Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hepsiburada 25 YTL wireless Router

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Cevap: Hepsiburada 25 YTL wireless Router Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
portakal

6 Şubat 2008; 17:24:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şimdi arkadaşlar farzedelim ki kablosuz bir şekilde bağlanmak istiyoruz internete...Bu ürün+orta halli bir kablolu modemi mi yoksa direk kablosuz bir modemi mi tavsiye edersiniz?Hem fiyat hem de performans açısından?
Not:Şu an elimizde modem olmadığını varsayalım...

Ben bilmem,beyim bilir...
gokhansar

Sisteme Gözat

6 Şubat 2008; 17:25:04 

quote:

Orjinalden alıntı: cücük

Süper hızlı gönderi ama bende hala tedarik sürecinde diyor...

Bu arada şu linkte airties modeli var kasası bizim smartnet ile birebir aynı;
http://www.airties.com/index.asp?page=prdetails&id=23&dil=tr

dün akşamüstünden beri süper hizli gönderi yok dikkat etmedin sanirim... bende dün akşam saatlerinde sipariş verdim hala tedarik sürecinde.tahminimce yrn ellerinde olur bana gelmesi de cuma gününü bulur...

AMD Athlon 64 X2 4200+ EE 65W / Asus M2A-VM / Kingston Hyper-x 1X2 GB 800 MHZ DDR2 DUAL / Sapphire 2600XT 256MB DDR4 / 500GB Seagate 32MB SATA2 7200.11 NCQ + 320GB Seagate 16Mb Cache SATA2 NCQ + 160GB Samsung / ASUS TA9A1 350W / 20" Benq FP202W LCD / Technisat SKYSTAR2 2.6D / Creative Inspire™ 4.1 4400 / Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 Klavye+Mouse / Us Robotics - 9105

ACER AS5315

OTTO VON BISMARCK

6 Şubat 2008; 17:27:56 

quote:

Orjinalden alıntı: portakal

Şimdi arkadaşlar farzedelim ki kablosuz bir şekilde bağlanmak istiyoruz internete...Bu ürün+orta halli bir kablolu modemi mi yoksa direk kablosuz bir modemi mi tavsiye edersiniz?Hem fiyat hem de performans açısından?

İndirimin bitmesine 8 gün var.Alan ve kullanan arkadaşların memnuniyetini anlamak için uygun bir süre bence.

2) ACER 4315 : Intel Celeron®M 540 1.86 Ghz * 14.1" WXGA CrystalBrite LCD 1280x800 * Intel® GMA X3100 Maks. 358MB * HI-LEVEL 2 GB (1+1) DDR2-533 PC4200 RAM * 80GB WD SATA HDD
AIR TIES RT-102 * PHILIPS SNB5600 * PHILIPS 400 GB 3.5" HDD * CANON S5 IS
gokhansar

Sisteme Gözat

6 Şubat 2008; 17:28:22 

quote:

Orjinalden alıntı: portakal

elinde hiç modem yoksa orta halli bi kablosuz modem daha mantikli olacaktir kanımca...

AMD Athlon 64 X2 4200+ EE 65W / Asus M2A-VM / Kingston Hyper-x 1X2 GB 800 MHZ DDR2 DUAL / Sapphire 2600XT 256MB DDR4 / 500GB Seagate 32MB SATA2 7200.11 NCQ + 320GB Seagate 16Mb Cache SATA2 NCQ + 160GB Samsung / ASUS TA9A1 350W / 20" Benq FP202W LCD / Technisat SKYSTAR2 2.6D / Creative Inspire™ 4.1 4400 / Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 Klavye+Mouse / Us Robotics - 9105

ACER AS5315

cücük

6 Şubat 2008; 18:12:03 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhansar

quote:

Süper hızlı gönderi ama bende hala tedarik sürecinde diyor...

dün akşamüstünden beri süper hizli gönderi yok dikkat etmedin sanirim... bende dün akşam saatlerinde sipariş verdim hala tedarik sürecinde.tahminimce yrn ellerinde olur bana gelmesi de cuma gününü bulur...

Hımmm dikkat etmemişim ben incelerken hızlı gönderi diyordu ama saatler sonra aldım gece...Aldığımda yoktu sanırım farketmedim

VoodooRush

6 Şubat 2008; 18:51:12 

Daha önce denemediğim için yorum yapamıyorum ve merak ettiğim bir konu var. Bu malzemeyi kablosuz modeme kablo ile bağlayıp kullanırsak ve kablosuz modemin çekmediği bir uzaklıkta tutarsak orada kullanabilir miyiz bu aletin kablosuz özelliğini?

