Şimdi Ara

===> Nokia 3120 Classic <===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
2
Favori
103.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia'nın Classic eki getirdiği yeni kurbanlarından 1i...

===> Nokia 3120 Classic <===

http://europe.nokia.com/3120classic

Cihasın 2mp kamerası, 3G'si, 320*240 piksel 2" 16M renkli ekranı, Mp3 Çalar ve Radyosu, Bluetooth 2.0'ı, 24MB Dahili hafısası, Uçuş modu ve BL-4U 1000 mAh pili bulunmakta.

DETAYLI NOKIA 3120 CLASSIC İNCELEMESİ by mrtbrc6378

Evet arkadaşlar,yepyeni bir incelemeyle daha sizlerle beraberim.Bu seferki ürünümüz Nokia 3120 Classic.

Öncelikle,telefon,Turkcell kampanyasıyla 299 TL'ye satılıyor.Kampanyalı almanız durumunda;
    150 kontör yüklediğinizde bir hafta geçerli olmak suretiyle Turkcell içi 1000 kontör[296 Dakikaya tekabül ediyor],
    1 Aylık[20 Saat]Mobil TV ve
    1 Aylık 100 MB internet paketi veriyor.

Temel bilgiler;
    13 milimetre kalınlığa sahip düz/bar tipli telefonumuzda 2 Megapiksel flaşlı kamera var.640x480 @15 FPS'de video çekiyor.
    2,5 milimetrelik kulaklıkları destekliyor.Üzülmeyin,bir dönüştürücü yardımıyla normal kulaklıklarınızı da takabilirsiniz.
    Telefonun yanında gelen batarya 1000 mAh.
    Telefonun hafızası 24 MB,ek olarak MicroSD kart ile artırılabiliyor.[Sanırım telefon hafızası yüksek olduğu için(Nokia'ya göre)hafıza kartı verilmiyor)
    Telefonun işletim sistemi ise S40 v5 serisi.

Kutu&Kutu İçeriği;
    Kutu çok küçük.Nokia'nın en çok tutulan modellerinden biri olan 6300'dan daha özellikli olmasına rağmen 6300'a nazaran daha küçük bir kutu hazırlamasını Nokia'ya yakıştıramadım.Kutunun içinden;
    Kullanma Klavuzu,
    Şarj Aleti,
    Mono kulaklık ve
    BL-4U batarya çıkıyor.
    Bu arada Nokia'nın bu telefona mono kulaklık koymasına anlam veremedim.

Telefon;
    Telefonun gayet şık bir dizaynı var.Bildiğim kadarıyla dört renk seçeneğine sahip.Düz siyah,mor,kırmızı ve kenarları metalik siyah.
    Kamerası ise gayet güzel fotoğraflar çekebiliyor.Video biraz karıncalı olsa da eminim Nokia bunları düzeltecektir ileriki yazılımlarda.

Ekran&Tuşlar;
    Ekran,240x320 çözünürlükte,16 milyon renk desteği veriyor.Gayet canlı renklere sahip.Tuşlar ise gayet rahat.Mesajkolik arkadaşlara birebir diyebilirim.

Ses&Müzik;
    Telefondan çıkan sesi ben beğendim.Ekolayzır ile de seslere yön verebilmemiz mümkün.Radyo kalitesi ise bence iyi.Otomatik frekans ayarlama özelliği de var.

İnternet;
    Telefonun kendi browserı iyi fakat tabii ki de en iyisi değil.Opera Mini vb. tarayıcılar kullanırsanız asıl tadını alırsınız.

Temalar;
    S40 serisi,aynı Symbian'da da olduğu gibi gayet kişiselleştirilebilir temalara sahip.Telefonun yanında 3-4 tane tema geliyorken,telefonu Turkcell'den alanlara ek bir tema da Turkcell'den geliyor.

