yaa arkadaşlar 02.02.2008 de izmirden olbimden skystar 2 dijital tv kartı aldım ama ne yaptıysam bi türlü çalıştıramadım normal recevır a takınca sorun yok çanaklar çalışıyo bilgisi olan ayrdım etsin lütfen msn verin ordan görüşelim çok kötü durumdayım sinirlerim bozuldu lütfen yardım edin nasıl kurcam nası çalıştırcam bunu ben offfff
www.technisat.com adresinden SS2 için son sürücüleri al. Programı yüklemeden önce sürücülerini yükle peşine technisat programını yükle. Restart sonrası saatin olduğu yerde yuvarlak uydu ikonu çıkar. Eğer Sarı içinde ! işareti olan bi ikon çıkarsa indirdiğin dosyanın içinden skynet.dll dosyasını system32 içine atıp tekrar restart yap. Son olarak www.progdvb.com adresinden progdvb programını çek, kur, kartı görecektir. Uydu ayarlarını yapıp kanalları aratırsan olay biter.
yok arkadaşım yine sorun çıkarttı kart gittim verdim skystar 2 yi geri kimseyede tavsiye etmem başa bela uğraşmaya değmez kumandası hiçbir şekilde çalışmıyor şimdi yakında skystar 3 türk yapımı sigma electronik in üretimi olan ürünü almayı düşünüyorum