arkadaşlar her telefonda olduğu gibi samsungda da iso ayarları var iso ayarlarını yükselttiğin zaman aynı nokia gibi çekiyor hatta nokia dan daha güzel çekiyor.nokianın fabrika çıkışında kamera ayarlarında iso ayarı yüksek olarak kayıtlı ama samsungda öyle değil.ilk önce çekeceğin resme bakıyorsun hoşuna giderse çekiyorsun gitmezse iso ayarını yükseltiyorsun daha canlı daha güzel çekiyor.nokia nın yaptığı direk göz boyama.ama samsungun öyle bir niyeti yok.ilk önce resim soluk çıkıyor sen kafana göre iso yu yükseltiyorsun kameranın netliğini güzelliğini ayarlıyorsun.öyle her gördüğünüz resme inanmayın lütfen ya ilk önce bi bakın araştırın ondan sonra bir şey hakkında yorum yapın
@aliass, Ben 2 defa Samsung kullandım, bilirim iç mekânlarda nasıl çektiğini. Kamera yavaşlar, nesneyi yakalamak ölüm olur. Ben her türlü cihazı kullandım.
Verdiğim örnekler, dünyanın en büyük inceleme sitelerinden olan mobile-review sitesinin örnekleridir. Yoksa ben her gördüğüm fotoya bakıp eklemem.
Hadi G810 çıkmamış. Belki konuşmak için erken. Belki de bu fotolar ayarsız.
5mpx'li ve xenon flaşlı diğer G800 nasıl peki ? Fotoda tam bir rezalet. G600 çok daha iyi çekiyor. Bırak G600'ü, AutoFocus özelliği bulunmayan N70 bile daha iyi çeker eminim. G800 faciasından sonra G810 böyle çekerse şaşırmam
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
farklı modlarda fotoğraf çekimi anlamında nokia n82 modelinin şu an için sadece Samsungun u900 soul modeli ile kıyaslanabileceğini düşünüyorum, ayrıca bu karşılaştırmadaki inanılmaz kalite farkını rağmen bu önemli sitenin bunları kıyaslamaya değer görmesini manasız buluyorum, eski bir samsung modeli bile bundan daha kaliteli sonuçlar elde edebiliyorken, g810 un piyasa sürümlerinin bu kadarda başarısız olacağını düşünmek pekte doğru olmasa gerek, n82 den iyi çekimler elde edilemeyebilir o ayrı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 13 Mayıs 2008; 0:22:47 >
Artı olarak, Revolver hocam senden ricam, senin bir şekilde imkanın olabileceğini düşünüyorum. ben bu u900 modelini biraz inceledim hem kamera ayarları hemde foto kalitesi anlamında bana oldukça başarılı geldi, eğer mümkünse bu u900 ile n82 nin foto anlamında küçükte olsa bir karşılaştırmasını yapabilirmisin, sadece u900 örnekleri değil ...
g810 ne zaman çıkacak yaw deli etti bu telefon beni.samung çok yavaş ya.çindeki deprem yüzündenmi g810 gelmedi hala?samsungcular enkaz kaldırmayamı gittiler yaw?
arkadaşlar her telefonda olduğu gibi samsungda da iso ayarları var iso ayarlarını yükselttiğin zaman aynı nokia gibi çekiyor hatta nokia dan daha güzel çekiyor.nokianın fabrika çıkışında kamera ayarlarında iso ayarı yüksek olarak kayıtlı ama samsungda öyle değil.ilk önce çekeceğin resme bakıyorsun hoşuna giderse çekiyorsun gitmezse iso ayarını yükseltiyorsun daha canlı daha güzel çekiyor.nokia nın yaptığı direk göz boyama.ama samsungun öyle bir niyeti yok.ilk önce resim soluk çıkıyor sen kafana göre iso yu yükseltiyorsun kameranın netliğini güzelliğini ayarlıyorsun.öyle her gördüğünüz resme inanmayın lütfen ya ilk önce bi bakın araştırın ondan sonra bir şey hakkında yorum yapın
buna ne derler arkadslar biliyor musunuz?BU YALAN BUYUK YALAN,FIL,I YUTMUS BIR YILAN!!!!......bu kadar da fark olur mu arkadaslar?bu resim ,degil megapiksel sanki vga kamerayla cekilmis.her konulan resime inanmayin beyler,burada kesin olarak samsung,u karalamak istemisler.....
ya bu telefon türkiyeye ne zaman gircek?samsung vallah kafayı yedi.niye çok ağır işliyor bu telefonu pazarlama işi? bu konuda bilgisi olan varmı bu telefon ne zaman telefoncularda olacak???
çok ama çok beyendim bu telefonu. bu arada üstte verilen resimler bariz iğrenç. böle bir telefonun bu fotoyu çekeceğinede inanmıyorum. en yakın zamanda el,mize geçtiğinde buradan paylaşırız resimlerimizi zaten..