gimmeluck hocam size = 2 ile 4 satırdan fazla olamaz imzanız, önerinize gelince, haklısınız, yepyeni bir sistem tavsiyesi ile karşınıza çıkıcam yakında ama şu anda 5200+ de kullanıyorum ve tavsiyem hala intel, farketmez
ÇaPaNOğLu66 www.hiteknoloji.com da bulabilirsiniz, yeni ekran kartları önemli hocam bekleyin mutlaka
Hocam yeni bir sistem toplayacagim ama kafam karisti biraz.:)Malumunuz teknolojiye ayak uydurmak imkansiz.. hangi ekran kari hangi islemci hangi anakart derken allak bullak oldum.. Bu sistemle ne yapacaksin arakadsim diye sorarsaniz..bu sistemle internet/download/film bu kadar..onceligim film izlemek hocam..720 p 1080i yuksek kalite goruntu cozunurlugu olan filmleri izlemek kısaca.. Ben kendimce basit birseyler cıkardim bunlara bakıp eksik veya fazla diye yorumlarsaniz sevinirim.. (bütcem 1350 ytl)
no use for a name hocam açıkcası amd tavsiye edemicem, çünkü sonuçta şu anda evdede test sistemi olarak bir amd kullanıyorum, işlemci yönünden gerçekten zayıf kalıyor... 1000ytl lik kasa alın intel, üstüne de 932gw alın son derece iyi bir monitör, ama film için bence 22 inch 2232gw alın derim
Herkese merhaba bende bir masa üstü bilgisayar toplamak istiyorum 3d max programı kullanacagım sistem tavsiyelerinize ihticım var işlemci(4 çekirdekli amd?intel?) anakart???? ekran kartı(9600gt yada hd3870???) ve ram için şimdiden allah razı olsun......
Herkese merhaba bende bir masa üstü bilgisayar toplamak istiyorum 3d max programı kullanacagım sistem tavsiyelerinize ihticım var işlemci(4 çekirdekli amd?intel?) anakart???? ekran kartı(9600gt yada hd3870???) ve ram için şimdiden allah razı olsun......
gimmeluck hocam size = 2 ile 4 satırdan fazla olamaz imzanız, önerinize gelince, haklısınız, yepyeni bir sistem tavsiyesi ile karşınıza çıkıcam yakında ama şu anda 5200+ de kullanıyorum ve tavsiyem hala intel, farketmez
ÇaPaNOğLu66 www.hiteknoloji.com da bulabilirsiniz, yeni ekran kartları önemli hocam bekleyin mutlaka
1250 ytl seviyesinde amd-intel iki sistem arasi fark 200 dolar olmus. anakart ve islemci disindaki tum parcalar ayni iken ustelik.
O zaman Amd tarafina +200 dolarlik daha iyi baska bisiy Koymak lazim bence.
Klasman basliklari maliyet uzerine oldugu icin, acikcasi bu sekliyle anlamsiz oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 15 Haziran 2008; 16:36:26 >
Kusuruma bakmayın 1700 ytl monitör dahil 3d maxı kasmayacak bir sistem 4 çekirdekli 512mb 256bit ekran kartlı 4gb rem bunları birleştirecek , ilerde 8 gb ram 'e çıkacak ve çift ekran kartı kaldırabilecek anakart ne tavsiye edersiniz umarım sizi sıkmıyorumdur......
no use for a name hocam açıkcası amd tavsiye edemicem, çünkü sonuçta şu anda evdede test sistemi olarak bir amd kullanıyorum, işlemci yönünden gerçekten zayıf kalıyor... 1000ytl lik kasa alın intel, üstüne de 932gw alın son derece iyi bir monitör, ama film için bence 22 inch 2232gw alın derim