Ben de dün Fe-320 alarak aranıza katıldım Video kalitesini merak ediyordum baya tatmin etti. Çok önemi yok pek ama merak ettim benim makinanın üstünde şu makinada ki gibi özelliklerin özetlendiği etiketten yok,sizin Olympus'larınızda mevcut mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 1 Temmuz 2008; 19:05:10 >
Olympus kullanan genç arkadaşlarım merhaba . Çoktandır fotoğraf yükleyen veya mesaj atan yok ,canozpinar yoksa Olympusunu satıp DSLRye mi gectin ? Antalya fotolarını bekliyoruz.Herkese bol fotoğraflı geziler,bol ışıklı günler dilerim.
yok hocam nerdeee geçecektim ama yattı gibi gözüküyor. öss muhabbetine 1-2 haftadır elime almadım makineyi. şu işler bi bitsin antalya show devam edicek
edit: bunu buraya eklemeyi unutmuşum. dünyanın tartışmasız en güzel yeri Antalya nın nadide ilçesi Kaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 15 Temmuz 2008; 4:51:55 >
slm arkadaşlar walla fotgraf makinasını sadece makina olarak bilirdim,bu sıralar almayı düşünüyordum ve bu form u buldum,hepinize cok teşekkür ederim harbiden çok hoş ve yararlı bi site...ama benim kafamı karıştırdı biraz,ben normal ve güzel kaliteli bişey alacaktım,fakat şimdi bu profesyönel cihazlar çok hoşuma gitti,pederle görüşüp karar vericez...prof da sp570uz iyi oldugunu sayenizde bizzat gördüm,peki diğer bu normal digitallerde bana ne önerirsiniz?fiyat önemli ddiil yeterki kaliteli olsun hem iç mekan hemde dış mekan ve manzaraları süpper çekebileyim? cevabınızı bekliyorum...hepinize teşekkür ederim...(baştan sona herşeyi okudum ve gördüm çok çok güzel paylaşmaya dewam...)
slm arkadaşlar walla fotgraf makinasını sadece makina olarak bilirdim,bu sıralar almayı düşünüyordum ve bu form u buldum,hepinize cok teşekkür ederim harbiden çok hoş ve yararlı bi site...ama benim kafamı karıştırdı biraz,ben normal ve güzel kaliteli bişey alacaktım,fakat şimdi bu profesyönel cihazlar çok hoşuma gitti,pederle görüşüp karar vericez...prof da sp570uz iyi oldugunu sayenizde bizzat gördüm,peki diğer bu normal digitallerde bana ne önerirsiniz?fiyat önemli ddiil yeterki kaliteli olsun hem iç mekan hemde dış mekan ve manzaraları süpper çekebileyim? cevabınızı bekliyorum...hepinize teşekkür ederim...(baştan sona herşeyi okudum ve gördüm çok çok güzel paylaşmaya dewam...)
Sp serisi maalesef istenildiği kalitede değil,kağıt üstünde süper olsada,fotoları oldukça vasat... Başka bir cihaz bakın
bi tanıdığın sp 550 uz makinesini kullanmıştım bir ara; çok kötü diyemem; ama beklediğim seviyede de değildi; bence uz serisini ilk planda pek düşünmemek lazım; sony f serisi vardı bir ara (f717-727); o serinin devamı olarak şimdi birşeyler var mı bilmiyorum; varsa onlara da bakılabilir
iso konusunda çok başarılı değil maalesef sp serisi. ama diğer konularda başarılı olduğunu düşünüyorum. o kadar da yerden yere vurmayın şu olympus ları.