Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: _____yepyeni::: N95 KILLER:: G810 (inceleme içerde !)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: _____yepyeni::: N95 KILLER:: G810 (inceleme içerde !) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
__RasHeeD__

22 Şubat 2008; 4:37:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

g 800 den sonra g 810 da rakip olmak istediği n95 ile çoğu yönden benzeşme gözlemledim menü içeriği seçenekler gibi konularda n95 i kopyalamış diyebiliriz yani bir alt modeli ile alakası yok g 810 un ah samsung ah

join

22 Şubat 2008; 7:16:20 

Evet b aya bir taklit etmiş. Ama gerçekten daha oturaklı duruyor, uygun bir fiyata çıkarsa ve yapılacak incelemeler ile kamera kalitesi memnun ederse kesinlikle alırım.

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 11:07:17 

quote:

Orjinalden alıntı: __RasHeeD__

g 800 den sonra g 810 da rakip olmak istediği n95 ile çoğu yönden benzeşme gözlemledim menü içeriği seçenekler gibi konularda n95 i kopyalamış diyebiliriz yani bir alt modeli ile alakası yok g 810 un ah samsung ah

Zaten S60 ve Symbian kullanıyor cihaz.

··¤(`×[¤ Everything by Reis-i Eagles™ ¤]×´)¤··
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Matrax - ZKC | Yiyemeyeceğin Muzu Soyma | Kota mağduru; 1 Temmuzu bekleyin...
join

22 Şubat 2008; 14:05:53 

Ya ben gitgide bu telefona hayran kalmaya başladım. Bir an önce çıksın yafs bir de uygun fiyatlı olsun. Kamera kalitesi ve ekran kalitesi iyi ise kesinlikle bu modeli alacağım.

join

23 Şubat 2008; 23:15:46 

Bu telefona neden ilgi yok anlamadım güzel bir alet.

TuRaN.z

23 Şubat 2008; 23:47:13 

quote:

Orjinalden alıntı: join

Bu telefona neden ilgi yok anlamadım güzel bir alet.

bilgi fazla olmayınca ilgide az olur, bu tel zamanla ilgi çekebilir ancak Türkiyeye gelmesi epey bir zaman alabilir bence, eğer gelecekse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 24 Şubat 2008; 12:51:14 >

join

24 Şubat 2008; 14:14:29 

g800 kısa sürede geldi umarım bu da kısa sürede gelir. İncelemeleri okuruz. Çünkü fiyat olarakta avantajlı olacağını düşünüyorum. Tip olarak da güzel. Menü Nokia menüsü ile aynı gibi symbian olmasından bence alınabilecek bir model

welat.

24 Şubat 2008; 15:20:22 

evet bende dört gözle şöyle güzel bi inceleme bekliyorum dediğiniz gibi resim ve video kalitesi nokia yla aynı ise kessinlikle bu telefonu kaçırmam,zaten diğer özellikleri nokianın tellerinden daha üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welat. -- 24 Şubat 2008; 15:20:59 >

yarınlar bizim
join

25 Şubat 2008; 20:19:35 

Martta Avrubada çıkacağı söylenmişti. Mart Nisan gibi bizde de çıksa ve 800 YTL çivarı olsa alınacak bir cihaz

MaSSive

26 Şubat 2008; 10:57:43 

>>>>>>>GSMarena dan G810 hakkinda ilk izlenimler ve cektigi fotograflar<<<<<<

N95 8gb modelinin her hekadar hafiza avantaji olsada,

G810,

3x optic zoom , xenon flashi ile fiyatininda nokia dan hesapli olacagini dusunursek,bircogu icin alinabilecek bir model.

D.H Motorola CLUB
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Şubat 2008; 19:17:03 

We also took a video with the Samsung G810 - we thought you guys would like it. The maximum video resolution of Samsung G810 is VGA. The framerate at this resolution is 22 fps - not exactly a killer achievement. Nokia N95 is still unchallenged in this respect.