3G:
    Bildiğimiz gibi telefon 3G'yi(UMTS)destekliyor.İnterneti denemedim fakat MobilTV ve Görüntülü Görüşme özelliklerini denedim.
    Mobil TV gayet iyi oynuyor,herhangi bir kopmaya rastlamadım.
    Beş kişiyle görüntülü görüşme yaptım;ikisinde sorun yaşadım.Sorun ise benim görüntümün gitmeyişi idi.
    Muhtemelen şebeke farklılığından(UMTS-HSDPA)kaynaklanıyordur.Çünkü diğer üçünde görüntüler sorunsuz iletildi.

Yazılımlar&Oyunlar;
    S40 serisine pek uygulama yazılmasa da telefonun yanında gelen uygulamalar gayet başarılı.
    Oyunlarda pek çok güzel oyun bulunuyor.Sudoku'sundan tavlasına,tavladan yarışına vs. güzel oyunlar var.
    Müzikler de videolar da ortak oynatıcıda açılıyor.Mobil TV özelliği de öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 10 Ocak 2010; 0:32:53 >

• Özellikler hiç fena değilmiş.
  • telefonun gorunusu hosuma gıttı yaww
  • guzel tel
  • abi gözünü seviyim üstatsın ama bu nasıl giriş seviyesi 16m renk ekran. 2mp kamera. 1000mah pil. bu girişse altındakiler ne. gel anlaşalım orta sınıf de.
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Giriş seviyesi olduğu için yankı uyandırmamış ama Nokia cihası tanıtmış bile.

• bide unutmuşum 3g var ha 3g ye girişi kabul edebiliriz.
  • 150 Euro'dan satışa sunulcak.

Neredeyse standartlaşmaya başladı bu ösellikler ama yine de haklısınıs aslında...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah. hadimi aştıysam kusruma bakma
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

150 Euro'dan satışa sunulcak.

Neredeyse standartlaşmaya başladı bu ösellikler ama yine de haklısınıs aslında...

• Çok hoş bi görünümü var

Siemens telefonlara benzemiş sanki
  • @waffenss: yok yahu est.

@Can !: Rengi güselmiş cidden, ilgi çeker baya.
  • siemens telefonlara hoş diyen başka varmı. yoksa ben çokmu zevksizim bence hoş deiller.
    quote:

Orjinalden alıntı: Can !

Çok hoş bi görünümü var

• Özellikleri güzelmiş ama şimdide nokia da classic furyası başladı bakalım hayırlı olsun
  • BEnce teefon 6120 classic değişik bi modeli ön kamerası aynı yerde vs vs özellikler dese 240x120 sanırım 6120 c 16 m ekran özelliği nokia classic serisini tutturmaya çalışıyor ya hadi bakalım...
  • Özellikleri iyi.Fiyatı da uygun gibi.Tercih edilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: waffenss

siemens telefonlara hoş diyen başka varmı. yoksa ben çokmu zevksizim bence hoş deiller.
    quote:

Orjinalden alıntı: Can !

Çok hoş bi görünümü var

Artik tel cikarmadiklari icin yani eskisi gibi degil haliyle hos tarafida kalmadi ama ben hala sl91 ile yarisacak bir tel goremedim ne yazikki TR ye gelmedi o ayri.

Bu tel orta sinif sanirim cunku butun ozellikleri var sadece wifi si yok oda olsaymis tam super olacakmis fiyati kdv dahil 300ytl yi gecmez ise ciddi bir satis basarisi yakalar kanimca birde bu yeni telin SAR orani nedir bu konuda bir bilgi varmi acaba?

• Telefonun tasarımı ve içerdiği teknik özellikler iyi görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Özellikleri güzelmiş ama şimdide nokia da classic furyası başladı bakalım hayırlı olsun

Mesajın en başında dedim ya saten, Classik ekli kurbanlardan 1i
  • Cihaz 2008′in ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek ve farklı renklerde raflarda yerini alacak.
    Fiyat: yaklaşık 260 Dolar (yurtdışı fiyatı).(alıntı)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.