mesajımı yanıtlayıp sinirlerimi daha fazla bozmayınız!"
virtue28

13 Şubat 2008; 23:59:01 

arkadaslar bende netgear wireles adsl modem var. Sürekli elektrik dalgalanmalarında net kopuyor. Yeni bir modem almaya karar vermiştim. (airties rt211 gibi) ama fiyatları 150 ytl cıvarlarında. Elimde bir modem zaten varken elektrik yüzünden adam gibi kullanamıyorum.

Şimdi ben normal tek port bir modem bulsam bunuda alsam ortalama 50 ytl ye mal olur. 100 ytl cepte kalır. Bu şekilde yaparak wireles modem işini görmüş olurmuyum sorunsuzca?

Bu elektirik dalgalanmalarına karşı koyabilirmi sizce ?

Cekim gücü iyi diyorsunuz evde işimi görürse bu şekilde bir bağlantı yapayım en iyisi.

Birde yukarıda arkadas aynı fiyata başka sitelerde olduğunu göstermiş. Hepsiburadadan almak için acele etmeme gerek kalmayacak sanırım. 1-2 hafta il dışında cok yoğun olacağımdan hepsiburadanın indirim süresi bitsede problem değil. Yukarıdaki sorularıma göz atarsanız sevinirim.

TUTANKHAMOUN

14 Şubat 2008; 16:22:30 

yorumsuz......

14.02.2008 13:13:24 siparişim nezaman gönderilecek

612552*** nolu siparişimi 12.02.2008 tarihinde verdim. siparişim hala tedarik sürecinde görünüyor.siparişimin nezaman kargoya verileceğini öğrenmek istiyorum. iyi günler.

14.02.2008 15:53:34 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Sitemizden verilen tüm siparişleriniz , ithalatçı firmalarımız tarafından temin edilerek siz değerli müşterilerimize gönderilmektedir.
Sitemizde de belirttiğimiz ortalama 3 İş Gününü(cumartesi-Pazar iş gününe dahil değildir) kapsayan Ürün Tedarik Sürecimiz, gelen siparişlerdeki ürünlerin tedarik edilebilme süresidir.
Bu süre içerisinde tedarik edilemeyen ya da gecikecek olan ürünlerimiz ile ilgili bilgiler, mağaza yetkililerimiz tarafından sipariş sahiplerine e-mail olarak gönderilmektedir.

Ürününüz kargolandığı zaman sipariş verirken belirttiğiniz telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail gönderilecektir.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

14.02.2008 16:17:12 RE :

ben size tedarik süreci ne demektir yada kargo gönderildiğinde uyarılacakmıyım yada şukadar gün oldu niye göndermediniz,hani 2 günde gönderilirdi gibi gereksiz birşeyler sormadım.sizden bir ürün sipariş ettim ve nezaman kargoya verileceğini sordum. gereksiz laf kalabalığına yada her gelen soruya verilmek üzere hazır bekletilen cevaplara ihtiyacım yok. sizden .../02/2008 de gelecek ve kargoya vereceğiz şeklinde kısa ve öz bir cevaptan fazlasını istemiyorum. şimdi lütfen ürünün elinizde olacağı tarihi (yada muhtemel tarihi) bildirirmisiniz. yok eğer nezaman gelir bizde bilmiyoruz diyorsanız ozamanda bence beni boşverip neden böyle olduğu konusunda kendinize tatmin edici bir cevap verin. iyi günler.

Akinci

14 Şubat 2008; 16:53:04 

quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

arkadaslar bende netgear wireles adsl modem var. Sürekli elektrik dalgalanmalarında net kopuyor. Yeni bir modem almaya karar vermiştim. (airties rt211 gibi) ama fiyatları 150 ytl cıvarlarında. Elimde bir modem zaten varken elektrik yüzünden adam gibi kullanamıyorum.

Şimdi ben normal tek port bir modem bulsam bunuda alsam ortalama 50 ytl ye mal olur. 100 ytl cepte kalır. Bu şekilde yaparak wireles modem işini görmüş olurmuyum sorunsuzca?

Bu elektirik dalgalanmalarına karşı koyabilirmi sizce ?

Cekim gücü iyi diyorsunuz evde işimi görürse bu şekilde bir bağlantı yapayım en iyisi.

Birde yukarıda arkadas aynı fiyata başka sitelerde olduğunu göstermiş. Hepsiburadadan almak için acele etmeme gerek kalmayacak sanırım. 1-2 hafta il dışında cok yoğun olacağımdan hepsiburadanın indirim süresi bitsede problem değil. Yukarıdaki sorularıma göz atarsanız sevinirim.

Modemin adaptörünü al ve eletkrikçilere gidip eşdeğer ve SMPS özellkli bir adaptör al. 20 ytl falandır. Voltaj dalalanmalarına karşı en iyi çözüm bu.

Q klavye parmaklara işkencedir. Türkçenin klavyesi F klavyedir. tıklayın

mmengi

<