telefon güzel gerçekten 580 euro dan çıkmasa iyi olurdu bu fiyatın kdv%18 verigisi ve garanti firmalarınında eklentisi üzerine 1000 ytl garantisiz fiyatı 1500 olabilir türkiyedeki satış fiyatı,ama inşallah yanlış biliyorumdur.çünkü bu kadar paraya değmeyen telefonlar var n95 8gb gibi türkiye döviz kuru düzelse ahhhh ahhhhh
Orjinalden alıntı: c.alkan
N95'e rakip olabilir.. ama N95 8GB'a asla
Millet çift hoparlör kalitesini yaşıyor bu samsung hala tek hoparlörde duruyor. Samsung akıllanmayacak. Bir zamanlar da telefonları melodi ve titreşimin aynı anda aktif olması eksikti. Şimdide çift hoparlör eksik. i450 de tutumuşlar hoparlörü içeriye gizlemişler çağrı geldiği zaman ses aşırı derecede kısık ancak kızağı çekince ses yükseliyor. Sanırım kızak açık şekilde cep telefonunu cebimize koyacağız. Anormalik saçmalıklar her zaman samsungta. Bu sebepten samsung tercih etmiyorum. Nokia'dan kurtulup samsung symbianlı modellerine geçelim diyoruz hoparlör mono ve aşırı kalitesiz ses veriyor. Samsung sana koca bir (sonsuz ban yetmez)
ya gecen sayfa da ne kadar ümitli oldugumu yazmıstım bu telden amaaaa Evet koca bir ama war cunku bu sitede karsılastırmalı bi review war sizden istedigim en son resme bakıp n82 ile aradaki farkı görmeniz o kadar ii dizaynı oldugunu savundum durdum buyuklugune ragmenn ama o resim de olay koptu bende
Sanırım telefon yakında çıkıyor. Bu forumdan birileri alıp inceler elbette, yabancı sitelerin incelemeleri bazen taraflı olabiliyor. En iyisi son kullanıcının yaptığı incelemedir. Hala umutla fiyatının uygun olmasını bekliyorum.
g810 da xgenon flash yok.çekim kalitesi güzel,uygun bir fiyat ile çıkmaz bence ilk çıkan herzaman pahalıdır,1000 ytl nin üstünde çıkacak bence,n95 8gb hale rüyalarımda rüyalar tersine çıkarmış ben inanmıyorum ama inat ya ben istediğim bir şeyi rüyamda görürsem kesinlikle olmuyor,her neyse,
n96 inşallah tutulur da n95 8gb düşer çok düşsün aşırı düşsün belki ozaman alabilirim
özellikler arttıkça telefonda bir genişleme olması normaldir,eskiden alo demek için alınan telefonlar gibi değil örneğin;n95 8gb ve n95 n93 gibi.....bunlarda takoz sınıfında ama beğenene göre değişir.
Nokia N82 Black + 2gb microSD + Sennheiser CX300 Black
Bence o kadar da büyük değil. Şeklide güzel, işte vaad ettiği özellikler sunma performansı ve hayla uygun bir fiyat ile çıkması umuduyla bekliyorum. Bana göre N95 den güzel ama kesinlikle N95 8 Gb den ii değil. Ona yakın bir fiyata çıkarsa hiç mantıklı bir seçim olmaz kanımca.
evet xenon flash özelliğini görememişim,kullanılmış,ozaman bu telefonu uygun fiyatta bekleyenler için umarım hayal kırıklığı olmaz. ve n95 8gb fiyatlarında çıkmaz,