Raikyuu 2.o TDi

nevz@t

6 Şubat 2008; 19:07:10 

böyle yapmak yerine o ikisini bağladığın kabloyu şu an varolan kablona eklesen ve modemini o mesafeye koysan daha mnatıklı değilmi?

eski nick = nevzatplt
kalpakci

Sisteme Gözat

6 Şubat 2008; 19:51:23 

quote:

Orjinalden alıntı: VoodooRush

Daha önce denemediğim için yorum yapamıyorum ve merak ettiğim bir konu var. Bu malzemeyi kablosuz modeme kablo ile bağlayıp kullanırsak ve kablosuz modemin çekmediği bir uzaklıkta tutarsak orada kullanabilir miyiz bu aletin kablosuz özelliğini?

Evet kablosuz modeme uzun kablo çekip, daha uzak yerlerden de kablosuz bağlantı sağlayabilirsiniz.
VoodooRush

6 Şubat 2008; 23:10:02 

quote:

Orjinalden alıntı: nevz@t

böyle yapmak yerine o ikisini bağladığın kabloyu şu an varolan kablona eklesen ve modemini o mesafeye koysan daha mnatıklı değilmi?

Ev içinde kullanmayacağım bu sistemi. Modemi oraya koydum diyelim. Bunu yapmak için telefon kablosunu uzatmak gerekiyor (ethernet kablosu değil). Bu durumda modemin ilk bulunduğu bölgedeki çekim gücü asağı düşecek bunun için ne yapmamı önerirsin?

Raikyuu 2.o TDi

kAr_gA

6 Şubat 2008; 23:14:03 

quote:

us robotics in de var sanırım hepsini arcadyan diye bir firma üretiyor.

ANKARA 26 Ağustosa kadar Pekin
DELL Latitude CPi baya eski bir laptop var, hdd si yok, diski kasaya bağlayan aparat da yok. bu tür aparatlar standart değil ama en azından hurda dell varsa sadece bu aparatı ARIYORUM.
cücük

6 Şubat 2008; 23:48:38 

quote:

Orjinalden alıntı: kAr_gA

quote:

us robotics in de var sanırım hepsini arcadyan diye bir firma üretiyor.

Evet sonradan nette gezerken onuda gördüm, usroboticsinde var.

oneofeleven

7 Şubat 2008; 1:49:53 

arakdaşlar ürünü yaklaşık 3 hafta önce aldım ben. tedarikciden ürün bekleniyor aşamasında 7 gün bekledikten sonra ürünü gönderdiler. 2 ürün almıştım bir tanesi faturada görünmesine rağmen çıkmadı. aradım konuştum onu da sonradan gönderdiler :S asıl tedarikçisine sordum oradan almak için ancak tedarikçisinde de ürün stokta yoktu. satın aldığınız ürünler gecikeiblir yani bilgi vermek istedim.

edit: az önce tekrar görüştüm tedarikçide ürün bulunmakta. gecikme olursa site ile ilgilidir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneofeleven -- 7 Şubat 2008; 13:04:11 >

gurbuz

7 Şubat 2008; 8:59:35 

quote:

Orjinalden alıntı: egegokhn

sizce bunu alıp çevredeki kablosuz yayınları yakalayabilirmiyiz.??*

Hiç sanmıyorum...Cihazın "AP client" modunda çalışmayı desteklemesi lazım ki bu cihazıda öyle bir mod olduğunu sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 7 Şubat 2008; 8:59:38 >
Mr.Blof

7 Şubat 2008; 9:57:46 

Ürün hala tedarik sürecinde.Bu nasıl stok fazlasıymış anlayamadım?

Mr.Blof

7 Şubat 2008; 10:00:54 

quote:

Bende aynı amaç için aldım.Sorduğum arkadaşlar olur dediler.Bakalım gelince göreceğiz.

iyigun

7 Şubat 2008; 11:17:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Bende aynı amaç için aldım.Sorduğum arkadaşlar olur dediler.Bakalım gelince göreceğiz.

Olur tabi,
access point o demek, erişim noktası.

M.iyigün....
.............
DH Webmaster Grubu

Katılmak İçin Tıkla...
ressam0768

7 Şubat 2008; 11:26:08