Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SES VEREN CEP TELEFONU!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Cevap: GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SES VEREN CEP TELEFONU!!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 21:27:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Akon19

arkadaslar benim için

kulaklık: N91

hoparlör sesi: 6234 tür arkadasım almanyadan aldı 6233 ün biraz daha gelişmişi şekil olarak cok iyi değil ama çift hoparlörlü ve ses olarak okadar iyisini duymadım daha önce 6233 dinledim ama 6234 cok daha iyi hemde fiyat olarak cok uygun deneyin ve görün isterseniz

6233 ve 6234 aynı telefondur

6234 vodaphone için hazırlanmış 6233'den başkası değildir

Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; ama sağlıklarını geri almak için para öderler. Yarından endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıyla ne bugünü ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar; ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
mb76

4 Ağustos 2008; 20:02:22 

Nokiadan başka hiçbişey bilmeyen yurdum insanı yine kendini göstermiş nokialar arası karşılaştırma yapıyor. Artık dünyaya açılın biraz.

S.e.,nokia.. çok telefonun kulaklık sesini denedim.Kulaklığa en iyi baslı sesi veren telefon samsung i300/i300x,i310,i320 modelleridir.

Ayrıca dış hoparlörleri de stereo iki adet.Bunlar samsungun müzik için tasarladığı cep bilgisayarlarıdır.

Elimde i300 var normal kulaklık takmak için aparat yaptım.hpm-70 takılı şu anda ve Trubass seçeneği sondayken müzik dinleyemiyorum kafam şişiyor.

Bunlar malesef türkiyeye gelmemiş cihazlar sıfırı ebaydan alınabilir ben ikinci el burdan aldım.

Ugur851

4 Ağustos 2008; 20:10:48 

kulaklıktan müzik dinlemediğim için bilemiyecem ama hoparlör sesinde bence en iyisi 6233

Siz hala telefonunuzun yazdığı sar değerini küçümseyin. Yaydığı elektromanyetik dalgalarla mısır patlatıyorlar. Tıklayın
frt-_-ctn

4 Ağustos 2008; 20:27:08 

yaw hortlatmasanıza şu konuları :s

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sorry_for_kill_you

5 Ağustos 2008; 10:32:41 

Ne alaka ban ?
quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

yaw hortlatmasanıza şu konuları :s

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)

Ceramony

5 Ağustos 2008; 11:19:46 

Kulaklıkta tecrube ile sabittir Nokia N91, Duyduklarım arasında K750

ozzturkgem

5 Ağustos 2008; 11:27:17 

Baska bir baslikta paylastigim datalar vardi tekrar veriyorum. Sizlerde iyi oldugunu dusundugunuz telefonlarin Net ten RMAA datalarini bulup ekleyip karsilastirabilirsiniz:

RMAA degerlerini yorumlamak icin bazi ip uclari:

frequency response: 40 ten dusuk 15000 den buyuk olunca sorun yok.
noise levels: mutlak degeri ne kadar buyukse ses o kadar iyi
dynamic range : mutlak degeri ne kadar buyukse ses o kadar iyi
(THD) ve (IMD) : ne kadar kucukse ses o kadar iyi
stereo crosstalk: mutlak degeri ne kadar buyukse ses o kadar iyi
Grafiklerinde dalgalanmalari kucuk olanlar ve duz bir cizgiye yakin olanlari makbul.

Linkler:
http://www.gsmarena.com/nokia_n81_8gb-review-180p5.php#
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n81-en.shtml
http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=644296
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n95-8gb-en.shtml
http://tech.sina.com.cn/mobile/n/2007-01-22/10411346648.shtml
http://jimmyauw.com/2006/08/11/n91-vs-w810i-audio-quality/
http://www.mobiset.ru/articles/text/?id=1925
http://www.mobile-review.com/review/samsung-i450-en.shtml
http://bible.younet.com/files/2005/08/13/319234_3.shtml

