giditik sistem güzel ama ekran kartınızı palit 8600gt sonic yapabiliriz... firmaları pm atıyorum
pusat1915 yeni alacağınız anakartınızın, büyük ihtimalle destekliyordur işlemcinizi bir sıkıntı olmaz fakat yine siz asusun sitesinden bir teyid edin
trbugrapc evet hocam yok o modelde onboard ekran kartı g33 alabilirsiniz yada biraz daha bekleyip g4x serisine bakın derim, g4x serisi dx10 desteği ile geliyor
halimcokoksen 8800gt ler arasında en çok palit 8800gt sonic beğeni topladı... ati karşılığı olarak 1gb lık 8800gt lere alternatif olarak 3870cf sunarım, testleri bu hafta yayınlıcam açıkcası amd sistemi pek beğenmedim q6600 ile 6400 yarışamaz
Odin Wolf p35 ds3l ile ilgili uyarımı dikkate alınız senolars wifi daha iyi, daha stabil hız aştırma yeteneğine sahip
Amd 6400 x2 işlemci istiyorum onun yanına.MSI platinium board almam iyi olrmu.Ve bu sisteme uygun izmirde nerden kasa alabilrm.Kaç w kasa bu sisteme lazım olr.
bu üslüpla devam edersen cevap verilmesini bekler durursun.güzel bi araştırma yap sonra tavsiye iste,ilk sayfaya bak.
''' iyi günler arkadaslar.ben amd 6400x2 li bir sistem düşünüyorum.bunun yanına hangi anakart iyi olur, bu sisteme izmirden nerden kasa alabilirim ve kaç watt uygundur ? şimdiden teşekkür ederim '''
Amd 6400 x2 işlemci istiyorum onun yanına.MSI platinium board almam iyi olrmu.Ve bu sisteme uygun izmirde nerden kasa alabilrm.Kaç w kasa bu sisteme lazım olr.
bu üslüpla devam edersen cevap verilmesini bekler durursun.güzel bi araştırma yap sonra tavsiye iste,ilk sayfaya bak.
''' iyi günler arkadaslar.ben amd 6400x2 li bir sistem düşünüyorum.bunun yanına hangi anakart iyi olur, bu sisteme izmirden nerden kasa alabilirim ve kaç watt uygundur ? şimdiden teşekkür ederim '''
uygun üslüp budur.
ii ii ole olsun tmm.Küfür etmedim ya neyse.Bi onceki topikte gayet düzgün uslüptüm ama 1 saate 30 kişinin bakmasına ragmen cevap gelmedi nedense
çünkü hiç bir ön araştırma yapmadan atlıyorsun , ben cm rc 690 460w diyorum,sanki benim kini begenmezmiş gibi ben 99$ 550w alacam diyosun.. neyse. iyi günler.umarım yardım bulabilirsin.
ya kardeş kesinlikle 6400+ diorm sen gidion 6000+ yaziorsun. sorada 460w kasa koyuyorsun. KESINLIKLe diorum. 6400+ ya 460w kasa yeterse ok sorun yok.Ama pek sanmıyorum.
ya kardeş kesinlikle 6400+ diorm sen gidion 6000+ yaziorsun. sorada 460w kasa koyuyorsun. KESINLIKLe diorum. 6400+ ya 460w kasa yeterse ok sorun yok.Ama pek sanmıyorum.
6400 ile 6000 arasındaki farkı sen istesende anlayamazsın.. emin ol senin dedigin feel ile kıyaslanmaz bile rc 690 .. sana basarılar.
BorgaXxX valla combo serisi hiç tavsiye etmedim, bence bekleyin
giditik rica ederiz hocam
MAJESTICA buradaki üst konuya hergün cevap verildiği ve cevapsız soru kalmadığına göre, forum kuralları dahilinde sistem tavsiyelerine açılan her konuyu kilitlemem gerekiyor, fakat burada bunu yapmak hoş olmayacağından yapmıyorum... evet arkadaşımında dediği gibi 6400 ile 6000 farkı anlamanız çok zor
Alacağım sistem konusunda fikirlerinizi rica edeceğim.
Gigabyte EP35-DS4 1333 Anakart 2*2 Gigabyte Mushkin 1066 ram Asus 3870 X2 1GB 256 Bit Ekran Kartı Intel Q9300 2.5GHZ Quad işlemci 24" HP LCD Monitor 2*500 Seagate Sata HDD (Raid 0 Bağlantı için) DVD-RW Sata Logitech 2*1 200W Speaker 600W OCZ Gamestream Power supply Kasaya daha karar vermedim ama sanırım Cooler Master RC333 ya da başka bir model Vista Ultimate 64bit
Fiyat 3.800 YTL KDV dahil
Anakart konusunda DS3 ile DS4 arasında kaldım. Çift çekirdekli ekran kartı aldığım için SLI desteğine ayrıca ihtiyacım yok ama karar veremiyorum belki ileride lazım olur mu diye... Sizin de fikirlerinizi rica edeceğim.