ewt 2 taneciksorum olucak 1)dünyanın gelmiş geçmiş en ii dış ses veren cep telefonu hangisidir,en ii kulaklıkta ses veren ceptelfonu hangisidir? 2)şuan yeni piyasa çıkmış (daha tam garantili satışta olmayanlarda dahil 5610 gibi)yada bikaç ay önce çıkmış telefonlardan en ii dış ses veren cep tel. hangisi,en ii kulaklıkta ses veren cep tel hangisidir?cevaplarınızı bekliorum....
Nokia are placing their bet on the dedicated DSP unit utilized in all of the XpressMusic models. The Digital Signal Processor offers improved sound processing algorithms and allows for the wanted signal to be efficiently separated from the noise, so the when the signal comes to the output point crystal clear. The DSP operates such sophisticated characteristics as the dynamic range (the ability to reproduce both high and low frequency sounds with equal quality), the frequency range, the noise levels, non-linear distortion and so on. Combined with the multitude of customizable settings, the sound quality of the 5310 and 5610 stays on an unmatched level. These two are among the best music phones ever, as far as the objectiveness of such a criterion as "the best" goes (since tastes differ).
Nokia N91, Samsung i450 kulaklıkta; Nokia 5700, Nokia 6233 ve Nokia N81 ise hoperlör ses kalitesinde iyidir.
Walkman telefon lar her geçen gün dahada kötüleşti. İlk walkman telefonlar çok süper bass verirdi.Şimdiki walkman tellerde MegaBass ı açsanda bi fark olmuyo hiç bass vermiyo(Kulağa zarar vermesin diye).
"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
Yüzbaşı Kadri Bey 22 Nisan 1915 Eski Nick: THESHUCK
SE W810i den kimse bahsetmemiş ama bence yabana atılmayacak kadar güzel ses veriyor özellikle kutu içinden çıkan kulakiçi kulaklıkları ile çok kaliteli ses veriyor.
SE W810i den kimse bahsetmemiş ama bence yabana atılmayacak kadar güzel ses veriyor özellikle kutu içinden çıkan kulakiçi kulaklıkları ile çok kaliteli ses veriyor.
sadece iyi en iyi deyil
Bu arada Arkadaşlarbana göre en iyi müzik telefonu N91 zaten Kulaklık konusunda 1.ci sırada ama hoperlörlerinin sesleri yüksek deyil bunuda kaliteli bir hoperlör alarak giderebilirsiniz N91 çok iyi kulaklık çıkışı olduğundan hoperlörlerede iyi ses verir
Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar! Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz! Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz
alcatelin 2+1 ses sistemine sahip bu modelinin en kaliteli ve yüksek sesi verdiğini varsayıyorum.. belki max. ses konusunda 6233 yada yeni gelen n81 kadar yüksek başarım sunmuyor olabilir. ama en azından 2+1 ses sistemine sahip olmasına paralel, kaliteli ses verdiği tezini ortaya atabilirim. forumda da bi dönem işlenen bi konu.., alcatel markası altında ya 5+1 yada 4+1 sisteme sahip bi başka model daha tanıtılmıştı. sanıyorum böyle bi sistemin gövde gösterisinden öteye gitmeyerek pil canavarı boş bi model olacağı fikrine kapılşmış olacaklar ki o modeli şuanda etrafda göremiyoruz. bu tarz gövde gösterisi amacına yönelik özellikle uzakdoğu pazarında, duyulmamış çin markalarının 5+1 sisteme sahip bi çok modeli, hatta bunlar arasında pocket pc türünden örnekler olduğunuda ayrıca belirteyim ..
ayrıca telefon bölümünde pek dile getirilmiyor ama, bu benim gözlemim; dış hoparlörde 6233 den, kulaklıkda n91 den daha yüksek ses verirmi gözlemini yapmadım, bu yüzden tam olarak bilemiyorum ama, pocket pc sisteme sahip bilgisayarvari cihazlar gerek kulaklık gerek dış hoparlörde gerçekten tatminkar derecede iyi ses çıkışına sahipler.
