arkadaşlar 2 haftadır oyuna giremiyorum lütfen yardım edin aynen böyle yazıor YOU HAVE TO İNSTALL THE FULL VERSİON MOVE TO OFFİCİAL WEBSİTE TO DOWLOAD THE FULL VERSİON? lütfen yardım NOT:modlar lütfen kitlemeyin konuyu 2 haftadır oynayamıorum
herkese teşekkürler tekrar yüklesem geçer dediniz yha cd sini buldum olurmu ama taa 2 yıl önceki cd si (walla bu son sorum)
Sende legend 1 war galiba eğer 2 ise ilktenwww.silkroadonline.net e gir onu küçük simgeye çek yeniden yükle
quote:Orjinalden alıntı: _SouL_ Bende böyle bir hata Ystiyorum 2 yyL oynamak Ystemeiorum oo kanka ayıpsın sen ip adresini bana söyle ne sro oynarsın nede başka oyun
quote:Orjinalden alıntı: M£L!H quote:Orjinalden alıntı: _SouL_ Bende böyle bir hata Ystiyorum 2 yyL oynamak Ystemeiorum oo kanka ayıpsın sen ip adresini bana söyle ne sro oynarsın nede başka oyun Olur kanka cidden
quote:Orjinalden alıntı: _SouL_ quote:Orjinalden alıntı: M£L!H quote:Orjinalden alıntı: _SouL_ Bende böyle bir hata Ystiyorum 2 yyL oynamak Ystemeiorum oo kanka ayıpsın sen ip adresini bana söyle ne sro oynarsın nede başka oyun Olur kanka cidden Ver sen DH ye koy ipni ya da özelden
quote:Orjinalden alıntı: M£L!H quote:Orjinalden alıntı: _SouL_ quote:Orjinalden alıntı: M£L!H quote:Orjinalden alıntı: _SouL_ Bende böyle bir hata Ystiyorum 2 yyL oynamak Ystemeiorum oo kanka ayıpsın sen ip adresini bana söyle ne sro oynarsın nede başka oyun Olur kanka cidden Ver sen DH ye koy ipni ya da özelden aNtaLyaya geLirim :D anLadın sen onu