OErdem hocam haklısın, olay karıştı biraz. Anladığım kadarıyla dfi anakartın o/b ekran kartı yok ve ekran kartları oldukça fiyatlı, o nedenle amd + BIOSTAR TA780G tekrar seçenek oldu benim için. Lakin bulamıyorum 780G'yi. Internetten alıp kargo bekleyecek vaktim de yok maalesef. Bu arada, bana kocaman fiyatı olmayan bir ekran kartı önerirsen çok makbule geçer.
hocam anladım karıştığını, yalnız intel işlemci alamazsınız o zaman amd işlemci seçeneği kalıyor size 780g ile amd işlemciler de pek iyi hız aştırma yapamıyor aklınızda bulunsun
Merhaba, buradaki 1750 YTL'lik seçeneği temel alarak bir sistem oluşturdum. Sisteme ve fiyatlara bakarak yorum yaparsanız çok sevinirim. Özellikle uyumsuz olduğunu bildiğiniz bir ürün varsa çok daha fazla sevinirim çünkü yarın öğlen 12'de hepsinim siparişini vereceğim. Listem şu şekilde :
Anakart : DFI LanParty X48-T2RS İşlemci : Intel Core2Quad Q9300 2.50GHz 1333MHz 6MB 64 Bit Ekran Kartı : Sapphire ATI HD4850 (256Bit) 512MB DDR3 AVIVO16X Kasa : Lian Li PC-007 FB OK PSU : HIGH POWER 560W POWERSUPPLY HPC-560-A12C Bellek : OCZ PLATINUM VISTA EDITION 4GB 800MHz DDR2 KIT (2x2GB) OCZ2P8004GK Sabit Disk : WESTERN DIGITAL 500 GB HDD SATA II 16 MB DVD Yazıcı : LG GH20NS 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
Her birinin bulabildiğim en ucuz ve stokta olan adresi :
Merhaba, buradaki 1750 YTL'lik seçeneği temel alarak bir sistem oluşturdum. Sisteme ve fiyatlara bakarak yorum yaparsanız çok sevinirim. Özellikle uyumsuz olduğunu bildiğiniz bir ürün varsa çok daha fazla sevinirim çünkü yarın öğlen 12'de hepsinim siparişini vereceğim. Listem şu şekilde :
Anakart : DFI LanParty X48-T2RS İşlemci : Intel Core2Quad Q9300 2.50GHz 1333MHz 6MB 64 Bit Ekran Kartı : Sapphire ATI HD4850 (256Bit) 512MB DDR3 AVIVO16X Kasa : Lian Li PC-007 FB OK PSU : HIGH POWER 560W POWERSUPPLY HPC-560-A12C Bellek : OCZ PLATINUM VISTA EDITION 4GB 800MHz DDR2 KIT (2x2GB) OCZ2P8004GK Sabit Disk : WESTERN DIGITAL 500 GB HDD SATA II 16 MB DVD Yazıcı : LG GH20NS 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
Her birinin bulabildiğim en ucuz ve stokta olan adresi :
Merhaba, buradaki 1750 YTL'lik seçeneği temel alarak bir sistem oluşturdum. Sisteme ve fiyatlara bakarak yorum yaparsanız çok sevinirim. Özellikle uyumsuz olduğunu bildiğiniz bir ürün varsa çok daha fazla sevinirim çünkü yarın öğlen 12'de hepsinim siparişini vereceğim. Listem şu şekilde : ...
İşlemci olarak q6600 alın derim.
Ekran kartında ise Hiteknoloji'de bulunan 184$+KDV'ye satılan hd4850 daha iyi olacaktır
Yanıtınız için teşekkürler fakat neden q6600 tavsiye ediyorsunuz acaba? Overclock içinse, OC yapmayı bilmediğimden dolayı pek o ayarlarla oynamayı düşünmüyorum. Sebebini yazarsanız sevinirim.
Ayrıca HiTeknoloji'de bahsettiğiniz HD 4850, DIAMOND. Ben tavsiye üzerine özellikle Sapphire seçmiştim. Birde Diamond stoklarda yokmuş.
A4 TECH KBS-2148 QPS/2 SIYAH /GRİ SET 19$ ????? sizce ??????
RAIDMAX 612 WEB GAMER SMILODON ATX KASA SİYAH 430W 145$
250 GB HDD 10.000 RPM 78$ ?????bunu bilgisayarcı 10.000RPM yazmış ama markasını yazmamış doğrumudur ? bu fiyata
19 KARE LG TFT 1953S 249$
DWD RW LİGH SCR LG 55$
2GB CORSAİR RAM SOĞUTUCULU 99$
ASUS GT 8500 1 GB 128 BİT 89$ ?????????
1091$ + KDV = 1287$ bana verilen fiyaT
Öncelikle herkese merhaba böyle bir sistem topladı bilgisayarcı arkadaş bana ama kafama takılan ve sizlerin bilgisinede güvendiğim için buradada en son bi ayar çekebileceğinizi düşündüğüm için sizelerin önerilerini bilgilerinizi almak için burayada almadan önce bir yazıyım dedim saygılar sevgiler ...
@OErdem; Az önce bir arkadaşım aklımı çeldi. Düşüncesi şöyle; Anakart'ı LanParty yerine daha ucuz birşey almak ve kalan parayla HD 4870 almak. Sence mantıklı mı? Fikrini belirtirsen sevinirim.