bana hoparlör çıkışı önemli net vede yüksek olmasını istiorum.tercihim 5610 beklentilerimi karşılarmı sizce
5610 iyi en iyi istiyosan N91 kesinlikle
müzikten anlıyosan JBL BOSE harman kardon gibi markaları bilirsin N91 zamanında nokia bu markalarla anlaşma yapmıştı aksesuarlar bu markalardan olabiliyo
Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar! Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz! Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz
Samsung İ450'den müzik dinlemedim ama N91'den iyi olduğunu sanmıyorum. Adı üstüne sadece bir SÖYLENTİ Şimdiye dek; 5700, 5610, N95, N73, N91, N81, W950i (kullandım), W610i, W810i, W800i, N71, 6233 gibi telefonlardan müzik dinledim ve N91 hiçbiriyle kıyaslanamayacak kadar iyiydi (N81 hariç o kıyaslanabilir çok fark yok zaten aralarında). Sonra N81, sonra 5610, sonra W950i... 6233, N73 hoparlörde iyiler fakat kulaklıkta pek ahım şahım ses veremiyorlar. Hem hoparlör ses çıkışı hem kulaklık ses çıkışı çok iyi olsun diyorsan ve kaliteli video, DivX filmler izlemek istiyorum diyorsan N81 almalısın. Bu arada hiç İPhone diyen olmamış çok şaşırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeBeto18 -- 8 Şubat 2008; 11:58:11 >
Ben uzun süredir nokia cep telefon modellerine pek ilgi göstermiyordum. Fakat 1-2 ay önce N73 Music Edition elime aldım inanamadım böyle birşey olamaz o ne ses öyle be kardeşim.
Samsung İ450'den müzik dinlemedim ama N91'den iyi olduğunu sanmıyorum. Adı üstüne sadece bir SÖYLENTİ Şimdiye dek; 5700, 5610, N95, N73, N91, N81, W950i (kullandım), W610i, W810i, W800i, N71, 6233 gibi telefonlardan müzik dinledim ve N91 hiçbiriyle kıyaslanamayacak kadar iyiydi (N81 hariç o kıyaslanabilir çok fark yok zaten aralarında). Sonra N81, sonra 5610, sonra W950i... 6233, N73 hoparlörde iyiler fakat kulaklıkta pek ahım şahım ses veremiyorlar. Hem hoparlör ses çıkışı hem kulaklık ses çıkışı çok iyi olsun diyorsan ve kaliteli video, DivX filmler izlemek istiyorum diyorsan N81 almalısın. Bu arada hiç İPhone diyen olmamış çok şaşırdım
haklısın N91 veya N81 ama N81 benim baş favorim ondan almayı düşünüyorum yanlız telefonun tuşlarını ve kapağını beyenmedim bunuda göz önünde bulundur
Ben uzun süredir nokia cep telefon modellerine pek ilgi göstermiyordum. Fakat 1-2 ay önce N73 Music Edition elime aldım inanamadım böyle birşey olamaz o ne ses öyle be kardeşim.
bence sen müzik telefonu görmemişsin baksana N73'ü bile beğendiğine göre N81 N91 görsen bilmiyorum tepkin nolacak
Nokia are placing their bet on the dedicated DSP unit utilized in all of the XpressMusic models. The Digital Signal Processor offers improved sound processing algorithms and allows for the wanted signal to be efficiently separated from the noise, so the when the signal comes to the output point crystal clear. The DSP operates such sophisticated characteristics as the dynamic range (the ability to reproduce both high and low frequency sounds with equal quality), the frequency range, the noise levels, non-linear distortion and so on. Combined with the multitude of customizable settings, the sound quality of the 5310 and 5610 stays on an unmatched level. These two are among the best music phones ever, as far as the objectiveness of such a criterion as "the best" goes (since tastes differ).
benim bütçem max 500 fiyat/performans açısından vede müzik telefonu istediğimden 5610 düşünüorum.peki bu n91 fiyatı nekadar vede 5610da fotoyu çektikten kaç sn sonra foto kayıt oluo.bu geç kayıt yeni sürümde kesinlikle düzeltilirmi yeni sorularım bunlar
benim bütçem max 500 fiyat/performans açısından vede müzik telefonu istediğimden 5610 düşünüorum.peki bu n91 fiyatı nekadar vede 5610da fotoyu çektikten kaç sn sonra foto kayıt oluo.bu geç kayıt yeni sürümde kesinlikle düzeltilirmi yeni sorularım bunlar
yeni çıkan modellerde 2. foto için bekleme süresi biraz fazlaymış.. örn : 5610 6500 ..ama yakında bi version yapılarak düzeltilebilir. f/p açısında gayet iyi bir tel 5610.
hoparlör sesi: 6234 tür arkadasım almanyadan aldı 6233 ün biraz daha gelişmişi şekil olarak cok iyi değil ama çift hoparlörlü ve ses olarak okadar iyisini duymadım daha önce 6233 dinledim ama 6234 cok daha iyi hemde fiyat olarak cok uygun deneyin ve görün isterseniz