bu kartların 3 üde iyi oc olur.calibre baya ünlü bukonuda, xpervision ve palitin sogutmalarına kadar hepsi aynı zaten. fakat bütçeniz varsa ben gecube xturbo dual 3870X2 derim
sistem bu. herbirini arastırdım aklıma yattı hepsi hic bi sıkıntı yok suan icimde :) kasayıda degistirdim biraz once gelen post dan sonra :) zalmanlar bile gonlumu calamadı bu kasa caldı :) tek bi sorun kaldı, fiyatlar nerden bulcaz ucuzunu ara dur :) oyun da lazım ben en son half life 2 oynuyodum :)
Kasaya karar veremedim haal :) raid max ın kasaları cok guzel.listedeki 5 kasadan birini alıcam raidmax b uursam kesin raidmax alırım. RAIDMAX 612WEB GAMER SMILODON ATX KASA SİYAH 430W 130.000 USD + KDV RAIDMAX 928WB SAGITTA 2 ATX KASA SİYAH 430W 109.000 USD + KDV ThermalTake Aguila VD1000BWS Siyah 137.000 USD + KDV ENERMAX ECA-3052B Chakra 250 MM Fanlı (PSUsuz) 136.000 USD + KDV XClio A380 Super Tower 43.000 USD + KDV
anakarta gelince anakart i45nm işlemci desteği verior ddr2 ve ddr 3 destegi var zaten raid cok onemli benm icin raid desteklior ses kartı cok guzel t tane sata II desteklior :)
bu hafta sonu gibi ya da haftaya pazartesi almayı planlıyoruz? testlerinizdeki anakartlar hangileri bir de combonun dezavantajı nedir,alternatif anakartları da bilmek isterim ama malum para biraz kısıtlı...
sistemde overclock yapmayacagım ona göre en iyi performansı hangi bileşenlerle alabilirim,bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sagolun
Gigabyte nin üstünde çok duruluyor...Gigabytenin bu kadar rağbet görmesinin nedenini Özür diliyorum ama Tecrübesizlik olarak görüyorum...Abit, Dfi,Epox,İntel gibi anakart firmaları bence piyasanın en randımanlı ve en köklü anakart firmaları...
Gigabyte nin üstünde çok duruluyor...Gigabytenin bu kadar rağbet görmesinin nedenini Özür diliyorum ama Tecrübesizlik olarak görüyorum...Abit, Dfi,Epox,İntel gibi anakart firmaları bence piyasanın en randımanlı ve en köklü anakart firmaları...
burada testi yapılmış, f/p oranı yüksek,oc kabiliyeti iyi ve kullanıcıya problem çıkarmayacak parçalar tavsiye ediliyor.bunu tecrübesizlik olarak adlandırmanız ayıptan başka birşey degil.
sistem güzel olmus. e.kartı güzel ama palit 8800gt sonic daha iyi olur. kasayı cm rc 690 derim,iyi olur.psu su da oc olmayacaksa yeter. ama kasa+psu ya yatırabılırsın ekran kartından kalan parayı . ozaman lian li pc 007 + 500w gercek psu(marka sana kalmıs) daha süper olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cluber00 -- 21 Mayıs 2008; 17:29:48 >
Orjinalden alıntı: cluber00 sistem güzel olmus. e.kartı güzel ama palit 8800gt sonic daha iyi olur. kasayı cm rc 690 derim,iyi olur.psu su da oc olmayacaksa yeter. ama kasa+psu ya yatırabılırsın ekran kartından kalan parayı . ozaman lian li pc 007 + 500w gercek psu(marka sana kalmıs) daha süper olur
+1
DİĞER ÖZELLİKLER
-ATX / MICRO ATX / FULL AT STANDARTLARIYLA UYUMLU KASA -YÜKSEK GENİŞLEME OLANAĞI -7 SLOTS VE 9 SÜRÜCÜ YUVASI -YUVARLATILMIŞ KÖŞE -ALAN TASARIMINDA MÜKEMMEL TASARRUF -350W ATX 12V YÜKSEK VERİMLİ GÜÇ KAYNAĞI -P4 VE AMD XP UYUMLU -CPU ISI TAHLİYE KANALI -2 ADET EXTRA 8MM FAN -BOYUTLARI : 460MM(D)X200MM(W)X457MM(H) -ÖNYÜZ 2 ADET USB ILE KULAKLIK VE HOPARLÖR ÇIKIŞI -FCC SINIF B, DOC,AND CE STANDARDI UYUMLU
Abi bu kasa bu sistem için uygun mu yani.350 watt yazıyo ama extradan bi güç kaynağı almama gerek var mı.Bi de soğutma sistemi nasıl. Eğer uygun değilse senin tavsiyen ne.