ARKADASLAR EN SON OLARAK BUNU YAPTIM NASIL OLDU ACABA?Ya ben bisi sormak istiyorum acaba Nvidia 9800GTX mi alsam ekran kartı olarak?bide bu yeni ekran kartları ne zaman cıkıyor ATI nin ve Nvidia nın?fiyatları ne olur acaba? saolun
ÇaPaNOğLu66 310ns de baya iyiymiş, kullanmadım ama bir kaç testi okudum forumumuzdan... 2*1 800 a-data vitesta olabilir
senolars team extreem yada crucial olabilir
minmaster peki q9450 veya üstü işlemciler nerede?
blacksnake03 çok fazla olduğunu sanmıyorum testlere bakmanız lazım, hız aştırma konusunda Point of View baya iyi
Fletch anakart DFI testlerime bakmadan geçmeyin ram olarak 2*4 gibi yüksek kapasiteli ama performanslı bir bellek ihtiyacınız olacaktır, team extreem dark olabilir cpu en az q9450 olmalı derim + hız aştırma gerekebilir hdd seagate 410as 3aac yada 310ns olabilir
valla ben phenom düşünüyorum ama doğru düzgün bilgi alamadım forumda şu ana kadar kimseden ..
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 Anakart: Asus P5K-SE Ekran kartı: 9600 GT Sonic ile 8800GT SUPER+1GB arasında kaldım(marka ve fiyat/performans konusunda) Bellek : OCZ NVIDIA SLI 2 GB 1066 MHz CL5 DDR2 Kit (2x1GB) Sabit Disk: SAMSUNG-500 GB SATA2 16 MB NCQ Power Supply : OCZ-STEALTHXSTREAM 600 Monitör: İşte bu konuda hiç bi' fikrim yok. İyi bir monitör istiyorum en fazla 19" olcak(lcd) ve en fazla 250$ verebilirim sanırım Kasa: İyi soğutma sağlayabileceğim bir kasa önerisi çok mutlu eder açıkçası(fiyatıda uygun olursa )
Bütün parçalar için öneriye açığım açıkçası, önerileriniz için şimdiden çok çok teşekkürler. Birde Ankara'da bu sistemi toplayabileceğim, fiyat konusunda uygun ve güvenilir bir yer söyleyebilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Öncelikle iyi gunler haliyle yaz geldi pc'leri upgrade zamanıda geldi cok fazla hikaye anlatmadan siz üstadlardan yardım bekliorum 3000 ytl bi butcem var ve aklımda bazı parcalar var parcaları yazmak gerekirse ;
Öncelikle iyi gunler haliyle yaz geldi pc'leri upgrade zamanıda geldi cok fazla hikaye anlatmadan siz üstadlardan yardım bekliorum 3000 ytl bi butcem var ve aklımda bazı parcalar var parcaları yazmak gerekirse ;
Buna göre parca değiştirmek yada yeniden yazmak size kalmış, şimdiden teşekkürler!
öncelikle o bütçeyle 25 haziran ı beklemek şart
sonraa,
Q9450 dfı lp x48 dark ocz reaper 1066 4x1 yeni çıkan ekran kartı ( gtx 280,260, 4850,4870 vs ) thermaltake 750w thermalteka armor+ Seagate 250gb 410as 3aac X 2 (Raid 0) yaparsın dwd rw de istedigin gibi seçersin
-----------------------
quote:
Orjinalden alıntı: Blazefury
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 Anakart: Asus P5K-SE Ekran kartı: 9600 GT Sonic ile 8800GT SUPER+1GB arasında kaldım(marka ve fiyat/performans konusunda) Bellek : OCZ NVIDIA SLI 2 GB 1066 MHz CL5 DDR2 Kit (2x1GB) Sabit Disk: SAMSUNG-500 GB SATA2 16 MB NCQ Power Supply : OCZ-STEALTHXSTREAM 600 Monitör: İşte bu konuda hiç bi' fikrim yok. İyi bir monitör istiyorum en fazla 19" olcak(lcd) ve en fazla 250$ verebilirim sanırım Kasa: İyi soğutma sağlayabileceğim bir kasa önerisi çok mutlu eder açıkçası(fiyatıda uygun olursa )
Bütün parçalar için öneriye açığım açıkçası, önerileriniz için şimdiden çok çok teşekkürler. Birde Ankara'da bu sistemi toplayabileceğim, fiyat konusunda uygun ve güvenilir bir yer söyleyebilirseniz sevinirim. Teşekkürler
işlemci : anakart : p35 ds3r rev 2.1 yada dfı blood iron p35 ekran kartı : verdiginiz iki kart arasında çok fark var, sparkle calibre 209$ kaçırmayabilirsiniz , yada 8800gt sonic 199$ bellek : bellek ler konusunda pek bilgim yok ama Crucial Balistix yada Team Extreem olabilir.. ocz de iyi tabiki hdd : seagate 500gb 32mb olanından power :fsp 500w yeter monitör : kullanıcıların yorumunu sorarak f/p asus 22 2ms ws lcd monitör ü alabilirsin , 240$ a kasa : lian li pc 007