Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##Sistem Tavsiyeleri - Paranızı Çöpe Atmayın## (12.06.2008)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: umut_di
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> Cevap: ##Sistem Tavsiyeleri - Paranızı Çöpe Atmayın## (12.06.2008) Sayfa: <<   < önceki  32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 0:30:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

gimmeluck
hocam size = 2 ile 4 satırdan fazla olamaz imzanız, önerinize gelince, haklısınız, yepyeni bir sistem tavsiyesi ile karşınıza çıkıcam yakında
ama şu anda 5200+ de kullanıyorum ve tavsiyem hala intel, farketmez

ÇaPaNOğLu66
www.hiteknoloji.com da bulabilirsiniz, yeni ekran kartları önemli hocam bekleyin mutlaka

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

okanbozkurts

15 Haziran 2008; 9:59:44 

Yeni başlık süper olmuş hocam "Paranızı Çöpe Atmayın" çok klas duruyo

OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 10:24:43 

okanbozkurts
sen daha dur hocam, daha neler göreceksin

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

ayhanjan

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 12:18:40 

hocam dört gözle bekliyoruz

cluber00

15 Haziran 2008; 12:23:19 

herhel sistem tavsiyelerinde promosyon filan diyeceksin hocam , 750 ytl lik sisteme 250gb hediye benden

EKRAN KARTI FİYATLARI - BÜTÇENİZE GÖRE EKRAN KARTLARI ( konu yenilendi ve güncel )
http://forum.donanimhaber.com/m_22670652/tm.htm
no use for a name

15 Haziran 2008; 12:59:26 

Sayin OErdem ;

Hocam yeni bir sistem toplayacagim ama kafam karisti biraz.:)Malumunuz teknolojiye ayak uydurmak imkansiz..
hangi ekran kari hangi islemci hangi anakart derken allak bullak oldum..
Bu sistemle ne yapacaksin arakadsim diye sorarsaniz..bu sistemle internet/download/film bu kadar..onceligim film izlemek hocam..720 p 1080i yuksek kalite goruntu cozunurlugu olan filmleri izlemek kısaca..
Ben kendimce basit birseyler cıkardim bunlara bakıp eksik veya fazla diye yorumlarsaniz sevinirim.. (bütcem 1350 ytl)

-AMD Athlon 64 X2 5200

-Gigabyte MA78GM-S2H AMD780G/DDR2 S+GL+1394+16X 940

-SAPPHIRE ATI HD 3650 256MB GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI 11127-03-20R

-SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB NCQ SATA2 SABİT DİSK ST3250410AS

-KINGSTON HYPERX 1GB 800MHZ DDR2 RAM KHX6400D2/1G

-SAMSUNG 932GW 19" 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR (PARLAK EKRAN

-Kasa secemedim onu size birakiyorum.:)

Hocam son bir sorum olacak size:

Simdi bu bu ekran kartinin hdmi cıkısı var yalniz samsung lcd ekranın dvi girisi var..Nasil bir islem yapmam gerekiyor hd goruntu almam icin..

dvi to hdmi kablomu almam gerekiyor ..? veya boyle bir donusturme yontemi varmi.?

Saygılar iyi gonler iyi calismalar..

OErdem

Sisteme Gözat

15 Haziran 2008; 13:40:16 

cluber00
keşke elimden gelse hocam

no use for a name
hocam açıkcası amd tavsiye edemicem, çünkü sonuçta şu anda evdede test sistemi olarak bir amd kullanıyorum, işlemci yönünden gerçekten zayıf kalıyor... 1000ytl lik kasa alın intel, üstüne de 932gw alın son derece iyi bir monitör, ama film için bence 22 inch 2232gw alın derim

M.K.ATATÜRK

enigmatr01

15 Haziran 2008; 14:45:00 

Herkese merhaba bende bir masa üstü bilgisayar toplamak istiyorum 3d max programı kullanacagım sistem tavsiyelerinize ihticım var işlemci(4 çekirdekli amd?intel?) anakart???? ekran kartı(9600gt yada hd3870???) ve ram için şimdiden allah razı olsun......

cluber00

15 Haziran 2008; 15:36:22 

quote:

Orjinalden alıntı: enigmatr01

Herkese merhaba bende bir masa üstü bilgisayar toplamak istiyorum 3d max programı kullanacagım sistem tavsiyelerinize ihticım var işlemci(4 çekirdekli amd?intel?) anakart???? ekran kartı(9600gt yada hd3870???) ve ram için şimdiden allah razı olsun......

öncelikle bir bütçe belirtmeniz gerekiyor

1.sayfada kendinize uygun sistemi bulabilirsiniz.

EKRAN KARTI FİYATLARI - BÜTÇENİZE GÖRE EKRAN KARTLARI ( konu yenilendi ve güncel )
http://forum.donanimhaber.com/m_22670652/tm.htm
gimmeluck

15 Haziran 2008; 16:33:53 

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

gimmeluck
hocam size = 2 ile 4 satırdan fazla olamaz imzanız, önerinize gelince, haklısınız, yepyeni bir sistem tavsiyesi ile karşınıza çıkıcam yakında
ama şu anda 5200+ de kullanıyorum ve tavsiyem hala intel, farketmez

ÇaPaNOğLu66
www.hiteknoloji.com da bulabilirsiniz, yeni ekran kartları önemli hocam bekleyin mutlaka

1250 ytl seviyesinde amd-intel iki sistem arasi fark 200 dolar olmus. anakart ve islemci disindaki tum parcalar ayni iken ustelik.

O zaman Amd tarafina +200 dolarlik daha iyi baska bisiy Koymak lazim bence.

Klasman basliklari maliyet uzerine oldugu icin, acikcasi bu sekliyle anlamsiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Haziran 2008; 16:36:26 >

enigmatr01

15 Haziran 2008; 16:52:07 

Kusuruma bakmayın 1700 ytl monitör dahil 3d maxı kasmayacak bir sistem 4 çekirdekli 512mb 256bit ekran kartlı 4gb rem bunları birleştirecek , ilerde 8 gb ram 'e çıkacak ve çift ekran kartı kaldırabilecek anakart ne tavsiye edersiniz umarım sizi sıkmıyorumdur......

no use for a name

15 Haziran 2008; 18:22:19 

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

cluber00
keşke elimden gelse hocam

no use for a name
hocam açıkcası amd tavsiye edemicem, çünkü sonuçta şu anda evdede test sistemi olarak bir amd kullanıyorum, işlemci yönünden gerçekten zayıf kalıyor... 1000ytl lik kasa alın intel, üstüne de 932gw alın son derece iyi bir monitör, ama film için bence 22 inch 2232gw alın derim