Herkese selamlar aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum.Hafta sonu istanbuldaydım ve fiyatları EXA bilgisayardan aldım.Fakat İzmir de oturuyorum.Bu fiyatlara İzmir de nereden bilgisyar toplayabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca sistem hakkında yorumlarınız. Yardımcı olan herkese tesekkürler.
E8400 :200$ Gigabyte P35-DS3L :96$ Kingston 2GB(2*1) 800MHz DDR2 HyperX (C.Fire) CL5 :87$ Seagate 250GB 16MB Sata2 NCQ :69$ LG GSA-H20N 20X Sata Siyah :25$ Zotac 8800 GT 512MB Amp 256Bit :268$ Akasa ZEN Atx Kasa 12cm Fan*2(PsuYok)Siyah :50$ High Power 500Watt Act.PFC Güç Kaynağı :77$ Samsung 2232BW 22" LCD Monitör Siyah 2ms Dvi :318$
TOPLAM .....................................................................:1404$ (KDV DAhil)
Merhaba arkadaşlar bende bir tavsiye alayım..Sistemi OC edicem. Oyunlar için 3-3.2 gibi bir değer düşünüyorum günlük...
e2180 gigabyte p35-ds3l a-data 1gb 800mhz(üstünde soğutucu olandan) 9600gt seagate 250gb 410as ve de 350watt kasa(?)
- ilk sorum 9600gt OCli modeller fiyat farkına değermi MSI OC edt. uygun gibi, nasıldır? - Kasa konusunda kararsızım arkadaşımda 8800gtli çok daha üst bir sistem var ve cosby 400watt (hesapta) kasası var gayet memnun, açıkçası bende fazla para vermek istemiyorum..
750ytl sınırım var çok zorlamayla, o yüzden pek yaklaşmayalım sınıra Tavsiyelerin için şimdiden teşekkürler.
kekon7916 ne yazıkki pek bir şirket yok, ama bir tane çok uygun fiyatlı konuşuluyordu, şimdi adını unuttum şirketin ekran kartı bölümünde aratın bulursunuz
GARD84 rica ederim, benim onayımı almadan sistemi almayın
emrEvo8 evet haklısınız yanlış anlamışım, palit sonic olabilir
Executioner kasa kesinlikle cooler master rc690 dan aşşağı düşmeyin
beyto66 ilgilendiğin için çok sağol dostum, öncelikle düşüncem 4 çekirdekli işlemci almak değil zaten onu belirteyim, sadece ileride tekrar anakart almak istemediğimden şimdi alacağım anakartın 4 çekirdekli işlemciyi desteklemesini istiyorum . ayrıca hız aştırma yapmayı bilmiyorum ve ilgilenmiyorum da, yani yapmadan kullanabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum... 20 nisan şu an çok uzak geliyor ama o zamana kadar neler olacak neler bitecek hiç bilemiyorum çok kararsız kaldım.
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim, henüz bir sonuca varmış değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funq -- 3 Mart 2008; 9:25:56 >
bende bi tavsiye istiycem. bir arkadaş için sistem topluycaz. monitör dışında herşey olucak ve kdv il max 1000-1100 ytl olacak sistemi daha çok autocad,photoshop ve 3dsmax kullanmak için ve birazda oyun oynamada kullanıcak. çözünürlük olarak şimdilik 1280*1024 kullanıyo. kasa güç kaynağı falanda dahil bir sistem önerirmisiniz. son olarak mümkün olduğunca sessiz bir sistem istiyor.
merhab arkadaşlar tavsiyelerinize acil ihtiyacım var. yeni bir sistem topluyacağım sadece oyun amaçlı olacak intel core duo 2 E6750 asus P5K-SE OCZ reaper 2x1GB kit 800mhz DDR2 Zotac 8800 GT 512 MB DDR3 AMP EDİTİON SEAGATE 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB OCZ Stealthxstream 600w sli power supply kasada ise thermaltake armor VH6000BWS İle lian li Pc-007 arasında kaldım
kısacası stabıl, bana sorun çıkartmayacak bırşey istiyorum. oc yapılmayacak ve en önemlisi bu sistemi toplatabıleceğim adapazarında bıldığınız yer varmı ? yoksa istanbulda olur. pc olayında yenıyım ve hiç hoş olmayan tecrubeler edındım kasa oalrak hangısını tavsıye edersınız benım kafamdakı lian li ama thermaltake düşünmüyorda değilim hani
9600Gt mi - 8800 Gt mi ?? (8800 diceksin ama ben 1024 de oynuyorum sadece fazla yüksekte gözüm yok okadar fark verdigime degermi ? Hd 3870 de göz kırpıooo :(
son olarakda lian li 007 pc mi - cooler master rc mi ??? (kabloların sarkık durmasından nefret ederim)
buna göre sana yeniden yazacamda sistemimi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cluber00 -- 3 Mart 2008; 16:30:00 >