Arkadaşlar Anakart konusunda sıkıntı çekiyorum bu aralar. Aradıgım model şuan pc yi alıcağım firmada mevcut değil.
P35 DS3L Yada P35 DS3R alabiliyorum. Sizce hangisini tercih edeyim DS3 ile bu modeller arasında ne gibi farklar var beni bi aydınlatırmısınız bu konuda.
buraya kadar bi sorun yok benim için siz neler düşünüyorsunuz? ekran kartı için şu an idare edebilecegim bişi var bütçede yetmedigi için temmuzu beklemek zorundayım elimde eski sistemden hdd falanda var geriye tek psu kalıyor ama 3 model arasında kararsız kaldım özellikle bu konuda hangi modeli neden tavsiye ettiginizi yazarsanız sevinirim tıklayın Lc-Power 550W PSU 120MM Sessiz Fanlı V 2.0 PCI-EX 66$ COOLER MASTER RP-650-PCAP eXtreme Power 650W 105$ Lc-Power 560W Taurus PSU V2.0 PCI-E 57euro (fireballda bile yok ama forumda "fenomenhaa" nickli arkadaş sıfır(adetli) satıyor bütçe açısından 550w olanı almayı düşünüyorum ama ilerisi içinde bütçeyi zorlayarak 650w olanı almak daha mantıklı olur diye düşüyorum yanlız 650w bu fiyata biraz ucuz geldi kararımı sizin görüşleriniz dogrultusunda verecegim birde en ucuz 17"lcd monitor ne önerirsiniz? teşekkürler
edit: büyük ihtimal şu an alamayacagım ama aklımda olması açısından ekran kartında hangisini önerirsiniz? GECUBE - HD3870 179$ GIGABYTE 8800GT 179$
orkun hocam novadan cm 650w psu almak için az önce görüştüm sitede önsipariş yazıyordu ama müşteri temsilicisi bana ürünün gelmeyecegini söledi tek alternatif lc powerlar kaldı ancak taunusa 45 lira kadar fazla vermeye degermi sizce sonuçda güç degerleri aynı gibi
birde üstteki mesajda ds3, ds3l ds3r arasından ds3r yi önermişiniz. ds3 ile ds3r arasında 2den fazla hdd ile raid yapabilme dışında (oc potansiyeli gibi) farklar varmıdır?
peki erdem hocam ben ekran kartı olarak palit 9600gt sonic 1gb taksam nasıl olur ? 8800gt super den daha mı performanslı olur daha mı kötü olur ? 8800 lerden bellek sorunu yüzünden tırstım biraz
beyto66 sormuş ama gözden kaçmış sanırım p35 ds3 rev2.1 ile p35ds3r rev2.1 arasında çoklu raidden başka overclock kabiliyeti açısından da fark var mı acaba arkadaşlar ?
ds3r nin 2 tane daha fazla sata portu var raid ile birlikte.. oc için ise ds3r nin oc potansiyelini alan arkadaslar çok iyi buluyorlar ve hiç oc de zorlanan birisini görmedim , ve daha yeni model.artıları çok yani ds3 e göre.
erdem bey burda değişiklik yapmam gereken parça veya fiyatta yanlış aldığım yer var mı artı sorunum bu sisteme 460 watt lc power yeter mi yeterse fireball da kamapanya varda ?
Kasa: Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa Siyah 169 ytl fire ball
Ekran kartı: GECUBE ATI HD3870X2 576 ytl nova
İşlemci: Intel® Core™2 Quad İşlemci Q9300 401 ytl dfs pc
GÜÇ KAYNAĞI: SilverStone Olympia 750W PSU 253 YTL FİREBALL
KLAVYE : LOGİTECH S 51O KABLOSUZ 79 YTL vatan
Dvd rom: philips 20X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE DVD YAZICI 64 ytl vatan
hepsi: 2153 ytl
Q 9300 , gigabyte X38 DQ6, corsair 2 gb ram 1066 mhz , lian li 007 siyah kasa , lc power 480 watt , logitech s 510 klavye seti , microlab fc 861 ses sistemi 100 rms , gigabyte hd 3870 zalman fanlı ekran kartı, 320 gb samsung sata 2 hdd, nokia n 73, sony ericson w 810 i, toshiba 3035 94 cm lcd tv, casio exilim z 75 , zalman nb 2000 notebook soğutucu, logitech VX Revolution mouse..................