Şimdi Ara

_____SAMSUNG G810 -- ANA BAŞLIK (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.256
Cevap
5
Favori
205.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: by_84

bu telefonun satışı az olacak galiba kimse ilgilenmiyor bu telefonla

foto kalitessinin yetersiz ve beklenilen ihtiyaçları tam karşılamaması ilgiyi bencede düşürdü

herkesin aklı şimdi i 8510 da

EVET HERKESİN AKLI İ8510 DA
  • İyi ancak o telin fiyatı enaz 300-400 lira fazla olur, bence fiyatına göre g810 iyi özelliklere sahip yabana atılmayacak bir cihaz. Ancak heniz tam piyasaya dağılmadığı için fazla kullanıcısı yok İlerleyen günlerde bu başlık çok daha canlı olacak kanaatindeyim

Orjinalden alıntı: sariyeron

İyi ancak o telin fiyatı enaz 300-400 lira fazla olur, bence fiyatına göre g810 iyi özelliklere sahip yabana atılmayacak bir cihaz. Ancak heniz tam piyasaya dağılmadığı için fazla kullanıcısı yok İlerleyen günlerde bu başlık çok daha canlı olacak kanaatindeyim

evet biraz haklısın dostum
  • Bu forumdam birilerinin inceleyip te yorum yapmasını çok merak ettiğim modeller den biri. Lakin kimsenin almaya niyeti yok gibi. Benim niyetim vardı ama samsun i8510'u duyurunca ben de cayanlardanım.
    Asus Strix x470, AMD Ryzen 2700x, Corsair DDR4 3200 mhz,Aidata256 gb WD 500 gb c.b., 2x wd 2TB c.g., wd 1 tb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, Thermaltake View 31 TG RGB, MSİ Optix MPG27CQ, MSİ RTX 2070,
  • En azından innov8'in çıkmasını bekleyip fiyatını görmek lazım. Çok pahalı çıkarsa g810'u tercih ederim...

✔ LG v20
  • i8510 çıkması bana göre ekim ortasını bulur çünkü daha telpanın gelecekler listesinde bile yok o listeye girdikten sonra anca 1 ay sora piyasada bulabiliriz galiba çünkü daha g810 piyasaya çıkalı 1 hafta oldu ama hala bazı yerlerde bulunmakta zorluk çekiliyor
  • g800 den sonra çok düşündüler sanırım, bizim ülkemiz avrupa gibi değil bu konularda her ne kadar ilgi olsada ilginin boyutu çok önemli bu tip tellere gelecek talep önemli, bu forumlarda talep çok görünsede piyasa farklı olabiliyor, bu modelide belli sayıda getirmişlerdir tahminen talebe göre 2. parti gelir yada gelmez, artı bu tip tellerin alıcı kitlesi genelde daha fazla araştırmacı oluyor potansiyeli olmayan yada gerekli potansiyeli yakalamayacak telleri getirmek çokda mantıklı olmasa gerek markalara göre,yani göründüğü gibi aslında çokda kolay değil sanırım bu işler, tabi bu benim fikrim...

i8510 çıkması bana göre ekim ortasını bulur çünkü daha telpanın gelecekler listesinde bile yok o listeye girdikten sonra anca 1 ay sora piyasada bulabiliriz galiba çünkü daha g810 piyasaya çıkalı 1 hafta oldu ama hala bazı yerlerde bulunmakta zorluk çekiliyor
    Asus Strix x470, AMD Ryzen 2700x, Corsair DDR4 3200 mhz,Aidata256 gb WD 500 gb c.b., 2x wd 2TB c.g., wd 1 tb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, Thermaltake View 31 TG RGB, MSİ Optix MPG27CQ, MSİ RTX 2070,
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Evet bende eylül gibi okudum. İyi bir fiyat olursa piyasaya düşmesini beklemem direk internetten ilk alanlardan olurum.

o zaman senin incelemelerini yorumlarını bekleriz anında
    saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...
    A2(K850i) deposu
    http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

arkadaşlar SE bölümünde sordum birde burda sorayım. sizce bu iki model arasından hangisi tercih edilir? yani siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? SE K850i yada samsung G810

BENCE SAMSUNG İ8510 U BEKLE
    fatall amd 1700+{1466Mhz def}(170*13,5=2300Mhz 1,50 V stabil[tr oc şampiyon II.si 2808Mhz])cpu+nb water blok ea
    cpu 20Cº system 20Cº Hdd 20Cº NF7-s v2,0 bios mod merlin d27 Twinmos 2*512mb BH-5 {2,5-3-3-3} 2,9V {Asus 9550 ge/td 250-200stock =oc=500/540} Jaguar B51 5+1 50w_sub_25W*5sat total 190w rms kartal wrc(1-60_2-100_3-140_4-180 stabil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

arkadaşlar SE bölümünde sordum birde burda sorayım. sizce bu iki model arasından hangisi tercih edilir? yani siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? SE K850i yada samsung G810

Video performansı önemli olduğu için ayrıca wireless'ı çok kullandığım için g810'u tercih ederdim. Ancak fotoğraf performansının k850 kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum...

Orjinalden alıntı: FaTaLL

aldım deniyorum

Hocam detaylı bir inceleme yaparsan minnettar oluruz. En çok aklımı kurcalayan telefon.

aldım deniyorum

arkadaşım ilk izlenimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim foto kalitesi nasıl en çok merak ettiğim şey bende almayı düşünüyorum

quote:

aldım deniyorum

arkadaşım ilk izlenimlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim foto kalitesi nasıl en çok merak ettiğim şey bende almayı düşünüyorum

evet aynen bende foto kalitesine göre bu telefonu alıp almamaya karar vericem. FaTaLL foto örnekleri de koyarsan çok makbule geçecek. iç mekan dış mekan flaslı çekim macro çekim... bide örnek video koyarsan çok iyi olur arkadaşım bekliyoruz.
  • gps çalıştıramadım tuşlar geniş parmaklılar için ideal navi tuşu o kadarda kullanışlı degil bazen orta tuş karışabiliyor herşeyiyle menüsü tam bir nokia fotoları yarın deneyecegim pazartesi koyarım gündüz çekimleri güzel iso ayarı 800 e kadar çıkıyor foto özellikleri çok iyi 3x zoom gündüz iş yapıyor video çekimi hoşuma gitmedi dışarı verilel ses çokda abartı degil sadece normal diyelim foto kameranın kapagı güzel toz toprak korur.kibar hoş duruşu güzel öndeki kamerayıda çalıştırmadım daha önce e65 kullanımştım wireless bu kadar zor degildi çat diye girilebiliyordu bunda wireless çokda bazit baglanamıyor çok fazla kısayol var o yönden iyi eroyondan altım 12*70=850ytl navi 1gb hafıza hediye yazıyordu navi yok hafıza kartında ve tel hafızasındada çıkmadı bit türlü gps baglantısı kurulamıyor koordinatları bulamadı yani.bluetooth gayet hızlı tel açıkken hafıza kartı çıkartıp takılabilyor radyo kulaklık takmadan çalışmıyor.belirttigim gibi foto makinası özelliigi kuvvetli bir dolu ayarı var .bu telden önce 6600 kullanıyordum hiçde farklı gelmedi 1e bir aynı menüler
    cpu 20Cº system 20Cº Hdd 20Cº NF7-s v2,0 bios mod merlin d27 Twinmos 2*512mb BH-5 {2,5-3-3-3} 2,9V {Asus 9550 ge/td 250-200stock =oc=500/540} Jaguar B51 5+1 50w_sub_25W*5sat total 190w rms kartal wrc(1-60_2-100_3-140_4-180 stabil)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.