Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: _____yepyeni::: N95 KILLER:: G810 (inceleme içerde !)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: _____yepyeni::: N95 KILLER:: G810 (inceleme içerde !) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aliass

12 Mayıs 2008; 21:13:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar her telefonda olduğu gibi samsungda da iso ayarları var iso ayarlarını yükselttiğin zaman aynı nokia gibi çekiyor hatta nokia dan daha güzel çekiyor.nokianın fabrika çıkışında kamera ayarlarında iso ayarı yüksek olarak kayıtlı ama samsungda öyle değil.ilk önce çekeceğin resme bakıyorsun hoşuna giderse çekiyorsun gitmezse iso ayarını yükseltiyorsun daha canlı daha güzel çekiyor.nokia nın yaptığı direk göz boyama.ama samsungun öyle bir niyeti yok.ilk önce resim soluk çıkıyor sen kafana göre iso yu yükseltiyorsun kameranın netliğini güzelliğini ayarlıyorsun.öyle her gördüğünüz resme inanmayın lütfen ya ilk önce bi bakın araştırın ondan sonra bir şey hakkında yorum yapın
quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Samsung G810 ile N82'den 2 foto kıyası. G810 katletmiş fotoları ...

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 23:13:41 

@aliass,
Ben 2 defa Samsung kullandım, bilirim iç mekânlarda nasıl çektiğini. Kamera yavaşlar, nesneyi yakalamak ölüm olur.
Ben her türlü cihazı kullandım.

Verdiğim örnekler, dünyanın en büyük inceleme sitelerinden olan mobile-review sitesinin örnekleridir.
Yoksa ben her gördüğüm fotoya bakıp eklemem.

Hadi G810 çıkmamış. Belki konuşmak için erken. Belki de bu fotolar ayarsız.

5mpx'li ve xenon flaşlı diğer G800 nasıl peki ?
Fotoda tam bir rezalet. G600 çok daha iyi çekiyor. Bırak G600'ü, AutoFocus özelliği bulunmayan N70 bile daha iyi çeker eminim.
G800 faciasından sonra G810 böyle çekerse şaşırmam

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
TuRaN.z

13 Mayıs 2008; 0:12:48 

farklı modlarda fotoğraf çekimi anlamında nokia n82 modelinin şu an için sadece Samsungun u900 soul modeli ile kıyaslanabileceğini düşünüyorum, ayrıca bu karşılaştırmadaki inanılmaz kalite farkını rağmen bu önemli sitenin bunları kıyaslamaya değer görmesini manasız buluyorum, eski bir samsung modeli bile bundan daha kaliteli sonuçlar elde edebiliyorken, g810 un piyasa sürümlerinin bu kadarda başarısız olacağını düşünmek pekte doğru olmasa gerek, n82 den iyi çekimler elde edilemeyebilir o ayrı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 13 Mayıs 2008; 0:22:47 >

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

TuRaN.z

13 Mayıs 2008; 0:33:27 

Artı olarak, Revolver hocam senden ricam, senin bir şekilde imkanın olabileceğini düşünüyorum. ben bu u900 modelini biraz inceledim hem kamera ayarları hemde foto kalitesi anlamında bana oldukça başarılı geldi, eğer mümkünse bu u900 ile n82 nin foto anlamında küçükte olsa bir karşılaştırmasını yapabilirmisin, sadece u900 örnekleri değil ...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 13:56:57 

U900 elime geçerse elbette olabilir TuRaN.z

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
aliass

19 Mayıs 2008; 14:28:20 

g810 ne zaman çıkacak yaw deli etti bu telefon beni.samung çok yavaş ya.çindeki deprem yüzündenmi g810 gelmedi hala?samsungcular enkaz kaldırmayamı gittiler yaw?

levis_mk

19 Mayıs 2008; 19:34:49 

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar her telefonda olduğu gibi samsungda da iso ayarları var iso ayarlarını yükselttiğin zaman aynı nokia gibi çekiyor hatta nokia dan daha güzel çekiyor.nokianın fabrika çıkışında kamera ayarlarında iso ayarı yüksek olarak kayıtlı ama samsungda öyle değil.ilk önce çekeceğin resme bakıyorsun hoşuna giderse çekiyorsun gitmezse iso ayarını yükseltiyorsun daha canlı daha güzel çekiyor.nokia nın yaptığı direk göz boyama.ama samsungun öyle bir niyeti yok.ilk önce resim soluk çıkıyor sen kafana göre iso yu yükseltiyorsun kameranın netliğini güzelliğini ayarlıyorsun.öyle her gördüğünüz resme inanmayın lütfen ya ilk önce bi bakın araştırın ondan sonra bir şey hakkında yorum yapın
quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Samsung G810 ile N82'den 2 foto kıyası. G810 katletmiş fotoları ...

buna ne derler arkadslar biliyor musunuz?BU YALAN BUYUK YALAN,FIL,I YUTMUS BIR YILAN!!!!......bu kadar da fark olur mu arkadaslar?bu resim ,degil megapiksel sanki vga kamerayla cekilmis.her konulan resime inanmayin beyler,burada kesin olarak samsung,u karalamak istemisler.....

aliass

19 Mayıs 2008; 21:00:01 

@levis_mk
sanırım g810 nun 3g kamerası ile çekilmiş bir resim koymuşlar g810 için.

join

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 21:01:09 

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

@levis_mk
sanırım g810 nun 3g kamerası ile çekilmiş bir resim koymuşlar g810 için.

İlginç bir yaklaşım

aliass

19 Mayıs 2008; 21:21:28 

@join
bence gerçekten öyle yapmışlar.nokia nın normal kamerası ile foto çekmişler samsung g810 nun ise 3g kamerası ile çekmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 2 Haziran 2008; 2:31:34 >

aliass

2 Haziran 2008; 2:38:51 

ya bu telefon türkiyeye ne zaman gircek?samsung vallah kafayı yedi.niye çok ağır işliyor bu telefonu pazarlama işi?
bu konuda bilgisi olan varmı bu telefon ne zaman telefoncularda olacak???

basrimutaf

2 Haziran 2008; 3:16:36 

çok ama çok beyendim bu telefonu. bu arada üstte verilen resimler bariz iğrenç. böle bir telefonun bu fotoyu çekeceğinede inanmıyorum. en yakın zamanda el,mize geçtiğinde buradan paylaşırız resimlerimizi zaten..

tamer_kajmeran

2 Haziran 2008; 11:36:40 

bendeki d900 bile daha ii çekio yalan olduğu burdan belli o resimlerin