OErdem Üstadım benim bu AMD'nin yeni PHENOM İşlemcileriyle 780G yongalı Anakartlarından almaktan iyice korkuttunuz beni yani bu durumda bu tür filmleri sorunsuzca izlemek için İNTEL Sisteme yöneleceğim ozaman cevap için teşekkürler.
hocam şimdimi söylenir psu olayı bana CM rc-690 ın 460 watt olanını tavsiye ettiniz 460W yeter dediniz... bide kasaya ilave psu alırsam ki en az 100ytl yapar başka bir ürün alamıcam.. bilseydim monitörü 19" alırdım...
işlemci soğutucusu ise tavsiye ediyorsanız : ZEROTHERM CF900 olucak başka bi arkadaşa yazmışsınız...
quote:
Orjinalden alıntı: OErdem
nohackmove soğutucu almanız şart olabilir q6600 ile valla hocam ben olsam alırken 600 civarı bir psu alırdım
Merhabalar.. Bu başlık sayesinde aldığım ve çok memnun olduğum sistemimi aşağıya yazıyorum. sistemimi OErdem im tavsiye ettiği yerden aldım ve çok mutluyum ilk defa içime sindi bir bilgisayar.. O yüzden çok teşekkürler başta OErdem olmak üzere ilgilenen herkese.. Oyun oalrak şimdilik fifa oynadım ki inanılmaz bir güzellik vardı.. Sonra medal of honor oyandım ki full detay hepside ve hiç takılma yok.. Burayı okuyanlara rahatlıkla tavsiye edebileceğim sistemim şöyle:
INTEL Core2Duo E8400 3.00GHz 6MB Cache
DFI LanParty P35-T2RS
Sabit Disk 250GB SEAGATE ST3250410AS 16MB Sata2 NCQ (3AAC)
orkun hocam merhaba gene ben anakartta tavsiyenizi dinlemedim pişman oldum. ramde dinledim çok memnunum şimdi sıra geldi ekran kartına
sistemim imzamda ekran kartı olarak 4850 düşünüyordum ama yüksek sıcaklık degerleri beni endişelendiriyor karta yada performansına bi etkisi olmasa bile o/c kapasitesi azalacak ve kasanın içine bi soba sokmakda istemiyorum özel sogutmalıları beklemekdende sıkıldım zaten bütçem 200 lira ama kredi kartıyla alırsam 300e kadar çıkarım, özel sogutmalılar daha pahalı olacagına göre zaten bütçe kıt kanaat yetiyor. temmuz sonuna dogru bütçeyi artırabilirim ama dedigim gibi beklemekden sıkıldım ikinci el 8800gt almayı düşünüyorum monitörüm 17"crt ilerde 20"ws ye geçebilirim aa da falan gözüm yok(max 4x açarım) en baba oyunu bile 1024*768 den düşük çöz. de oynamayım bana yeter biraz uzun oldu ama siz ne dersiniz :) birinde sparkle 8800gt buldum büyük fanlı kargo dahil 190 liraya. sanırım şu zamanda ederi 180 gibi geliyor bana ama 3/5 hesabı yapmakdan sıkıldım. kart standart degerlerde geliyor ama ben rahat 650 ye çıkarım diye düşünüyorum. belki bios mod falanda yaparım yorumlarınıza göre alacam artık
nohackmove hocam ben sistem tavsiyesi vermeye başladığımdan beri q6600 ve güçlü bir ekran kartı ile en az 600w veriyorum, size söylediğim yeni bir şey değil.
cluber00 olacak galiba ama dur bakalım yav
utkuh güle güle, iyi günlerde kullanın hocam NikonD40 cf düşünüyorsanız dfi x38-t2rb den şaşmayın hocam
ÇaPaNOğLu66 valla hocam 4850 ler gerçekten ısınıyor, kasayıda ısıtıyor ama fan devrini ayarlıyabilirsiniz tabiki o zaman sorun olmaz bana sorarsanız, 8800gt daha performanslı bir kart çünkü 4850 bence 4850den şaşmayın
kasayı en son anakartı alacağımda alırım artık...
bana sadece kadıköy limanda inince inventusa nasıl gidicem biri anlatsa güzel olacak