Son olarak Olympus ile video kalitesi nasıl saniyede 15 kare alıyor sony de bu rakam 30 acil yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü yarın almam lazım kampanya var...
Arkadaşlar merhaba. İki makine arasında kaldım. Bi tanesi bu. Daha önce kullanan varsa görüşlerini alabilir miyim? Teşekkürler...
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
Bende SP-560 yeni aldım cihazdan memnunum ancak flash kısmı çekimlerde otomatik açılmıyor sanırsam önce flashı manuel açmak gerekiyor galiba kullananlar yorum yazabilirse teşekkürler...
selam longoz kardeş sana tavsiyem olympusun x-840 modelini alman. neden dersen olumpusun lensleri dunayanın en iyi iki lensinden bir tanesidir nikkor lensleriyle beraber.çünkü nikon nasa ya lens veriyo olumpus sa medikal (kemotrapi mikroskop vs.) alanında lider.fakat olumpusun turkiyede reklamları olmadığı için fazla kişi tarafından bilinmiyo halbuki canondan sony den kodak tan çokta daha kaliteli foto makinaları var.herkes sony hastası fakat sana sole soleyim ben büyük bir elektronik aletler satan mağazada çalışıyorum en çok iade aldığım urunlerin başında 1 sony 2 sanyo 3 samsung geliyor sana tavisyem bu 3 markaya sakın bulaşma hem o seçtiğin foto makinasında 5x optik zoom var ve titreşim ozelliği diğer makinaların kat ve kat üstünde.ben olsam x 840 seçerdim.
sp 570 in optik zoomu 20x bi alt modeli var 560 onunda 18x fz ninde 18x zoomu var ama olumpusun 560 şı lumix ten daha başarılı.
iyide 560 modeli hiç iyi denilmiyordu ve benim merak ettigim 570uz un zomu 20 ile sınırlımı piksel düştümü yükseliyormu 20 degilde 30 40 cıkabiliyormu yoksa aynı zumdamı mesala 3 mp selde kaç zuma çıkabiliyor 20 mi dahada yüksekmi
FE-310 alacağım ne dersiniz? 225ytl 5x zoom var çok iyi gözüküyor...
* 8 Megapiksel poster boyutunda basımlar * Heyecan verici yakın çekimler için 5x optik zum (37 - 185mm*) * Sesli film kaydıyla anılarınızı ölümsüzleştirin (15fps'de VGA çözünürlüğü) * Mükemmel odaklama ve yüzleri açığa çıkarmak için Yüz Tanıma Teknolojisi * Bulanıklığı azaltan Dijital görüntü dengeleme * Resimlerinizi 6.4cm/2.5" LCD ekran üzerinde görüntüleyin ve paylaşın * Farklı durumlarda en iyi sonuçları elde etmek için 16 sahne modu * "Tek tuş, tek fonksiyon" tasarım prensibi ve rehber fonksiyonu ile kolay işlem * Süper Makro Modu ile 5cm'e kadar yakın detayların ve çiçeklerin mükemmel çekimi * Resimleri televizyonda izlemenin keyfini çıkarmak için video çıkışı * Dahili hafıza veya xD-Picture Card'ı kullanarak esnek çekim
Göze hoş gelen tasarım, uygun fiyat ve kolay kullanım. FE-310, uygun bir fiyat karşılığından dikkatleri üzerine çeken yüksek performanslı bir fotoğraf makinesi arayan herkes için en iyi seçenektir. 5x sum, 8.0 Megapiksel çözünürlük ve birçok diğer gelişmiş özelliği bir arada sunarak tüm alanlarda üst düzey kalite sunar.