Şimdi arkadaşlar farzedelim ki kablosuz bir şekilde bağlanmak istiyoruz internete...Bu ürün+orta halli bir kablolu modemi mi yoksa direk kablosuz bir modemi mi tavsiye edersiniz?Hem fiyat hem de performans açısından? Not:Şu an elimizde modem olmadığını varsayalım...
dün akşamüstünden beri süper hizli gönderi yok dikkat etmedin sanirim... bende dün akşam saatlerinde sipariş verdim hala tedarik sürecinde.tahminimce yrn ellerinde olur bana gelmesi de cuma gününü bulur...
Şimdi arkadaşlar farzedelim ki kablosuz bir şekilde bağlanmak istiyoruz internete...Bu ürün+orta halli bir kablolu modemi mi yoksa direk kablosuz bir modemi mi tavsiye edersiniz?Hem fiyat hem de performans açısından? Not:Şu an elimizde modem olmadığını varsayalım...
İndirimin bitmesine 8 gün var.Alan ve kullanan arkadaşların memnuniyetini anlamak için uygun bir süre bence.
elinde hiç modem yoksa orta halli bi kablosuz modem daha mantikli olacaktir kanımca...
dün akşamüstünden beri süper hizli gönderi yok dikkat etmedin sanirim... bende dün akşam saatlerinde sipariş verdim hala tedarik sürecinde.tahminimce yrn ellerinde olur bana gelmesi de cuma gününü bulur...
Hımmm dikkat etmemişim ben incelerken hızlı gönderi diyordu ama saatler sonra aldım gece...Aldığımda yoktu sanırım farketmedim
Daha önce denemediğim için yorum yapamıyorum ve merak ettiğim bir konu var. Bu malzemeyi kablosuz modeme kablo ile bağlayıp kullanırsak ve kablosuz modemin çekmediği bir uzaklıkta tutarsak orada kullanabilir miyiz bu aletin kablosuz özelliğini?
Daha önce denemediğim için yorum yapamıyorum ve merak ettiğim bir konu var. Bu malzemeyi kablosuz modeme kablo ile bağlayıp kullanırsak ve kablosuz modemin çekmediği bir uzaklıkta tutarsak orada kullanabilir miyiz bu aletin kablosuz özelliğini?
Evet kablosuz modeme uzun kablo çekip, daha uzak yerlerden de kablosuz bağlantı sağlayabilirsiniz.
böyle yapmak yerine o ikisini bağladığın kabloyu şu an varolan kablona eklesen ve modemini o mesafeye koysan daha mnatıklı değilmi?
Ev içinde kullanmayacağım bu sistemi. Modemi oraya koydum diyelim. Bunu yapmak için telefon kablosunu uzatmak gerekiyor (ethernet kablosu değil). Bu durumda modemin ilk bulunduğu bölgedeki çekim gücü asağı düşecek bunun için ne yapmamı önerirsin?
us robotics in de var sanırım hepsini arcadyan diye bir firma üretiyor.
ANKARA 26 Ağustosa kadar Pekin DELL Latitude CPi baya eski bir laptop var, hdd si yok, diski kasaya bağlayan aparat da yok. bu tür aparatlar standart değil ama en azından hurda dell varsa sadece bu aparatı ARIYORUM.
arakdaşlar ürünü yaklaşık 3 hafta önce aldım ben. tedarikciden ürün bekleniyor aşamasında 7 gün bekledikten sonra ürünü gönderdiler. 2 ürün almıştım bir tanesi faturada görünmesine rağmen çıkmadı. aradım konuştum onu da sonradan gönderdiler :S asıl tedarikçisine sordum oradan almak için ancak tedarikçisinde de ürün stokta yoktu. satın aldığınız ürünler gecikeiblir yani bilgi vermek istedim.
edit: az önce tekrar görüştüm tedarikçide ürün bulunmakta. gecikme olursa site ile ilgilidir muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneofeleven -- 7 Şubat 2008; 13:04:11 >
Bende aynı amaç için aldım.Sorduğum arkadaşlar olur dediler.Bakalım gelince göreceğiz.
Bende aynı amaç için aldım.Sorduğum arkadaşlar olur dediler.Bakalım gelince göreceğiz.