@eiskent... hava güneşsiz de olsa makinenin performansı şahaneymiş yaw @skaya35... sabah sabah içimi açtın valla çiçekler pembe pembe ooohhhh
5.sayfayada ilk yazan ben olmuşum
tesekkür ederim burak0708 ben sadece doganın renklerini olympus sayesinde digitale aktarıyorum madem hosuna gitti pembe bir kac tane daha ekliyorum... saygılar..........
bir tanede kırlangıc resmi makinayı görunce iyi poz verdi
fotograflarda herhangibir digital oynama söz konusu olmamaıstır
arkadaşlar olympus 570uz modeli makine hoşuma gidiyor... olympuslarda sony ve panasonicte olduğu gibi smart zoom özelliği var mı? yüksek iso değerlerinde fotoğraf kalitesinden memnun musunuz? 560uz kullanıcıları artı ve eksilerini yazarlar mı? sonuçta bir üst modeli ilgilendiğim... çoğu sitede pek iyi puan vermemişler de
skaya35 gül resimleri çok beğendim ne güzel bir pembe o öyle.ahh güzel izmir daha çok izmir fotoları koyarsan sevinirim bu anıt karşıyakadan galiba demii..makınanın hakkını veriyorsun bravo..
eiskent... çok güzel makrolar devamm..
buda benden yeni çektiğim makrolarımdan umarım beğenirsiniz.
skaya35 ve hkntr ellerinize sağlık. Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Yeni bir olympuscu olarak görüyorumki her fotoğraf birbirinden kaliteli. Açıkçası daha önce ben de fotoğraf makinesi seçerken olympuları hiç incelememiştim. Doğru dürüst açıklama bile pek görmemiştim Türkçe forumlarda. Şimdi bu başlık altında makine arayaşı içinde olanlar için güzel bir altyapı oluştuğu kannatindeyim. İşlerimin yoğunluğu azalınca e-410 ile ilgili detaylı bir incelemeyi yazmayı düşünüyorum. Profesyonel bir deneyimim olmadığı için bir amatör gözüden DSLR makine incelemesi olacak. Paylaşılan fotoğrafların daha da artması dileklerimle,
hkntrk begendigine sevindim evet ortası izmir karsıyaka nikah sarayı yanındaki anıt o anıtın yesil gece aydınlaması ile de cok hos resimlerini ekleyecegim yakında bi turlu trimpot alıp gidemedim.. fırsat buldukca cok resim ekleyecegim buraya ama bıktırmak istemiyorum seninde resimlerin cok guzel eline saglık ısıgın bol olsun .. eiskent dusuncelerini okuyunca cok mutlu oldum elimden geldigince eklemeye calısıyorum ama bende amatörum senin de incelemeni dörk gözle bekliyorum malum makina dslr ısıgın bol olsun tum olmypus culara selamlar saygılar
hkntrk begendigine sevindim evet ortası izmir karsıyaka nikah sarayı yanındaki anıt o anıtın yesil gece aydınlaması ile de cok hos resimlerini ekleyecegim yakında bi turlu trimpot alıp gidemedim.. fırsat buldukca cok resim ekleyecegim buraya ama bıktırmak istemiyorum seninde resimlerin cok guzel eline saglık ısıgın bol olsun .. eiskent dusuncelerini okuyunca cok mutlu oldum elimden geldigince eklemeye calısıyorum ama bende amatörum senin de incelemeni dörk gözle bekliyorum malum makina dslr ısıgın bol olsun tum olmypus culara selamlar saygılar