Ben hala 2500+ amd Athlon, Agp 8x asus 9250a 1gb ram 80gb hdd kullanıyorum yakın zamanda 500 ytl cıvarı bıseyler bakıcam ekranım yeni (19" SyncMaster 940NW)
amd de işlemcili max 1000 ytl yte kadar sistem toplamayı dusunuyorum. anakartın chipsetinde karasız kalıyorum amd chipsetli mi alsam yoksa nforce mu hangisini tavsiye edersniz?
blackadder Amacınız oyun içinse şöyle birşey iyi gider. Yalnız şunu da belirtmeliyim nForce yongasetli güncel anakart kalmadığından Amd yongaseti daha tercih edilebilir.
Amd x2 4800+ Brisbane Biostar TA770 A2+ Corsair XMS2 1GB 675MHz*2 Seagate 410AS 250GB 16MB Asus 2014L1T Sata DVD yazar Cooler Master RC-690 460Watt
988,60YTL
Not: Bu arada yeni konu hayırlı olsun. Yalnız diğerine kilit şart, hatırlatayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagann -- 6 Şubat 2008; 2:02:47 >
slmlar. Oyun kategorisinde 750 ytlye kadar dediğiniz makina ne kadar performans sağlar? Şöyle sorayım o makinayla piyasadaki her oyunu sorunsuz(mükemmel demiyorum) oynayabilir miyim? Hayırsa yapmam gereken en ucuz şeçim hangisi?
Noldor86 Bellekleri COrsair XMS2 seçersen ufak bir hız aşırtma ile gayet yeterli olacaktır. Sadece Crysis'te bazı ayarları kısman gerekebilir. Yoksa yeterli bir makine gerçekten.
Medet Sultanım! Hicranınla yanan ruhumuza parmaklarından yine boşaltmaz mısın kevserlerini oluk oluk? Utancımız büyük. Adını bir bayrak gibi dalgalandıramadık gönül semalarında. Giremedik kalplere, adını sunamadık sana muhtaç sinelere. Büyük utançlara kundaklandık; ama sen sultansın Efendim, ne olur himmetini esirgeme boynu bükük, yüreği yaralı ümmetinden. Yaralı yüreğimizi, Hazret-i Eyyub'a bahşedilen ab-ı hayat gibi çağlayanlarla yıkayacağın günü bekliyoruz