blacksnake03 açıkcası kullananlara sorun, bundan sonra her donanımı kullanmaya çalışıcam ama hangi birine yetişebilirm bilmiyorum
B00MER sistem güzel
obyilmaz düşündüğünüz sistem güzel fakat crysiste 9600gt ile iyi bir başarım beklemeyin eğer yüksek detay, aa ve af açıcaksanız çünkü 9800gx2 ile bile dx10 altında sıkıntı çektim
John_Lennon ben 22 derim, her zaman rahat edersiniz sadece oyunlarda iyi bir ekran kartına ihtiyaç duyacaksınız
@OErdem calibre p888+ alıyım...oc yaparım ileride çok az...ve masam zaten 22' zor kaldırırdı..onun yerine 19' alıcam..8800gt yide 1.5 sene kullanırım sonra posta (9800gtx axle de olabilir)ileride [2 yıl sonra] gtx 280 alırsam Q6600@3.5 ile darboğaz yapar mı?hangi marka lcd önerirsiniz?ölü pixel falan olmasın şans ama[:)
John_Lennon son 1 senedir çıkan hiçbir oyunda yama ile uğraşmadım
blacksnake03 ölü piksel işi tam olarak şans işi ama araştırın bile bile lades olmasın bazı ürünleri için q6600@3.5ghz bile çok yeterli değil ekran kartınızdan tam performans almak istiyorsanız ama siz bilirsiniz 3.5ghz için yeni 4 çekirdeklileri bekleyin hocam isterseniz
@OErdem hocam kimseye pm atamıyorum..noolur yardım et yeni gelicek olan Q6700 den mi bahsediyorsunuz?o işlemci ne zaman gelir?oc li gelen p888+ e ne kadar daha oc yapılabilir?[VOLTAJSIZ]kaç fps fark eder?sizce..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 5 Haziran 2008; 0:58:23 >
profilinizdeki pm özelliklerinin açık olduğundan emin olun... ekran kartına yapılan hız aştırma pek bir şey ifade etmiyor maximum 5-10 fps farkeder q9550 den bahsetmiştim
Orjinalden alıntı: OErdem
profilinizdeki pm özelliklerinin açık olduğundan emin olun... ekran kartına yapılan hız aştırma pek bir şey ifade etmiyor maximum 5-10 fps farkeder q9550 den bahsetmiştim
ya ben golddan dün ürün aldım direksiyon yarın iade edicem alabilrisem paramı alamazsam oradan bir ürün alıcam...şimdi eğer alamazsam http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=35061 adam gibi bi bu ürünleri var...yani buna benzerint. sitelerinde var ama stoklarına aradığımda yok diyorlar bi bu var p35 serisinden..şimdi arkadaşlar sistemim 8800gts 512 ekran kartı q6600 işlemci o/c yapmayı düşünüyorum... paramı alamazsam bu kartı alayım mı .... paramı alırsam hangisini alayım...? ileriye dönük işlemcileride destekelmesinii istiyorum 45 nm işlemcileri gibi... çok tşk. ederim