NOT: RMAA PROGRAMI UCRETSIZ OLARAK INDIRILIP HERKES TARAFINDAN KULLANILABILIYOR TEK BIR SART VAR COK IYI SES KARTI, 300-400$ LARDAN, SES KARTINA COK BAGLI BIR TEST OLDUGU ICIN FARKLI SITELERDEN TOPLAYARAK HAZIRLADIGIM TABLO ASLINDA COK IYI BIR KARSILASTIRMA KAYNAGI DEGIL YINEDE KISILERIN YORUMLARINDAN DAHA GUVENILIR (Tabii Bence). CUNKU COGU ARKADASIMIZ SESIN KULAKLIKTAN YUKSEK SEVIYEDE CIKMASINI YANLIS BIR SEKILDE YUKSEK SES KALITESI OLARAK ALGILIYOR.YUKSEK SES KALITESI DEMEK CIHAZIN EKOLAYZIR DEGERLERININ TAMAMEN 0 OLARAK AYARLANDIGINDA YADA EKOLAYZIR KAPALI OLDUGUNDA CIHAZIN IYI BIR KULAKLIK ILE CALDIGI MUZIGI MUMKUN OLDUGUNCA BOZMADAN CIKARMASI YANI DEMEK BASLARI VE TIZLERI NE ARTTIRMALI NE DE DUSURMELI ve NE DE STEREO YU BOZMALI.

Ben artik yorum yapmiyorum. Grafikler ve nasil yorumlanacaklari ortada eski yorumumu yaziyorum asagiya merak edenlere:

“Grafiklerinde dalgalanmalari kucuk olanlar ve duz bir cizgiye yakin olanlari makbul. Frequency repsonse grafiklerine gore en iyi olan Ipod Touch tabii ki ve en kotusude N95-8GB oluyor. W960i ile N81 ise grafiklere gore ikisinin ortasindalar, N81 in grafigi ortlama olarak daha dogrusal ama kucuk girinti cikintilari var W960i nin grafiginde girinti cikinti yok nerdeyse Ipod gibi duz ama 40 a dogru yaklasirken grafik asagiya dogru egiliyor ve response zayifliyor. Tabii detayli yorumu anlayan arkadaslara birakiyorum.“

N81

N95-8GB

W950

IPhone

W960i

SGH-i450

Beyaz: N91 - Yesil Renk: W810i

Motorola E398 FR grafigi

NOT 2: Bu yeni durumda frequncy response grafiklerine gore Iphone=W810i=N91>W950i=W960i=N81>i450>N95-8GB=N82>N95=E398
FR grafigi ne kadar dogrusal olursa o kadar iyi mesela N91 ve W810i, FR grafigi mumkun oldugunca dalgasiz olmasi lazim bu konuda en iyiler W960i ve W950i, FR grafiginde dalgalanma var ise mukunse kucuk olmali ornek olarak N81 bu durumda N95-8GB den ustun. Bu durumda iPhone ve W810i hem dogrusal hemde kucuk dalgalanmali grafiklere sahipler yani en iyiler, N95-8GB ise hem dogrusalliktan cok uzak hem de iri dalgali yani testin en kotusu.
Hatirlatma: RMAA TESTI SES KARTINA COK BAGLI BIR TEST OLDUGU ICIN FARKLI SITELERDEN TOPLAYARAK HAZIRLADIGIM TABLO ASLINDA COK IYI BIR KARSILASTIRMA KAYNAGI DEGIL YINEDE HERBIRININ KENDI MUZIK ZEVKI, KULAGI VE MUZIK TARZI OLAN KISILERIN YORUMLARINDAN DAHA GUVENILIR (Tabii Bence).

Ideal bir frequency response grafigi nasil olmali icin bir ses karti nin RMAA analizinden FR grafigi:
Lynx L22 (frequency response)

(Yakamoz)

5 Ağustos 2008; 14:12:34 

buda son noktayı koyuyor heralde eyv. bilgiler için

sPeerless1907

5 Ağustos 2008; 15:04:42 

6233 ve N73 dışarıya iyi ses veriyo diğerlerini denemedim

CyberSynC

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 16:30:59 

Beyler bir arkadaşımda n99i vardı sanırım çin malı. hoparlör ses çıkışı bana göre 6233 den yüksek

karasimsek06

5 Ağustos 2008; 16:36:35 

çakma n95

__VaSsiLi__

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Ağustos 2008; 16:36:58 

Çin telefonları

Nokia 6233

3.2 Megapixel Cyber-Shot CameraIKırmızı göz düzeltmeIOtofocus IBestPic™IDijital zum - 16x'e kadarIGörüntü dengeleyiciIBluetooth™ stereoI (A2DP)
Medya çalarI 3Boyutlu oyunlarIGerçek zamanlı videoIVee Daha Birçok şey Sony Ericsson K810i My Phone:)
srcannn

5 Ağustos 2008; 16:43:27 

n91i geçen olsun telefonu satıcam direk

NOKİA N91 8GB
B&D