İkinci el mesajı:2813
Katılım zamanı: 27 Ağustos 2005; Şehir: Kayseri Durum: Forumda değil
4 Şubat 2008; 12:48:05
İçi fw için açıldığında resmini çekip koyabilirmisiniz falcon deniyorda bazı arkadaşlar bilmiyor en azından görüp almak ister .
4 Şubat 2008; 16:37:35
quote:
Orjinalden alıntı: duncan21
Hocam pm attık ama cevap gelmedi neyse yoğunsunuz heralde ,ödeme seçenekelerini yazabilrimisiniz kredi kartı oluyormu?Kapıda ödeme varmı?
Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Farklı bankalar farklı vade farkı alıyor. İstanbul dışından mail order ile alabilirsiniz. Detaylar telefonla öğrenebilirsiniz. PM' lere cevap gecikebilir.
İkinci el mesajı:201
Katılım zamanı: 21 Eylül 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
4 Şubat 2008; 17:52:24
Atiği iyi hoş bilirdikte kendilerinden ağustos ayında aldığım xbox360, dün 3 kırmızı ışık verdi. (garanti istememiştim) Bugün aradım bunu vereyim arcade pack alayim diye ama 2. el almıyoruz dediler. E dedim sizden aldım, olsun yinede almıyoruz dediler. Yollayıp baktırsam zaten gitti geldi kargo parası + 50-100ytl masraf bir şeye benzemeyecek... ne diyelim kısmet.