GSMArena'dan alıntıdır :
G810'un bir de videosuna baktığımızda, maksimum çözünürlük VGA (640x480) ve saniyedeki çerçeve yakalama hızı 22 fps...

N95 in bu konudaki hükümranlığını değiştireceğe benzemiyor diyor.

Video örneğini aşağıdan çekebilirsiniz. Cidden de fps hızlı değil ...

http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/mwc08-samsung/camera/video/gsmarena_g810_vga.mp4

Nokia N82 Black + 2gb microSD + Sennheiser CX300 Black

Carl Zeiss - 5mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS Mpeg-4 Video Recording || 320x240 - 2.4" - 16 M K LCD
Wireless LAN - GPS Navigation || 3,5mm Audio Jack - Stereo Speakers || Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

26 Şubat 2008; 22:29:05 

Ben zaten N95'ten başarılı olmasını beklemiyordum açıkçası. Foto'lar son kullanıcıya bakar biraz. Video'da 22 FPS az...

Şu halde bile N95/82 modellerinin videoları bile çokta kaliteli değil.

··¤(`×[¤ Everything by Reis-i Eagles™ ¤]×´)¤··
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Matrax - ZKC | Yiyemeyeceğin Muzu Soyma | Kota mağduru; 1 Temmuzu bekleyin...
join

29 Şubat 2008; 0:56:26 

Benim için önemli olan vaad ettiği performansı sunabilmesinin yanında fiyatıdır. Uygun bir fiyatlada gelirse gerçekten iyi olur. Çünkü benim gözüm de N95 8 GB gibi bir model var ama o kadar parayı bir telefona vermek pek mantıklı gelmiyor bana. O yüzden bu telefon o telefona yakın eksisi olduğu yönler var ama artısı olduğu yönlerde var, fiyat avantajıda iyi olursa kesinlikle iyi bir cihaz olur.
Bir de yeni bilgiler yok mu kesin çıkış tarihi hakkında ?

basrimutaf

29 Şubat 2008; 1:41:16 

LG Wiewty 640*480 120fps videomu çekiyordu yoksa benmi öle hatırlıyorum. piyasayı kızıştıracak gibi ama n95in hemen hemen aynı bi kopyasını çıkarmanın bir alemi yok. ince ve şık tasarım olarak bunu sunsaydı farklı gözle bakılabilirdi. SE nin bir modeline benzetmişler resmen. dış görüntü ve video bence sınıfta kaldı. n95 ayna gibi video çekiyor. samsung şimdiden 1 adım geri.

asphodel

29 Şubat 2008; 2:56:19 

Ben valla inanmıyorum bu telefonları alanların tüm özelliklerini kullandıklarına (Ülkemizde) sırf gösteriş para tuzağı muahuhauhauah. O kadar para vermeye yazık. Ha tabi telefonu imajla bütünleştirdiyse diyecek birşey yok o zaman haklı. Zaten telefon titreşimdeyken masanın üstüne koyan bir mantıktan fazlasını beklemem. Canım alet hoplar zıplar durur orda tahta masaya sürter çizer her yerini ipleyen yok

Bence 810 u falan bırakın orda U900 var g600 alacaktım vazgeçtim şerefsizim bu gidişle ben telefon falan alamam mpx220 nin her yerini parçalayana kadar kullanırım zaten geldikçe geliyor. Bi nefes alsalar 3 ay hafif fiyatlar giriş seviyesinden düşsün aliyim direk. Tam alacam yeni bi model görüyorum daha çok beğeniyorum. Aslanım Samsung; göster kendini yarabbim o soul nasıl birşeydir başlı başına sanat harikası kibarlık, asalet, zarafet akıyor telden. Ülkemizde millete fazladan para verdirten nokiacı telefon bayilerine inat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphodel -- 29 Şubat 2008; 3:01:08 >

join

29 Şubat 2008; 23:45:30