Giriş | |
|
|
|
8 Mart 2008; 15:20:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin Hayırlısı olsun ben de siparişimi verdim kazasız belasız. PM lerle ilgilendiği için Atila hocama, telefonda ilgilendiği için Mete hocama teşekkür ederim. PS3 de de backup olayları başladığında tekrar başınızı ağrıtacağım PS3 için, zahmet olmazsa Yeni konsolunuz hayırlı olsun , iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
|
|
|
unleashead
İkinci el mesajı:43
Katılım zamanı: 22 Eylül 2007; Şehir: İçel Durum: Forumda değil
|
 |
|
8 Mart 2008; 15:25:50
|
|
|
Satışlar halen devam ediyormu eliniz de varmı?
|
|
8 Mart 2008; 16:16:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: unleashead Satışlar halen devam ediyormu eliniz de varmı? Satışlarımız devam ediyor.
|
|
|
|
|
8 Mart 2008; 21:44:52
|
|
|
Kısmetse ben de almayı düşünüyorum PAL olan modelden.Yeriniz hem Kadıköy'de hem Eminönü'nde de var galiba.P.M'den adres alabilir miyim?Şu an ayrıca LCD monitör almak üzereyim de onu alana kadar bunu normal tüplü tv'de oynayabilir miyim?
Referanslarım; Hacmatrix, Athlon, redkit61, morlock, mitrox, nvturboforce, Dj_Mami, ordulu5234, arnom, Ozkomer, khalkedon(5), Cango34, ZarakiKenpachi, verondeniz, trusen, blue, Tacmahal, pashha27, Ömer, Jill Valentine, faithless ve nickini hatırlamadığım 2 kişi ....
|
|
|
yekepe
İkinci el mesajı:22
Katılım zamanı: 26 Ağustos 2007; Şehir: İstanbul,Avcılar Durum: Forumda değil
|
 |
|
10 Mart 2008; 20:29:40
|
|
|
avrupdaki indirimi fiyatlarınıza nezaman yansıtıcaksınız acaba?
buggy99
İkinci el mesajı:8
Katılım zamanı: 7 Kasım 2007; Şehir: İstanbul,Ümraniye Durum: Forumda değil
|
 |
|
11 Mart 2008; 11:22:40
|
|
|
Selamlar, bende Arcade Pack almayı istiyorum çok yakında Kadıköy mağazanıza geleceğim.Öğrenmek istediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.HDMİ bağlantı ile lcd tv ye bağlayacağım ama 5.1 hoparlör sistemim için ses bağlantımı (optik olarak)nasıl yapabilirim.Bu konu, beni almamda engelleyen tek faktör şuan.Cevaplarsanız çok sevinirim...
Lord of the Shadows
İkinci el mesajı:76
Katılım zamanı: 12 Mayıs 2006; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
|
 |
|
11 Mart 2008; 17:09:22
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yekepe avrupdaki indirimi fiyatlarınıza nezaman yansıtıcaksınız acaba? Evet bunu ben de merak ediyorum.
|
|
12 Mart 2008; 15:30:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mhyen Kısmetse ben de almayı düşünüyorum PAL olan modelden.Yeriniz hem Kadıköy'de hem Eminönü'nde de var galiba.P.M'den adres alabilir miyim?Şu an ayrıca LCD monitör almak üzereyim de onu alana kadar bunu normal tüplü tv'de oynayabilir miyim? Konsolunuzu tüplü televizyonunuzda herhangi bir problem yaşamadan kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
12 Mart 2008; 16:59:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: nofear72 quote:
Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows quote:
Orjinalden alıntı: yekepe avrupdaki indirimi fiyatlarınıza nezaman yansıtıcaksınız acaba? Evet bunu ben de merak ediyorum. evet arkadaşımda alacak ama elite fiyatlar ne zaman iner Arcade pack şu andan itibaren 550 Ytl Elite ise 790 Ytl.
|
|
|
|
|
12 Mart 2008; 17:23:17
|
|
|
mesaj yazıncada "vay efendim Atiği niye savunuyorsunuz"derler ya deli oluyorum; adamlar falcon pal arcade pack'i 550 ytl'ye satıyorlar falcon pal elitide 790'a başka söze sanırım gerek yok. daha 10 gün öncesine kadar ntsc-u modali 600 ytl'ye satanlar vardı... umarım elinizdeki tüm ürünleri satarsınız ve yenilerini yine uygun fiyatlara verirsiniz...
|
demirarca
İkinci el mesajı:17
Katılım zamanı: 26 Ocak 2007; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
|
 |
|
12 Mart 2008; 19:20:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik quote:
Orjinalden alıntı: duncan21 Pal Elite de gelcek deniliyordu acaba ne zaman gelir ? Geldi. 890 Ytl. son fiyatınız nedir acaba ??pal elite olarak .
|