Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Epson Tw 20 çok ucuz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Bilgisayar ve Parçaları >> Diğer donanımlar >> Epson Tw 20 çok ucuz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hanjin

İkinci el mesajı:262
Katılım zamanı: 2 Aralık 2005;
Durum: Forumda değil

4 Şubat 2008; 1:16:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar,
1 seneyi biraz geçkin kullanmakta olduğum çok temiz durumdaki epson tw20 mi tv aldığım için satmak istiyorum.
Fiyat olarak 600 ytl düşünüyorum lambasının saatini şu an hatırlamıyorum açıp bakınca yazıcam aldığım günden beri sıfırlamadım zaten 1000 li bi rakamdı...
siyah ekranda belli belirsiz, lamba ömrünün kullanılmış olması karşılığında oluşan yeşil kırmızı gibi silik renk farkları vardır.Bunlar sadece siyah ekranda görünür normal görüntülerde anlayanın "alnını karışlarım"
ankaradayım elden satmayı düşünüyorum alıcılar evime gelip xbox360 ,dvd, vga dan pc bağlantısına bakabilir.
vatandan alındı bu arada
takas düşünürüm
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

KDS-55A2000 1080p,Epson TW20,HarmanKardon 145,Dream77 pure acustics,X-fi xtreme music
İmzamdaki TW20 Satılıktır
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Bilgisayar ve Parçaları >> Diğer donanımlar >> Epson Tw 20 çok ucuz Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Arma HandBook UMPC video
Cepbilgisayarlarinizi dizüstü bilgisayarlarinizi bir kenara atin. Arma Handbook ile tasinabilirlik yeniden tanimlaniyor.
OCZ Flex XLC PC2 9200
OCZden dünyanın ilk su soğutmaya hazır bellek modülleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir