Ben öyle yazdın diye bir iddiada bulunmadım zaten. Forumumuzun bu bölümü senin gibi sistem tavsiyesi isteyenler için. Ayrıca yeterli olduğunu düşündüğümüz gözlem, kurulum (parça uyumluluğu vs.) ve fiyat göz önünde bulundurularak hazırlanmış bir üst konumuz var. O cümleyi rencide edici bir şekilde algılamanı istemem. Demek istediğim şu ki verim alamıyor olman gecenın su saatınde delırdım gibi bir cümle kurmanı gerektirmez diye düşünüyorum. Burada elbette verimli, yardımcı olabilmek için sürekli uğraşıyoruz vs. Hatalarımız elbette oluyordur ama o tip bir hitap şeklini hakettiğimizi düşünmüyorum.
arkadasım hepımız ınsanız . herkezın kusuru olur . hıc kımse 4 4 luk deıldır. onun ıcın kurdugumuz cumlelrdekı kelıme uyumuda bıle dıkkat edersen bu tıp yanlıs anlasılmalar olmaz. gecenın bu saatınde delırdım tabırınıde ne ıcın kullandıgımı soylıyım sana
bu nedemek oluyo yanı dalga gecer gıbı . neyını arastırıcam ben bunun . sen eger bu anakartı kullanıyorsan kendıne gore bı sebebın ve nedenın var bunu acıklaması lazım arkadasın . tutmusum ben arastırma yapmısım teknık verılerını okumusum begenmısım gıtmısım 400 $ lık anakart almısım ama takmısım sısteme uyumsuz performansız . ee noldu 400 $ lık canavar gıbı ozellıklerı olan anakart elımde patladı . sonrası nolcak ozellıklerı ıyıydı bunun nıe kotu cıktı kardesım mı dıcem adamlara . teknık verı onemlı deıl bence kullanılabılırlık onemlı bu ıslerde . arkadas bu kdr basıt bır soruya cvp veremedı bu garıbıme gıttı benım .
O cevabın üslubun da bir parça sertlik olduğunu ben de kabul ediyorum ama bu benimki bir söz. Yani içinde kabalık veya art niyet olduğunu düşünmüyorum. Burada tavsiye edilen her parçayı forum içinde arayabilir ve tatmin edici cevaplara ulaşabilirsiniz sonuçta. Ayrıca OErdem hocamın parmağı da iyileşmedi. 2 parmağı kırık ve klavye başında pek kalamadığından kısa kesmek istemiş de olabilir sonuçta.
Fletch emin olun sizin hayatınız boyunca kullandığınız bilgisayardan çok daha fazlasını küçüklüğümden beri kullanıyorum, sonuçta annem bir bilgisayar programcısı ve ben ise donanım ile ilgili bir kişiyim... ben sizin açtığınız konuyu kilitlemedim, konuma gelipte şunada bir bakarmısınız deyip, ilk sayfa es geçmenizi kınadım... sonuçta ben orada kullandığım yada performansından emin olduğum sistemleri yazdım, madem benim düşüncemi öğrenmek istiyorsunuz ben zaten oraya yazmıştım oraya bakın, eğer benim düşüncemi öğrenmek istemiyorsanız gelipte üst konuya link atmayın... eğer biostar bu kadar büyük bir forumda %90 iyidir deniyorsa, iyidir bir zahmet araştırın, armut piş ağzıma düş yapmayın...
REM1903 ama emin olmamız lazım, en ufak harf herşeyi değiştirebilir