oerdem buralardaysa oda söylicektir anakart olarak (tabi oc düsünüosan) DFI lanparty DK X38-T2RB http://www.teknobull.com/index.php?do=catalog/product&pid=5 yada dfi p35 seriside düşünebilrsn birde hazır yeni bir sistem alıosun ati direct 10.1 bi ekran kartı alablrsn 3870 gibi ilerde crosfireda yapablrsn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B00MER -- 7 Haziran 2008; 18:25:28 >
@OErdem 9800gtx e kac inch yakışır?performans falan..ve de Q6600 ileriye yönelik bir tercih mi?çünkü ileride uprage falan yaparım..o da sadece ekran kartında..anakartım da ileriye yönelik bir tercih mi?:EX38 DS4
oerdem buralardaysa oda söylicektir anakart olarak (tabi oc düsünüosan) DFI lanparty DK X38-T2RB http://www.teknobull.com/index.php?do=catalog/product&pid=5 yada dfi p35 seriside düşünebilrsn birde hazır yeni bir sistem alıosun ati direct 10.1 bi ekran kartı alablrsn 3870 gibi ilerde crosfireda yapablrsn
oc şu an için düşünmüyorum ama ilerde yapabilrm blki :) soylediğin anakart baya pahalı bnm için , o kdr para vermeyi düşünmüyorum p35 serisinde blood iron var , acaba gigabyte ds3r mi iyidir yoksa bumu bi fikrin warmı?
saolasn boomer oerdem glnce ondanda yorumunu alır artık son aşamaya girerm artk :) birde kasa için fikriniz nedir? kasayla psuyu ayrı alnca biraz dha ucuza getirmiş oluyorumda ama cok fark edicekse rc690 alrm gne??
hmm fiyatlara baktım şimdi dfi blood iron p 35 daha ucuz ben oyumu dfiden yana kullanırım eğer diğer parçalarınla uyumluysa ama yinede OErdem ede sor o ürünü kullanmadm net birşey söyliyemem.
kasa konusunda ne desem boş çok ilgilenmedim kasalarla ama bi fikir sahibi olabilmen için ben yeni sistemimde lian li pc 007 kullancam yaninda fsp psu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B00MER -- 7 Haziran 2008; 19:03:33 >
Slm arkadaşlar yeni bir pc toplamak istiyorum ama özellikle anakarttan anlamam pek bu yüzden sıkıntı yaşıyorum. işlemci olarak amd athlon 64 X2 dual 5600+ 2.8ghz veya 6000+ 3.0 ghz almayı düşünüyorum. bu işlemciye uygun bir anakart tavsiyesi söylermisiniz. bilgisayarda desen çizilecek photoshop la ve FSX oynamak istiyorum bu işlemci yeterli olurmu.ayrıca ekran kartı ,ram önerileride yaparsanız iyi olur.harddisk olarak ta 250 veya 320 gb lık birşey düşünüyorum. neyse bana bu ve buna benzer sistem tavsiye edecek arkadaşları bekliyorum. teşekkürler